Προς το περιεχόμενο

Skroutz Plus

WebDevGr
Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από Witcher1st,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

2 minutes ago, -netman- said:

Όταν αποφασίσεις να απαντήσεις στο ερώτημα που έθεσα τα λέμε με pm γιατί κουράσαμε.

Να απαντήσω σε τι;

Στο ότι "έτσι θέλω" δεν αναγνωρίζω τους όρους που αποδέχθηκα και τους βαφτίζω καταχρηστικούς;

Αν ήταν καταχρηστικοί να μην τους αποδεχόσουν και να μην έκανες εγγραφή κι αυτό δεν αφορά μόνο το Σκρουτζ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Στις 10/6/2024 στις 2:26 ΜΜ, Arkin είπε

Έτσι αυτο είδα και εγώ. 

Έλεγες αφού έχω δωρεάν μεταφορικά ας παραγγείλω κάτι αχρηστο η οτιδήποτε. Κάπου εκεί την πατάς και γεμίζεις το 20αρικο με άχρηστα πράγματα. 

Τελικά γλιτώνεις λεφτά χωρίς skroutz plus. Θα παραγγείλεις μόνο αυτά τα απαραίτητα κάθε 2 3 μήνες και τέλος. 

12 ώρες πριν, ringboy είπε

Σημερα ας πουμε, μιας και εληξε η συνδρομη, παρηγειλα απο ανεξαρτητο μαγαζι και βγηκα κερδισμενος σε σχεση με σκρουτζ τοσο σε αναμονη,  οσο και σε ευρω (μειον 1 ευρω ταχυδρομικα λογω box now)
Κατα τα αλλα τα reviews του σκρουτζ εχουν καταντησει κατα μεγαλο ποσοστο για γελια. Γινεται ενας χαμος και τεινει να γινει κανονας.  Διαβαζεις ας πουμε σε review για ξυριστικη μηχανη ρευματος, οτι "δεν κραταει πολυ η μπαταρια". Εχουν μπερδεψει το σωβρακο με την γραβατα.

μεγαλες αληθειες...

προτου ακυρωσω εκατσα και ειδα ολες μου τις παραγγελιες μεσα στο τελευταιο χρονο, υπαρχει παραγγελια που ηθελα κατι αξιας 6€ και εκανα αγορα 24€ με αχρηστες μλκς τελικά για να παρω τα "δωρεαν μεταφορικα". Επισης τις περισσότερες φορες το Skroutz Καλαθι ειχε το εκαστοτε 10-20% ακριβοτερο.

Εχθες το πρωι ηθελα κατι αντιστοιχο ευτελους αξιας (5€). Βλεπω οτι το μαγαζι δεν εχει ΒΟΧ και χρεωνει μτφ 3.5€, παιρνω τηλ κ τους ζηταω να μου το βαλουν στη θυριδα ΒΟΧ ακριβως απεναντι απο το καταστημα, ετοιμαζω κ Voucher με 1,4€ και πριν λιγο μου ηρθε μηνυμα να παω να παραλαβω... Κοινως μια η αλλη ειτε με κανονικη αποστολη (8,5) ειτε με το ΒΟΧ 6,4 βγηκα με διαφορα κερδισμένος καθως δεν αγορασα μλκς για τα "Δωρεαν μτφ"

Οσον αφορά τη ταχυτητα, ηδη απο τελος του 2023 το σκρουτζ το ειχε χασει το τραινο, δε τηρουσε ΠΟΤΕ τις παραδόσεις, και ακομα χειροτερα σε εκλεινε στο σπιτι λεγοντας θα ερθουμε ταδε ωρα (π.χ 12-2), στη πορεια αλλαζε (4-6) και τελικα δεν ερχοταν ποτε... ειχα ριξει απειρα μπινελικια στο τηλ κεντρο χωρις κανενα απολυτως αποτελεσμα, συνεχιζαν τα ιδια κ τα ιδια. Το τελευταιο ζητημα ηταν το 50% των λόγων που με οδηγησαν στο να το κοψω, επειτα ενα 20% η παραπανω κοροιδια και ενα 30% η αυξηση τιμης σε συνδυασμο με τις χειροτερες παροχές...

υ.γ.: απαραδεκτος επισης ο υπολογισμός του βαρους, πραγματα 50 γραμμαριων τα επαιρνε τις πιο πολλες φορες μισο κιλο με αποτελεσμα να σε βγαζει εκτος οριου βαρους ενω στη πραξη ειχες δεμα <2κιλα... κοινως οτι αμαζον απο τα λιντλ... No thank you!

• Like 8

Έχει ξεπεραστεί από τον ανταγωνισμό πλέον. Boxnow και πραγματικά φτηνό κατάστημα και τέλος. Ούτε πιο ακριβά εντός του καλαθιού ούτε άχρηστες αγορές για να συμπληρωθεί το 20ρικο τώρα 25ευρω. Τέλος το skroutz καλάθι και όχι μόνο το plus για μένα. 

• Like 10

3 hours ago, dtk-386 said:

Έχει ξεπεραστεί από τον ανταγωνισμό πλέον. Boxnow και πραγματικά φτηνό κατάστημα και τέλος. Ούτε πιο ακριβά εντός του καλαθιού ούτε άχρηστες αγορές για να συμπληρωθεί το 20ρικο τώρα 25ευρω. Τέλος το skroutz καλάθι και όχι μόνο το plus για μένα. 

Τι εννοεις φθηνο καταστημα; Το BoxNow δεν υποστηριζεται απο αρκετα καταστηματα.

3 hours ago, paylidis said:

Εχθες το πρωι ηθελα κατι αντιστοιχο ευτελους αξιας (5€). Βλεπω οτι το μαγαζι δεν εχει ΒΟΧ και χρεωνει μτφ 3.5€, παιρνω τηλ κ τους ζηταω να μου το βαλουν στη θυριδα ΒΟΧ ακριβως απεναντι απο το καταστημα, ετοιμαζω κ Voucher με 1,4€ και πριν λιγο μου ηρθε μηνυμα να παω να παραλαβω... Κοινως μια η αλλη ειτε με κανονικη αποστολη (8,5) ειτε με το ΒΟΧ 6,4 βγηκα με διαφορα κερδισμένος καθως δεν αγορασα μλκς για τα "Δωρεαν μτφ"

Και γιατι δε πηγες απευθειας στο καταστημα, απο τη στιγμη που σου το εβαλαν στην θυριδα απεναντι τους;

15 λεπτά πριν, Witcher1st είπε

Και γιατι δε πηγες απευθειας στο καταστημα, απο τη στιγμη που σου το εβαλαν στην θυριδα απεναντι τους;

H box Θυριδα ηταν απεναντι τους, εγω 30 χλμ μακρυα..

• Haha 2

19 minutes ago, Witcher1st said:

Τι εννοεις φθηνο καταστημα; Το BoxNow δεν υποστηριζεται απο αρκετα καταστηματα.

Εννοεί οτι τους είπε να βαλουν το πακετο στη θυριδα εξω απο το κατάστημ για να του το στειλουν.

• Like 1

Είχα πάρει μάιο ένα στεγανωτικό 13 κιλό με μηδενικά μεταφορικά πλέον με το νέο σύστημα ζητάνε και 5 euro μεταφορικά οποτε το παραγγέλνεις από απευθείας από την εταιρία με ίδια μεταφορικά ανεξαρτητων κιλών κιόλας

Κάθε πέρυσι και καλύτερα το plus εγώ είχα από εξαρχής plus αλλα πλέον το σκέφτομαι να αγοράσω νέα συνδρομή όχι λόγο της αύξησης συνδρομής ούτε τόσο που δωρεάν μεταφορικά από 20 το πήγαν 25 αλλα αυτό που πλέον έχει όριο 5 μονο κιλά !!!! Αυτά τα 5 κιλά το αυτοποιημένο σύστημα τους τα πιάνει για πλακα ενώ δε είναι πραγματικά.

• Like 4

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα,  ακούστε τι μου συνέβη σήμερα.. Είχα παραγγείλει  μέσω σκρουτζ plus από ένα κατάστημα  2 σετ χορδές για μπάσο σε απόθεμα  και 2 πένες και μου ήρθαν μόνο οι πένεςμιας και το σκρουτζ αποφάσισε να μου ακυρωσει τις χορδες απο μονο του  και να με χρεώσει 5 ευρώ προφανώς γιατί το ποσό τελικά ήταν κάτω από 20 ευρώ που πρέπεικα καλυψω με αγορες για να ε ω τα προνομια δωρεαν μεταφορας..  Σε επικοινωνία με το κατάστημα μου είπαν ότι ευθύνεται το σκρουτζ και ότι αυτό ανανεώνει το απόθεμα καμια φορα με καθυστέρηση και ότι δεν μπορούσε το κατάστημα από μόνο του να ακυρωσει την παραγγελία ,τι είναι αυτό πάλι ρε παιδιά,  έχει τύχει σε κανεναν?

Επεξ/σία από ZELDA

Αν το εχουν στους ορους και το κανουν ειναι καταχρηστικό, αν οχι εκαναν μεγαλύτερη μλκ. Σε καθε περιπτωση άνοιξε ενα ticket και εαν δε σου αποδωσουν πισω τα κακώς χρεωμένα κανε και μια καταγγελία. Αυτο δεν συμαίνει ότι μαλώνεις και δεν χρησιμοποιείς την υπηρεσία ξανα. Συνήθως μετα την καταγγελία σου απαντά και ο αρμοδιος και το διευθετεί υπερ σου. Το έχω κανει και εχω "δικαιωθεί" με 3 εταιρείες.

20 ώρες πριν, ZELDA είπε

Καλησπέρα,  ακούστε τι μου συνέβη σήμερα.. Είχα παραγγείλει  μέσω σκρουτζ plus από ένα κατάστημα  2 σετ χορδές για μπάσο σε απόθεμα  και 2 πένες και μου ήρθαν μόνο οι πένεςμιας και το σκρουτζ αποφάσισε να μου ακυρωσει τις χορδες απο μονο του  και να με χρεώσει 5 ευρώ προφανώς γιατί το ποσό τελικά ήταν κάτω από 20 ευρώ που πρέπεικα καλυψω με αγορες για να ε ω τα προνομια δωρεαν μεταφορας..  Σε επικοινωνία με το κατάστημα μου είπαν ότι ευθύνεται το σκρουτζ και ότι αυτό ανανεώνει το απόθεμα καμια φορα με καθυστέρηση και ότι δεν μπορούσε το κατάστημα από μόνο του να ακυρωσει την παραγγελία ,τι είναι αυτό πάλι ρε παιδιά,  έχει τύχει σε κανεναν?

Αυτό η αλήθεια είναι καινούργιο. Στο παρελθόν μου έχει ακυρωθεί με τον ίδιο τρόπο ή έχει πάει σε άλλο κατάστημα μέρος της παραγγελίας μου, αλλά ποτέ δε με χρέωσαν με μεταφορικά.

Έκανα παραγγελία πέλετ γάτας (1x14L & 2x6L) ΄Όταν τα έβαζα από ένα κατάστημα (μια αποστολή) μου έβγαζε μεταφορικά 8€ (με Skroutz Plus) όταν τα έβαλα από 2 διαφορετικά καταστήματα 0€ μεταφορικά.

Τα σπάει ο αλγόριθμος! 😛 

• Haha 3

9 minutes ago, WebDevGr said:

Έκανα παραγγελία πέλετ γάτας (1x14L & 2x6L) ΄Όταν τα έβαζα από ένα κατάστημα (μια αποστολή) μου έβγαζε μεταφορικά 8€ (με Skroutz Plus) όταν τα έβαλα από 2 διαφορετικά καταστήματα 0€ μεταφορικά.

Τα σπάει ο αλγόριθμος! 😛 

Δεν είναι θέμα αλγόριθμου, αλλά θέμα business απόφασης, από ένα όριο κιλών και άνω ανά αποστολή, να παρέχεται έκπτωση μεταφορικών αντί για δωρεάν μεταφορικά 

27 minutes ago, l3ft3r1s said:

Δεν είναι θέμα αλγόριθμου, αλλά θέμα business απόφασης, από ένα όριο κιλών και άνω ανά αποστολή, να παρέχεται έκπτωση μεταφορικών αντί για δωρεάν μεταφορικά 

Ναι το καταλαβαίνω. Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι πόσο τους συμφέρει να πληρώνουν τελικά 2 αποστολές αντί για 1. 

Σε κάθε περίπτωση δεν πρόκειται να σκάσω. Θα σπάω τις αποστολές σε όσες μπορώ, όσο είναι ακόμη δωρεάν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...