KenJiNx Δημοσ. 21 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Απίστευτο.... καινούργιο;;; καλά.. 1€ μεταφορικά χρεώνει αλλά από που βγήκε αυτό το όριο;;;; όλες οι παραγγελίες ήταν πάνω απο 25, και η συγκεκριμένη είναι 1000€ Επεξ/σία 21 Οκτωβρίου από KenJiNx 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindreader Δημοσ. 21 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου skroutz = kinder εκπληξη. Δεν πληττεις ποτε. Εξαντληση φαντασιας για νεες χρεωσεις. Σε ενα μοντελο που μαλλον καταρρεει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
l3ft3r1s Δημοσ. 21 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 57 minutes ago, KenJiNx said: Απίστευτο.... καινούργιο;;; καλά.. 1€ μεταφορικά χρεώνει αλλά από που βγήκε αυτό το όριο;;;; όλες οι παραγγελίες ήταν πάνω απο 25, και η συγκεκριμένη είναι 1000€ Βγήκε από τους όρους της υπηρεσίας ("Πολιτική ορθής χρήσης"). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gulik Δημοσ. 21 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου Αυτή είναι όντως καινούργια χρέωση ή υπήρχε και παλιότερα (ίσως με διαφορετικό όριο στο πλήθος παραγγελιών), λέμε τώρα, τί να πούμε, εδώ αποδεικνύεται ότι προσπαθούν να τα αρπάξουν από παντού, τελικά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teoqq Δημοσ. 21 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου Το παραπάνω πιάνει το ΑΦΜ ή τον λογαριασμό σου στο Skroutz? Θέλω να πω, αν κάνεις την παραγγελία από account φίλου σου και ζητήσεις τιμολόγιο στο ΑΦΜ σου, τότε θα σε αφήσει ή πιάνει 3 παραγγελίες ανά ΑΦΜ?! Αν μπορείς, τότε μιλάμε για ΜΕΓΑΛΑ ΤΣΑΚΑΛΙΑ εκεί πέρα στο Skroutz. 😅 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KenJiNx Δημοσ. 21 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Δεν έχω φίλους να δοκιμάσω.. 😁 Διπλό το challenge γιατί πρέπει να βρω και με Plus Επεξ/σία 21 Οκτωβρίου από KenJiNx Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GnsP Δημοσ. 21 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου Αχόρταγοι εκεί στην CVC 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teoqq Δημοσ. 21 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 27 λεπτά πριν, KenJiNx είπε Δεν έχω φίλους να δοκιμάσω.. 😁 Διπλό το challenge γιατί πρέπει να βρω και με Plus Το θεμα ειναι οτι ετσι οπως τα εχουν κανει, αν οντως ειναι στο account και όχι στο ΑΦΜ, τότε μπορεί να συμφερει να κανεις λογαριασμο την γυναικα σου ή δεν ξερω και εγω τι, να πληρωσεις τα 4€ που ειναι για 1 μηνα και να παρεις το τιμολογιο χωρις τα μεταφορικα που μπορει να ειναι παραπανω απο 4€. Αυτο με το μηνα που εβγαλαν, το εχω ακουσει απο 2-3 φιλους μου που επειδη δνε κανουν συχνα παραγγελια, μαζεψαν πχ καποια πραματα και τους εβγαζε 15-20€ μεταφορικα. Με Plus τους τα εκαναν λιγοτερα ή και δωρεάν οπότε πλήρωσαν τα 4€ για να γλιτώσουν αυτα 10+€. Μιλάμε για τρέλα... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KenJiNx Δημοσ. 21 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 7 hours ago, teoqq said: Το θεμα ειναι οτι ετσι οπως τα εχουν κανει, αν οντως ειναι στο account και όχι στο ΑΦΜ, τότε μπορεί να συμφερει να κανεις λογαριασμο την γυναικα σου ή δεν ξερω και εγω τι, να πληρωσεις τα 4€ που ειναι για 1 μηνα και να παρεις το τιμολογιο χωρις τα μεταφορικα που μπορει να ειναι παραπανω απο 4€. Αυτο με το μηνα που εβγαλαν, το εχω ακουσει απο 2-3 φιλους μου που επειδη δνε κανουν συχνα παραγγελια, μαζεψαν πχ καποια πραματα και τους εβγαζε 15-20€ μεταφορικα. Με Plus τους τα εκαναν λιγοτερα ή και δωρεάν οπότε πλήρωσαν τα 4€ για να γλιτώσουν αυτα 10+€. Μιλάμε για τρέλα... Μα έτσι κι αλλιώς η παραγγελία είναι άνω του ορίου των δωρεάν μεταφορικών και από χρήστες μη Plus συνδρομής.. Θα το δοκιμάσω να δω από άλλο λογαριασμό χωρίς plus τι γίνεται.. Στο account είναι μάλλον το limit, με της συζύγου το account μπορώ να αγοράσω στο ίδιο ΑΦΜ χωρίς να με χρεώνει έξτρα κάτι. Αναφέρει τα εξής στη πολιτική ορθής χρήσης Quote Δεν επιτρέπεται η χρήση της Υπηρεσίας σε Μέλος, το οποίο κάνει χρήση αυτής κατά κύριο λόγο προς διευκόλυνση της εμπορικής, επιχειρηματικής, βιοτεχνικής ή ελευθέριας επαγγελματικής του δραστηριότητας. Εφόσον το Μέλος αιτηθεί τη λήψη τιμολογίου πώλησης προϊόντος σε τρεις ή/και περισσότερες αγορές του σε διάστημα ενός μηνός κατά τη διάρκεια της Περιόδου Συνδρομής του Ετήσιου Συνδρομητικού Πλάνου ή κατά τη διάρκεια της Περιόδου Συνδρομής του Μηνιαίου Συνδρομητικού Πλάνου, η Εταιρεία δικαιούται να χρεώνει το Μέλος για την αποστολή κάθε επόμενης παραγγελίας προϊόντος που υποβάλλεται εντός του υπολειπόμενου διαστήματος του ίδιου μήνα ή της ίδιας Περιόδου Συνδρομής αντίστοιχα και ζητείται η λήψη τιμολογίου (α) με κόστος μεταφορικών εξόδων ύψους ένα (1) ευρώ ανά μεμονωμένη αποστολή σε περιπτώσεις αποστολών έως και 5 κιλά, και (β) με το κόστος των μεταφορικών εξόδων, όπως αυτό διαμορφώνεται ανάλογα με το βάρος της αποστολής, προσαυξημένο κατά ένα (1) ευρώ ανά μεμονωμένη αποστολή σε περιπτώσεις αποστολών από 5 κιλά και άνω. Σιγά τους κλέψαμε... αγοράσαμε 2 τόνερ, 2 κουτιά ρολά ταμειακής και μπαταρίες. Συγκλονιστικό. Επεξ/σία 21 Οκτωβρίου από KenJiNx Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manolis940 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 21 ώρες πριν, teoqq είπε Το παραπάνω πιάνει το ΑΦΜ ή τον λογαριασμό σου στο Skroutz? Θέλω να πω, αν κάνεις την παραγγελία από account φίλου σου και ζητήσεις τιμολόγιο στο ΑΦΜ σου, τότε θα σε αφήσει ή πιάνει 3 παραγγελίες ανά ΑΦΜ?! Αν μπορείς, τότε μιλάμε για ΜΕΓΑΛΑ ΤΣΑΚΑΛΙΑ εκεί πέρα στο Skroutz. 😅 Το έχω δοκιμάσει και περνάει η παραγγελία κανονικά χωρίς extra χρέωση πριν κάνα χρόνο. Τώρα δεν ξέρω αν το έχουν πάρει χαμπάρι ή απλώς μπορεί και να μην τους νοιάζει. 21 ώρες πριν, KenJiNx είπε Δεν έχω φίλους να δοκιμάσω.. 😁 Διπλό το challenge γιατί πρέπει να βρω και με Plus Άμα θες το δοκιμάζουμε το απόγευμα μαζί. 20 ώρες πριν, KenJiNx είπε Μα έτσι κι αλλιώς η παραγγελία είναι άνω του ορίου των δωρεάν μεταφορικών και από χρήστες μη Plus συνδρομής.. Θα το δοκιμάσω να δω από άλλο λογαριασμό χωρίς plus τι γίνεται.. Στο account είναι μάλλον το limit, με της συζύγου το account μπορώ να αγοράσω στο ίδιο ΑΦΜ χωρίς να με χρεώνει έξτρα κάτι. Αναφέρει τα εξής στη πολιτική ορθής χρήσης Σιγά τους κλέψαμε... αγοράσαμε 2 τόνερ, 2 κουτιά ρολά ταμειακής και μπαταρίες. Συγκλονιστικό. Προφανώς και είναι τρόπος για να "αρπάξουν" περισσότερα. Δεν έχει κανένα νόημα το συγκεκριμένο μέτρο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teoqq Δημοσ. 22 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου Δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιο νήμα για το Shopflix απλά να αναφέρω το εξής: Προϊόντα που ο Skroutz μου τα γύρισε (σαν κατάστημα μιλάω) σε Cargo δηλαδή αποστολήμε μεταφορική εταιρεία, παρατηρώ τελευταία ότι μου γίνονται παραγγελίες μέσα από το Shopflix. Λίγο που μπήκα είδα στο Shopflix ότι ζούνε στην εποχή που ήταν το Skroutz πριν κανα 6μηνο. Δηλαδή όλα τα προϊοντα ακόμα και ογκώδη μου τα βγάζει με Courier Center (που σημαίνει ότι παραδίδονται αν όχι την ίδια ημέρα στην μεταφορική, τότε την επομένη) και η πορεία τους είναι γρήγορη. Καμία σχέση με την μεταφορική που βγάζει στο Skroutz. Επίσης τα μεταφορικά είναι σε καλά πλαίσια, σχεδόν όπως στη σελίδα μου ή σε κάποια και πιο οικονομικά (όχι πάνω από 15€) Το παραπάνω το κατάλαβα διότι είδα μέσω του redirection κάποιοι πελάτες έφτασαν μέχρι την συμπλήρωση των στοιχείων τους στο καλάθι αλλά τελικά έκανα την παραγγελία μέσω Shopflix. Προσωπικά δεν με χαλάει καθόλου διότι η προμήθεια του Shopflix είναι σε ανεκτά πλαίσια! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aGka8l Δημοσ. 23 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 11 ώρες πριν, teoqq είπε Δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιο νήμα για το Shopflix απλά να αναφέρω το εξής: Προϊόντα που ο Skroutz μου τα γύρισε (σαν κατάστημα μιλάω) σε Cargo δηλαδή αποστολήμε μεταφορική εταιρεία, παρατηρώ τελευταία ότι μου γίνονται παραγγελίες μέσα από το Shopflix. Λίγο που μπήκα είδα στο Shopflix ότι ζούνε στην εποχή που ήταν το Skroutz πριν κανα 6μηνο. Δηλαδή όλα τα προϊοντα ακόμα και ογκώδη μου τα βγάζει με Courier Center (που σημαίνει ότι παραδίδονται αν όχι την ίδια ημέρα στην μεταφορική, τότε την επομένη) και η πορεία τους είναι γρήγορη. Καμία σχέση με την μεταφορική που βγάζει στο Skroutz. Επίσης τα μεταφορικά είναι σε καλά πλαίσια, σχεδόν όπως στη σελίδα μου ή σε κάποια και πιο οικονομικά (όχι πάνω από 15€) Το παραπάνω το κατάλαβα διότι είδα μέσω του redirection κάποιοι πελάτες έφτασαν μέχρι την συμπλήρωση των στοιχείων τους στο καλάθι αλλά τελικά έκανα την παραγγελία μέσω Shopflix. Προσωπικά δεν με χαλάει καθόλου διότι η προμήθεια του Shopflix είναι σε ανεκτά πλαίσια! Μπαγκαζιερα οροφης αυτοκινητου δλδ κουτα 145χ80χ 40 ηρθε με κουροερ και μεταφορικα 6€ απο shopflix ενω με σκρουτζ πλας εβγαινε 25€ νομιζω 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teoqq Δημοσ. 23 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, aGka8l είπε Μπαγκαζιερα οροφης αυτοκινητου δλδ κουτα 145χ80χ 40 ηρθε με κουροερ και μεταφορικα 6€ απο shopflix ενω με σκρουτζ πλας εβγαινε 25€ νομιζω Ακριβώς όπως το είπα. Επίσης το θετικό που πιστεύω ότι για το Shopflix, είναι ότι δεν τους νοιάζει και τόσο το κόστος των μεταφορικών οπότε απλά έχουν βάλει 3-4 ποσά σε διαφορετικές κατηγορίες των προϊόντων και δεν τα κοιτάει κανείς. Επίσης δεν ξέρω αν στέλνουν κάτι με μεταφορική εταιρεία καθώς προσωπικά εμένα μου βγάζει από μικρό δέμα μέχρι τεράστιο και υπέρβαρο (20+ κιλά) μόνο την Courier Center. Τέλος σχετικά με το Skroutz και το redirection, σήμερα λάβαμε ανακοίνωση ότι αναβάλουν την μετατροπή που θα γινόταν στις 25/10 για το νέο έτος και ο λόγος είναι ότι περιμένουν αρκετή κίνηση στο Black Friday οπότε δεν θέλουν να χαλάσουν το σύστημα και να έχουν τα καταστήματα ευλεξία!!! Οι κατηγορίες που θα έκοβαν το redirection ήταν οι παρακάτω: Προϊόντα Υγείας & Υγιεινής Καλλυντικά & Είδη περιποίησης PC build & Περιφερειακά Audio Video Gaming Wearables Βρεφικός εξοπλισμός Β2Β (μερική μετάβαση) Είδη καπνιστή Auto-moto (μερική μετάβαση) Είδη γάμου - βάπτισης οπότε όλο αυτό πάει για το νέο έτος !! Επεξ/σία 23 Οκτωβρίου από teoqq Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manos_ir Δημοσ. 26 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου Δεν ξέρω αν το γνωρίζετε ... courier center + shopflix είναι ένα. Την έφτιαξε ο Bαγγελης για να εξυπηρετεί το shopflix. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dtk-386 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 1 λεπτό πριν, manos_ir είπε Δεν ξέρω αν το γνωρίζετε ... courier center + shopflix είναι ένα. Την έφτιαξε ο Bαγγελης για να εξυπηρετεί το shopflix. την έφτιαξε ή την εξαγόρασε? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα