Προς το περιεχόμενο

Skroutz Plus

WebDevGr
Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από Witcher1st,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μόλις τώρα, fmarkos είπε

Ή έπεσε ο τζίρος στις μικρές παραγγελίες ή θέλουν να προωθήσουν τα skroutz points με αυτό τον τρόπο. Σε κάθε περίπτωση προς το παρών κερδισμένοι είμαστε. 

Τοσα χρονια καθε χρονο ειμαστε ζημιωμενοι οποτε καποτε θα ερχονταν η ωρα να γυρισει η κουταλα δεν αργησε τελικα. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Eίδα προς έκπληξη μου σήμερα, ένα γνωστό Cash & Carry με έδρα στην Αθήνα (δε χρειάζεται να αναφέρω ποιο) αφαίρεσε όλα τα προϊόντα απ'το Skroutz.

Aπλά αναρωτιέμαι... άλλαξε κάτι στους όρους των πωλητών και ίσως τους είναι πλέον ασύμφορο ή έχει πέσει γενικά ο τζίρος και είναι ασύμφορη η πώληση μέσω skroutz λόγω προμηθειών;

• Like 1

54 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Eίδα προς έκπληξη μου σήμερα, ένα γνωστό Cash & Carry με έδρα στην Αθήνα (δε χρειάζεται να αναφέρω ποιο) αφαίρεσε όλα τα προϊόντα απ'το Skroutz.

Aπλά αναρωτιέμαι... άλλαξε κάτι στους όρους των πωλητών και ίσως τους είναι πλέον ασύμφορο ή έχει πέσει γενικά ο τζίρος και είναι ασύμφορη η πώληση μέσω skroutz λόγω προμηθειών;

Στους όρους δεν έχει αλλάξει κάτι, η προμήθεια απλά εχει πάει στον θεό σε βαθμό που σκέφτεσαι αν συμφέρει ή όχι να είσαι μέσα. Πιστεύω πως αν ρωτούσαμε 10 καταστήματα για το αν βρίσκονται πλέον με το ζόρι-αναγκαστικά στην πλατφόρμα του Skroutz οι 8 τουλάχιστον θα λέγανε ναι. Προσωπικά είμαι ένας από αυτούς διότι για να γίνει η μετάβαση θέλει να είσαι προετοιμασμένος εκτός αν είσαι κάποιος μεγάλος (όπως αυτό που αναφέρεις) και δεν θέλει να έχει νταβατζή στο κεφάλι του.

Ήθελα να αναφέρω πριν 1-2 ημέρες κάτι που έκανε ο Skroutz αλλά επειδή αφορά τα καταστήματα δεν το έγραψα.
Έχει να κάνει με το πρόσθετο που πουλάει ο Skroutz στα καταστήματα με το οποίο έχεις πρόσβαση σε στατιστικά πωλήσεων προϊόντων/κατηγοριών/τάσεις και γενικά τα πάντα όχι μόνο από το δικό σου αλλά από όλο το Skroutz. Η άποψη μου γι αυτό το εργαλείο είναι ότι είναι αρκετά χρήσιμο αλλά λόγω της τιμής του που είναι 110€ +φπα αν θυμάμαι καλά ΤΟΝ ΜΗΝΑ το πήρα μόνο 1 φορά. Αυτό το εργαλείο, αν κάποιο κατάστημα σκεφτεί να το πάρει τότε αξίζει (τουλάχιστον στον δικό μου τομέα) να το πάρεις κάποιο μήνα που περιμένεις να έχεις αρκετή κίνηση οπότε να δεις απο πριν τι ζητάει ο κόσμος. Αυτός ο μήνας είναι πχ ο Νοέμβριος λόγω του Black Friday. Ο Σκρουτζ λοιπόν γι αυτό το μήνα το δίνει ΔΩΡΕΑΝ σε όλα τα καταστήματα για να τους βοηθήσει κτλπ κτλπ που μας αναφέρει. Μου κάνει εντύπωση που το δίνει διότι αν το αγόραζα όπως ανέφερα κάποια στιγμή θα το έκανα τώρα. Επειδή δεν θέλω να έιμαι άπλυστος αλλά κυριώς κουτοπόνηρος, δεν θα κάνω άλλες σκέψεις και θα πω ευχαριστώ αυτή τη φορά στο Skroutz 😅😂

• Like 4
  • Thanks 1

Διάβασα αυτό το άρθρο και μου έκανε εντύπωση για την κατάσταση με τους οδηγούς και γενικότερα με τις εργασιακές συνθήκες τους ! 

https://www.efsyn.gr/themata/thema-tis-efsyn/451287_ta-psila-grammata-tis-ellinikis-amazon

• Like 1

4 minutes ago, Leon90 said:

Διάβασα αυτό το άρθρο και μου έκανε εντύπωση για την κατάσταση με τους οδηγούς και γενικότερα με τις εργασιακές συνθήκες τους ! 

https://www.efsyn.gr/themata/thema-tis-efsyn/451287_ta-psila-grammata-tis-ellinikis-amazon

Χάλια!

Γι'αυτο σηκωνονται οσοι μπορουν και φευγουν απο την Ελλαδα! Γιατι η εκμεταλλευση ειναι ανευ προηγουμενου!

Και μην πει κανεις οτι το ξερουν οταν επιλεγουν να εργαστουν εκει, γιατι ειναι η μιση αληθεια. Η αλλη μιση, ειναι η χωρα μας που παρεχει ελαχιστες και κακες ευκαιριες εργασιας.

Κριμα.

• Like 2

Αλήθεια τώρα; Πληρώνει δηλαδή κοτζάμ Skroutz 4 ευρώ την ώρα τους εργαζόμενους; Μήπως τα παραλέει, ρε παιδιά, το άρθρο; Μακάρι να μην ισχύουν όσα διαβάζουμε. 

1 ώρα πριν, Gulik είπε

Αλήθεια τώρα; Πληρώνει δηλαδή κοτζάμ Skroutz 4 ευρώ την ώρα τους εργαζόμενους; Μήπως τα παραλέει, ρε παιδιά, το άρθρο; Μακάρι να μην ισχύουν όσα διαβάζουμε. 

Πόσα έχεις την εντύπωση ότι πληρώνουν οι μεγάλες εταιρείες σε ανειδίκευτους εργαζόμενους; Ελάχιστα πάνω από το ελάχιστο νόμιμο, για να μη φαίνεται ότι δίνουν το βασικό.

είχα δοκιμάσει σε μια παραγγελία να εξαργυρώσω λίγα € σε coins και να κάνω πληρωμή μέσω Klarna αλλά μόλις επιλέγεις εξαργύρωση σου αφαιρεί την klarna. Τι πατέντα είναι τώρα αυτή; Αυτό το έκανε ασχέτως ποσου, είτε 40€ είτε 100+

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Leon90 είπε

1 ώρα πριν, Gulik είπε

Μήπως τα παραλέει

Spoiler

Αυτο το efsyn καμια red φυλλαδα ειναι? Και μονο που εβαλαν το παρακατω, φαινεται οτι μαλλον οντως τα παραλανε. Οποιος απο εμας και να τρακαρει και φταιει, οι οικονομιες του εκει θα πανε. Ή οτι ειναι λογικο να δουλευεις μεσα σε οχημα χωρις ac...

image.png.5af82b34b6f4e9da07b80c21324471f6.png

image.png.3db670f0621940e844a4978ee49df580.png

Στο αρθρο εβαλαν ενα κομματι της λυσης, αλλα αυτη η Δαναη δεν εδωσε το σημειο της συμβασης οτι αφορα 4ωρη προσληψη. Οποτε θεωρω οτι δεν τα λεει ολα

image.png.9baada016a6576d225d6191199700392.png

Ωστοσο, οσο και αν διαφωνω για την χρηση του προσωπικου ιχ, αλλο τοσο ειναι στο χερι σου να διεκδηκισεις τα του αυτοκινητου, ή να κρυψεις οτι εχεις

Επεξ/σία από SabotazNic

42 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Ωστοσο, οσο και αν διαφωνω για την χρηση του προσωπικου ιχ, αλλο τοσο ειναι στο χερι σου να διεκδηκισεις τα του αυτοκινητου, ή να κρυψεις οτι εχεις

Γενικότερα δεν βάζεις το προσωπικό σου αυτοκίνητο-μηχανάκι σε επιχείρηση τουλάχιστον όχι με μισθό υπαλλήλου. Αν το κάνεις με ωρομίσθιο ανεξάρτητου οδηγού 15€+/ώρα τότε μπορούμε να ξεκινήσουμε να το συζητάμε.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Neptu είπε

είχα δοκιμάσει σε μια παραγγελία να εξαργυρώσω λίγα € σε coins και να κάνω πληρωμή μέσω Klarna αλλά μόλις επιλέγεις εξαργύρωση σου αφαιρεί την klarna. Τι πατέντα είναι τώρα αυτή; Αυτό το έκανε ασχέτως ποσου, είτε 40€ είτε 100+

Δεν γνωρίζω για coins αλλά για παράδειγμα klarna και κουπόνια ποτέ δεν δούλευαν συνδυαστικά από την πρώτη μέρα που μπήκε στο Skroutz.

Επεξ/σία από Billator

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
28 λεπτά πριν, Billator είπε

Δεν γνωρίζω για coins αλλά για παράδειγμα klarna και κουπόνια ποτέ δεν δούλευαν συνδυαστικά από την πρώτη μέρα που μπήκε στο Skroutz.

δε το ήξερα, Αν επιλέξεις εξαργύρωση coins, στην ουσία μπαίνει κουπόνι. Οπότε γι αυτό δε δουλεύει. Κακώς βέβαια αλλά τι να κάνεις

και μια άλλη ερώτηση που βασικά εχει να κάνει με την μεταφορική.

Παραγγέλνω κάτι και ενημερώνομαι από το skroutz ότι παραδόθηκε στη μεταφορική με τον τάδε κωδικό.

Αυτό σημαίνει ότι όντως παραδόθηκε ή μπορεί να είναι παραπλανητικό;

Το λέω διότι παλαιότερα σε μια δουλειά που ήμουν είχαμε συνεργασία με μια μεταφορική. Είχαμε εμείς voucher και σε κάθε πακέτο κολλούσαμε από μόνοι μας. Εμείς μπορεί να κολλούσαμε το voucher το πρωί και η μεταφορική να το έπαιρνε την επόμενη μέρα. Είχε γίνει κάποιες (ελάχιστες) φορές, κανονικά φεύγανε άμεσα. Οπότε αν κάνουν κάτι παρόμοιο (δε ξέρω αν γίνεται ακόμα, φαντάζομαι ναι) μπορεί να κολλάνε το voucher, να δίνουν τον κωδικό αλλά το δέμα να μην έχει πάει καν στο κατάστημα της μεταφορικής και ο πελάτης να νομίζει ότι το κατάστημα έκανε τη δουλειά του και μάλιστα γρήγορα.

Επεξ/σία από Neptu

11 ώρες πριν, Leon90 είπε

Το skroutz κανει τη δουλεια του εδω και τσαμπα αν μπορουσε θα τους ειχε. Αυτοι που καθονται φταινε ξεκαθαρα που δουλευουν για ψιχουλα και λενε και ευχαριστω. Μην καθονται και μετα κραζουν. Ας φυγουν ολοι που ειναι με το βασικο και πεθαινουν στη δουλεια να βρουν κατι καλυτερο. Η καθε εταιρια κανει τη δουλεια της δεν την νοιαζει τιποτα αλλο εφοσον βρισκει κοσμο να κανει τη δουλεια σχεδον τσαμπα σου λεει γιατι οχι. 

• Like 2

Καινούριο σκηνικό σημερινό !

Περίεργα πράγματα πάντως ! 

https://www.aftodioikisi.gr/ergasiaka-asfalistika/ergasiaka-ypallilwn-ota/apolysi-ergazomenoy-apo-tin-skroutz-kinitopoiisi-exo-apo-tin-etaireia/

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...