Gulik Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2024 23 λεπτά πριν, Thresh είπε Και πάλι δεν είναι αυτονόητο/προβλεπέ ότι επειδή ακυρώθηκε το promotion πως θα έδιναν 5 ευρώ κουπόνι επειδή η αγορά ήταν άνω των 45 ευρώ. Ναι, συνηθίζεται πάντως (έχει συμβεί σε εμένα και στον αδερφό μου για παράδειγμα).
tcktcktck Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2024 Στις 9/2/2024 στις 6:55 ΜΜ, manolis940 είπε Αν μου έλεγαν αυτό θα είχα ρίξει καταγγελία σε γενική γραμματεία καταναλωτή χθες! Θα την φάνε από μένα γιατί αυτή η πρακτική είναι ξεκάθαρα παραπλανητική και στα όρια της απάτης. Αν υπολογίσεις και τα 5 ευρώ συμφέρει να πάρεις από skroutz και όχι από ένα άλλο μαγαζί που θα έπαιρνες κανονικά. Έτσι "κλέβουν" παραγγελίες και μετά και καλά δεν μπορούσαν να πιστώσουν το κουπόνι... Γενικά βλέπω τα κουπόνια να πηγαίνουν σύνεφο ψάχνοντας στο insomnia για να βρω ένα σχετικό νήμα να κράξω αλλά ξαφνικά "κάτι συνέβη και δεν μπορούσαν να το πιστώσουν"...Αλλά ο Thresh το πήρε... Δεν μου έχει ξανασυμβεί αυτό ποτέ. Τουλάχιστον σου στέλνουν σε mail όλη τη συνομιλία να την προωθήσεις αυτομάτως για καταγγελία μην κουράζσαι αν και πρόστιμο να πέσει κάτι μου λέει ότι θα είναι λιγότερο από το κέρδος που είχαν από αυτήν την παγαποντιά.
thanasis00 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2024 Skroutz last mile did it again! Είμαι σπίτι (δουλεύω από εκεί), και σκάει SMS από SLM ότι ο διανομέας θα είναι εδώ σε 3 λεπτά. Ωραία λέω περιμένω, κάνω και διάλλειμα από τη δουλειά, και περνάνε τα 3 λεπτά και τίποτα. Ξαφνικά σκάει SMS με αιτιολόγηση ότι δε με βρήκαν σπίτι! Πάω στο μπαλκόνι, πουθενά κανένα βανάκι διανομέα από κάτω. Λέω θα δοκιμάσω να μιλήσω με το support για να καταλάβω τι έγινε, τους εξηγώ τι έπαιξε, και γιατί δε χτύπησε κανείς κουδούνι, και μου απάντησαν πρακτικά "επειδή δεν ήσασταν εκεί"... Ήρθε την επόμενη μέρα κανονικά ο διανομέας και με βρήκε προφανώς... Αλλά πολύ εκνευριστικό αυτό το πράγμα, ειδικά αν περιμένεις δέμα και ενώ είναι σχεδόν από κάτω (υποθετικά ιλώντας) να μη το παραλαμβάνεις.
Basketikos_ Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) Τί έχουμε εδώ; Νέες -διπλές- αυξήσεις! Μου πέταξε banner σήμερα. Ειδικά με τα 25€ για δωρεάν μεταφορικά... καλή τους τύχη. Καλά θα πάει αυτό. Επεξ/σία 16 Φεβρουαρίου 2024 από Basketikos_ 1 4
Arkin Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) 25 το χρόνο και αγορές άνω των 25? Μέσα Μαρτίου λήγει η συνδρομή μου αν ξανά κάνουν καμία προσφορά στα 8.5 για συνδρομή οκ αλλιώς θα με ξανά δουν του χρόνου. Απαράδεκτα πράγματα η ελληνική νοοτροπία στο ζενίθ της. Αν έχουμε λέτε την αυτόματη ανανέωση ενεργή παίζει να ανανεώσουν στα 17 και να κρατήσουμε τις αγορές πάνω από 20 η δεν παίζει? Τώρα είδα κατέβασαν και το βάρος από 8 κιλά σε 5 κιλά για δωρεάν μεταφορικά. Απίστευτοι απλά. Επεξ/σία 16 Φεβρουαρίου 2024 από Arkin 6
tcktcktck Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2024 και προσβαση σε αποκλειστικά plus deals που τα ακυρώνουμε στα κρυφα 2
dtk-386 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2024 πολλά τα 25 για τις ανούσιες παροχές του..... 3
Mando Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) μπραβο καταφεραν και το καναν σχεδον αχρηστο πλεον . Προσωπικα μαλλον δεν θα ξανακανω , γιατι εχουν παει απο το κακο στο χειροτερο ... κατεβαζουν παροχες μονιμος.... Μαλλον θα χρησιμοποιω συνεργαζομενα καταστηματα του box now και το shopflix,Bestprice . Επεξ/σία 16 Φεβρουαρίου 2024 από Mando 2
darkmatinee Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2024 Θα πιάσει και τους παλιούς συνδρομητές όταν τελειώσει η υπάρχουσα συνδρομή. Από σημερινή συνομιλία με το support τους: Quote Σας ευχαριστούμε θερμά που είστε μέλος του Skroutz Plus! Οι αλλαγές που πραγματοποιήθηκαν στη συνδρομητική υπηρεσία Skroutz Plus έγιναν με γνώμονα την καλύτερη δυνατή αγοραστική σας εμπειρία και έχοντας ως σκοπό να προσθέτουμε νέες παροχές και οφέλη για τα μέλη μας (δωρεάν μεταφορικά, δυνατότητα δωρεάν επιστροφών, αποκλειστικές προσφορές Plus deals, πρόγραμμα επιβράβευσης και ανταμοιβής Skroutz Coins). Στόχος μας είναι να προσθέσουμε περισσότερα προνόμια και παροχές ώστε ως μέλος του Skroutz Plus να συνεχίσετε να απολαμβάνετε αποκλειστικές προσφορές και προνομιακές εκπτώσεις. Αντιλαμβάνομαι ότι η αλλαγή αυτή μπορεί να μη σας εξυπηρετεί και σε περίπτωση που θέλετε να διακόψετε την αυτόματη ανανέωση, θα χρειαστεί να πατήσετε “Ακύρωση Συνδρομής”, μέσα από τον Skroutz Plus λογαριασμό σας. Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως οι όροι του Skroutz Plus έχουν αναθεωρηθεί και με κάθε νέα συνδρομή ή με ανανέωση της ήδη ισχύουσας μετά τις 15/02/2024, η μετάβαση γίνεται απευθείας στη νέα έκδοση Skroutz Plus. To Skroutz Plus εξασφαλίζει στα μέλη του δωρεάν μεταφορικά για κάθε αποστολή αξίας 25€ και άνω (βάρους έως και 5kg), χωρίς περιορισμό στον αριθμό των αποστολών που μπορεί να περιλαμβάνει η κάθε παραγγελία. Με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, για κάθε ογκώδη αποστολή αξίας 25€ και άνω (βάρους άνω των 5kg), υπάρχει σταθερή έκπτωση 5€ στο μεταφορικό κόστος. Περισσότερες πληροφορίες για την υπηρεσία μπορείτε να βρείτε στην ενότητα “Skroutz Plus” του Help Center μας. Για οτιδήποτε χρειαστεί, θα χαρούμε να επικοινωνήσουμε εκ νέου!
Basketikos_ Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2024 Είναι το φετινό τυράκι στην περσινή καλοκαιρινή φάκα με την εγγραφή με 0,01€. Ελπίζουν να κρατήσουν αρκετούς από τους πάρα πολλούς που θα γράφτηκαν τότε και θα λήξουν τον Ιούνιο οι συνδρομές τους. Ένα μικρό μποϊκοτάζ θα τους κάνει καλό. 2
aGka8l Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2024 Εχουν διωξει ενα σωρο μαγαζια με τις πρακτικές τους , θα διώξουν τωρα και τους χρήστες . 3
konstantinos77g Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2024 Δεν το έχω χρειαστεί ακόμα, αλλά αν χρειαστεί να επιστρέψεις πίσω κάποιο προϊόν που παρουσίασε πρόβλημα εντός εγγύησης ποια είναι η διαδικασία; Και εννοώ κυρίως ποιος χρεώνεται τα μεταφορικά!!
sortie Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2024 1 ώρα πριν, konstantinos77g είπε Δεν το έχω χρειαστεί ακόμα, αλλά αν χρειαστεί να επιστρέψεις πίσω κάποιο προϊόν που παρουσίασε πρόβλημα εντός εγγύησης ποια είναι η διαδικασία; Και εννοώ κυρίως ποιος χρεώνεται τα μεταφορικά!! Κάνεις αίτημα επιστροφής, και έρχονται και τα παίρνουν από τον χώρο σου. Δεν πληρώνεις τίποτα. Κλαιν τα 8 ευρώ, όλα γύρω έχουν ακριβύνει, δεν μου φαίνεται περίεργο. Και πάλι απόσβεση θα κάνω σε 4-5 παραγγελίες maximum. 1 1 1
konstantinos77g Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2024 10 minutes ago, sortie said: Κάνεις αίτημα επιστροφής, και έρχονται και τα παίρνουν από τον χώρο σου. Δεν πληρώνεις τίποτα. Κλαιν τα 8 ευρώ, όλα γύρω έχουν ακριβύνει, δεν μου φαίνεται περίεργο. Και πάλι απόσβεση θα κάνω σε 4-5 παραγγελίες maximum. Αυτό, γιατί δεν το έχω χρειαστεί ακόμα, παρά μόνο σε ελαττωματικά προϊόντα κοινώς DOA, οπότε ναι έτσι συμφέρει... 😉
sortie Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2024 34 λεπτά πριν, konstantinos77g είπε Αυτό, γιατί δεν το έχω χρειαστεί ακόμα, παρά μόνο σε ελαττωματικά προϊόντα κοινώς DOA, οπότε ναι έτσι συμφέρει... 😉 Από τις πιο απροβλημάτιστες επιστροφές που έχω κάνει ever. Από ελαττωματικά, λάθος προϊόντα μέχρι και περιπτώσεις που απλά δεν μου άρεσε κάτι. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα