sarakats85 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2024 Μόλις τώρα, Gulik είπε Πότε έστειλες τα e-mail, σήμερα; Απαντούν συνήθως εντός 24 ωρών. Όπως και να 'χει, εγώ θα πρότεινα να επιμείνεις στα e-mail και να τους ενημερώσεις πως θα προβείς σε καταγγελία στον συνήγορο του καταναλωτή. Σίγουρα έχουν κάνει λάθος και οφείλουν να το διορθώσουν. Από Παρασκευή... Περιμένω να δούμε πως θα πάει και θα επανελθω! Σε ευχαριστω για την γρήγορη απάντηση..
satsok2 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2024 Αυτό ακριβώς. Το σκρουτζ χρησιμεύει πια μόνο ως μηχανή αναζήτησης. Το best-price είναι ακόμα καλύτερο γιατί έχει ένδειξη για τα καταστήματα που χρησιμοποιούν box now. ⬇️ 4
Arkin Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2024 Εδω τι παιζει και βαζουν μεταφορικα? Ενω λεει δωρεαν απο κατω αριστερα. Ειναι τοσο βαρια 2 ανωστρωματα?
manolis940 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2024 14 λεπτά πριν, Arkin είπε Εδω τι παιζει και βαζουν μεταφορικα? Ενω λεει δωρεαν απο κατω αριστερα. Ειναι τοσο βαρια 2 ανωστρωματα? Παίζει να είναι ογκώδη, παίζει απλώς να τα έχουν περάσει στο database τις ανοικτές και όχι τις διπλωμένες διαστάσεις
Tigio13 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2024 Πήρα μέσω σκρουτζ μια ηλεκτρική ψαλίδα και πριν τα Χριστούγεννα μου χάλασε. Έστειλα μειλ στο σκρουτζ για να φτιαχτεί ή να αλλαχτεί εντος εγγύησης. 5 επαναδρομολογήσεις μετα και καμιά 20 μέρες που η acs δεν ερχόταν να παραλάβει ο σκρουτζ μου έκανε φουλ επιστροφή χρημάτων και μου άφησε και την ψαλίδα. Μιλάμε για ένα κόστος 450 €. Υπήρχε μια ταλαιπωρία με τις επαναδρομολογήσεις αλλά στο τέλος βγήκα πολύ κερδισμένος. 3
sdikr Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2024 30 minutes ago, Arkin said: Εδω τι παιζει και βαζουν μεταφορικα? Ενω λεει δωρεαν απο κατω αριστερα. Ειναι τοσο βαρια 2 ανωστρωματα? Σε έμενα το συγκεκριμένο για Θεσσαλονικη το έχει δωρεάν (απο 7) , αν θυμάμαι καλά είσαι σε περίεργη περιοχή 1
paylidis Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2024 Στις 6/12/2023 στις 2:13 ΜΜ, nzeppos είπε η Easymail παίρνει πάντα 2 φορές τηλέφωνο: μία για να βεβαιωθεί ότι σε Χ λεπτά θα είσαι στη διεύθυνση και μία για να βγεις να παραλάβεις. Στην Αθήνα κάτι τέτοιο ήταν στα όρια της επιστημονικής φαντασίας. H easymail στην αθηνα ειναι (πλεον) με διαφορα χειροτερη απο acs/speedex/γενικη, πιθανως λογω ελαχιστου προσωπικού/λιγων καταστημάτων/υψηλου φόρτου... προσωπικα θα προτιμουσα να ερχοταν δεμα με τον αραμπα παρα με easy (πια) απο εκει κ περα το σκρουτζ εχει αρχισει και το παρακάνει, τραγικα λαθη, τραγικές καθυστερήσεις, παραγγελια απο το ιδιο καταστημα τη σπαει σε 2 (αποθηκες σκρ+καταστημα) για να χρεωσει μεταφορικά κοκ... Θα το κοψω, δεν εχει νοημα, τις πιο πολλες φορες που θα παραγγειλω θα εκνευριστώ με την εξυπηρετηση τους οποτε να μου λειπει... 1
nzeppos Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) 1 hour ago, paylidis said: H easymail στην αθηνα ειναι (πλεον) με διαφορα χειροτερη απο acs/speedex/γενικη, πιθανως λογω ελαχιστου προσωπικού/λιγων καταστημάτων/υψηλου φόρτου... προσωπικα θα προτιμουσα να ερχοταν δεμα με τον αραμπα παρα με easy (πια) απο εκει κ περα το σκρουτζ εχει αρχισει και το παρακάνει, τραγικα λαθη, τραγικές καθυστερήσεις, παραγγελια απο το ιδιο καταστημα τη σπαει σε 2 (αποθηκες σκρ+καταστημα) για να χρεωσει μεταφορικά κοκ... Θα το κοψω, δεν εχει νοημα, τις πιο πολλες φορες που θα παραγγειλω θα εκνευριστώ με την εξυπηρετηση τους οποτε να μου λειπει... Ναι, ως συνήθως είναι ανάλογα την περιοχή και τον φόρτο εργασίας. Η Easymail της Έδεσσας είναι υποδειγματική από κάθε άποψη αλλά προφανώς έχει πολύ λιγότερα πακέτα να εξυπηρετήσει. Για το Skroutz συνεχίζω μεν να αγοράζω αλλά ψάχνω και εναλλακτικές πλέον. Πχ. σε πολύ μικρό και φθηνό δέμα που ήθελα τις προάλλες (θήκη κινητού), το Skroutz δεν συνέφερε σε καμία περίπτωση. Ακόμα και στα μεταφορικά του plus έβαζε ταρίφα 3 ευρώ, όταν το ίδιο το κατάστημα το έδινε με 2,60 σε Ελτα/Speedex/ACS κλπ. Τελικά πήγα bestprice, βρήκα μαγαζί με boxnow όπως πρότεινε ο @satsok2και παρήγγειλα τη θήκη ακόμα φθηνότερα. Σε 1 μέρα ήρθε. Για τα δε κινέζικα ψιλολόγια (αυτά που σου μαζεύουν παραγγελία 50+ ευρώ για 50 αντικείμενα), το έχω κόψει εντελώς το Skroutz πλέον, μόνο Temu. Επεξ/σία 12 Ιανουαρίου 2024 από nzeppos 1
Arkin Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2024 1 ώρα πριν, sdikr είπε Σε έμενα το συγκεκριμένο για Θεσσαλονικη το έχει δωρεάν (απο 7) , αν θυμάμαι καλά είσαι σε περίεργη περιοχή Ειμαι και καλα σε δυσπροσιτη περιοχη επαρχια ναι ισως για αυτο τι να πω. Την ιδια ωρα πηρα 3 μεγαλες βανες βαρους κοντα 5 κιλων η μια και μου εβγαλε μηδεν μεταφορικα. Ηρθαν κιολας πριν 3 μερες με elta κουριερ ολα κομπλε. Σε μερικα περιεργα αντικειμενα βγαζει μεταφορικα δεν καταλαβαινω γιατι. Μακαρι να ερθει skroutz point καποια στιγμη το κοντινοτερο μου ειναι στα 15χλμ. Box εχουμε ενα μεγαλο μολις μπαινεις στο χωριο skroutz point ακομα οχι. 1 ώρα πριν, manolis940 είπε Παίζει να είναι ογκώδη, παίζει απλώς να τα έχουν περάσει στο database τις ανοικτές και όχι τις διπλωμένες διαστάσεις Νομιζω πανωσεντωνο απλο ειναι δεν πρεπει να ειναι ολοκληρο στρωμα ετσι καταλαβα τουλαχιστον. Αν ειναι κανονικο στρωμα ενταξει ερχεται με μεταφορικη φορτηγο οποτε λογικα τα 8 ευρω για δυσπροσιτη.
sdikr Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2024 1 hour ago, Arkin said: Νομιζω πανωσεντωνο απλο ειναι δεν πρεπει να ειναι ολοκληρο στρωμα ετσι καταλαβα τουλαχιστον. Αν ειναι κανονικο στρωμα ενταξει ερχεται με μεταφορικη φορτηγο οποτε λογικα τα 8 ευρω για δυσπροσιτη. Δεν είναι σεντόνι, έχει πάχος αυτό, αν το δεις στην φώτο θα δεις πως έχει περίπου 3 εκ πάχος, αυτό έχει όγκο, όχι σαν στρώμα, αλλά έχει 2
Voziniotis-3 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2024 Ρε παιδιά που βρίσκεται η επιλογή ακύρωσης συνδρομής; Μόνο το αυτόματη ανανέωση μου εμφανίζει
Arkin Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2024 30 λεπτά πριν, Voziniotis-3 είπε Ρε παιδιά που βρίσκεται η επιλογή ακύρωσης συνδρομής; Μόνο το αυτόματη ανανέωση μου εμφανίζει Αυτο κλεινεις και ειναι σαν ακυρωση θα σταματησει οταν ληξει δεν θα γινει ανανεωση. 1
johnnyman Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2024 Καλησπέρα παιδιά και καλή χρονιά Περιμένω να παραλάβω σήμερα ένα δέμα από θυρίδα και ενώ λέει θα παραδοθεί σήμερα όταν πατάω επάνω στο αριθμό αποστολής γράφει Αναμονή ελεύθερης θυρίδας στο Skroutz Point... Τι γίνεται? Όταν έκανα την παραγγελία δεν έδειχνε ότι το σκρουτζ point ήταν γεμάτο και το επέλεξα κανονικά. Πρώτη φορά μου συμβαίνει αυτό. Ευχαριστώ.
Gulik Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2024 2 λεπτά πριν, johnnyman είπε Καλησπέρα παιδιά και καλή χρονιά Περιμένω να παραλάβω σήμερα ένα δέμα από θυρίδα και ενώ λέει θα παραδοθεί σήμερα όταν πατάω επάνω στο αριθμό αποστολής γράφει Αναμονή ελεύθερης θυρίδας στο Skroutz Point... Τι γίνεται? Όταν έκανα την παραγγελία δεν έδειχνε ότι το σκρουτζ point ήταν γεμάτο και το επέλεξα κανονικά. Πρώτη φορά μου συμβαίνει αυτό. Ευχαριστώ. Επειδή έχω παρατηρήσει κάτι αντίστοιχο στο BOXNOW με τις θυρίδες, μπορεί όντως κατά την αποστολή του δέματος να γέμισαν οι θυρίδες στο συγκεκριμένο σημείο. Όπως και να'χει, στείλε τους άμεσα ένα e-mail να το κοιτάξουν γιατί μπορεί να είναι και μικρό λάθος συστήματος και να έχει ήδη ελευθερωθεί η θυρίδα.
johnnyman Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2024 Στις 9/1/2024 στις 1:54 ΜΜ, Hacker?pcs είπε 2η παραγγελία αυτή τη βδομάδα που παρόλο που επέλεξα Skroutz Point που δεν ήταν γκρι και υποτίθεται είχε διαθέσιμη θυρίδα, στο tracking λέει "αναμονή ελεύθερης θυρίδας"... Καλησπέρα έτσι έγινε και σε μένα. Τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα