ioannischr Δημοσ. 5 Ιουνίου Share Δημοσ. 5 Ιουνίου εννοω οτι πρεπει να κανεις μια αγορα απο δω και στο εξης για να παρεις το 25ευρο μετα ενα χρονο συμφωνα με τους ορους αν καταλαβαινω σωστα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zacharias99 Δημοσ. 5 Ιουνίου Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 29 minutes ago, Iamthagod said: Και το σκρουτζ βγήκε ζημιωμένο από αυτή την προσφορά έτσι; Όχι πως ενισχύθηκε το μονοπώλιο του. Νομίζω ότι αυτό δεν έχει ιδιαίτερη σχέση με αυτά που γράφω. Ούτε είμαι υπέρ του Σκρουτζ, αλλά αντιθέτως θεωρώ ότι αντί να βελτιώνεται, χαλάει σαν υπηρεσία. Τη νοοτροπία μας ως καταναλωτές σχολίασα περισσότερο. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Saloufas Δημοσ. 5 Ιουνίου Share Δημοσ. 5 Ιουνίου εγώ ειχα βάλει μια pre paid τότε, δεν ειχε λεφτα μέσα και φάγαν άκυρο τώρα που πήγαν να τραβήξουν, ακύρωση της αυτόματης ανανέωσης είχε απλά το είχαν έτσι που νόμιζες ότι θα καταργήσεις τελείως την συνδρομή, το είχαν κρυμμένο στο πεδίο "ακύρωση συνδρομής" όπου αν πατούσες έβγαινε αυτο το μήνυμα, εγώ μάλλον θα το ανανεώσω μιας και τα 25€ παλι συμφέρει με τις αγορές που κάνω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maarinos Δημοσ. 5 Ιουνίου Share Δημοσ. 5 Ιουνίου Σ' μένα έχει επιλογή να ενεργοποιήσω αυτόματη ανανέωση συνδρομής, δεν έχω αποθηκευμένη κάρτα με Google pay πληρώνω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
M A T R I X Δημοσ. 5 Ιουνίου Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 1 ώρα πριν, Tlykog είπε Απ' οσο θυμάμαι, δεν έχει απενεργοποίηση της αυτόματης ανανέωσης, γιατί δεν κάνει αυτόματη ανανέωση. Σε εμένα δεν έκανε. Απλά δεν την πλήρωσα και έληξε. Την ανανέωσα ο ίδιος 2 εβδομάδες μετά τη λήξη της. Άρα ο χρήστης @Faidraaaa έκανε την ανανέωση. Η άλλη περίπτωση που μπορώ να σκεφτώ ήταν ότι για την προωθητική ενέργεια σε χρέωνε τον δεύτερο χρόνο και όχι τον πρώτο. Είχε σίγουρα απενεργοποίηση της αυτόματης ανανέωσης, δεν ξέρω αν αφαιρέθηκε στην πορεία αλλά δε νομίζω. Και εγώ πέρσι είχα βάλει με 0,01€ και καπάκια το απενεργοποίησα. Τώρα μου δίνει επιλογή να το γυρίσω στο αυτόματο πάλι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MasterX Δημοσ. 5 Ιουνίου Share Δημοσ. 5 Ιουνίου (επεξεργασμένο) μου ηρθε την προηγουμενη βδομαδα mail που ελεγε οτι μπορει η ανανεωση να γινει ακομα και 7 μερες νωριτερα. Οποτε μπηκα και ακυρωσα. Βολικη ηταν σαν υπηρεσια, αλλα τωρα το πηγαν στα 25ε (απο 17 που ηταν κανονικα) και επισης δωρεαν μεταφορικα πλεον δινουν απο 25ε και πανω παραγγελια (απο τα 20 που ηταν μεχρι τωρα). Να δουμε, εφοσουν οι περισσοτεροι το ακυρωσουν θα σκεφτουν να κανουν καμια καλυτερη προσφορα απο τα 25ε/25ε; Επεξ/σία 5 Ιουνίου από MasterX 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vault13 Δημοσ. 5 Ιουνίου Share Δημοσ. 5 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Χρεωθηκα και ουτε καν το καταλαβα. Απο εσας το μαθαινω μην τρελένεστε για τα 25€, αξιζει. Καλα μας καναν μην πω Επεξ/σία 5 Ιουνίου από Vault13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
newnick Δημοσ. 5 Ιουνίου Share Δημοσ. 5 Ιουνίου Στείλτε mail στο [email protected] και ζήτήστε να σας επιστραφεί η χρέωση και να ακυρωθεί η συνδρομή. Θεωρώ ότι αν δεν περάσει η ημερομηνία ενεργοποίησης (11/6 για τον TS) θα τα επιστρέψουν. Πάντως αν κανένας έχει κανα τηλέφωνο του skroutz ας το βάλει... Προσπάθησα να το βρω και δεν υπάρχει πουθενά.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
verylife78 Δημοσ. 5 Ιουνίου Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2 ώρες πριν, MasterX είπε μου ηρθε την προηγουμενη βδομαδα mail που ελεγε οτι μπορει η ανανεωση να γινει ακομα και 7 μερες νωριτερα. Οποτε μπηκα και ακυρωσα. Βολικη ηταν σαν υπηρεσια, αλλα τωρα το πηγαν στα 25ε (απο 17 που ηταν κανονικα) και επισης δωρεαν μεταφορικα πλεον δινουν απο 25ε και πανω παραγγελια (απο τα 20 που ηταν μεχρι τωρα). Να δουμε, εφοσουν οι περισσοτεροι το ακυρωσουν θα σκεφτουν να κανουν καμια καλυτερη προσφορα απο τα 25ε/25ε; ναι οπως εκανε ακριβως και το e-shop με τα 0.5€ ανα παραγγελια. Πολλοι το βρηκαν φυσιολογικο. Εγω το βρηκα ληστεια. Αλλα γενικα δεν τους ενδιαφερει γιατι 1. θα βρεθουν πολλοι που θα ανανεωσουν με τα 25€ 2. δεν υπαρχουν ενωσεις καταναλωτων να τους τριξουν τα δοντια. 3. κρατανε ολη την αγορα απο τα κακαλα γιατι απλα ειναι ο τροπος που βρισκεις αμεσα το ιδιο προιον σε πολλου προμηθευτες, ευκολα και γρηγορα 4. δεν υπαρχει καταναλωτικη συνειδηση. πχ αν απο αυτο το νημα των 175 σελιδων συμεττεχουμε σου λεω 100 ατομα, και ακυρωναμε νομιζεις οτι δεν θα το εβλεπε το skroutz? οτι θα επεφτε μαζικη ακυρωση. Θα τους πονουσε? ισως, λιγο...αν σε μια μερα εφευγαν αλλοι 100? την επομενη αλλοι 100? και γινοταν κινημα αποχωρησης? θα καταλαβαινε κατι? 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hotb Δημοσ. 5 Ιουνίου Share Δημοσ. 5 Ιουνίου Προφανώς το δείγμα ακυρώσεων τωρα δεν ειναι αντιπροσωπευτικό, είμαστε πολλοί που γραφτήκαμε με τα 0,01 και θα ακυρώσουμε γιατί τέτοιοι είμαστε Πάντως, μετα απο χρίση ενος χρόνου, πιστεύω οτι προσωπικά με βολεύει παραπάνω το 4ε για ένα μήνα κάθε 3-4 μήνες πάρα το 25αρι που κάθεται για μήνες άπραγο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vx53c Δημοσ. 5 Ιουνίου Share Δημοσ. 5 Ιουνίου Μμμ 25ευρώ είναι κάπως πολλά. Συνήθως θέλω να αγοράσω κάτι φτηνό, ας πούμε μια ledoταινία που κάνει 6 ευρώ και ψάχνω μετά από το ίδιο μαγαζί κάτι ακόμα για να πάει 20 να έχω δωρεάν μεταφορικά. Από τα 15 που ήταν στα 20 ομολογουμένως μου ήταν αρκετά πιο δύσκολη αυτή η διαδικασία, τώρα για μένα από τον επόμενο Φλεβάρη που είναι η ανανέωση, στα 25 ευρώ και κάτω από 8 κιλά βάρος σιγά σιγά μου είναι αχρείαστο. Βέβαια έχει και κάτι skroutz plus προσφορές που είναι καλές. Μια καλή gaming καρέκλα την πήρα 95 ευρώ νομίζω και 20 τα μεταφορικά όμως σε αυτή την κατηγορία τα 200 είναι ακατέβατα για αρχή. Το αν θα το ξαναπάνε 20 ή όχι δεν το ξέρω. Προφανώς δεν κερδίζουν αρκετά από αυτή τη διαδικασία και σαν επαγγελματίας με πολλές αποστολές το χρόνο το καταλαβαίνω... απλά δε θα έχει την ίδια χρησιμότητα. Τώρα με 17 ευρώ το χρόνο που είναι η συνδρομή και τα skroutz coins που προσφέρουν για τις αγορές δεν είναι πως δε θα βγάλεις μέσα σε ένα χρόνο τα "σπασμένα" της συνδρομής, απλά αν είσαι στην Κολοπετινίτσα δε θα αγοράζεις κάτι φθηνό που θες αλλά δεν μπορείς να το βρεις κοντά σου και 2 μη φθηνές βλακείες που δε θες αλλά "οκ πλάκα έχει" για 20 ευρώ πια, γιατί πολύ απλά το αγοράζεις από το μπακάλικο στην τριπλάσια τιμή που δεν είναι +6 ευρώ για τα ταχυδρομικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Faidraaaa Δημοσ. 5 Ιουνίου Share Δημοσ. 5 Ιουνίου Παιδια έστειλα στο μέιλ που ανέφερε κάποιος επάνω ([email protected]) και μου απάντησαν άμεσα ότι διέκοψαν την συνδρομή και επέστρεψαν τα χρήματα. Μου έστειλαν ακόμη και το αποδεικτικό αποδέσμευσης των χρημάτων. Όποιος θέλει τα χρήματα του πίσω, ας κάνει το ίδιο 😊 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
safridia Δημοσ. 5 Ιουνίου Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2 ώρες πριν, Faidraaaa είπε Παιδια έστειλα στο μέιλ που ανέφερε κάποιος επάνω ([email protected]) και μου απάντησαν άμεσα ότι διέκοψαν την συνδρομή και επέστρεψαν τα χρήματα. Μου έστειλαν ακόμη και το αποδεικτικό αποδέσμευσης των χρημάτων. Όποιος θέλει τα χρήματα του πίσω, ας κάνει το ίδιο 😊 Μα οι υπερμαχοι των ολιγοπωλιων εδω ελεγαν οτι δεν πρεπει να επιστρεφουν και επρεπε να διαβασεις το νομικο κειμενο που αποδεχθηκες στην εγγραφη. Γιατι τελικα στα επεστρεψαν και οι υπερμαχοι στεναχωρηθηκαν τωρα; Τι διαβαζουμε εδω μεσα.... 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohNickZ Δημοσ. 5 Ιουνίου Share Δημοσ. 5 Ιουνίου Άντε και του χρόνου, 30 για πάνω από 30 ευρώ. Ε και καμία 3-4% προμήθειες πάνω που θα τα πληρώσουν οι πελάτες, έτσι για να μην ξεχνιόμαστε να βγάλουμε κανά σπασμένο και να κάνουμε "επενδύσεις". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cinemusic Δημοσ. 6 Ιουνίου Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 16 ώρες πριν, dkstopo είπε δεν υπαρχει αυτό. Εαν ημουν με eshop κανονικό θα έφευγα τρέχοντας από το skroutz και θα το κατηγορούσα για αθέμιτο ανταγωνισμό. Δινει δυνατότητα να φτιαξει ο οποισδήποτε καταστημα και να με ανταγωνίζεται μεσα στην πλατφόρμα κόβοντας μόνο τιμολόγια. Σωστη παρατήρηση 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα