Προς το περιεχόμενο

Skroutz Plus

WebDevGr
Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από Witcher1st,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

11 ώρες πριν, KenJiNx είπε

Σκρουτζ και φίλτρα..
Ψάχνω στικάκι. 

image.png.dbd5897fc456b1f943ef11579241a7b0.png

οκ. Ψάχνω κάτι έμπιστο σε ταχύτητα, και μιας και plus, βάζω 25€ ελάχιστη τιμή για να μη πληρώσω μεταφορικά.

image.png.de7445ce7ff3b8e11cd30f86578bb240.png

🤣

11 ώρες πριν, somt είπε

για bug το κόβω

στα κινητά που δοκιμάζω δε συμβαίνει

στη θεση σου θα τους έστελνα μηνυμα

Αρχικά μου φάνηκε περίεργο γιατί υπάρχει και αυτή η επιλογή για παράδειγμα στο πρώτο  αν έχει κανείς τέτοια... περίεργα γούστα. 😆

image.png.2aa9ba232c9c7b42ce652150f0939130.png

Μετά πράγματι επιβεβαίωσα ότι στα κινητά το φίλτρο πιάνει την ελάχιστη τιμή. Αλήθεια, είναι επιθυμητό να κόβεται π.χ. ένα κινητό που ξεκινάει από τα 130€ όταν επιλέγουμε φίλτρο 140€ και υπάρχει σε τέτοια τιμή; Θα μου πείτε, και δικαίως, πόσο πρακτικό και χρήσιμο θα ήταν να εμφανίζεται ακόμα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 17/9/2024 στις 9:27 ΜΜ, somt είπε

link? για 16 pro max κατα προτίμηση

Amazon uk. Δε ξερω αν/τι αλλαζει στην εγγυηση.

Επεξ/σία από flexpick

Πριν από λίγο μου ήρθε το ακόλουθο email:

Συμπλήρωσε το ερωτηματολόγιο με τη μία λέξη που σου έρχεται στο μυαλό για το Skroutz 😌 
Η απάντησή σου θα μας βοηθήσει να γίνουμε καλύτεροι για εσένα και για όλους τους επισκέπτες μας!

Ακούω προτάσεις:) Μου έρχονται πολλά στο μυαλό αλλά δεν μου χωράνε σε μία λέξη...

• Haha 3

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
46 λεπτά πριν, nzeppos είπε

"Κάθεχρόνοκαιχειρότερα". 😸

Πολύ καλό! Το έστειλα.... Και για να το κάνω λίγο πιο Social media friendly έγραψα:

#ΚάθεΧρόνο&Χειρότερα

15 ώρες πριν, flexpick είπε

Amazon uk. Δε ξερω αν/τι αλλαζει στην εγγυηση.

Βεβαιώσου από που το στέλνουν, για άμα έρχεται από Αγγλία θα έχει τελωνείο, οπότε σίγουρα δεν θα συμφέρει.

Επεξ/σία από hab
  • Haha 1

7 ώρες πριν, gogkroj είπε

το αμαζον απο αγγλια στελνει τριγωνικά.Δυο παραγγελιες πρόσφατα ετσι ήρθαν και δεν πληρωσα τελωνείο.

Τα κόλπα που έκαναν πριν 10 χρόνια οι Κινέζοι τα κάνουν τώρα στην Amazon. Πολύ καλό για μας όπως και να έχει. 

9 ώρες πριν, Arkin είπε

Τα κόλπα που έκαναν πριν 10 χρόνια οι Κινέζοι τα κάνουν τώρα στην Amazon. Πολύ καλό για μας όπως και να έχει. 

Μπα, έχω αγοράσει αρκετές φορές από Αγγλία μετά το brexit. Όσες εταιρείες έχουν και ευρωπαϊκές αποθήκες (amazon, asos), τα μεταφέρουν εσωτερικά και μετά τα στέλνουν. 

• Like 1

16 hours ago, gogkroj said:

το αμαζον απο αγγλια στελνει τριγωνικά.Δυο παραγγελιες πρόσφατα ετσι ήρθαν και δεν πληρωσα τελωνείο.

Σε ενημερώνει όμως κατά την επιλογή του προϊόντος ή πριν την πληρωμή ότι "VAT included" βλέποντας από την διεύθυνση αποστολής ότι βρίσκεσαι σε χώρα της Ευρωπαϊκής ένωσης;
Έχει μεγάλη σημασία αυτή λεπτομέρεια για να είσαι και εσύ καλυμμένος... 😉

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
52 λεπτά πριν, konstantinos77g είπε

Σε ενημερώνει όμως κατά την επιλογή του προϊόντος ή πριν την πληρωμή ότι "VAT included" βλέποντας από την διεύθυνση αποστολής ότι βρίσκεσαι σε χώρα της Ευρωπαϊκής ένωσης;
Έχει μεγάλη σημασία αυτή λεπτομέρεια για να είσαι και εσύ καλυμμένος... 😉

Όταν αγοράζεις από αμαζον, με τουλάχιστον "shipped by Amazon", είναι γνωστό ότι πάντα στο τελευταίο βήμα πληρώνεις και τελωνείο (είτε αυτό είναι αγγλικό, είτε αμερικάνικο κτλ). ΑΝ τύχει και πληρώσεις εδώ, στέλνεις απόδειξη και στα καταθέτουν 

Επεξ/σία από SabotazNic

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Απλά ήθελα να κάνω λίγο venting με αυτό το rant γιατί είμαι εδώ και 2+ χρόνια συνδρομητής στο skroutz plus και τυχαία έμαθα πως αλλάξανε χρεώσεις (αν και εμένα ακόμη μέχρι να τελειώσει η συνδρομή μου δεν εφάρμοσαν ακόμη και είμαι με τις παλιές) 

Το κόστος συνδρομής απο 17 ευρώ ανέβηκε στα 25 και παράλληλα ανεβάσανε το όριο για δωρεάν μεταφορικά απο 20 σε 25€ ενώ κατεβάσανε το όριο βάρους για δωρεάν μεταφορικά απο 8 με 20 (ανάλογα την κατηγορία)   σε 5 με 10. 

Όλα αυτά ενώ απόσο ξέρω οι κούριερ δεν έχουν αλλάξει την τιμολογιακή πολιτική τους (δεν ακρίβυναν εκείνοι τις χρεώσεις τους για να πεις ότι γιαυτό χρεώνει παραπάνω το skroutz).

Εννοείται επίσης πως και με τα perks του plus (πχ coins) κάνουν πιτσικουλιές έχω κάνει έως τώρα αρκετές δεκάδες αν όχι εκατοντάδες παραγγελίες και τα coins ειναι στάνταρ λίγες χιλιάδες (δηλαδή μονοψήφιος αριθμός ευρώ ) επειδή δεν τις κάνω φυσικά όλες τις αγορές μέσα σε μερικές μέρες αλλά όπως το 99% των φυσιολογικών ανθρώπων μοιράζονται μέσα στον χρόνο και αποφάσισαν τα coins να έχουν ημερομηνία λήξης!! και μάλιστα λίγουν  σχετικά γρήγορα (μέσα σε 6 μήνες)   δηλαδή θα πρέπει να ξοδέψεις μέσα στο εξάμηνο γύρω στο δεκαχίλιαρο (ευρώ όχι δραχμές) για να έχεις μια μικρή εκπτωσούλα 50 ευρώ ξερωγώ ή κάπου εκει...  και λίγο ώπα δηλαδή δεν φτάνει που ειναι ψίχουλα τουλάχιστον κρατήστε τα coins αν όχι για πάντα τότε όσο κρατάει η συνδρομή ... 

Σαν κερασάκι στην τούρτα έκοψαν εδώ και μερικούς μήνες το σταθερό του τηλέφωνο και προσφέρουν επικοινωνία μόνο μέσω email !!  (υποτίθεται και live chat αλλά εγώ πάντα το Bot πετυχαίνω που μου λέει να αφήσω μήνυμα και μετά το προωθεί και περιμένω απάντηση μέσω email... ) 

Μάλλον ανεβάσανε ψηλά τον αμανέ και δεν θα το χρησιμοποιώ άλλο ή θα τους έχω μόνο για μηχανή αναζήτησης και μετά (χωρίς να κάνω click μέσα απο την σελίδα τους για να πάρουν προμήθεια) θα πάω στην σελίδα του εκάστοτε καταστήματος. 

Επεξ/σία από Dr_Pepper
  • Like 7
  • Thanks 1

Όταν οι ξένοι επενδυτές θέλουν να αγοράσουν καλύτερο γιοτ φέτος κάποιος πρέπει να το πληρώσει. Από εκεί και πέρα ότι και να γράψεις οι αποφάσεις έχουν ληφθεί. 

• Like 3

1 λεπτό πριν, Therempant είπε

Όταν οι ξένοι επενδυτές θέλουν να αγοράσουν καλύτερο γιοτ φέτος κάποιος πρέπει να το πληρώσει. Από εκεί και πέρα ότι και να γράψεις οι αποφάσεις έχουν ληφθεί. 

Εγώ θα δεν θα την ανανεώσω την συνδρομή και να βάλουν τις αποφάσεις τους εκει που ξέρουν αν κάνουν και αρκετοί άλλοι το ίδιο να δεις τι καλά που θα αλλάξουν γνώμη. 

• Like 2
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...