satsok2 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 Εγώ τους έστειλα για ενα προιον που δεν ανταποκρινεται στην περιγραφή και το οποίο το είχα αγοράσει απο μαγαζι με καλάθι (άρα δεν μπορούσα να δω περισσότερες λεπτομέρειες). Εστειλα φωτογραφίες με τα συστατικά που ήταν διαφορετικά από αυτά της περιγραφής. Επεμεναν να με αποζημιώσουν (μικρο ποσό, τους είπα ότι δε μ'ενδιέφερε). ΔΕΝ άλλαξαν όμως την περιγραφή του προϊόντος. Και όταν έγραψα την κριτική αναφέροντας ότι έχω ενημερώσει χωρίς ωστόσο να γίνει διόρθωση μου έστειλαν ότι η κριτική μου - αν και απολύτως κόσμια - θέλει επαναδιατύπωση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tvkal Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, satsok2 είπε Επεξ/σία 13 Ιανουαρίου 2022 από tvkal Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aggelos87 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 48 λεπτά πριν, tvkal είπε Ενας controller λεντοταινίας αξιας 8 ευρώ μου πηρε φωτια και έκαψε και τη λεντοταινια μου 25μέτρα. Offtopic αλλά 25 μέτρα λεντοταινία πάνω σε ένα τροφοδοτικό πολλά δεν είναι; Επεξ/σία 12 Ιανουαρίου 2022 από aggelos87 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tvkal Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 1 λεπτό πριν, aggelos87 είπε Offtopic αλλά 25 μέτρα λεντοταινία πάνω σε ένα τροφοδοτικό πολλά δεν είναι; 😕 Στον controller αναφέρομαι, όχι στο τροφοδοτικό. Ηδη δούλευαν με απλό controller αλλά εγω ο εξυπνότατος ήθελα να το αντικαταστήσω με wifi ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
l3ft3r1s Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 1 ώρα πριν, tvkal είπε Τώρα που ειπες αυτό με την παραπλανητική περιγραφή θυμήθηκα που ενδιαφερόμουν να αγοράσω κάποια φίλτρα και λάδια για service του αυτοκινήτου και ήμουν έτοιμος να βάλω παραγγελία σε συγκεκριμένο κατάστημα οταν στο καλάθι διαπίστωσα οτι οι αναγραφόμενες τιμές που είχα δει πριν στην αναζήτηση ήταν χωρίς το ΦΠΑ ! Τους το υπέδειξα οτι ο συγκεκριμένος έμπορος παραπληροφορει και ανταγωνίζεται αθέμιτα τους υπόλοιπους γιατι σε πολλά έβγαινε φθηνότερος αλλά δεν ιδρωσε το αυτί τους ! Μετά απο μέρες που τσεκάρισα πάλι ο έμπορος ΄γταν ακόμα εκεί και συνέχιζε την ίδια παραπλανητική πολιτική του. Δες εδώ . Ο πρώτος στη λίστα https://www.skroutz.gr/s/30088242/Mann-Filter-Φίλτρο-Αέρα-Αυτοκινήτου-C35154.html ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΔΩ !!!! Αυτός που βλέπω εγώ αυτή τη στιγμή ως φθηνότερος (9.66) φαίνεται να περιλαμβάνει τον ΦΠΑ. 7.79 προ ΦΠΑ + 1.87 ΦΠΑ 24% = 9.66. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tvkal Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, l3ft3r1s είπε Αυτός που βλέπω εγώ αυτή τη στιγμή ως φθηνότερος (9.66) φαίνεται να περιλαμβάνει τον ΦΠΑ. 7.79 προ ΦΠΑ + 1.87 ΦΠΑ 24% = 9.66. Το ειδα τώρα, έχεις δίκιο, σβύνω τη συγκεκριμένη ανάρτηση να μην δημιουργώ παρεξηγήσεις. Αν θέλεις σβύσε τη και εσυ. Επεξ/σία 13 Ιανουαρίου 2022 από tvkal Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
satsok2 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 Λοιπόν, το έχω δει σε μάσκες. Νομίζω κάποιοι γράφουν ότι η συσκευασία ΔΕΝ έχει 50 ΚΝ95 όπως ειναι στον τίτλο του προϊόντος αλλά 25. Ο τίτλος δεν το έχουν αλλάξει. Αν το βρω θα το ποστάρω. To βρήκα, αλλά μπορεί να ειναι και λάθος. Οι άλλοι δεν παραπονούνται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mecanomecano Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 16 ώρες πριν, george_ins είπε Παιδιά, στο skroutz Plus, όταν πηγαίνω στα αγαπημένα, ξέρετε ποια είναι η διαφορά ανάμεσα στα: "προϊόντα που έχω" και "λίστα αγορασμένων προϊόντων"; H "λίστα αγορασμένων προϊόντων" περιλαμβανει και πραγματα που εχεις πληρωσει μεν αλλα ακομα δεν εχεις παραλαβει.Το "προϊόντα που έχω" ειναι οτι εχεις παραλαβει. Επεξ/σία 13 Ιανουαρίου 2022 από mecanomecano Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
satsok2 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2022 Παιδιά τα μεταφορικά για μικρές παραγγελίες από καλάθι , όταν δηλ. το άθροισμα ειναι μικρό , πήγαν 3ευρώ ανα κατάστημα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostasallinone Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2022 59 λεπτά πριν, satsok2 είπε Παιδιά τα μεταφορικά για μικρές παραγγελίες από καλάθι , όταν δηλ. το άθροισμα ειναι μικρό , πήγαν 3ευρώ ανα κατάστημα; Μάλλον έχει να κάνει με την αναβάθμιση που είδα και στο App Store. Δεν θεώρησα ότι θα ανέβαζαν τις τιμές! Το 3 ευρώ είναι και για όσους έχουν skroutz plus? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BEBELAC Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2022 1 ώρα πριν, Kostasallinone είπε Μάλλον έχει να κάνει με την αναβάθμιση που είδα και στο App Store. Δεν θεώρησα ότι θα ανέβαζαν τις τιμές! Το 3 ευρώ είναι και για όσους έχουν skroutz plus? Ναι 3 ευρώ από 2.50 , στα πλαίσια των γενικών αυξήσεων. Μόνο που οι μισθοί παραμένουν ίδιοι..... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
satsok2 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2022 56 λεπτά πριν, BEBELAC είπε Ναι 3 ευρώ από 2.50 , στα πλαίσια των γενικών αυξήσεων. Μόνο που οι μισθοί παραμένουν ίδιοι..... Εδω να πω ότι μου ακύρωσαν άλλη μια μικρή υποπαραγγελία της τάξης των 10€ (ασύμφορο για το κατάστημα;). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostasallinone Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2022 27 λεπτά πριν, satsok2 είπε Εδω να πω ότι μου ακύρωσαν άλλη μια μικρή υποπαραγγελία της τάξης των 10€ (ασύμφορο για το κατάστημα;). Αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι τις περισσότερες φορές τις ακυρώνουν γιατί δεν υπάρχει απόθεμα ακόμα και αν γράφει άμεσα διαθέσιμο. Άλλες πάλι όπως αναφέρεις είναι ασύμφορες. Όταν βλέπει ένα κατάστημα ότι πουλάει πολύ ένα Χ προϊόν, προτιμάει να το πουλήσει μέσω του δικού τους site παρά μέσω skroutz, γλιτώνοντας τις προμήθειες του skroutz. Με τόσες αλλαγές που κάνει το skroutz πλέον γίνεται όλο και χειρότερο. Άσχετο, θα ήθελα να δω και skroutz για μεταχειρισμένα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aGka8l Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2022 εχει να κανει και με το κατάστημα το πόσο θελει να ασχοληθεί ή οχι , μου χουν τυχει 3 προιόντα είτε με 4-10 μερες παραγγελία είτε αμεσα 1-3 να μου ριξουν άκυρο και την επομενη μέρα να το ξαναβάλουν τα ξανα παραγγέλνω και πάλι το ιδιο και ξανα μετά διαθέσιμα . Δλδ αν ειχα ορεξη να μαζευω κουπόνια -2ευρώ καθε μέρα θα έκανα από δαύτα μια παραγγελία . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostasallinone Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2022 Τραγικοί. Τα 2.5€ μεταφορικά έγιναν 3 και από 3 πήγαν 4€. Κρίμα που συμπεριφέρονται σαν ερασιτέχνες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα