empyr3an Δημοσ. Κυριακή στις 01:06 μμ Share Δημοσ. Κυριακή στις 01:06 μμ Δεν καταλαβαίνω πώς την έχει δει το Skroutz. Βλέπω πτώση τιμής -25% σε ένα πλυντήριο, πατάω στο ιστορικό και διαπιστώνω ότι όχι μόνο πτώση δεν είχε, αλλά είχε κι αύξηση 23%. Σύμφωνα με τα δικά τους στοιχεία! Σε μια σοβαρή χώρα θα είχαν φάει ένα παχυλό πρόστιμο να μάθουν να δουλεύουν τον κόσμο. Αλλά στην Ελλάδα είσαι... Σε κοροϊδεύουν ανερυθρίαστα. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teoqq Δημοσ. Κυριακή στις 04:20 μμ Share Δημοσ. Κυριακή στις 04:20 μμ 3 ώρες πριν, empyr3an είπε Δεν καταλαβαίνω πώς την έχει δει το Skroutz. Βλέπω πτώση τιμής -25% σε ένα πλυντήριο, πατάω στο ιστορικό και διαπιστώνω ότι όχι μόνο πτώση δεν είχε, αλλά είχε κι αύξηση 23%. Σύμφωνα με τα δικά τους στοιχεία! Σε μια σοβαρή χώρα θα είχαν φάει ένα παχυλό πρόστιμο να μάθουν να δουλεύουν τον κόσμο. Αλλά στην Ελλάδα είσαι... Σε κοροϊδεύουν ανερυθρίαστα. Γενικα να έχετε το νου σας και στις εκτπωσεις που βγαζει το σήμα -20% και πάνω ο Skroutz καθώς για να μπει αυτό δίπλα από κάποιο προϊόν θα πρέπει να είανι η χαμηλότερη τιμή τις τελευταίες 30 ημέρες. Οπότε αρκετά καταστήματα αλλάζουν τις τιμές για να διορθωθεί το ιστορικό και πχ στο Black Friday βαράνε ένα -20%+ οπότε το πιάνει ο τρελός αλγόριθμος του Skroutz και το εμφανίζει σαν Super έκπτωση με το σήμα δίπλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dtk-386 Δημοσ. Κυριακή στις 04:22 μμ Share Δημοσ. Κυριακή στις 04:22 μμ Κανόνας που ακολουθώ ποτέ αγορές στην BΛΑΚ Friday. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PhoneKiller Δημοσ. Δευτέρα στις 11:04 πμ Share Δημοσ. Δευτέρα στις 11:04 πμ Στις 29/10/2024 στις 5:53 ΜΜ, Arkin είπε Αρα για skroutz point πηγαν στο 20αρικο οι αποστολες μεχρι 5 κιλα για δωρεαν μεταφορικα? Καθιστε και αλλο θα ελαφρυνουν τα μετρα πιστευω ενα τεραστιο ποσοστο εκοψε τη συνδρομη οποτε ξεκινησαν τωρα το αναποδο. Εδω μας πληρωσαν για να παρουμε ενα μηνα συνδρομη. Και που ειστε ακομα. Ειναι αυτο που λεω. Οταν ο καταναλωτης μαθει τη δυναμη του μονο τοτε μπορει κατι να αλλαξει. Σε καθε τομεα απο τιμη καφε μεχρι skroutz. Άντε γεια.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KenJiNx Δημοσ. Δευτέρα στις 12:09 μμ Share Δημοσ. Δευτέρα στις 12:09 μμ Ναι έχει καιρό που άλλαξε αυτό. Απλά μόλις τελειώνει ο χρόνος σου και κάνεις ανανέωση σου το πετάει. Εγώ από Ιούνη είμαι με το 25€/χρόνο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sleepychris Δημοσ. Δευτέρα στις 01:46 μμ Share Δημοσ. Δευτέρα στις 01:46 μμ for the record, για αποστολη σε skroutz point και οχι στη πορτα, μου εδωσε δωρεαν μεταφορικα στα 20 ευρω και οχι στα 25. δεν ξερω αν ειναι γενικη πρακτικη ή απλα ετυχε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fmarkos Δημοσ. Δευτέρα στις 01:53 μμ Share Δημοσ. Δευτέρα στις 01:53 μμ 5 λεπτά πριν, sleepychris είπε for the record, για αποστολη σε skroutz point και οχι στη πορτα, μου εδωσε δωρεαν μεταφορικα στα 20 ευρω και οχι στα 25. δεν ξερω αν ειναι γενικη πρακτικη ή απλα ετυχε. Έχει αλλάξει η πολιτική, είχε έρθει και σχετικό email. Το έχουμε αναφέρει και εδώ μέσα. 25 στο σπίτι 20 στο skroutz point 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teoqq Δημοσ. Δευτέρα στις 09:56 μμ Share Δημοσ. Δευτέρα στις 09:56 μμ Πλέον ο Skroutz δεν κάνει ούτε ενημέρωση. Από τύχη παρατήρησα ότι τρέχουν "Plus Days" σε εταιρεία παιχνιδιών. Επειδή έχω προσωπικό ενδιαφέρουν λόγω του τομέα μου, αναφέρομαι στα προϊόντα Barbie (σε συγκεκριμένους κωδικούς) όπου πραγματικά οι τιμές είναι σε αρκετά προϊοντα οι καλύτερες και με βάση το ιστορικό. Αυτά τις "Plus Days" τις αναλαμβάνει αποκλειστικά ο Skroutz σε συνεργασία με την εταιρεία, δηλαδή το κατάστημα θα πληρωθεί κανονικά την τιμή που έχει αλλά ο καταναλωτής θα πληρώσει την προσφορά. Είχε γίνει αν θυμάμαι καλά λίγο πριν το Πάσχα 1η φορά αλλά τότε μας είχαν ενημερώσει, τώρα δεν πήρα ούτε μια ενημέρωση... Το κατάλαβα γιατί άρχησα να δέχομαι παραγγελίες σε συγκεκριμένα προϊόντα. 😅 Οπότε όσοι είστε Plus ρίξτε μια ματιά αν σε ενδιαφέρει κάτι από Barbie. Δεν ξέρω αν τρέχει και σε άλλα brand καθώς δεν μπορώ να βρω ούτε κάποιο σχετικό banner. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα