Titos301 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 12 λεπτά πριν, ktikti είπε ειμαι μελος skroutz plus και εχω μαζεψει αρκετα coins ,κοντα στα 20 ευρο. η ερωτηση μου ειναι οτι μπορω να τα εξαργυρωσω και να αγορασω επιπλεον 1 χρονο συνδρομη η ειναι αποκλειστικα τα coins για αγορες. ξερω οτι δεν απανταω στην ερωτηση σου αλλα ισως καλο ειναι να ξερεις οτι
Arkin Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Εχουν καταστρεψει τη σελιδα με αυτα που κανουν. Δηλαδη για πιο λογο να μην φαινεται το καταστημα κτλ πληροφοριες? Ποσο βλακες μπορει να ειναι και να πεφτουν τοσο χαμηλα? Επεξ/σία 17 Νοεμβρίου 2023 από Arkin
WebDevGr Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 Αυτό είναι ξεκάθαρο bug του frontend τους δεν το έκαναν εσκεμμένα. Μου το έκανε κι εμένα πριν από κανέναν μισάωρο και τώρα παίζει κανονικά. 1
Titos301 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 Το χει κανει πολλες φορες αυτο, τρωει μπαγκιες
Gulik Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 Προφανώς και πρόκειται για bug, πριν μισή ώρα δεν έμπαινε καν στην κεντρική σελίδα, σήμερα έχουν γενικώς πρόβλημα, λογικά κάτι προσθέτουν εν όψει Black Friday.
manolis940 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 2 λεπτά πριν, Gulik είπε Προφανώς και πρόκειται για bug, πριν μισή ώρα δεν έμπαινε καν στην κεντρική σελίδα, σήμερα έχουν γενικώς πρόβλημα, λογικά κάτι προσθέτουν εν όψει Black Friday. Συνήθως αυτά δεν τα κάνεις στο live site αλλά τα δοκιμάζεις πρώτα σε κάποιο docker, kubernetes, δεύτερο domain και έπειτα τα ανεβάζεις, συνήθως προγραμματισμένα. Δεν είναι ότι σε δικά μου project έστω και επαγγελματικά το κάνω. Πετάω το maintenance page εκεί που δεν το περιμένει ο πελάτης. Αλλά αν είχα ένα project τέτοιου βεληνεκούς, θα το έκανα προγραμματισμένα κατά τις 3:00 το βράδυ ή νωρίς το πρωί.
Titos301 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 44 λεπτά πριν, Gulik είπε Προφανώς και πρόκειται για bug, πριν μισή ώρα δεν έμπαινε καν στην κεντρική σελίδα, σήμερα έχουν γενικώς πρόβλημα, λογικά κάτι προσθέτουν εν όψει Black Friday. θειε δεν εχω ρεστα να σου δωσω αληθειας τσιφουτηδες στο skroutz
alfaeffe Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 18 hours ago, Titos301 said: θειε δεν εχω ρεστα να σου δωσω αληθειας τσιφουτηδες στο skroutz Spoiler "καφενειο" vibes 👀
CakeNet Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 Στις 16/11/2023 στις 1:47 ΜΜ, Conan2046 είπε Οι προϋποθέσεις απ' ότι διαβάζω και δεν θυμάμαι να υπήρχε παλιότερα, ίσως κάνω και λάθος είναι 20 ευρώ ανά κατάστημα αλλά να είναι και η παραγγελία κάτω από 8 κιλά. Μάλλον η φριτέζα είναι πάνω από 8. Οπότε από κει και πέρα δεν υπάρχει κάοπια δικλείδα που να εξισώνει τα μεταφορικά, λογικό είναι να υπάρχει διαφορετική χρέωση ανάλογα με την απόσταση. Αυτό το ξέρουμε ότι έχει μαζευτεί....το θέμα είναι με ποιες προϋποθέσεις έχει διαφορετική τιμή αποστολής το ίδιο προϊόν από διαφορετικά καταστήματα; Δηλαδή μας λένε ουσιαστικά ότι αξίζει να αγοράζουμε από το καλάθι της Skroutz προϊόντα μέχρι 8/14 κιλά (με τον τρόπο που τα "ζυγίζουν" οι ίδιοι) και με σύνολο παραγγελίας άνω των 20 Ευρώ. Στις 16/11/2023 στις 2:39 ΜΜ, ktikti είπε ειμαι μελος skroutz plus και εχω μαζεψει αρκετα coins ,κοντα στα 20 ευρο. η ερωτηση μου ειναι οτι μπορω να τα εξαργυρωσω και να αγορασω επιπλεον 1 χρονο συνδρομη η ειναι αποκλειστικα τα coins για αγορες. Πρακτικά θα μπορούσες, δεν θυμάμαι αν μου έβγαλα κουπόνι όταν τα εξαργύρωσα εγώ, ή εάν μου τα έβαλε στο Wallet. Έχω την εντύπωση ότι έγινε το δεύτερο, οπότε θα μπορούσες να πληρώσεις την συνδρομή εφόσον δεν έχεις αυτόματη ανανέωση μέσω της κάρτας σου. 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 Super Moderators Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 On 17/11/2023 at 18:18, Arkin said: Εχουν καταστρεψει τη σελιδα με αυτα που κανουν. Δηλαδη για πιο λογο να μην φαινεται το καταστημα κτλ πληροφοριες? Ποσο βλακες μπορει να ειναι και να πεφτουν τοσο χαμηλα? Κλείσε το ublock. 😛 2
Arkin Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 4 ώρες πριν, Thresh είπε Κλείσε το ublock. 😛 Δεν ξερω αν φταιει αυτο. Σημερα εστρωσε δεν πειραξα κατι αλλο. Μερες μερες το κανει ομως φαινονται σωστα μονο αυτα που ειναι μεσω skroutz.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 Super Moderators Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 6 hours ago, Arkin said: Δεν ξερω αν φταιει αυτο. Σημερα εστρωσε δεν πειραξα κατι αλλο. Μερες μερες το κανει ομως φαινονται σωστα μονο αυτα που ειναι μεσω skroutz. Όταν το έκλεισα για το skroutz, έφτιαξε κατευθείαν.
Titos301 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 5 ώρες πριν, Arkin είπε Κολλησε το συστημα η απλα ξεχασαν? Δεν σ εβγαλε ακομα, track id ;
manolis940 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 Εγώ έχω στείλει εδώ και 2 εβδομάδες πακέτα για επιστροφές χρημάτων και αλλαγές και δεν έχω νέα. Δεν ξέρω τι παίζει αλλά μετά από εκατοντάδες παραγγελίες πρώτη φορά μου συμβαίνει το παραπάνω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα