teoqq Δημοσ. 27 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου Μα γι αυτο ακριβως και δεν τον ενδιαφερει το κοστος της μεταφορας. Το ολο συστημα του κοστους της μεταφορας των προϊόντων ειναι προχειρο κατι που συμφερει τοσο τον καταναλωτη οσο και το μαγαζι το ιδιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nek4d Δημοσ. 27 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου On 23/10/2024 at 07:49, aGka8l said: Μπαγκαζιερα οροφης αυτοκινητου δλδ κουτα 145χ80χ 40 ηρθε με κουροερ και μεταφορικα 6€ απο shopflix ενω με σκρουτζ πλας εβγαινε 25€ νομιζω On 26/10/2024 at 10:11, manos_ir said: Δεν ξέρω αν το γνωρίζετε ... courier center + shopflix είναι ένα. Την έφτιαξε ο Bαγγελης για να εξυπηρετεί το shopflix. 5 hours ago, teoqq said: Μα γι αυτο ακριβως και δεν τον ενδιαφερει το κοστος της μεταφορας. Το ολο συστημα του κοστους της μεταφορας των προϊόντων ειναι προχειρο κατι που συμφερει τοσο τον καταναλωτη οσο και το μαγαζι το ιδιο. Απο το παραδειγμα αυτο, ειναι φανερο οτι δεν υπολογιζει τα πραγματικα κοστη μεταφορικων, οποτε δεν ειναι σωστο να συγκρινουμε ενα μη-βιωσιμο μοντελο (που αργα η γρηγορα θα αλλαξει) με ολες τις υπολοιπες μεταφορικες που θα ειχαν ακριβοτερο αντιτιμο. Οκ, κερδιζουμε εν τω προκειμενω εμεις οι καταναλωτες, αλλα επειδη καποιος "χαριζει" και "μπαινει μεσα", παρεχοντας υπηρεσιες κατω του κοστους, για οποιοδηποτε λογο και αν το κανει, δεν σημαινει οτι ολοι οι αλλοι ειναι οι κακοι που δεν τον ακολουθουν στην "αυτοκτονια". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dtk-386 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου Και η skroutz εξαγόρασε κάποτε την SendX και την μετονόμασε σε skroutz last mile έχοντας δική της μεταφορική όπως το shopflix. Δεν λέει κάτι αυτό. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teoqq Δημοσ. 28 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 6 ώρες πριν, nek4d είπε Απο το παραδειγμα αυτο, ειναι φανερο οτι δεν υπολογιζει τα πραγματικα κοστη μεταφορικων, οποτε δεν ειναι σωστο να συγκρινουμε ενα μη-βιωσιμο μοντελο (που αργα η γρηγορα θα αλλαξει) με ολες τις υπολοιπες μεταφορικες που θα ειχαν ακριβοτερο αντιτιμο. Οκ, κερδιζουμε εν τω προκειμενω εμεις οι καταναλωτες, αλλα επειδη καποιος "χαριζει" και "μπαινει μεσα", παρεχοντας υπηρεσιες κατω του κοστους, για οποιοδηποτε λογο και αν το κανει, δεν σημαινει οτι ολοι οι αλλοι ειναι οι κακοι που δεν τον ακολουθουν στην "αυτοκτονια". Μπαίνει μέσα, ποιος ? Ο όμιλος του Μαρινάκη ? Πέρα από αυτό, μου φαίνεται πως ξεχνάμε ότι η προμήθεια που παίρνουν τα συγκεκριμένα marketplace υπερκαλύπτει το οποιοδήποτε κόστος των μεταφορικών έχουν, πόσο μάλλον όταν μιλάμε ότι το χρήμα κάνει κύκλο πίσω σε αυτούς αφού κατέχουν δικό τους μεταφορέα. Καμία αυτοκτονία δεν βλέπω για το συγκεκριμένο θέμα. Εγώ το βλέπω από την αντίθετη πλευρά, το ότι δηλαδή ο Σκρουτζ βγάζει παραπάνω ακόμα και από τα μεταφορικά. Δηλαδή μπορώ εγώ ο μαγαζατορας να κάνω το κόστος των μεταφορικών πχ για ένα ογκώδες προϊόν 15€ και δεν μπορεί ο Σκρουτζ και μου το κάνει 20 και 30??!! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manolis940 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 11 ώρες πριν, nek4d είπε Απο το παραδειγμα αυτο, ειναι φανερο οτι δεν υπολογιζει τα πραγματικα κοστη μεταφορικων, οποτε δεν ειναι σωστο να συγκρινουμε ενα μη-βιωσιμο μοντελο (που αργα η γρηγορα θα αλλαξει) με ολες τις υπολοιπες μεταφορικες που θα ειχαν ακριβοτερο αντιτιμο. Οκ, κερδιζουμε εν τω προκειμενω εμεις οι καταναλωτες, αλλα επειδη καποιος "χαριζει" και "μπαινει μεσα", παρεχοντας υπηρεσιες κατω του κοστους, για οποιοδηποτε λογο και αν το κανει, δεν σημαινει οτι ολοι οι αλλοι ειναι οι κακοι που δεν τον ακολουθουν στην "αυτοκτονια". Θα συμφωνήσω και εγώ με τον @teoqq. Γενικότερα επειδή έχω μια μικρή βιομηχανία και συνεργάζομαι με μεταφορικές, οι τιμές παίζουν στα 5€ το δέμα ακόμη και σε μεγάλα δέματα όπως μία μπαγκαζιέρα και ευρωμπαλέτα μέχρι τα 2,30m στα 35€. Δεν μου έχει βάλει ούτε ρήτρες τύπου θέλω 10 μεταφορές τον μήνα κτλ. Ετικετέζα σε γραμμή παραγωγής που είναι πραγματικά ογκώδης και βαριά την έφερα στα 20€. Αυτό γιατί ήταν ολόκληρη συναρμολογημένη και δεν μπορούσε να μπει κάτι από πάνω της. Με τις παραπάνω τιμές έχω τα δέματα στην πόρτα μου. Μάλιστα αν τώρα μου πας ένα δέμα στο πρακτορείο τους αύριο το Μεσσημέρι θα είναι Κρήτη. Θέλω λοιπόν να πω το 6€ μπαγκαζιέρα που να είναι πόσο; 1,70m σε μάκρος(;) που στοιβάζεται στο φορτηγό δεν βρίσκω λόγο να μην είναι υπεραρκετά τα μεταφορικά της όταν εγώ το ίδιο δέμα μπορώ να το πάρω στα 5€ χωρίς ρήτρες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nek4d Δημοσ. 28 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 7 hours ago, teoqq said: ... Καμία αυτοκτονία δεν βλέπω για το συγκεκριμένο θέμα. Εγώ το βλέπω από την αντίθετη πλευρά, το ότι δηλαδή ο Σκρουτζ βγάζει παραπάνω ακόμα και από τα μεταφορικά. Δηλαδή μπορώ εγώ ο μαγαζατορας να κάνω το κόστος των μεταφορικών πχ για ένα ογκώδες προϊόν 15€ και δεν μπορεί ο Σκρουτζ και μου το κάνει 20 και 30??!! 2 hours ago, manolis940 said: Θα συμφωνήσω και εγώ με τον @teoqq. Γενικότερα επειδή έχω μια μικρή βιομηχανία και συνεργάζομαι με μεταφορικές, οι τιμές παίζουν στα 5€ το δέμα ακόμη και σε μεγάλα δέματα όπως μία μπαγκαζιέρα και ευρωμπαλέτα μέχρι τα 2,30m στα 35€. Δεν μου έχει βάλει ούτε ρήτρες τύπου θέλω 10 μεταφορές τον μήνα κτλ. ... ...Θέλω λοιπόν να πω το 6€ μπαγκαζιέρα που να είναι πόσο; 1,70m σε μάκρος(;) που στοιβάζεται στο φορτηγό δεν βρίσκω λόγο να μην είναι υπεραρκετά τα μεταφορικά της όταν εγώ το ίδιο δέμα μπορώ να το πάρω στα 5€ χωρίς ρήτρες. Αλλο μεταφορικη και αλλο κουριερ. Και αν εσεις τα καταφερνετε καλυτερα, μιας και ειστε επαγγελματιες και ξερετε τα μυστικα της δουλειας, καλα κανετε. Ο απλος καταναλωτης δεν εχει τα κοστολογια που λετε, οποιος καλεσει ολες τις κουριερ για 1,70μ μπαγκαζιερα, θα ακουσει αλλα νουμερα και ας δοκιμασει οποιος θελει και ας μας πει εδω τι του ειπανε. Οχι μεταφορικες, εκει γινεται της κακομοιρας και καμια αξιοπιστια χρονων παραδοσης ανα την Ελλαδα. Ειπαμε, να αναφερουμε τα στραβα του σκρουτζ εδω (προς βελτιωση), αλλα εσεις στην προσπαθεια σας να το θαβετε παντου και παντα, φτανετε στο σημειο να βαφτιζετε τα μηλα σαν αχλαδια. Ενταξει, σας χαλαει, το καταλαβαμε και το εχουμε εμπεδωσει 100 φορες αυτο εδω μεσα. Απορω γιατι ασχολειστε τοσο πολυ τοτε, γιατι δεν το προσπερνατε? Μονο για την σπιλωση του ονοματος/brand? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manolis940 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 53 λεπτά πριν, nek4d είπε Αλλο μεταφορικη και αλλο κουριερ. Και αν εσεις τα καταφερνετε καλυτερα, μιας και ειστε επαγγελματιες και ξερετε τα μυστικα της δουλειας, καλα κανετε. Ο απλος καταναλωτης δεν εχει τα κοστολογια που λετε, οποιος καλεσει ολες τις κουριερ για 1,70μ μπαγκαζιερα, θα ακουσει αλλα νουμερα και ας δοκιμασει οποιος θελει και ας μας πει εδω τι του ειπανε. Οχι μεταφορικες, εκει γινεται της κακομοιρας και καμια αξιοπιστια χρονων παραδοσης ανα την Ελλαδα. Ειπαμε, να αναφερουμε τα στραβα του σκρουτζ εδω (προς βελτιωση), αλλα εσεις στην προσπαθεια σας να το θαβετε παντου και παντα, φτανετε στο σημειο να βαφτιζετε τα μηλα σαν αχλαδια. Ενταξει, σας χαλαει, το καταλαβαμε και το εχουμε εμπεδωσει 100 φορες αυτο εδω μεσα. Απορω γιατι ασχολειστε τοσο πολυ τοτε, γιατι δεν το προσπερνατε? Μονο για την σπιλωση του ονοματος/brand? Όπως σου λέει και ο teoqq από πάνω που έχει eshop ο Skroutz βάζει τα διπλά μεταφορικά ενώ σίγουτρα απ' τον teoqq έχει πολύ περισσότερες αποστολές άρα και καλύτερες συμφωνίες. Όσον αφορά το shopflix είναι επίσης σε προνομιακή θέση έχοντας την δική του μεταφορική και ένα πραγματικά πολύ μεγαλύτερο δίκτυο απ' το skroutz. Δεν μου φαίνεται λοιπόν έστω και ένα ογκώδες δέμα όπως είναι μία μπαγκαζιέρα με courier center να μπορεί να φτάσει στα 6€ και μάλιστα να έχει και η μεταφορική αλλά και το shopflix το ίδιο κέρδος. Όσον αφορά τώρα την σύγκριση μεταφορικής και courier δεν κάναμε πρακτικά κάτι τέτοιο πιο πίσω. Αναφέραμε το κόστος για τα ογκώδη δέματα. Το skroutz επίσης έχει την δική του μεταφορική εταιρεία που συνεργάζεται η οποία στον καταναλωτή κοστίζει τώρα περισσότερο. Και το ερώτημα είναι εύλογο. Μπορώ εγώ με 20-30 μεταφορές τον χρόνο να έχω καλύτερες τιμές απ' ότι η Skroutz; Φαντάζομαι κάτι τέτοιο ισχύει και για τον teoqq Τέλος δεν ξέρω που προκύπτει ότι δεν ενδιαφερόμαστε. Το ότι αναφέρουμε τα κακώς κείμενα της εταιρείας, τις αδυναμίες και τα μειονεκτήματα της σε σχέση με τον ανταγωνισμό σημαίνει ότι δεν μας ενδιαφέρει; Μήπως πιστεύεις ότι μια 10αριά άτομα εδώ μέσα η γενικότερα το Insomnia να κάνει κακό στο brand της Skroutz; Προσωπικά δεν πιστεύω κάτι τέτοιο οπότε αν ήθελα να κάνω κακό στο brand της Srkoutz θα ακολουθούσα σίγουρα κάποια άλλη οδό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 28 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Τα μεγάλα δέματα με μεταφορικές τα στέλνει και το Σκρουτζ (Diakinisis κλπ). Οπότε όταν βλέπω η ίδια μεταφορική να στέλνει από τον ιδιώτη με 10 ευρώ αλλά το Σκρουτζ να χρεώνει 30 έως 50 (με Plus), τότε κάτι δεν πάει καλά. Έχω αναφέρει κάμποσα παραδείγματα τον τελευταίο χρόνο, πάντα με την απορία "ποιος πληρώνεται όλη αυτή τη μεγάλη διαφορά;" Επεξ/σία 28 Οκτωβρίου από nzeppos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teoqq Δημοσ. 28 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 1 ώρα πριν, nek4d είπε Αλλο μεταφορικη και αλλο κουριερ. Και αν εσεις τα καταφερνετε καλυτερα, μιας και ειστε επαγγελματιες και ξερετε τα μυστικα της δουλειας, καλα κανετε. Ο απλος καταναλωτης δεν εχει τα κοστολογια που λετε, οποιος καλεσει ολες τις κουριερ για 1,70μ μπαγκαζιερα, θα ακουσει αλλα νουμερα και ας δοκιμασει οποιος θελει και ας μας πει εδω τι του ειπανε. Οχι μεταφορικες, εκει γινεται της κακομοιρας και καμια αξιοπιστια χρονων παραδοσης ανα την Ελλαδα. Ειπαμε, να αναφερουμε τα στραβα του σκρουτζ εδω (προς βελτιωση), αλλα εσεις στην προσπαθεια σας να το θαβετε παντου και παντα, φτανετε στο σημειο να βαφτιζετε τα μηλα σαν αχλαδια. Ενταξει, σας χαλαει, το καταλαβαμε και το εχουμε εμπεδωσει 100 φορες αυτο εδω μεσα. Απορω γιατι ασχολειστε τοσο πολυ τοτε, γιατι δεν το προσπερνατε? Μονο για την σπιλωση του ονοματος/brand? Νομίζω έχουμε μπερδευτεί λίγο. Αυτό ακριβώς που λες, επειδη ο καταναλωτής δεν εχει κοστολογια κτλπ, καθομαι σαν τον μπουφο εδω μεσα και του λεω να ριχνει ενα βλεφαρο στα ογκωδη προιοντα και αλλα marketplace οπως πχ Shopflix καθως παρατήρησα ότι ιδιο προϊόν το στέλνει με λιγοτερα μεταφορικά και πιο γρηγορα (αναφέρομαι παντα σε ογκωδη προϊόντα που βγαζει μεταφορική και όχι Courier ο Skroutz) Να ενημερωσω θελω για κάτι που εχω παρατηρησει σαν teoqq οχι σαν μαγαζατορας. Σαν μαγαζι αν με ρωτας, κανε απο οπου θες την παραγγελια σου. Αν θελεις εσυ να πληρωνεις διπλα, πληρωσε τα. Να το προσπεράσω που λες, δεν παιζει να το κανω γιατι εχω βοηθηθεί 40 φορες μέσα απο το insomnia οποτε αν μπορω θελω και εγω να βοηθησω εστω εναν να γλιτωσει καποια χρηματα. Η τελευταια παραγραφος του @manolis940 με καλυπτει για το τι ακριβως θελω να κανω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nek4d Δημοσ. 28 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου Καλως, οπως νομιζετε και οπως θελετε, ολα καλα, καλη συνεχεια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasarass77 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου Έκοψαν τα δωρεάν μεταφορικά απο skroutz hub σε skroutz point? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Οκτωβρίου Super Moderators Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου Έσκασε email πριν λίγο. 6 hours ago, tasarass77 said: Έκοψαν τα δωρεάν μεταφορικά απο skroutz hub σε skroutz point? Παίζει ναι... 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 29 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Επιτέλους κι ένα καλό νέο (πως το έπαθαν). Δοκιμή σε τυχαίο προϊόν μέσω Skroutz cart με αποστολή από τρίτο και με το νέο 25/5 Plus. Όταν επιλέγω Skroutz Point, δεν μου ζητάει 25 ευρώ ελάχιστη για δωρεάν μεταφορικά: Τόσο καιρό δεν έβαζα αποστολή σε Skroutz Point γιατί τα μεταφορικά και οι χρόνοι παράδοσης ήταν ίδια, είτε το έφερναν στην πόρτα μου, είτε πήγαινα εγώ μέχρι το Point. Οπότε το δεύτερο δεν είχε νόημα σε περιοχές που γνωρίζεις τον μεταφορέα με το μικρό του όνομα και σε παίρνει πάντα τηλέφωνο πριν έρθει. Τουλάχιστον τώρα υπάρχει ένα όφελος στο εύρος τιμών μεταξύ 20 και 25 ευρώ. Επεξ/σία 29 Οκτωβρίου από nzeppos 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 29 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου Αρα για skroutz point πηγαν στο 20αρικο οι αποστολες μεχρι 5 κιλα για δωρεαν μεταφορικα? Καθιστε και αλλο θα ελαφρυνουν τα μετρα πιστευω ενα τεραστιο ποσοστο εκοψε τη συνδρομη οποτε ξεκινησαν τωρα το αναποδο. Εδω μας πληρωσαν για να παρουμε ενα μηνα συνδρομη. Και που ειστε ακομα. Ειναι αυτο που λεω. Οταν ο καταναλωτης μαθει τη δυναμη του μονο τοτε μπορει κατι να αλλαξει. Σε καθε τομεα απο τιμη καφε μεχρι skroutz. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fmarkos Δημοσ. 29 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 11 λεπτά πριν, Arkin είπε πιστευω ενα τεραστιο ποσοστο εκοψε τη συνδρομη οποτε ξεκινησαν τωρα το αναποδο. Ή έπεσε ο τζίρος στις μικρές παραγγελίες ή θέλουν να προωθήσουν τα skroutz points με αυτό τον τρόπο. Σε κάθε περίπτωση προς το παρών κερδισμένοι είμαστε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα