Προς το περιεχόμενο

Skroutz Plus

WebDevGr
Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από Witcher1st,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 ώρα πριν, aGka8l είπε

οπως και με την klarna , ετσι και την προσφορά με την tbi bank την κοψαν 1 βδομάδα νωρίτερα και παλι Παρασκευή για να μην κανεις αγορές το σ/κ :P

είχε επωφεληθεί κανείς από την προσφορά της tbi (-10€)?

Πήγα να κάνω μια αγορά και ενώ όλα πήγαιναν καλά με ταυτοποίηση και τα λοιπά, μου τράβηξαν και τα χρήματα της πρώτης δόσης, μετά από λίγο μου πέταξε μήνυμα ότι η αίτηση ακυρώθηκε. Ούτε μου εξήγησαν το λόγο, ούτε τίποτα. Το ειρωνικό είναι πως μου ήρθε καπάκι κι ένα Mail που έγραφε.. κρίμα ήσουν πολύ κοντά. Ελπίζουμε στην επόμενη αγορά σου να επιλέξεις tbi bank! 

Να είστε σίγουροι ότι θα σας επιλέξω.

Προχώρησα την αγορά χωρίς tbi και έγινε κανονικά

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
59 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Τι τους νοιαζει αυτους αν ειναι τιμολογιο ή αποδειξη? Το αποτελεσμα το ιδιο ειναι

Οχι φιλε σου λεει δεν θα χρησιμοποιεις το skroutz plus για όφελος επιχειρηματικης δραστηριοτητας.

Διότι φυσικα με αυτον τον τροπο θα κανεις παρα πολλες παραγγελιες και θα τους φεσωσεις στα μεταφορικα δεν τους συμφερεις σαν πελατης.

Φυσικά αυτό είναι καινούργιο και δεν ίσχυε τόσο καιρό.

IMG_1230.jpeg

IMG_1229.jpeg

IMG_1228.jpeg

Επεξ/σία από doflamingo13
  • Like 1

1 ώρα πριν, Neptu είπε

είχε επωφεληθεί κανείς από την προσφορά της tbi (-10€)?

Πήγα να κάνω μια αγορά και ενώ όλα πήγαιναν καλά με ταυτοποίηση και τα λοιπά, μου τράβηξαν και τα χρήματα της πρώτης δόσης, μετά από λίγο μου πέταξε μήνυμα ότι η αίτηση ακυρώθηκε. Ούτε μου εξήγησαν το λόγο, ούτε τίποτα. Το ειρωνικό είναι πως μου ήρθε καπάκι κι ένα Mail που έγραφε.. κρίμα ήσουν πολύ κοντά. Ελπίζουμε στην επόμενη αγορά σου να επιλέξεις tbi bank! 

Να είστε σίγουροι ότι θα σας επιλέξω.

Προχώρησα την αγορά χωρίς tbi και έγινε κανονικά

Σαν εμπειρία ηταν πολυ περισσότερο χρονοβόρα και δυστροπη απο την klarna. με την klarna εκανα αρκετές απανωτές παραγγελίες. με την tbi αργουσε να φορτώσει , απο pc δεν εμπαινε καν , απο το κιν το ολοκλήρωνα οκ . επίσσης σαν να χε κόφτη σε 1 παραγγελία ανα 12ωρο . για μικροποσά πχ με εκοβε , μετά απο 12 ωρες με άφηνε

2 ώρες πριν, doflamingo13 είπε

Οχι φιλε σου λεει δεν θα χρησιμοποιεις το skroutz plus για όφελος επιχειρηματικης δραστηριοτητας.

Διότι φυσικα με αυτον τον τροπο θα κανεις παρα πολλες παραγγελιες και θα τους φεσωσεις στα μεταφορικα δεν τους συμφερεις σαν πελατης.

Φυσικά αυτό είναι καινούργιο και δεν ίσχυε τόσο καιρό.

IMG_1230.jpeg

IMG_1229.jpeg

IMG_1228.jpeg

Καλά με τις μεταφορικές γενικά πρέπει να την έφαγαν ή καλύτερα να το πω ότι δώσανε παραπάνω από αυτά που νόμιζαν ότι θα δίνουν.

Θυμάμαι πριν κάνα 6μηνο για καμία 1-2 ημέρες είχα θέμα με την τοπική μεταφορική για cargo δέματα δηλαδή ογκώδη, που δεν μου τα έπαιρνε επειδή έλεγε ότι έχουν να τον πληρώσουν κάνα 2μηνο. Δεν ξέρω αν όμως το θέμα ήταν ο Σκρουτζ ή ο κύριος διανομέας που δεν πλήρωνε την τοπική μεταφορική.

Μου έτυχε 2 φορές σε μια βδομάδα να μου στείλουν λάθος προιόν σε αγορά μέσω σκρούτζ, και θεωρώ και στις 2 ότι ήταν σκόπιμο από τα καταστήματα μήπως και περάσει έτσι.

1η περίπτωση βρεφικό κροκς σε λάθος χρώμα, το σωστό ο χρώμα ο συγκεκριμένος το πούλαγε ακριβότερα. 2η περίπτωση τρόμπα για φουσκωτά, ήθελα αποκλειστικά AC με μεγάλη αέρα, μου έστειλε παραπλήσια σε όψη για αυτοκίνητο και DC με πολύ μικρότερη ροή αέρα. Στη δεύτερη περίπτωση εννοείται θα τη πάρει πίσω χρησιμοποιημένη, δε πειράζει.

Το σκρούτζ δέχεται την επιστροφή με τη μία, με επιστροφή χρημάτων όμως μετά τη παράδοση στο point. Ούτε κουπόνι, ούτε να μου βρει το σωστό προϊόν στη τιμή που πλήρωσα αρχικά.

Όσο λίγο ασχολούνται με εμένα άλλο τόσο ασχολούνται και με τα καταστήματα να υποθέσω και γιαυτό προσπαθούν τέτοιες ματσακωνιές, ή ήμουν απλά άτυχος;

• Like 2

23 ώρες πριν, achilles_g_ είπε

Δοκιμάζοντας και τρώγοντας πατάτα και από bestprice που σφυρίζει αδιάφορα στην στραβή και από shopflix (άλλο παραγγέλνεις άλλο έρχεται και τρέχεις μετά), το skroutz  είναι έτη φωτός σε εξυπηρέτηση (και το ξέρουν).

Και το Skroutz όταν δεν αγοράσεις μέσα απ' το καλάθι πάλι αδιάφορα σφυρίζει. Shopflix δεν έχω δουλέψει πολύ αλλά όσον αφορά το Best Price παραμένει μία μηχανή αναζήτησης. Σου δίνει δεδομένα τιμής, σου δίνει κριτικές και από κει και πέρα διαλέγεις το καλύτερο κατάστημα για εσένα και φυσικά είσαι υπεύθυνος εσύ.

Μου πετάει κάτι για μία ασφάλεια αλλά δεν έχω κάτσει να δώσω σημασία. Γενικότερα αποφεύγω μη αξιόπιστα καταστήματα.

• Thanks 1

7 ώρες πριν, Dj_kourampies είπε

Μου έτυχε 2 φορές σε μια βδομάδα να μου στείλουν λάθος προιόν σε αγορά μέσω σκρούτζ, και θεωρώ και στις 2 ότι ήταν σκόπιμο από τα καταστήματα μήπως και περάσει έτσι.

1η περίπτωση βρεφικό κροκς σε λάθος χρώμα, το σωστό ο χρώμα ο συγκεκριμένος το πούλαγε ακριβότερα. 2η περίπτωση τρόμπα για φουσκωτά, ήθελα αποκλειστικά AC με μεγάλη αέρα, μου έστειλε παραπλήσια σε όψη για αυτοκίνητο και DC με πολύ μικρότερη ροή αέρα. Στη δεύτερη περίπτωση εννοείται θα τη πάρει πίσω χρησιμοποιημένη, δε πειράζει.

Το σκρούτζ δέχεται την επιστροφή με τη μία, με επιστροφή χρημάτων όμως μετά τη παράδοση στο point. Ούτε κουπόνι, ούτε να μου βρει το σωστό προϊόν στη τιμή που πλήρωσα αρχικά.

Όσο λίγο ασχολούνται με εμένα άλλο τόσο ασχολούνται και με τα καταστήματα να υποθέσω και γιαυτό προσπαθούν τέτοιες ματσακωνιές, ή ήμουν απλά άτυχος;

Σε ότι επιστροφή έχω δεχθεί σαν κατάστημα κτλπ, ο Skroutz επιστρέψει τα χρήματα ασχέτως αν ο πελάτης επιθυμεί αντικατάσταση του προϊόντος σε περίπτωση ελλατωματικού. Καλό από την μια, αλλά από την άλλη αν μετά από 1-2 ημέρες το κατάστημα άλλαξε την τιμή τότε ήσουν άτυχος. Εκτός φυσικά αν θέλει το κατάστημα να σε εξυπηρετήσει εκτός skroutz.

4 hours ago, manolis940 said:

Και το Skroutz όταν δεν αγοράσεις μέσα απ' το καλάθι πάλι αδιάφορα σφυρίζει. Shopflix δεν έχω δουλέψει πολύ αλλά όσον αφορά το Best Price παραμένει μία μηχανή αναζήτησης. Σου δίνει δεδομένα τιμής, σου δίνει κριτικές και από κει και πέρα διαλέγεις το καλύτερο κατάστημα για εσένα και φυσικά είσαι υπεύθυνος εσύ.

Μου πετάει κάτι για μία ασφάλεια αλλά δεν έχω κάτσει να δώσω σημασία. Γενικότερα αποφεύγω μη αξιόπιστα καταστήματα.

Μα αμα δεν αγοράσεις μέσα απο το καλάθι πως θα έχεις προστασία απο skroutz;

Το shopflix είναι σαν καλάθι πάντως

Το BestPrice έχει συνεργαζόμενα καταστήματα που σε αυτά σε καλύπτει

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, sdikr είπε

Μα αμα δεν αγοράσεις μέσα απο το καλάθι πως θα έχεις προστασία απο skroutz;

Μα αυτό λέω σε αυτόν που απάντησα καθώς κάνει σύγκριση του best price με το καλάθι του Skroutz και όχι με το Skroutz το ίδιο.

4 ώρες πριν, sdikr είπε

Το BestPrice έχει συνεργαζόμενα καταστήματα που σε αυτά σε καλύπτει

Χωρίς να πληρώσεις συνδρομή στην ασφάλεια του;

Edit: Θα απαντήσω μόνος μου στον εαυτό μου . . . Η ασφάλιση είναι δωρεάν και αφορά πιστοποιημένα καταστήματα . Οπότε άλλος ένας καλός λόγος να επιλέξεις το Best price.

Αν και τώρα είμαστε σε Skroutz plus section αλλά για χάριν της σύγκρισης την έχει χρησιμοποιήσει κάποιος;

Επεξ/σία από manolis940

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, manolis940 είπε

Αν και τώρα είμαστε σε Skroutz plus section αλλά για χάριν της σύγκρισης την έχει χρησιμοποιήσει κάποιος;

Στην ιστορια του jmc υπαρχει ενας που, πχ απο τα 1030 πηρε πισω τα 980. Η ασφαλεια κοστιζει 50 ευρω, αλλα δεν πληρωνεις. Απλα αφαιρουνται, αν γινει τελικα επιστροφη χρηματων, απο τα χρηματα που θα λαβεις. 

Επεξ/σία από SabotazNic
  • Like 1

Καλημέρα, έχετε δει αυτή την προσφορά μέχρι 2.8; Αυτό σημαίνει δηλ. ότι η συνδρομή από 20ε/χρόνο πήγε 25/χρόνο και τώρα 48ε το χρόνο; Μας δουλεύουν κανονικότατα και για μένα που είμαι παλιός συνδρομητής παρατηρώ και μειούμενη ποιότητα στην εξυπηρέτηση πχ αργούν πολύ να στείλουν προϊόντα με υπαιτιότητα βέβαια των καταστημάτων, αλλά μετά σφυρίζουν αδιάφορα και θέλουν πολλή πίεση για να δώσουν κπ αποζημίωση.

image.png.ede639f84bb6a79652c37650900ad2b7.png

υπηρχε αυτο με τα 4 ευρω το μηνα, η "προσφορα" ειναι τα coins, επισης προσφορα ηταν τα 25 το χρονο υποτιθεται νομιζω,

τεσπα ολοι μποικοτ ειναι η λυση και ή ας χαμηλωσουν τιμες ή ας κλεισουν αν δεν βγαινουν, τι να κανουμε...

απο περτικαλιες αλλο τιποτα..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για να καταλαβω, δινεις 4 ευρω για ενα μηνα, σου δινουν 5 ευρω σε coins και μετα μπορεις να ακυρωσεις τη συνδρομη; Δλδ εχεις για ενα μηνα δωρεαν skroutz plus; Να κανω μαζεμενες παραγγελιες αμα ειναι.

* Τα παλια coins που ειχα, θα εμφανισθουν ξανα;; *

Επεξ/σία από Witcher1st

14 λεπτά πριν, Witcher1st είπε

Για να καταλαβω, δινεις 4 ευρω για ενα μηνα, σου δινουν 5 ευρω σε coins και μετα μπορεις να ακυρωσεις τη συνδρομη; Δλδ εχεις για ενα μηνα δωρεαν skroutz plus; Να κανω μαζεμενες παραγγελιες αμα ειναι.

* Τα παλια coins που ειχα, θα εμφανισθουν ξανα;; *

Ναι εμφανιζονται εγω ειχα 1000 coins υπολοιπο εληγαν τελος Σεπτεμβριου εκανα τη παραγγελια με τα 5 ευρω coins και τα 1000 coins που εμειναν πηγαν 6 μηνες ληξη μετα. Πρακτικα σε δινουν 1 ευρω για να κανεις plus. Οπως το πανε θα μας πληρωνουν για να εχουμε skroutz plus. 

• Like 1

Ρε παιδιά, 25€ το χρόνο είναι, άμα θέλεις με τον μήνα είναι 4€. Δηλαδή κάνεις 1 μήνα όποτε θέλεις και το ακυρώνεις. Ή π.χ. μπορεί να το θέλεις μόνο για 5 μήνες και όχι για ολόκληρο το χρόνο.

Όπως έγραψε και ένα φίλος πιο πάνω, ουσιαστικά με την προσφορά μέχρι 2/8 σε "πληρώνουν" και 1€ για να κάνεις συνδρομή. Προωθητική ενέργεια είναι για να γλυκαθείς και να παραμείνεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...