Προς το περιεχόμενο

Skroutz Plus

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από Witcher1st,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
36 λεπτά πριν, manolis940 είπε

Απόκρυψη περιεχομένων

Λίγο offtopic αλλά κοιτάξτε και τα μεταφορικά εδώ xD

2078917053_.png.82ce81630ce3726fd9fa47ad4a420cc8.png

https://www.skroutz.gr/s/20707011/Xylino-Diakosmitiko-Karavi-700x500cm-CB240.html

Α, γι' αυτό μου βγήκε έτσι...ακριβό; Δεν είχα προσέξει τα μεταφορικά. 😁

• Απαντ. 3,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
54 λεπτά πριν, manolis940 είπε

Λίγο offtopic αλλά κοιτάξτε και τα μεταφορικά εδώ xD

Δεδομένου ότι είναι 7μ (μέτρα) επί 5μ (πάλι μέτρα) οποιοσδήποτε αλγόριθμος κούριερ θα έβγαζε κάτι τέτοιο.

Πάντως με το 1/3-1/4 αυτού του κόστους σου βρίσκω κανονικό σκάφος, στις ίδιες διαστάσεις και το τρεϊλερ του να το πας όπου θες :)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το site δεν δουλεύει σωστά σε όλους ή μόνο σε εμένα?

Ενώ κάνω αναζήτηση μου πετάει μήνυμα λάθους του site.

Skroutz.jpg

Επεξ/σία από Paragontas-x
Δημοσ.
11 ώρες πριν, Paragontas-x είπε

Το site δεν δουλεύει σωστά σε όλους ή μόνο σε εμένα?

Ενώ κάνω αναζήτηση μου πετάει μήνυμα λάθους του site.

Skroutz.jpg

Γενικό ήταν για όλους το πρωί από τις 8 έστρωσε μετά.

Ερώτηση έχω κάνει δύο παραγγελίες μέσω το SLM σήμερα παρέλαβαν από τα καταστήματα, ξέρει κανείς αν τα παραδίδουν σε lockers τα Σάββατα ; Μήπως έχω ελπίδα να παραλάβω αύριο;;;;;;;;; 😇🙄🙄🙄

Δημοσ.

Βρηκαμε το μπελα μας με αυτο το πραγμα με τις αποθηκες skroutz. Δηλαδη ιδιο καταστημα και βαζει ξεχωριστη παραγγελια. Και οκ στειλε 2 παραγγελιες μετρησε ομως 20 ευρω συνολο οχι καθε παραγγελια ξεχωριστα. Αυτες τις βλακειες δεν μπορω. 

Screenshot_3.png

• Like 3
Δημοσ.
Στις 15/12/2023 στις 8:55 ΜΜ, Dev1l είπε

Γενικό ήταν για όλους το πρωί από τις 8 έστρωσε μετά.

Ερώτηση έχω κάνει δύο παραγγελίες μέσω το SLM σήμερα παρέλαβαν από τα καταστήματα, ξέρει κανείς αν τα παραδίδουν σε lockers τα Σάββατα ; Μήπως έχω ελπίδα να παραλάβω αύριο;;;;;;;;; 😇🙄🙄🙄

Ναι γίνονται παραδόσεις τα Σάββατα.

Δημοσ.
Στις 20/12/2023 στις 7:01 ΜΜ, Arkin είπε

Βρηκαμε το μπελα μας με αυτο το πραγμα με τις αποθηκες skroutz. Δηλαδη ιδιο καταστημα και βαζει ξεχωριστη παραγγελια. Και οκ στειλε 2 παραγγελιες μετρησε ομως 20 ευρω συνολο οχι καθε παραγγελια ξεχωριστα. Αυτες τις βλακειες δεν μπορω. 

Screenshot_3.png

Το έχω τονίσει αρκετές φορές, το έχουν κατανοήσει, ακόμη και σε κάποια βιντεοκλήση το έχω αναφέρει και το έδειξα, κατάλαβαν και οι ίδιοι ότι είναι απαράδεκτη τακτική και θα διορθωθεί οπωσδήποτε, αλλά δεν διορθώθηκε ακόμη εδώ και καιρό! 
Στην τελική χάνουν τόσο οι ίδιοι όσονκαι τα συνεργαζόμενα καταστήματα αφού στο τέλος παραγγέλνουμε από αλλού! 

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κάπου πήρε το αυτί μου ότι ξεχασμένα πακέτα του σκρουτζ τα πουλάει σε χαμηλή τιμή και σου στέλνει πακέτο που δεν ξέρεις τι έχει μέσα(Κάτι σαν mystery box).

Ισχύει κάτι τέτοιο?

Επεξ/σία από Paragontas-x
Δημοσ.
12 minutes ago, Paragontas-x said:

Κάπου πήρε το αυτί μου ότι ξεχασμένα πακέτα του σκρουτζ τα πουλάει σε χαμηλή τιμή και σου στέλνει πακέτο που δεν ξέρεις τι έχει μέσα(Κάτι σαν mystery box).

Ισχύει κάτι τέτοιο?

Όχι. Ό,τι άκουσες ξέχασέ το. Εκτός αν θέλεις να χάσεις τα 2-3 ευρώ σου.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όχι δεν ισχύει, η απάτη αυτή δεν έχει καμία σχέση με το Σκρουτζ ούτε υποστηρίζεται από αυτό. Απατεώνες είναι που θέλουν να φάνε τα λεφτά όποιου κάνει το λάθος να ελπίζει ότι θα πάρει mystery box.

Το πιθανότερο είναι πως δεν θα παραλάβει τίποτα. Στην καλύτερη να πάρει κάνα άδειο κουτί. Ίδια ακριβώς "προωθητική" ενέργεια υπάρχει/υπήρχε και για υποτιθέμενα χαμένα πακέτα των ΕΛΤΑ. Φαίνεται βαρέθηκαν τους δήθεν Αφρικανούς πρίγκηπες και το γύρισαν σε mystery boxes. 

https://www.ellinikahoaxes.gr/2023/12/02/apati-polisi-proionton-me-dithen-antitimo-2e/

Μην ασχολείσαι.

Επεξ/σία από nzeppos
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 hours ago, Paragontas-x said:

Ισχύει δηλαδή?

Σιγά έτσι για τη δοκιμή και μόνο τι αξία έχουν 2-3 ευρώ.

Φασουλι το φασουλι, γεμιζει το σακουλι 😋

52 minutes ago, nzeppos said:

Όχι δεν ισχύει, η απάτη αυτή δεν έχει καμία σχέση με το Σκρουτζ ούτε υποστηρίζεται από αυτό. Απατεώνες είναι που θέλουν να φάνε τα λεφτά όποιου κάνει το λάθος να ελπίζει ότι θα πάρει mystery box.

Το πιθανότερο είναι πως δεν θα παραλάβει τίποτα. Στην καλύτερη να πάρει κάνα άδειο κουτί. Ίδια ακριβώς "προωθητική" ενέργεια υπάρχει/υπήρχε και για υποτιθέμενα χαμένα πακέτα των ΕΛΤΑ. Φαίνεται βαρέθηκαν τους δήθεν Αφρικανούς πρίγκηπες και το γύρισαν σε mystery boxes. 

https://www.ellinikahoaxes.gr/2023/12/02/apati-polisi-proionton-me-dithen-antitimo-2e/

Μην ασχολείσαι.

Γιατι το χαλας το παρτυ, οεο?
Και τι θα κανουν τοσα λαμογια, κλεφτες να γινουν? 😄

Καλη δουλεια εχουν κανει στο photoshop παντως, πολλαπλα προφιλ, αληθοφανη σχολια, επαγγελματιες που αναπαραγουν τα ιδια με οποιαδηποτε εταιρεια.

Screenshot 2023-12-27 at 16-02-38 Απάτη - Πώληση προϊόντων με δήθεν αντίτιμο 2€ - ELLINIKA HOAXES-skr 1.png

Screenshot 2023-12-27 at 16-02-38 Απάτη - Πώληση προϊόντων με δήθεν αντίτιμο 2€ - ELLINIKA HOAXES-skr 2.png

Screenshot 2023-12-27 at 16-02-38 Απάτη - Πώληση προϊόντων με δήθεν αντίτιμο 2€ - ELLINIKA HOAXES-skr 3.png

Screenshot2023-12-27at16-02-38-2-ELLINIKAHOAXES-skr4.png.168a88a34c136e15b1d28c0be93c444e.png

Επεξ/σία από nek4d
  • Like 1
Δημοσ.

Πολλα προβληματα και δεν βλεπω να ενδιαφερεται καποιος να τα φτιαξει, η εαν ενδιαφερεται ισως δεν ξερει η δεν μπορει να τα φτιαξει. Ισως απλα περιμενουν προσφορα απο τον Bezos η την Cosmote.
Για την προσφορα με τα coins αξιας 5€ σε παραγγελια ανω των 60€, εχει επιλογη να πατησεις για τους ορους και σου βγαζει σελιδα που εξηγει τι ειναι τα coins αλλα δεν βλεπω κατι για ορους

Η ερωτηση λοιπον που αναγκαστικα κανω σε εσας γιατι αλλιως δεν θα απαντηθει ποτε απο την εταιρια ειναι εαν κανω παραγγελια απο 3 διαφορετικα καταστηματα το καθενα με 20+ευρω και συνολο 60+ ευρω θα παρω του ποντους η θελει αποκλειστικα απο ενα καταστημα;

ΥΓ Επιχειρηση με τοσο κακη υποστηριξη πελατων που αναγκαζει τους πελατες να ζητανε βοηθεια σε φορουμ με αλλους πελατες δεν ξερω τι εικονα μπορει να δινει προς τα εξω.

1894135276_.png.ae037a97524ed0fe39cafc4fe67a9c12.png

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...