Προς το περιεχόμενο

Skroutz Plus

WebDevGr
Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από Witcher1st,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

2 ώρες πριν, Titos301 είπε

αυτο το ακουω συνεχεια και δεν μπορω να καταλαβω ακριβως το νοημα του, πχ καθετο συστημα παραγωγης κτλ τι στο καλο ειναι;

Σημαινει οτι εχει ολες τις διαδικασιες υπο την επιβλεψη και τον ελεγχο της μητρικης εταιριας.
Εχουν ουσιαστικα ενα μεγαλο eshop, τα καταστηματα ειναι οι προμηθευτες, εμεις κανουμε παραγγελιες και η ιδια εταιρια φροντιζει να παραλαβει το προιον, να μας το στειλει και να μπει στην μεση εαν κατι στραβωσει.
Ηδη ετοιμαζουν μεγαλη αποθηκη skroutz για μεγαλυτερη ταχυτητα αποστολης, οποτε τα καταστηματα λογικα εχουν καταλαβει οτι γινονται προμηθευτες και συντομα θα παρουν ποδι εντελως

Ισως να εχεις ξανακουσει την εκφραση καθετη μοναδα σερβις για τα αυτοκινητα. Εκει εχουν τα παντα, σερβις, λαστιχα, καθαρισμο, φανοποια, μετατροπες, εγγυηση. Πας σε ενα μεγαλο συνεργειο και σου φτιαχνουν τα παντα

• Thanks 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Στις 4/12/2023 στις 8:53 ΠΜ, manolis940 είπε

Το είχα εκθέσει το θέμα και παλαιότερα. Δυστυχώς το skroutz κάνει τα πράγματα περίπλοκα χωρίς λόγο και δεν έχουν και κάποια ιδιαίτερη σύμανση αυτά τα προϊόντα έτσι ώστε να το γνωρίζεις εξ' αρχής και να μην τα βάλεις στο καλάθι σου.

Μέχρι στιγμής μου έχουν πει ευχαριστώ για το feedback. Ίσως καλό είναι να τους σπαμάρουμε λίγο το [email protected]

Κι εγώ τους το είχα θέσει από την πρώτη στιγμή και το έθεσα και πρόσφατα.  Την πρώτη φορά έδειξαν να μην το είχαν καταλάβει και μου έδωσαν απλά ένα κουπόνι αξίας 2 ή 3 Ευρώ. Την τελευταία φορά με ευχαρίστησαν κι εμένα για το feedback κι ότι είναι σαφώς κάτι που πρέπει να διορθωθεί, αλλά δεν την είδαμε ακόμη την αλλαγή!

• Like 1

18 ώρες πριν, Frikmeister είπε

Αυτό ναι. Υποθέτω απλά θα περιμένω λίγο καιρό και αν μου στείλουν κάποια ειδοποίηση το στέλνω για επιστροφή αλλιώς το κρατάω και ξανακάνω παραγγελία. Ο άλλος προφανώς θα κάνει τη διαδικασία αντικατάστασης το θέμα είναι θα του στείλουν κατευθείαν άλλο όμοιο προϊόν ή θα ψάξουν που πήγε το δικό του? Επίσης υπάρχει η πιθανότητα να μην έχει καν εκείνος το δικό μου δέμα και να έχουν μπερδευτεί περισσότερες από 2 παραγγελίες μαζί. Τέλος πάντων, ευχαριστώ για τον χρόνο και τις απαντήσεις σας. Όταν διευθετηθεί το θέμα θα ενημερώσω για τυχόν μελλοντικούς παθόντες.

Γενικά δεν είναι απαραίτητο να έγινε κάποια ανταλλαγή στα πακέτα. Θα μπορούσε απλά κάποιος να πληκτρολογήσει ένα διαφορετικό νούμερο στο ERP της εταιρείας και να σου έβαλε λάθος προϊόν μέσα.

Και εγώ προτείνω να περιμένεις. Αν δεν σε πάρουν τηλέφωνο σημαίνει ότι κανένας δεν το πήρε χαμπάρι. Αν σε πάρουν μπορεί να το πήραν και κάποιος να χάσει την δουλειά του.

9 ώρες πριν, CakeNet είπε

Κι εγώ τους το είχα θέσει από την πρώτη στιγμή και το έθεσα και πρόσφατα.  Την πρώτη φορά έδειξαν να μην το είχαν καταλάβει και μου έδωσαν απλά ένα κουπόνι αξίας 2 ή 3 Ευρώ. Την τελευταία φορά με ευχαρίστησαν κι εμένα για το feedback κι ότι είναι σαφώς κάτι που πρέπει να διορθωθεί, αλλά δεν την είδαμε ακόμη την αλλαγή!

Εγώ πιστεύω ότι αυτός ήταν εξ αρχής ο σκοπός του καλαθιού και του skroutz plus γι αυτό ξεκίνησαν και με ένα πολύ ευνοικό σύστημα στα μεταφορικά τύπου 3 παραγγελίες πάνω από 20€ = δωρεάν μεταφορικά. Στην πορεία μάλλον είδαν ότι δεν θα τα καταφέρουν  σε εύλογο χρονικό διάστημα και έτσι φτάσαμε στο σύστημα του 20€/ Παραγγελία.

Σίγουρα όλοι έχουν να κερδίσουν από κάτι τέτοιο. Ελπίζω απλώς να μην πάρει μεγάλο διάστημα αυτή η μεταβατική περίοδος.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μολις παρελαβα παραγγελια με αφρολουτρα σαμπουαν κτλ απο mrpanda. Ποσο εξαιρετικο καταστημα? Ολα ηταν σε σακουλες δικες τους και τα αφρολουτρα σαμπουαν ειχαν κολλητικη ταινια πανω ωστε να μην χασουν υγρα σε περιπτωση χτυπηματος. Τρομεροι χθες το πρωι παραγγειλα 7.35 το πρωι τωρα ηρθαν με easymail μεσα στη βροχη. Και προχθες τροφιμα απο εκει πατατακια κτλ επισης εξαιρετικη συσκευασια. Ποσο με εχει βολεψει και περνω και πραγματα που δεν βρισκω εδω επαρχια ουτε με σφαιρες απο κανενα καταστημα και οι τιμες κυριως στα επωνυμα μιση τιμη απο τα πανακριβα super market. Και το καλυτερο το κανω απο το σπιτι μου ουτε να δωσω 10 ευρω βενζινη για να παω στο κοντινοτερο lidl ουτε να στηθω στην ουρα με τον καθενα ουτε τιποτα. Μην πω για συμπληρωματα nevralip 30αρια 38 ευρω 25 απο skroutz και γενικα πολυ πολυ καλυτερες τιμες. Ανετα εχω γλιτωσει 2-3 κατοσταρικα απο το Μαρτιο που το εχω και σιγουρα 100 ευρω ακομα σε μεταφορικα πληρωνα 3 ευρω παλιοτερα παντου αλλα παιζει να το εκαναν 4 οποτε ειναι και παραπανω. 

Μεσα στα 251 ευρω δεν βαζω κουπονια που εδωσε το skroutz κατι 5 ευρα σιγουρα εχω χρησιμοποιησει 2-3 μεχρι τωρα. 

Screenshot_2.png

Επεξ/σία από Arkin
  • Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 hours ago, Arkin said:

πραγματα που δεν βρισκω εδω επαρχια ουτε με σφαιρες απο κανενα καταστημα και οι τιμες κυριως στα επωνυμα μιση τιμη απο τα πανακριβα super market.

Επαρχία, Skroutz Plus και Easymail είναι ασυναγώνιστος συνδυασμός.

Ευτυχώς τώρα τελευταία το Σκρουτζ έχει αρχίσει να στέλνει πολύ συχνά μέσω της εξαιρετικής Easymail (εκτός από ACS που είναι στανταράκι) και γλύτωσα Γενική Ταχυδρομική και Speedex. Ειδικά η τελευταία μόνο που δεν σε παρακαλάει να πας να παραλάβεις ο ίδιος από το μαγαζί τους, ενώ η Easymail παίρνει πάντα 2 φορές τηλέφωνο: μία για να βεβαιωθεί ότι σε Χ λεπτά θα είσαι στη διεύθυνση και μία για να βγεις να παραλάβεις. Στην Αθήνα κάτι τέτοιο ήταν στα όρια της επιστημονικής φαντασίας.

Επεξ/σία από nzeppos

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μάλιστα. Φαντάζομαι θα είναι κι αυτοί ανάλογα με την τοποθεσία και το πόσο αποδοτικά δουλεύει το τοπικό γραφείο. Εγώ γενικά δεν έχω θέμα, σε 1-2 μέρες πάντα παραλαμβάνω οπουδήποτε στην Ελλάδα και να είναι ο αποστολέας και δεν έχουν καθυστερήσει ποτέ. Μάλλον στην Αθήνα δεν ισχύει το ίδιο (τα είχα ζήσει κι εγώ με ACS Αμαρουσίου και ΕΛΤΑ Courier Κηφισιάς, που ήταν αμφότερες η ντροπή των μεταφορικών).

Επεξ/σία από nzeppos

1 ώρα πριν, nzeppos είπε

Επαρχία, Skroutz Plus και Easymail είναι ασυναγώνιστος συνδυασμός.

Ευτυχώς τώρα τελευταία το Σκρουτζ έχει αρχίσει να στέλνει πολύ συχνά μέσω της εξαιρετικής Easymail (εκτός από ACS που είναι στανταράκι) και γλύτωσα Γενική Ταχυδρομική και Speedex. Ειδικά η τελευταία μόνο που δεν σε παρακαλάει να πας να παραλάβεις ο ίδιος από το μαγαζί τους, ενώ η Easymail παίρνει πάντα 2 φορές τηλέφωνο: μία για να βεβαιωθεί ότι σε Χ λεπτά θα είσαι στη διεύθυνση και μία για να βγεις να παραλάβεις. Στην Αθήνα κάτι τέτοιο ήταν στα όρια της επιστημονικής φαντασίας.

Εγω εχω βολευτει και με ACS. Ερχονται παντα σπιτι μου αν λειπουμε τα αφηνει μεσα απο την πορτα μονοκατοικια ειναι αψογοι και αυτοι. Γενικη ειναι η χειροτερη και εδω μακρια. Elta courier εχουμε στο χωριο αλλα παμε και τα περνουμε 500 μετρα αποσταση βεβαια δεν εχουν παραδοση σε σπιτι ακομα. Γενικα οπως τα λες απο speedex δεν εχω πολλες εντυπωσεις ελαχιστες φορες με εχουν φερει δεμα αλλα παρακαλαω να τα φερνει η acs που ερχεται σπιτι και easymail που ειναι απιστευτα γρηγοροι εδω χαλκιδικη τουλαχιστον. 

γι αυτο εχουμε πει να επιλεγει ο χρηστης ποια εταιρια θελει, πως να το κανουμε το skroutz δεν ξερει ποια ειναι η καλυτερη στην καθε περιοχη, ε ασε το χρηστη να το κανει αλλα αμ δε

• Like 1

1 ώρα πριν, nzeppos είπε

Μάλιστα. Φαντάζομαι θα είναι κι αυτοί ανάλογα με την τοποθεσία και το πόσο αποδοτικά δουλεύει το τοπικό γραφείο. Εγώ γενικά δεν έχω θέμα, σε 1-2 μέρες πάντα παραλαμβάνω οπουδήποτε στην Ελλάδα και να είναι ο αποστολέας και δεν έχουν καθυστερήσει ποτέ. Μάλλον στην Αθήνα δεν ισχύει το ίδιο (τα είχα ζήσει κι εγώ με ACS Αμαρουσίου και ΕΛΤΑ Courier Κηφισιάς, που ήταν αμφότερες η ντροπή των μεταφορικών).

Mιλάω γιια παράδοση στην Κηφισιά.

On 05/12/2023 at 17:51, dtk-386 said:

Παράγγειλε σήμερα και παρέλαβε αύριο με express παράδοση....:lol:

Μην επηρεαστείτε από τετοια βαρύγδουπα. Θα το λάβετε του αγίου ανήμερα.

Σε παρόμοια περίπτωση τους τα επέστρεψα πισω

• Like 2

Στις 6/12/2023 στις 10:32 ΠΜ, manolis940 είπε

Εγώ πιστεύω ότι αυτός ήταν εξ αρχής ο σκοπός του καλαθιού και του skroutz plus γι αυτό ξεκίνησαν και με ένα πολύ ευνοικό σύστημα στα μεταφορικά τύπου 3 παραγγελίες πάνω από 20€ = δωρεάν μεταφορικά. Στην πορεία μάλλον είδαν ότι δεν θα τα καταφέρουν  σε εύλογο χρονικό διάστημα και έτσι φτάσαμε στο σύστημα του 20€/ Παραγγελία.

Σίγουρα όλοι έχουν να κερδίσουν από κάτι τέτοιο. Ελπίζω απλώς να μην πάρει μεγάλο διάστημα αυτή η μεταβατική περίοδος.

Ναι, αλλά από τη στιγμή που δεν είσαι έτοιμος, γιατί μου μοιράζεις τα προϊόντα του ίδιου καταστήματος σε δύο αποστολές, την μία από τις αποθήκες σου και την άλλη από το ίδιο το κατάστημα, χρεώνοντας για το καθένα ξεχωριστά την ελάχιστη παραγγελία των 20 ευρώ; Αν θέλεις να είσαι δίκαιος, ρίξε και τα υπόλοιπα προϊόντα που δεν έχεις στις αποθήκες σου στο καλάθι του φαρμακείου και στείλτα μου από εκεί! Άσε δε που δεν έχεις και τι δυνατότητα να δεις τι ακριβώς στέλνει το συγκεκριμένο φαρμακείο από τις αποθήκες τους, πραγματικός γρίφος!

• Like 2

Θα γίνω βαρετός, αλλά η κοροϊδία με τα μεταφορικά καλά κρατεί.
Νομίζω το κάνουν επίτηδες.
Προσπαθησα να αγοράσω 2 παιδικά μικρόφωνα και μου τα έβγαζε από 5kg το καθένα με αποτέλεσμα τα δωρεάν μεταφορικά να πάνε περίπατο. Ούτε ογκομετρικά προκύπτει αυτό το βάρος, μην τρελαθούμε κι όλας.

• Like 1
  • Sad 1

Όσο δεν έχουν ένα γρήγορο σύστημα για να γίνονται report αυτά τα προβλήματα, με ανταπόκριση εντός 1-2 ημερών το πολύ, τόσο θα βλέπουμε τέτοιες ασυνέπειες. Το ίδιο έπαθα κι εγώ την περασμένη εβδομάδα όπου μια μικρή παιδική κούκλα σε χρώμα ροζ είχε δωρεάν μεταφορικά και το ίδιο ακριβώς μοντέλο σε λευκό χρώμα είχε... 7 ευρώ με plus, 12 χωρίς plus.

Από προηγούμενη εμπειρία, αν κάνεις αναφορά για το προϊόν μπορεί να απαντήσουν μετά από 2-3 μήνες και αν.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 12/12/2023 στις 1:38 ΠΜ, -netman- είπε

Θα γίνω βαρετός, αλλά η κοροϊδία με τα μεταφορικά καλά κρατεί.
Νομίζω το κάνουν επίτηδες.
Προσπαθησα να αγοράσω 2 παιδικά μικρόφωνα και μου τα έβγαζε από 5kg το καθένα με αποτέλεσμα τα δωρεάν μεταφορικά να πάνε περίπατο. Ούτε ογκομετρικά προκύπτει αυτό το βάρος, μην τρελαθούμε κι όλας.

Έχω προσπαθήσει πολλές φορές να τους αναφέρω κάτι τέτοιο και παίρνω χαζές απαντήσεις. Για παράδειγμα ήθελα να αγοράσω 10 από αυτά τα ματσούκια που βγάζουν την sim και την sd στο κινητό. Τα ίδια ακριβώς. Ένα ματζαφλάρι που ζυγίζει λιγότερο από 10 γραμμάρια και μπορεί να μεταφερθεί μέσα σε ένα μικρό φάκελο 3x5 cm είχε υπέρβαρο.

Γενικά έχω σκεφτεί να σπαμάρω μερικές τέτοιες παραγγελία με αντικαταβολή, μήπως και τραβήξω την προσοχή κάποιου εκεί μέσα.

Spoiler

Λίγο offtopic αλλά κοιτάξτε και τα μεταφορικά εδώ xD

2078917053_.png.82ce81630ce3726fd9fa47ad4a420cc8.png

https://www.skroutz.gr/s/20707011/Xylino-Diakosmitiko-Karavi-700x500cm-CB240.html

Επεξ/σία από manolis940

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...