Προς το περιεχόμενο

Skroutz Plus

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από Witcher1st,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 hour ago, surveyor81 said:

Στα Καλύβια Αττικής ζήτησα να έρθει. Έχω κάνει πολλές φορές παραγγελία σε skroutz point. Δε με άφησε γενικά να επιλέξω αποστολή σε skroutz point. Δοκίμασα να κάνω την παραγγελία και από διαφορετικό κατάστημα και πάλι το ίδιο μήνυμα είχα.

Μάλλον δεν το έγραψα σωστά. Εννοούσα ότι δεν εξυπηρετεί η Skroutz LM εκεί που βρίσκεται το κατάστημα. Για να παραλάβει το δέμα :)

• Απαντ. 3,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το ποσα τεμαχια προιοντος πουλα ενα καταστημα, μεσω skroutz, το οριζει το καταστημα ή το skroutz;

Ηθελα καποια tempered glass κινητου, που λιγοι τα ειχαν διαθεσιμα. Αναγκαστηκα μπηκα και στο skroutz, bestprice δεν βρηκα κατι, αλλωστε οπως ειπα ειναι κατι μαλλον σπανιο. Το μοναδικο καταστημα που τα ειχε, μεσω skroutz καλαθιου μπορουσα να αγορασω μονο 1 !!!! Εγω ομως ηθελα να αγορασω 4! Δεν μπορουσα!

Βρηκα τη σελιδα του καταστηματος, ψωνισα κατευθειαν απο το site τους, 4 οπως ηθελα.

Γιατι δεν με αφηνε μεσα στο skroutz να αγορασω πανω απο 1 τεμαχιο;

Τι χαλια ειναι αυτα;

Ακομη και αν ειναι επιλογη του καταστηματος, καλα του κανουν του skroutz, για να ωθουν τον κοσμο να το παρακαμπτει!!!

• Like 1
  • Haha 1
Δημοσ.

Και γω λεω παντως να το δοκιμασω το

Δοκίμασε το Skroutz Plus δωρεάν!

Γίνε μέλος χωρίς χρέωση για 1 μήνα & επωφελήσου από δωρεάν μεταφορικά, αποκλειστικά Plus Deals και πολλά ακόμη προνόμια!

Να το ενεργοποιησω κατα τις 22/11 για ενα μηνα

bf ερχεται (καλα ενα αστειο ειπα) γιορτες κλπ.

Ολο και κατι θα παρουμε

Δημοσ.
1 ώρα πριν, mindreader είπε

Το ποσα τεμαχια προιοντος πουλα ενα καταστημα, μεσω skroutz, το οριζει το καταστημα ή το skroutz;

Ηθελα καποια tempered glass κινητου, που λιγοι τα ειχαν διαθεσιμα. Αναγκαστηκα μπηκα και στο skroutz, bestprice δεν βρηκα κατι, αλλωστε οπως ειπα ειναι κατι μαλλον σπανιο. Το μοναδικο καταστημα που τα ειχε, μεσω skroutz καλαθιου μπορουσα να αγορασω μονο 1 !!!! Εγω ομως ηθελα να αγορασω 4! Δεν μπορουσα!

Βρηκα τη σελιδα του καταστηματος, ψωνισα κατευθειαν απο το site τους, 4 οπως ηθελα.

Γιατι δεν με αφηνε μεσα στο skroutz να αγορασω πανω απο 1 τεμαχιο;

Τι χαλια ειναι αυτα;

Ακομη και αν ειναι επιλογη του καταστηματος, καλα του κανουν του skroutz, για να ωθουν τον κοσμο να το παρακαμπτει!!!

Το κατάστημα που λες ήταν μόνο στο marketplace ή μπορούσες να πας και redirect από το skroutz στη σελιδα του ?
Σαν κατάστημα και εγώ, αυτό που λες το έχω παρατηρήσει αλλά είμαι σχεδόν σίγουρος ότι το έχω δει μόνο σε καταστήματα που είναι καθαρά marketplace. Όταν ένα κατάστημα είναι και στα 2 τότε τα τεμάχια τα παίρνει μέσω του xml της σελίδα τους οπότε τα καθορίζει αυτός. Όταν όμως είναι μόνο marketplace, τότε πολύ πιθανόν να βάζει το κατάστημα 1 τεμάχιο από το διαχειριστικό του Skroutz και κάθε φορά να το ανανεώνει. Δεν βρίσκω και πάλι λόγο να σου πω την αλήθεια να το κάνει, αλλά το μόνο που  σκέφτομαι είναι αυτό που είπες, να οδηγεί τον πελάτη στη σελίδα του.
Ο Skroutz αν κάνει κάτι θα το κάνει μόνο στο καλάθι που και εκεί δεν ξέρω γιατί να το κάνει, για να χρεώσει τον πελάτη 2 και 3 φορές μεταφορικά? Δεν ξέρω.

• Like 1
Δημοσ.
32 minutes ago, teoqq said:

Το κατάστημα που λες ήταν μόνο στο marketplace ή μπορούσες να πας και redirect από το skroutz στη σελιδα του ?
Σαν κατάστημα και εγώ, αυτό που λες το έχω παρατηρήσει αλλά είμαι σχεδόν σίγουρος ότι το έχω δει μόνο σε καταστήματα που είναι καθαρά marketplace. Όταν ένα κατάστημα είναι και στα 2 τότε τα τεμάχια τα παίρνει μέσω του xml της σελίδα τους οπότε τα καθορίζει αυτός. Όταν όμως είναι μόνο marketplace, τότε πολύ πιθανόν να βάζει το κατάστημα 1 τεμάχιο από το διαχειριστικό του Skroutz και κάθε φορά να το ανανεώνει. Δεν βρίσκω και πάλι λόγο να σου πω την αλήθεια να το κάνει, αλλά το μόνο που  σκέφτομαι είναι αυτό που είπες, να οδηγεί τον πελάτη στη σελίδα του.
Ο Skroutz αν κάνει κάτι θα το κάνει μόνο στο καλάθι που και εκεί δεν ξέρω γιατί να το κάνει, για να χρεώσει τον πελάτη 2 και 3 φορές μεταφορικά? Δεν ξέρω.

Το μυστηριο λυθηκε.

Ενω στο skroutz αφηνε μονο 1 τεμαχιο και ειχαν σελιδα εκτος marketplace κι εκει αφηνε 4 τεμαχια,

αφου εβαλα παραγγελια με 4 τεμαχια,

με καλεσαν και μου ειπαν οτι εχουν μονο 1 διαθεσιμο. Θα μου στειλουν το 1 και θα μου πιστωσουν τα υπολοιπα χρηματα.

Σωστα δεν αφηνε εντος skroutz, κακως αφηνε στη σελιδα τους! Πως τα καταφεραν ετσι;

• Like 1
Δημοσ.
3 hours ago, mindreader said:

Το μυστηριο λυθηκε.

Ενω στο skroutz αφηνε μονο 1 τεμαχιο και ειχαν σελιδα εκτος marketplace κι εκει αφηνε 4 τεμαχια,

αφου εβαλα παραγγελια με 4 τεμαχια,

με καλεσαν και μου ειπαν οτι εχουν μονο 1 διαθεσιμο. Θα μου στειλουν το 1 και θα μου πιστωσουν τα υπολοιπα χρηματα.

Σωστα δεν αφηνε εντος skroutz, κακως αφηνε στη σελιδα τους! Πως τα καταφεραν ετσι;

Δεν είναι κάποιο μυστήριο,  στο σκρουτζ πρέπει να δηλώσουν απόθεμα,  αυτοί το δηλώνουν και το skroutz απο όσο ξέρω αν μετά ακυρώσει το κατάστημα   πέφτει και πεναλντι όποτε το προσέχουν.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 hours ago, mindreader said:

16 minutes ago, sdikr said:

αν μετά ακυρώσει το κατάστημα   πέφτει και πεναλντι όποτε το προσέχουν

Νομίζω αυτός ήταν και ένας από τους πολύ σημαντικούς λόγους που "έπιασε" το Σκρουτζ. Παραδοσιακά ένας σημαντικός αριθμός ελληνικών eshops δήλωναν ό,τι διαθεσιμότητα και ποσότητα να 'ναι στο site τους.

Οπότε όταν έκανες μια παραγγελία και την πλήρωνες προκαταβολικά, ποτέ δεν ήσουν σίγουρος αν και πότε θα έρθει. Συχνά έπρεπε να προηγηθεί επικοινωνία με το μαγαζί αν είναι όντως διαθέσιμο το προϊόν ή το έχουν ξεχάσει στο site εδώ και κανα εξάμηνο χωρίς να έχουν απόθεμα. Γι' αυτό πολύς κόσμος προτιμούσε την αντικαταβολή σε τέτοιες περιπτώσεις και φαντάζομαι συνεχίζει να το κάνει.

Το Σκρουτζ πρακτικά ανάγκασε όλους αυτούς να τηρούν τα περί σωστής διαθεσιμότητας. Φυσικά ακόμα κι έτσι αρκετοί είχαν βρει τρόπους να το παρακάμπτουν, πχ. αφού έκανες την παραγγελία μέσω Σκρουτζ μετά σε έπαιρναν τηλέφωνο και με διάφορες δικαιολογίες προσπαθούσαν να σου εξηγήσουν γιατί δεν υπάρχει το προϊόν και ότι καλύτερα να ακυρώσεις ή να σου στείλουν κάτι άλλο αντίστοιχο κλπ.

Δεν είχα κανένα πρόβλημα να ακυρώσω από μόνος μου σε όσους έπαιρναν αμέσως και μου εξηγούσαν με πειστικό τρόπο τα πως και τα γιατί, ενώ παράλληλα τόνιζαν ότι θα έχουν το πέναλτι του Σκρουτζ. Στους υπόλοιπους όμως...

Επεξ/σία από nzeppos
  • Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 13/11/2024 στις 12:53 ΜΜ, CakeNet είπε

Εμένα πάντως, να τονίσω ότι παρότι πέρασε σχεδόν 1,5 μήνας από την ημέρα που έληξε η συνδρομή μου δεν μου έχουν στείλει ούτε ένα "μας έλειψες" αυτή τη φορά! Εάν μου έστελναν για παράδειγμα την προσφορά για παραλαβή από Skroutz Point με ελάχιστη παραγγελία στα 20 Ευρώ ίσως και να το σκεφτόμουν διαφορετικά (με όλα τα αρνητικά που έχουν προστεθεί όλο αυτό το τελευταίο διάστημα).

Μα, ισχύει ήδη χωρίς προσφορά το τελευταίο...

Στις 11/11/2024 στις 1:46 ΜΜ, sleepychris είπε

for the record, για αποστολη σε skroutz point και οχι στη πορτα, μου εδωσε δωρεαν μεταφορικα στα 20 ευρω και οχι στα 25.
δεν ξερω αν ειναι γενικη πρακτικη ή απλα ετυχε.
Untitled.jpg

Στις 11/11/2024 στις 1:53 ΜΜ, fmarkos είπε

Έχει αλλάξει η πολιτική, είχε έρθει και σχετικό email. Το έχουμε αναφέρει και εδώ μέσα. 25 στο σπίτι 20 στο skroutz point

Επεξ/σία από MSc CCDSP
  • Haha 1
Δημοσ.
Στις 14/11/2024 στις 12:41 ΠΜ, Leon90 είπε

" Μας έλειψες φίλε CakeNet και για αυτό σου στέλνουμε την προσφορά για παραλαβή από Skroutz Point με ελάχιστη παραγγελία στα 20 Ευρώ ! "

Κανονικά έπρεπε να φτιάξω ένα account εδώ στο ινσομνια του τύπου "skroutz.gr" για να σου έγραφα αυτήν την απάντηση και να γινόμουν πιο πειστικός  ! χαχαχα :P

Ε, δώσε κάτι ακόμη τότε!

1 ώρα πριν, MSc CCDSP είπε

Μα, ισχύει ήδη χωρίς προσφορά το τελευταίο...

Μα εδώ μέσα το διάβασα, το θέμα είναι εάν ισχύει σε όλους.  Κι εφόσον ισχύει αλλά δεν το αναφέρουν κάπου, σημαίνει ότι ισχύει για κάποιο χρονικό διάστημα, είτε ότι ισχύει για περιορισμένο αριθμό χρηστών.

• Haha 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, CakeNet είπε

Μα εδώ μέσα το διάβασα, το θέμα είναι εάν ισχύει σε όλους.  Κι εφόσον ισχύει αλλά δεν το αναφέρουν κάπου, σημαίνει ότι ισχύει για κάποιο χρονικό διάστημα, είτε ότι ισχύει για περιορισμένο αριθμό χρηστών.

https://help.skroutz.gr/hc/el-gr/articles/4411539675665-Skroutz-Plus-Δωρεάν-μεταφορικά-για-κάθε-επιμέρους-αποστολή-άνω-των-25

image.png.d47eb71164cc71a780f2eb6876fe1f75.png

• Like 1
Δημοσ.
Στις 15/11/2024 στις 4:44 ΜΜ, nzeppos είπε

Οπότε όταν έκανες μια παραγγελία και την πλήρωνες προκαταβολικά, ποτέ δεν ήσουν σίγουρος αν και πότε θα έρθει. Συχνά έπρεπε να προηγηθεί επικοινωνία με το μαγαζί αν είναι όντως διαθέσιμο το προϊόν ή το έχουν ξεχάσει στο site εδώ και κανα εξάμηνο χωρίς να έχουν απόθεμα.

Προσωπικα θεωρω αυτονοητο να επικοινωνησω απευθειας με το καταστημα για να βεβαιωθω οτι υπαρχει αποθεμα-ραφι στο προϊον που χρειαζομαι, αντι να βασιστω στο site ή ακομα χειροτερα σε μια πλατφορμα-μεσαζοντα.

Δημοσ.
9 ώρες πριν, lector είπε

Προσωπικα θεωρω αυτονοητο να επικοινωνησω απευθειας με το καταστημα για να βεβαιωθω οτι υπαρχει αποθεμα-ραφι στο προϊον που χρειαζομαι, αντι να βασιστω στο site ή ακομα χειροτερα σε μια πλατφορμα-μεσαζοντα.

Για μένα, σε καμία περίπτωση. Είτε θα έχει σωστή διαθεσιμότητα το μαγαζί στο site του ή στην πλατφόρμα, είτε θα φάει την ανάλογη κριτική μετά, είτε τους νοιάζει, είτε όχι. Δεν θα γυρίσουμε στα τηλέφωνα σε αυτή την εποχή. Σπάνια εξαίρεση κάτι που θέλω επειγόντως (αλλά πραγματικά σπάνια).

• Like 1
Δημοσ.

Αν είναι να αγοράσει κάποιος κάτι ακριβό/μεγάλο/ογκώδες/δυσεύρετο κλπ, είναι λογικό να πάρει πρώτα ένα τηλέφωνο να σιγουρευτεί για διαθεσιμότητα, τρόπους και χρόνους αποστολής κλπ. Δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που βάζει κάποιος αγορά με δόσεις, η παραγγελία τελικά ακυρώνεται λόγω μη διαθεσιμότητας και το ποσό καταλήγει να αποδεσμεύεται τμηματικά από τα όρια της κάρτας. 

Αλλά για τα υπόλοιπα καθημερινά προϊόντα νομίζω το τηλέφωνο είναι περιττό εφόσον η παραγγελία γίνεται μέσω Σκρουτζ. 

Δημοσ.

Και αν πάρεις τηλέφωνο σου πει έχω και μετά σου πει ότι τελικά ο προμηθευτής δεν έχει διαθεσιμότητα; Δεν σε εξασφαλίζει ούτε το τηλέφωνο.

Δημοσ.
10 ώρες πριν, MSc CCDSP είπε

Για μένα, σε καμία περίπτωση. Είτε θα έχει σωστή διαθεσιμότητα το μαγαζί στο site του ή στην πλατφόρμα, είτε θα φάει την ανάλογη κριτική μετά, είτε τους νοιάζει, είτε όχι. Δεν θα γυρίσουμε στα τηλέφωνα σε αυτή την εποχή. Σπάνια εξαίρεση κάτι που θέλω επειγόντως (αλλά πραγματικά σπάνια).

Είτε εχει σωστή είτε όχι, όταν το Skroutz σκανάρει τις σελίδες κάθε 1 ώρα τότε δεν είσαι ποτέ 100% σίγουρος για αυτήν. Αυτό είναι τεράστιο πρόβλημα στο Skroutz που αντιμετωπίζουμε τα καταστήματα όταν το απόθεμα είναι 1 τεμάχιο και δεχόμαστε παραγγελία. Ενω εμείς το κάνουμε 0 (φαντάσου ακόμα και να το αφαιρέσω από τη σελίδα μου) τότε θα συνεχίζεται να εμφανίζεται στο Skroutz μέχρι να περάσει και να με σκανάρει.

Πες μου εσύ τώρα ποιος πρέπει να φάει την κριτική !

Ο Skroutz για να δώσει μια λύση σε αυτό σου λέει σύνδεσε ένα webhook στη σελίδα σου οπότε όταν γίνεται μια παραγγελία μέσω Skroutz τότε θα δημιουργεί και μια παραγγελία στη σελίδα σου έτσι ώστε να αφαιρεί το απόθεμα. Προσωπικά το έχω, αλλά μάντεψε?! Μπάζει από παντού, πχ παραγγελίες με Cargo δεν τις εμφανίζει ποτέ.

Με τα παραπάνω, δεν είμαι 100% υπέρ του να βαράς τηλέφωνα συνέχεια για τη διαθεσιμότητα σε όλα τα προϊόντα και το καταλαβαίνω αυτό που λες. Αυτό λίγο που μου έκανε να το αναλύσω είναι η ευκολία της αρνητικής κριτικής που είπες ότι θα κάνεις για μια διαθεσιμότητα που μπορεί να μην οφείλεται και στο κατάστημα. Μην παρεξηγηθώ, δεν είπα ότι θα το κάνεις χωρίς να δεις τι έγινε, απλά είπα να σου αναλύσω τι ακριβώς γίνεται δυστυχώς με τη διαθεσιμότητα.  Η αλήθεια είναι ότι μας κυνηγάει σε αυτό ο Skroutz και καλά κάνει και γι αυτό το έχει σαν απαραίτητο για να έχεις express παραδοση και το Pro Seller Badge.

• Like 3
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...