Arkin Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2024 3 λεπτά πριν, dtk-386 είπε είσαι νέος τότε.... Ε ναι μπορει μονο 25 χρονια κανω παραγγελιες απο Ελλαδα και εξωτερικο οποτε θα εχεις δικιο. Ουτε 2000 παραγγελιες δεν εχω κανει οποτε.
dtk-386 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2024 Οκ. 5 ευρω πλήρωνα και το θυμάμαι πολύ καλά. Εχεις την άποψη σου έχω την δική μου. Πάμε παρακάτω.
Dj_kourampies Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2024 Πάνω από 5 ήταν μέχρι καμιά 5ετία, με την αύξηση του ανταγωνισμού κατέβηκαν οι περισσότεροι στα 4-5, και τώρα με το box και το skroutz plus έπεσαν κάτω από αυτά τα νούμερα.
manolis940 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2024 21 ώρες πριν, dtk-386 είπε Οκ. 5 ευρω πλήρωνα και το θυμάμαι πολύ καλά. Εχεις την άποψη σου έχω την δική μου. Πάμε παρακάτω. Η τρολάρεις ή δεν ξέρεις τι είναι η δυσπρόσιτη περιοχή.
dtk-386 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2024 31 λεπτά πριν, manolis940 είπε Η τρολάρεις ή δεν ξέρεις τι είναι η δυσπρόσιτη περιοχή. Eγώ δεν αναφέρθηκα σε δυσπρόσιτη. Μίλησα για επαρχία. Και ξέρω πολύ καλά τι πλήρωνα και δεν με αφορά τι λέτε.
manolis940 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2024 1 λεπτό πριν, dtk-386 είπε Eγώ δεν αναφέρθηκα σε δυσπρόσιτη. Μίλησα για επαρχία. Και ξέρω πολύ καλά τι πλήρωνα και δεν με αφορά τι λέτε. Σχεδόν όλες οι επαρχίες θεωρούνται δυσπρόσιτες απ' τις μεταφορικές. Πάνω κάτι όταν δεν υπάρχει κάποιο point σε ακτίνα 15km τότε είσαι δυσπρόσιτη. 1
nek4d Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2024 14 minutes ago, manolis940 said: Σχεδόν όλες οι επαρχίες θεωρούνται δυσπρόσιτες απ' τις μεταφορικές. Πάνω κάτι όταν δεν υπάρχει κάποιο point σε ακτίνα 15km τότε είσαι δυσπρόσιτη. Καλα αυτο δεν εχει διαφορα οσο τραγελαφικο και να ειναι, για κανε τεστ και βαλε αλλη διευθυνση σου με σημειο διπλα στην acs (η οποιο point σου) να δεις, μην εκπλαγεις αν στο βγαζει παλι δυσπροσιτη οπως εμενα, το πιθανοτερο ειναι να στο βγαζει παντου ετσι, οπως σε μενα οπου σε ολο το νησι δυσπροσιτο το βγαζει οπου και να εισαι. Και επιλογη να ειχε για παραλαβη απο το point, παλι δυσπροσιτο θα το εβγαζε, χαχα. (Εχω αναφερει εκτενως παραδειγμα εδω πριν καιρο).
manolis940 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2024 11 λεπτά πριν, nek4d είπε Καλα αυτο δεν εχει διαφορα οσο τραγελαφικο και να ειναι, για κανε τεστ και βαλε αλλη διευθυνση σου με σημειο διπλα στην acs (η οποιο point σου) να δεις, μην εκπλαγεις αν στο βγαζει παλι δυσπροσιτη οπως εμενα, το πιθανοτερο ειναι να στο βγαζει παντου ετσι, οπως σε μενα οπου σε ολο το νησι δυσπροσιτο το βγαζει οπου και να εισαι. Και επιλογη να ειχε για παραλαβη απο το point, παλι δυσπροσιτο θα το εβγαζε, χαχα. (Εχω αναφερει εκτενως παραδειγμα εδω πριν καιρο). Επειδή το έχω κάνει καθώς βάζω την διεύθυνση της δουλειάς και της οικίας μου η οποία οικία είναι δυσπρόσιτη και η δουλειά 10 μέτρα μακρυά από κατάστημα ACS και αλλάζουν τα μεταφορικά. Μήπως ξέχασες να αλλάξεις τον ΤΚ;
nek4d Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2024 1 hour ago, manolis940 said: Επειδή το έχω κάνει καθώς βάζω την διεύθυνση της δουλειάς και της οικίας μου η οποία οικία είναι δυσπρόσιτη και η δουλειά 10 μέτρα μακρυά από κατάστημα ACS και αλλάζουν τα μεταφορικά. Μήπως ξέχασες να αλλάξεις τον ΤΚ; ΤΚ ειναι το ιδιο σε ολο το μικρο νησι. Εισαι "τυχερος", δεν συμβαινει παντου αυτο και φυσικα ειναι απαραδεκτο να ειναι βαφτισμενο ολο το νησι εως δυσπροσιτο, οταν οντως εχει δυσπροσιτα σημεια και τα τσουβαλιαζουν μαζι με τα πανευκολα. 1
safridia Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2024 Εκανα παραγγελια και ηθελα να μου φερουν το δεμα στις πορτοκαλι ντουλαπες οχι ομως το Skroutz εχει αλλη αποψη. Το σκεφτομαι και εχουν δικιο, ηθελα να το παραγγειλω απο ενα συγκεκριμενο καταστημα που ειναι εκτος Αθηνων, ομως αυτο δεν μου το αναφερε πουθενα, ηθελε απλα να μου αλλαξει καταστημα που επελεξα. Μηπως πρεπει να εξηγουμε στον πελατη γιατι δεν γινεται απο αλλη πολη να ερθει δεμα και να μπει στην ντουλαπα; Τελως παντων εγινε η παραγγελια και μου δινει ημερομηνια παραδοσης οπως παρακατω. Δηλαδη σαν να μου λενε, καποια στιγμη θα ευκαιρησουμε και θα το φερουμε, υπομονη. Διαδρομη 210χλμ Πατρα Αθηνα, δεν ειναι τιποτα χωρια
l3ft3r1s Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2024 31 minutes ago, safridia said: Εκανα παραγγελια και ηθελα να μου φερουν το δεμα στις πορτοκαλι ντουλαπες οχι ομως το Skroutz εχει αλλη αποψη. Το σκεφτομαι και εχουν δικιο, ηθελα να το παραγγειλω απο ενα συγκεκριμενο καταστημα που ειναι εκτος Αθηνων, ομως αυτο δεν μου το αναφερε πουθενα, ηθελε απλα να μου αλλαξει καταστημα που επελεξα. Μηπως πρεπει να εξηγουμε στον πελατη γιατι δεν γινεται απο αλλη πολη να ερθει δεμα και να μπει στην ντουλαπα; Τελως παντων εγινε η παραγγελια και μου δινει ημερομηνια παραδοσης οπως παρακατω. Δηλαδη σαν να μου λενε, καποια στιγμη θα ευκαιρησουμε και θα το φερουμε, υπομονη. Διαδρομη 210χλμ Πατρα Αθηνα, δεν ειναι τιποτα χωρια Δεν είναι το θέμα ότι είναι από άλλη πόλη, αλλά το ότι η περιοχή του καταστήματος δεν υποστηρίζεται από την SLM.
Dj_kourampies Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2024 Παρήγγειλα προϊόν που φαινόταν άμεσα διαθέσιμο σε 5 τουλάχιστον καταστήματα για αγορά μέσω Σκρουτζ. Αυτός που επέλεξα ακύρωσε, είπαν ότι θα το στείλει άλλος και τελικά ακύρωσαν τη παραγγελία λέγοντας ότι δεν υπάρχει κανένας στο αντικαταστάτης στο εύρος τιμής. Εξαφανίστηκαν όλα τα άλλα καταστήματα από το προϊόν, έμεινε ένας εκτός Σκρουτζ. Ούτε συγνώμη ούτε κουπόνι ούτε τίποτα. Κάθε πέρυσι και καλύτερα. 3
Conan2046 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2024 4 ώρες πριν, Dj_kourampies είπε Παρήγγειλα προϊόν που φαινόταν άμεσα διαθέσιμο σε 5 τουλάχιστον καταστήματα για αγορά μέσω Σκρουτζ. Αυτός που επέλεξα ακύρωσε, είπαν ότι θα το στείλει άλλος και τελικά ακύρωσαν τη παραγγελία λέγοντας ότι δεν υπάρχει κανένας στο αντικαταστάτης στο εύρος τιμής. Εξαφανίστηκαν όλα τα άλλα καταστήματα από το προϊόν, έμεινε ένας εκτός Σκρουτζ. Ούτε συγνώμη ούτε κουπόνι ούτε τίποτα. Κάθε πέρυσι και καλύτερα. Έκανα μια αναζήτηση στα μέιλ μου και από το 2020 έως τώρα έχουν ακυρωθεί 6 παραγγελίες μου είτε ολικώς είτε μερικώς για κάποιο από τα προΙόντα που δεν βρέθηκε. Στις 5 από τις 6 είχα εκπτωτικό κουπόνι από 2 έως 5 ευρώ (συνήθως ακυρωνόταν ψιλοπράγματα στο σύνολο της παραγγελίας), μια φορά μάλιστα πήρα κουπόνι 3 ευρώ για κάτι που έκανε 5 και κάτι ψιλά, σε μια όμως τον Δεκέμβριο του 2022 δεν μου έδωσαν κουπόνι παρ' όλο που έκανε πάνω από 100 ευρώ η παραγγελία, ενώ στην συνέχεια σε επόμενες παραγγελίες μου έδωσαν, Ίσως έχει κάποια σχέση με τα συνεργαζόμενα καταστήματα.
Billator Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, Dj_kourampies είπε Παρήγγειλα προϊόν που φαινόταν άμεσα διαθέσιμο σε 5 τουλάχιστον καταστήματα για αγορά μέσω Σκρουτζ. Αυτός που επέλεξα ακύρωσε, είπαν ότι θα το στείλει άλλος και τελικά ακύρωσαν τη παραγγελία λέγοντας ότι δεν υπάρχει κανένας στο αντικαταστάτης στο εύρος τιμής. Εξαφανίστηκαν όλα τα άλλα καταστήματα από το προϊόν, έμεινε ένας εκτός Σκρουτζ. Ούτε συγνώμη ούτε κουπόνι ούτε τίποτα. Κάθε πέρυσι και καλύτερα. Έτυχες απλά πάνω στην ενημέρωση της διαθεσιμότητας από τους προμηθευτές τους. Μην ξεχνάμε ότι το 80%+ του ηλεκτρονικού εμπορίου γίνεται χωρίς φυσικό απόθεμα αλλά με το απόθεμα των προμηθευτών που το εκάστοτε κατάστημα συνεργάζεται. Αν ο προμηθευτής είναι ένας για το Χ προιόν, τότε και 50 καταστήματα να είχε στο Skroutz που το πουλάνε, εφόσον δεν το είχε κανένα σε δικό του απόθεμα, τότε σε διάστημα 1-12 ωρών (ανάλογα πόσο συχνά ενημερώνουν τα αρχεία τους) θα δεις να εξαφανίζονται όλα οπότε και θα ακυρωθεί η παραγγελία και για αυτό υπάρχει μία επιτηδευμένη καθυστέρηση του Skroutz πριν δώσουν στον επόμενο την παραγγελία για να είναι σίγουροι ότι το αρχείο διαθεσιμοτήτων έχει ενημερωθεί από όλους. Παλιά πήγαινε κατευθείαν στον επόμενο διαθέσιμο, αυτό έχει μήνες που το σταμάτησαν γιατί δεν ήταν πρακτικό από την στιγμή που δεν θα το είχε κανένας στο τέλος. Επεξ/σία 5 Ιανουαρίου 2024 από Billator 1
Dj_kourampies Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2024 Επίσης σε άλλη μια παραγγελία με άμεση διαθεσιμότητα καθυστέρησαν 26 μέρες. Κάθε μέρα παράδοση αναμένεται σήμερα ενώ παράλληλα αναμένεται παραλαβή από το κατάστημα (το οποίο ήταν σε άλλη πόλη). Πάλι ούτε κουπόνι ούτε κάποιο σχόλιο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα