Προς το περιεχόμενο

Skroutz Plus

WebDevGr
Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από Witcher1st,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 λεπτό πριν, mindreader είπε

Επειδη πρωτη φορα ψωνισα κατι μεσω skroutz (δυστυχως δεν υπηρχε διαθεσιμο σε καταστημα),

και βλεπω οτι θα σταλει μεσω easy mail και πρωτη φορα θα παραλαβω κατι απο easy mail,

ξερει κανεις αν αυτοι στελνουν email με αριθμο αποστολης ωστε να το παρακολουθω κι εγω;

Στην σελίδα της παραγγελίας σου, μόλις το δέμα παραδοθεί ή εκδοθεί ο αριθμός αποστολής θα σου τον εμφανίσει όπως θα σου στείλει και ειδοποίηση το ίδιο το skroutz στο email αν δεν κάνω λάθος. Οπότε η ίδια η easy mail δεν θα σου στείλει κάτι. Νομίζω στέλνει ένα αυτοματοποιημένο στο viber όταν το δέμα είναι στο κατάστημα.

Δεν έχω κάποιο printscreen εύκαιρο δυστηχώς

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

2 hours ago, mindreader said:

Επειδη πρωτη φορα ψωνισα κατι μεσω skroutz (δυστυχως δεν υπηρχε διαθεσιμο σε καταστημα),

και βλεπω οτι θα σταλει μεσω easy mail και πρωτη φορα θα παραλαβω κατι απο easy mail,

ξερει κανεις αν αυτοι στελνουν email με αριθμο αποστολης ωστε να το παρακολουθω κι εγω;

Aν στη πόλη / περιοχή σου έχει easy mail, θα το φέρουν αυτοί... αλλιώς το δίνουν ΑCS. Ναι έχεις tracking μέχρι τη παράδωση ανεξάρτητα αν το διαχειριστούν αυτοί ή η ACS.

Yπόψιν αν το δέμα είναι ογκώδες και η τελική παράδοση γίνεται από Easy Μail, μπορεί να καθυστερήσουν γιατί έχουν μικρό στόλο. Εγώ ένα μαξιλάρι είχα παραγγείλει (ήταν σε συσκευασία με αέρα)... με παίρνουν τηλέφωνο τη 1η μέρα, τους λέω θα'μαι μαγαζί μέχρι 14:30. Μου λένε 'δε χωράει σήμερα, θα το φέρουμε αύριο'. Την επόμενη μέρα πήγε 14:30, έκλεισα το μαγαζί και πέρασα και το πήρα απ'το κατάστημα. Είχαν και ανακοίνωση 'ζητήται οδηγός αυτοκινήτου, ζητούνται διανομείς με δικό τους μηχανάκι".

Αυτός που νοίκιασε το franchise μάλλον δεν υπολόγισε καλά τον όγκο δεμάτων που θα'χουν να παραδώσουν... νόμιζαν ότι θα εξυπηρετούν όλη τη πόλη με 1 αυτοκίνητο και 2 μηχανάκια;  Έγινε κι η συνεργασία με το Skroutz, πρέπει να έχουν πελαγώσει τώρα.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Franchise είναι αλλά ως συνήθως έχει να κάνει με την περιοχή. Οι δικοί μου εδώ εξυπηρετούν την Έδεσσα και πολύ μεγάλες αποστάσεις τριγύρω αλλά τα καταφέρνουν μια χαρά και ποτέ δεν έχουν καθυστερήσει, χαίρομαι να παραλαμβάνω από αυτούς.

Επεξ/σία από nzeppos

12 λεπτά πριν, Witcher1st είπε

image.png.8586bad8059f6b321cd7f4499cc8808f.png

Εχουν τρελαθει, μου στελνουν καθε ημερα απο 1-2 email. Ποια αποδειξη βρε νουμερα; Το αεροθερμο το αγορασα πριν μισο χρονο!!

Εκανα unsub εγω και εχω ησυχασει. Πρεπει να τους ποναει πολυ γιατι πρεπει να ειναι τεραστιο το ποσοστο που δεν ανανεωσε. Δεν ειναι μονο η συνδρομη που χανουν αλλα η τρελη προμηθεια που επερναν απο καθε παραγγελια που καναμε αυτο τους ποναει πολυ παραπανω. Τωρα παει το εχασαν και αυτο γιατι αγοραζουμε απο αλλου με φθηνοτερα μεταφορικα και φθηνοτερες τιμες πολλες φορες. Μια χαρα το χαιρομαι προσωπικα μονο ετσι βαζει μυαλο μια εταιρια. Οπου ο καταναλωτης λεει ναι χωρις να σκεφτετε συνειδητα τοτε τον παταει και πολυ καλα κανει. Εχουμε μπολικους νταβατζηδες ακομα το skroutz μας ελειπε. 

• Like 9

7 ώρες πριν, Witcher1st είπε

image.png.8586bad8059f6b321cd7f4499cc8808f.png

Εχουν τρελαθει, μου στελνουν καθε ημερα απο 1-2 email. Ποια αποδειξη βρε νουμερα; Το αεροθερμο το αγορασα πριν μισο χρονο!!

Λογικά επιτέλους μάλλον προσπαθούν να φτιάξουν, αυτό για το οποίο τους κράζω από τότε που άνοιξαν. Το αυτονόητο δηλαδή, όταν ανεβαίνει ένα παραστατικό να ενημερώνομαι και όχι να πρέπει να μπαίνω κάθε 3 και λίγο λες και είναι πλατφόρμα του gov και να τσεκάρω αν έχει αναρτηθεί κάτι.

On 05/07/2024 at 21:26, manolis940 said:

Λογικά επιτέλους μάλλον προσπαθούν να φτιάξουν, αυτό για το οποίο τους κράζω από τότε που άνοιξαν. Το αυτονόητο δηλαδή, όταν ανεβαίνει ένα παραστατικό να ενημερώνομαι και όχι να πρέπει να μπαίνω κάθε 3 και λίγο λες και είναι πλατφόρμα του gov και να τσεκάρω αν έχει αναρτηθεί κάτι.

Το παραστατικο μια χαρα θα υπηρχε, αν και δεν το ειχα παρατηρησει. Αποκλειεται να ηρθε μετα απο μισο χρονο. Περυσι το Νοεμβριο το αγορασα!

Για όσους αγοράζουν φαρμακευτικά-παραφαρμακευτικά-συμπληρώματα διατροφής κλπ παρόμοια είδη (φαρμακείου).
Μέχρι πρότινος είχα συνδρομή plus και δεν έψαχνα αλλού.
Πλέον ψάχνω και έχω πάθει πλάκα με τις διαφορές τιμών. Άφήστε που αυτά τα είδη έχουν μικρά μεταφορικά 1,50-2,00 €
και παίζει πολύ το boxnow

• Like 5
  • Thanks 1

13 ώρες πριν, -netman- είπε

Για όσους αγοράζουν φαρμακευτικά-παραφαρμακευτικά-συμπληρώματα διατροφής κλπ παρόμοια είδη (φαρμακείου).
Μέχρι πρότινος είχα συνδρομή plus και δεν έψαχνα αλλού.
Πλέον ψάχνω και έχω πάθει πλάκα με τις διαφορές τιμών. Άφήστε που αυτά τα είδη έχουν μικρά μεταφορικά 1,50-2,00 €
και παίζει πολύ το boxnow

Αυτό ακριβώς.

Πελάτης μας κάλεσε το πρωί και μου αναφέρει ότι θεωρεί υπερβολικά τα 30€ τω μεταφορικών που του αναφέρει ο Σκρουτζ. Του λέω φυσικά αλλά γιατί τόσα πολλά?! Τελικά μπαίνω για δοκιμή, βάζω το τκ του πελάτη που ήταν από Κέρκυρα και βλέπω ότι όντως βγάζει 30€ και για plus το κάνει 25€!!! Φυσικά του είπαμε ότι μπορούμε να κάνουμε αποστολή με μόλις 4€ ή 6€ αν το θέλει σπίτι του. Το προϊόν ήταν παιδικό ποδοκίνητο τρακτέρ.

Γενικά αυτό με το ΤΚ που βγάζει πλέον ανάλογα την περιοχή και τα μεταφορικά στον καταναλωτή και το τι βλέπει έχει μεγάλο "κλέψιμο" καθώς τα περισσότερα καταστήματα πλέον έχουν στάνταρ κόστος για όλη την Ελλάδα, ενώ ο Σκρουτζ όχι. Και φυσικά δεν διανοείται να μπορεί να το κάνει ένα απλό κατάστημα αυτό και όχι ολόκληρος Σκρουτζ.

• Like 3

Με το νεο skroutz plus 10 κρουασάν των 2,50€ ζυγίζουν κατα το skroutz 6 κιλά και ζητάνε 4€ μεταφορικά!!! Εντωμεταξύ στην περιγραφή λεει πως κάθε κρουασάν είναι μόνο 50 γραμμάρια!!! Υπάρχει λύση γι αυτο; 

• Haha 3

Με όλα αυτά τα πρόσφατα παραδείγματα που έχουν αναφερθεί για τα μεταφορικά του Skroutz, ειδικά στα ογκώδη πακέτα, νομίζω πλέον είναι must να ελέγχουμε πάντα πόσο πάει η αποστολή απευθείας από τον πωλητή.

Επιμένω ότι οι διαφορές είναι τόσο μεγάλες που κάτι άλλο πρέπει να παίζει εδώ. Σε παρόμοιες περιπτώσεις τα μεταφορικά του Skroutz είναι σχεδόν 5 με 10 φορές πάνω από αυτά που ζητά ο πωλητής, οπότε κάποιος τσεπώνει αυτές τις διαφορές.

• Like 2

Στις 3/7/2024 στις 2:13 ΜΜ, ekrepali είπε

Aν στη πόλη / περιοχή σου έχει easy mail, θα το φέρουν αυτοί... αλλιώς το δίνουν ΑCS. Ναι έχεις tracking μέχρι τη παράδωση ανεξάρτητα αν το διαχειριστούν αυτοί ή η ACS.

Yπόψιν αν το δέμα είναι ογκώδες και η τελική παράδοση γίνεται από Easy Μail, μπορεί να καθυστερήσουν γιατί έχουν μικρό στόλο. Εγώ ένα μαξιλάρι είχα παραγγείλει (ήταν σε συσκευασία με αέρα)... με παίρνουν τηλέφωνο τη 1η μέρα, τους λέω θα'μαι μαγαζί μέχρι 14:30. Μου λένε 'δε χωράει σήμερα, θα το φέρουμε αύριο'. Την επόμενη μέρα πήγε 14:30, έκλεισα το μαγαζί και πέρασα και το πήρα απ'το κατάστημα. Είχαν και ανακοίνωση 'ζητήται οδηγός αυτοκινήτου, ζητούνται διανομείς με δικό τους μηχανάκι".

Αυτός που νοίκιασε το franchise μάλλον δεν υπολόγισε καλά τον όγκο δεμάτων που θα'χουν να παραδώσουν... νόμιζαν ότι θα εξυπηρετούν όλη τη πόλη με 1 αυτοκίνητο και 2 μηχανάκια;  Έγινε κι η συνεργασία με το Skroutz, πρέπει να έχουν πελαγώσει τώρα.

Υπάρχει γενικό πρόβλημα ανεύρεσης προσωπικού γενικότερα στην αγορά, σε όλους τους τομείς! Είναι πολλοί αυτοί που προτιμούν να κάθονται!

6 ώρες πριν, myrsine είπε

Με το νεο skroutz plus 10 κρουασάν των 2,50€ ζυγίζουν κατα το skroutz 6 κιλά και ζητάνε 4€ μεταφορικά!!! Εντωμεταξύ στην περιγραφή λεει πως κάθε κρουασάν είναι μόνο 50 γραμμάρια!!! Υπάρχει λύση γι αυτο; 

Επικοινωνείς με την εξυπηρέτηση πελατών και τους το αναφέρεις, αν πέσεις δεν πέσεις σε κάποιον που να βαριέται, συνήθως το διορθώνουν μέσα σε 1-2 ημέρες.

6 minutes ago, Witcher1st said:

Τα μειωμενα μεταφορικα ειναι καθε Τεταρτη και Πεμπτη; Και ποσο ακριβως ειναι; Ισχυουν ακομα και εαν δεν εισαι μελος του skroutz plus;

Είναι ένα ευρώ έκπτωση από ότι θα πλήρωνες τις υπόλοιπες ημέρες. Αφορά μόνο παράδοση σε skroutz point. Ισχύει για όλους.

• Like 1

Ενώ είχαμε μία πολύ ωραία υπηρεσία για τους καταναλωτές με το Skroutz, πάει γενικότερα από το κακό στο χειρότερο, σχεδόν σε όλους τους τομείς. Δεν ξέρω από που να το πιάσω και που να τελειώσω... Τα 25€ και τα 5kg για το Plus για εμένα είναι το λιγότερο.

Καταρχάς τα καταστήματα και οι επιλογές για τα προϊόντα, όσο πάνε λιγοστεύουν. Μπορεί ακόμα να βρίσκεις τις φτηνότερες επιλογές σε κάποια πράγματα, αλλά έτσι όπως το πάνε με τα καταστήματα, θα το χάσουν και αυτό.

Κατόπιν, κλείσανε τους επαγγελματίες. Δηλαδή εκεί που μπορούσες να τους κάνεις μεγάλους τζίρους, έχουν επιλέξει να περιορίσουν τις παραγγελίες στις 3 ανά μήνα, χωρίς κάποιο λόγο. Εκτός βέβαια εάν επειδή οι επαγγελματίες κάναμε αρκετές παραγγελίες, με κάποιο τρόπο μπαίνανε μέσα από τον όγκο.... Θα μου πείτε το 1€ ανα παραγγελία μου λείπει; Όχι, αλλά δεν μπορώ και την κοροϊδία...

Εν συνεχεία, οι παραγγελίες πλέον καθυστερούν αρκετά για να έρθουν, και με δική τους υπαιτιότητα . Και αργούν να τα πάρουν από το κατάστημα, και αργούν στα hub τους, αλλά και πολλές φορές ενώ έχουν προγραμματίσει να τα παραδώσουν, απλά επιλέγουν να "μην προλάβουν", γιατί μαζεύουν τις παραγγελίες ανά περιοχή.

Τέλος, κάνουν λάθη στην ιστοσελίδα τους, και ενώ στο παρελθόν τους το έλεγες, σου απαντούσαν ευγενικά, και συνήθως το έλυναν, τώρα προσπαθούν να σε βγάλουν και τρελό. Π.χ. σήμερα πήγα να κάνω μία παραγγελία με τιμολόγιο (έχω ξεπεράσει τις 3 παραγγελίες του μήνα) και ενώ στην σελίδα πριν την πληρωμή εμφάνιζε την χρέωση του 1€ για την παράδοση με τιμολόγιο, στο Skroutz Point έλεγε Δωρεάν. Λέω, να τουλάχιστον έχουν αυτήν την επιλογή, το κατάλαβαν... Αμ δε, όταν πάτησα για την πληρωμή μου εμφάνισε ξαφνικά το 1€ επιπλέον χρέωση. Είπα λοιπόν να ρωτήσω το chat, γιατί προφανώς υπήρχε κάποιο λάθος κάπου (ή στη σελίδα πριν την πληρωμή, ή στη σελίδα με την πληρωμή). Η απάντηση ήταν το ότι αφού είναι στους όρους, είναι σωστό που τελικά υπάρχει η χρέωση και ότι δεν έχουν κάποιο λάθος που εμφανίζει Δωρεάν στο Skroutz Point... θα έπρεπε να το είχα καταλάβει ότι θα χρεωθώ, άσχετα με το τι έλεγε...

Πάντως, ή έχουν καταφέρει να μπαίνουν μέσα για τα καλά με το Skoutz Plus (σίγουρα τον πρώτο χρόνο), και κάνουν όλες αυτές τις αλλαγές ή απλά έχουν αποφασίσει να κάνουν την αρπαχτή τους, και ή να το κλείσουν ή να το πουλήσουν. Δεν εξηγούνται αλλιώς όλες αυτές οι αλλαγές που διώχνουν τους πάντες. Πάντως τείνω προς το δεύτερο, γιατί και χρεώνουν πολλαπλάσια τα καταστήματα με το χαράτσι κτλ. (δηλαδή πριν μπαίνανε μέσα;;), αλλά και πλέον χρεώνουν περισσότερο τους αγοραστές προσφέροντας πολύ λιγότερες και χειρότερες υπηρεσίες. Δηλαδή, δεν μπορεί να δυσαρεστείς τους πάντες, και τους πωλητές και τους αγοραστές, να ευχαριστείς μόνο την τσέπη σου, και να πιστεύεις ότι αυτό μπορεί να είναι βιώσημο για πολύ καιρό, εκτός εάν πας για την αρπαχτή (δεν τους έχουν για χαζούς).... Με τα καταστήματα είναι πλέον ξεκάθαρο ότι κάτι δεν πάει καλά. Με τις πωλήσεις δεν ξέρω τι γίνεται, αλλά εγώ πλέον αγοράζω πολύ λιγότερο από το Skroutz, και αυτό έχει αρχίσει να γίνεται εδώ και κάνα εξάμηνο, πριν ανανεώσω και υποστώ το κανόνα με τα τιμολόγια. 

Συγνώμη για το πολύ μεγάλο μου post που σας ζάλισα, αλλά και έπρεπε να το βγάλω από μέσα μου, αλλά και ίσως έχω και μία πολύ μικρή κρυφή ελπίδα κάποιος από το Skroutz να διαβάζει αυτά τα σχόλια και ίσως στο μέλλον κάτι να αλλάξει. Είναι πολύ μικρή η ελπίδα....

• Like 8
  • Thanks 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...