Προς το περιεχόμενο

Skroutz Plus

WebDevGr
Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από Witcher1st,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

3 λεπτά πριν, manolis940 είπε

Εγώ έχω στείλει εδώ και 2 εβδομάδες πακέτα για επιστροφές χρημάτων και αλλαγές και δεν έχω νέα. Δεν ξέρω τι παίζει αλλά μετά από εκατοντάδες παραγγελίες πρώτη φορά μου συμβαίνει το παραπάνω.

Στείλε τους ένα σχετικό e-mail να το δουν άμεσα. Θα λάβεις γρήγορα απάντηση στο email. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

13 λεπτά πριν, Gulik είπε

Στείλε τους ένα σχετικό e-mail να το δουν άμεσα. Θα λάβεις γρήγορα απάντηση στο email. 

Έστειλα. Μου έδωσαν μια αυθαίρετη απάντηση ότι θα με εξυπηρετήσουν το συντομότερο δυνατών.

8 ώρες πριν, Titos301 είπε

Δεν σ εβγαλε ακομα, track id ;

Τελικα ελειπε ενα προϊον απο την παραγγειλια μου στελνουν το παρακατω

Screenshot-2.png

Στο καπακι ακυρωνω και μου ερχεται αυτο

Screenshot-3.png

Και ξανα κανω την παραγγελια απλα με αλλη κρεμα μαζι με το κουπονι το 2ευρω. Δεν με χαλασε δηλαδη η ολη ιστορια στο τελος. 

Screenshot-4.png

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εμένα πάλι μου έστειλαν 10 ευρώ επειδή τους έλλειψα αλλα με εξαργύρωση μέσα από το App μόνο.

Πάω να ψωνίσω κάτι πραγματάκια από 2 μαγαζιά και ενώ υποτίθετα έχω τσάμπα μεταφορικά (και το λέει σε 2-3 μεριές) στο τέλος μου εμφανίζει μεταφορικά 0.5 ευρώ για κάθε μαγαζί...

Αυτά αν το κάνω από το App. 

Αν το κάνω από το site έχω πράγματι τσάμπα μεταφορικά (αλλά δεν έχω τα -10 ευρώ)! 

Το έχει ξανασυναντήσει κανείς?

Solved: Τελικα αυτο το μισο ευρω για καθε πωλητη το δειχνει.. Μεχρι να φτασεις στο checkout οποτε και εξαφανιζεται. Οποτε δε χρεωθηκα κατι τελικα. 

Επεξ/σία από baskon

52 λεπτά πριν, baskon είπε

Εμένα πάλι μου έστειλαν 10 ευρώ επειδή τους έλλειψα αλλα με εξαργύρωση μέσα από το App μόνο.

Πάω να ψωνίσω κάτι πραγματάκια από 2 μαγαζιά και ενώ υποτίθετα έχω τσάμπα μεταφορικά (και το λέει σε 2-3 μεριές) στο τέλος μου εμφανίζει μεταφορικά 0.5 ευρώ για κάθε μαγαζί...

Αυτά αν το κάνω από το App. 

Αν το κάνω από το site έχω πράγματι τσάμπα μεταφορικά (αλλά δεν έχω τα -10 ευρώ)! 

Το έχει ξανασυναντήσει κανείς?

Είχα κουπόνι από το app. Αλλά το app σε κάποια σημεία με έκανε υποχρεωτικά redirect στον browser και αυτό ακύρωνε τα κουπόνια. Φανταστικό!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σας, 

έχει παρατηρήσει κανείς κατι αντίστοιχο; Αγορά με skroutz plus 9€ μεταφορικά, χωρις skroutz pluz 7€, αν γινείς νεο μελος skroutz plus 2€.

Αν το κάνουν συστηματικά και δεν είναι κάποιο λάθος είναι κλέφτες.

Γράψτε λάθος είχε προεπιλογή Αθήνα όταν δεν ήμουν συνδεμένος με τον λογαριασμό μου, όταν έβαλα την σωστή τοποθεσία τα έβγαλε κανονικά  

Επεξ/σία από PaulTr

Καλημέρα. Πήγα να παραλάβω από θυρίδα και ήταν άδεια!!!!

Έχει συμβεί σε κανέναν? Έστειλα αμέσως μήνυμα στο Skroutz και περιμένω..... 

Πως γίνεται αυτό? Απίστευτο μου φαίνεται ....

21 λεπτά πριν, IcemanGr71 είπε

Καλημέρα. Πήγα να παραλάβω από θυρίδα και ήταν άδεια!!!!

Έχει συμβεί σε κανέναν? Έστειλα αμέσως μήνυμα στο Skroutz και περιμένω..... 

Πως γίνεται αυτό? Απίστευτο μου φαίνεται ....

Πέρα από λάθος του διανομέα στην καταχώρηση, μου έχει τύχει μαζί με τη δικιά μου να ανοίξει και η από πάνω/κάτω. Ήταν 100% συγχρονισμένο οπότε δε νομίζω να μην ήταν κλεισμένη. Να συνέβη κάτι τέτοιο και να τα πήραν; Με τρομάζει πάντως λίγο το ότι δεν είναι γεμάτα κάμερες τα points, άντε βρες το δίκιο σου σε στραβή.

• Like 1

Μόλις τώρα, IcemanGr71 είπε

Ευτυχώς υπάρχει κάμερα από το Super Market... Για να δούμε...

Μην είσαι σίγουρος ότι συνεργάζονται. Ένα από τα πρώτα που μπήκαν στη Πάτρα είναι στο βενζινάδικο που πάω (πάντα μεταμεσονύκτιες ώρες). Ρώτησα τον υπάλληλο που είναι και πως δουλεύει και η απάντηση ήταν "σπάστο αν δε βγάζεις άκρη, δε το πιάνουν οι δικές μας κάμερες" 😛

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εδώ και λίγες ημέρες στις ειδοποιήσεις (καμπανάκι) άρχισαν να μου έρχονται μηνύματα πως " ο τάδε σε ακολουθεί".

Βλέπω πως ήδη με ακολουθούν 90 άτομα, πάτησα στην τύχη επάνω σε ένα και είδα πως αυτό το άτομο ακολουθεί άλλους...6.500.

Τι νέο φρούτο είναι αυτό. ? Κάποιο bot ?  Δεν νομίζω μιας και κάποιοι ακόλουθοι, βλέπω πως έχουν κάνει αξιολογήσεις προϊόντων και ερωτήσεις για προϊόντα.

Χτυπάει το κουδουνάκι συνέχεια, πάω να ελέγξω για τυχόν πτώση τιμών σε αγαπημένα και τσουπ....κάθε 3 και λιγο, μήνυμα για ακόλουθο. Κατάντησε η ειδοποίηση σαν κατάσταση spam.

Ποιος ο ρόλος των ακολούθων. ?

Ρώτησα το skroutz στο chat και δεν γνώριζαν. Είπαν πως θα μου απαντήσουν με email, αλλά δεν το έκαναν ποτέ.

Επεξ/σία από warewolf

Χρησιμοποιώ πολύ το skroutz για αγορές από Online φαρμακεία. 

Εχω παρατηρήσει πως ο αλγόριθμος δεν δουλεύει αρκετά σωστά όταν γίνεται ομαδοποίηση στο καλάθι skoutz. Aν παίξεις λίγο χειροκίνητα με τα καταστήματα μπορείς να ρίξεις το κόστος 5%-10% από την αυτόματη επιλογή. 

• Like 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...