Conan2046 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 36 λεπτά πριν, manolis940 είπε Απόκρυψη περιεχομένων Λίγο offtopic αλλά κοιτάξτε και τα μεταφορικά εδώ xD https://www.skroutz.gr/s/20707011/Xylino-Diakosmitiko-Karavi-700x500cm-CB240.html Α, γι' αυτό μου βγήκε έτσι...ακριβό; Δεν είχα προσέξει τα μεταφορικά. 😁
mandos Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 54 λεπτά πριν, manolis940 είπε Λίγο offtopic αλλά κοιτάξτε και τα μεταφορικά εδώ xD Δεδομένου ότι είναι 7μ (μέτρα) επί 5μ (πάλι μέτρα) οποιοσδήποτε αλγόριθμος κούριερ θα έβγαζε κάτι τέτοιο. Πάντως με το 1/3-1/4 αυτού του κόστους σου βρίσκω κανονικό σκάφος, στις ίδιες διαστάσεις και το τρεϊλερ του να το πας όπου θες
Paragontas-x Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Το site δεν δουλεύει σωστά σε όλους ή μόνο σε εμένα? Ενώ κάνω αναζήτηση μου πετάει μήνυμα λάθους του site. Επεξ/σία 15 Δεκεμβρίου 2023 από Paragontas-x
Dev1l Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2023 11 ώρες πριν, Paragontas-x είπε Το site δεν δουλεύει σωστά σε όλους ή μόνο σε εμένα? Ενώ κάνω αναζήτηση μου πετάει μήνυμα λάθους του site. Γενικό ήταν για όλους το πρωί από τις 8 έστρωσε μετά. Ερώτηση έχω κάνει δύο παραγγελίες μέσω το SLM σήμερα παρέλαβαν από τα καταστήματα, ξέρει κανείς αν τα παραδίδουν σε lockers τα Σάββατα ; Μήπως έχω ελπίδα να παραλάβω αύριο;;;;;;;;; 😇🙄🙄🙄
Arkin Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2023 Βρηκαμε το μπελα μας με αυτο το πραγμα με τις αποθηκες skroutz. Δηλαδη ιδιο καταστημα και βαζει ξεχωριστη παραγγελια. Και οκ στειλε 2 παραγγελιες μετρησε ομως 20 ευρω συνολο οχι καθε παραγγελια ξεχωριστα. Αυτες τις βλακειες δεν μπορω. 3
Mondler Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2023 Στις 15/12/2023 στις 8:55 ΜΜ, Dev1l είπε Γενικό ήταν για όλους το πρωί από τις 8 έστρωσε μετά. Ερώτηση έχω κάνει δύο παραγγελίες μέσω το SLM σήμερα παρέλαβαν από τα καταστήματα, ξέρει κανείς αν τα παραδίδουν σε lockers τα Σάββατα ; Μήπως έχω ελπίδα να παραλάβω αύριο;;;;;;;;; 😇🙄🙄🙄 Ναι γίνονται παραδόσεις τα Σάββατα.
CakeNet Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2023 Στις 20/12/2023 στις 7:01 ΜΜ, Arkin είπε Βρηκαμε το μπελα μας με αυτο το πραγμα με τις αποθηκες skroutz. Δηλαδη ιδιο καταστημα και βαζει ξεχωριστη παραγγελια. Και οκ στειλε 2 παραγγελιες μετρησε ομως 20 ευρω συνολο οχι καθε παραγγελια ξεχωριστα. Αυτες τις βλακειες δεν μπορω. Το έχω τονίσει αρκετές φορές, το έχουν κατανοήσει, ακόμη και σε κάποια βιντεοκλήση το έχω αναφέρει και το έδειξα, κατάλαβαν και οι ίδιοι ότι είναι απαράδεκτη τακτική και θα διορθωθεί οπωσδήποτε, αλλά δεν διορθώθηκε ακόμη εδώ και καιρό! Στην τελική χάνουν τόσο οι ίδιοι όσονκαι τα συνεργαζόμενα καταστήματα αφού στο τέλος παραγγέλνουμε από αλλού! 2
Paragontas-x Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Κάπου πήρε το αυτί μου ότι ξεχασμένα πακέτα του σκρουτζ τα πουλάει σε χαμηλή τιμή και σου στέλνει πακέτο που δεν ξέρεις τι έχει μέσα(Κάτι σαν mystery box). Ισχύει κάτι τέτοιο? Επεξ/σία 27 Δεκεμβρίου 2023 από Paragontas-x
nzeppos Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2023 12 minutes ago, Paragontas-x said: Κάπου πήρε το αυτί μου ότι ξεχασμένα πακέτα του σκρουτζ τα πουλάει σε χαμηλή τιμή και σου στέλνει πακέτο που δεν ξέρεις τι έχει μέσα(Κάτι σαν mystery box). Ισχύει κάτι τέτοιο? Όχι. Ό,τι άκουσες ξέχασέ το. Εκτός αν θέλεις να χάσεις τα 2-3 ευρώ σου.
Paragontas-x Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2023 Ισχύει δηλαδή? Σιγά έτσι για τη δοκιμή και μόνο τι αξία έχουν 2-3 ευρώ.
nzeppos Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Όχι δεν ισχύει, η απάτη αυτή δεν έχει καμία σχέση με το Σκρουτζ ούτε υποστηρίζεται από αυτό. Απατεώνες είναι που θέλουν να φάνε τα λεφτά όποιου κάνει το λάθος να ελπίζει ότι θα πάρει mystery box. Το πιθανότερο είναι πως δεν θα παραλάβει τίποτα. Στην καλύτερη να πάρει κάνα άδειο κουτί. Ίδια ακριβώς "προωθητική" ενέργεια υπάρχει/υπήρχε και για υποτιθέμενα χαμένα πακέτα των ΕΛΤΑ. Φαίνεται βαρέθηκαν τους δήθεν Αφρικανούς πρίγκηπες και το γύρισαν σε mystery boxes. https://www.ellinikahoaxes.gr/2023/12/02/apati-polisi-proionton-me-dithen-antitimo-2e/ Μην ασχολείσαι. Επεξ/σία 27 Δεκεμβρίου 2023 από nzeppos 1
nek4d Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 hours ago, Paragontas-x said: Ισχύει δηλαδή? Σιγά έτσι για τη δοκιμή και μόνο τι αξία έχουν 2-3 ευρώ. Φασουλι το φασουλι, γεμιζει το σακουλι 😋 52 minutes ago, nzeppos said: Όχι δεν ισχύει, η απάτη αυτή δεν έχει καμία σχέση με το Σκρουτζ ούτε υποστηρίζεται από αυτό. Απατεώνες είναι που θέλουν να φάνε τα λεφτά όποιου κάνει το λάθος να ελπίζει ότι θα πάρει mystery box. Το πιθανότερο είναι πως δεν θα παραλάβει τίποτα. Στην καλύτερη να πάρει κάνα άδειο κουτί. Ίδια ακριβώς "προωθητική" ενέργεια υπάρχει/υπήρχε και για υποτιθέμενα χαμένα πακέτα των ΕΛΤΑ. Φαίνεται βαρέθηκαν τους δήθεν Αφρικανούς πρίγκηπες και το γύρισαν σε mystery boxes. https://www.ellinikahoaxes.gr/2023/12/02/apati-polisi-proionton-me-dithen-antitimo-2e/ Μην ασχολείσαι. Γιατι το χαλας το παρτυ, οεο? Και τι θα κανουν τοσα λαμογια, κλεφτες να γινουν? 😄 Καλη δουλεια εχουν κανει στο photoshop παντως, πολλαπλα προφιλ, αληθοφανη σχολια, επαγγελματιες που αναπαραγουν τα ιδια με οποιαδηποτε εταιρεια. Επεξ/σία 27 Δεκεμβρίου 2023 από nek4d 1
mandos Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2023 Αλλο box και άλλο παλέτα, εκτος και αν φέρνει και το bobcat στα 2 ευρώ
safridia Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2023 Πολλα προβληματα και δεν βλεπω να ενδιαφερεται καποιος να τα φτιαξει, η εαν ενδιαφερεται ισως δεν ξερει η δεν μπορει να τα φτιαξει. Ισως απλα περιμενουν προσφορα απο τον Bezos η την Cosmote. Για την προσφορα με τα coins αξιας 5€ σε παραγγελια ανω των 60€, εχει επιλογη να πατησεις για τους ορους και σου βγαζει σελιδα που εξηγει τι ειναι τα coins αλλα δεν βλεπω κατι για ορους Η ερωτηση λοιπον που αναγκαστικα κανω σε εσας γιατι αλλιως δεν θα απαντηθει ποτε απο την εταιρια ειναι εαν κανω παραγγελια απο 3 διαφορετικα καταστηματα το καθενα με 20+ευρω και συνολο 60+ ευρω θα παρω του ποντους η θελει αποκλειστικα απο ενα καταστημα; ΥΓ Επιχειρηση με τοσο κακη υποστηριξη πελατων που αναγκαζει τους πελατες να ζητανε βοηθεια σε φορουμ με αλλους πελατες δεν ξερω τι εικονα μπορει να δινει προς τα εξω. 1
greekboy Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2023 ερχονται αγγελιες χρηστών στο σκρουτζ αραγε;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα