Προς το περιεχόμενο

Skroutz Plus

WebDevGr
Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από Witcher1st,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

6 ώρες πριν, Dj_kourampies είπε

Μου έτυχε για πρώτη φορά αποστολή με Elta Courier, εννοείται ότι έκαναν ότι κάνουν πάντα εκτός Skroutz, δεν έκαναν καν προσπάθεια παράδοσης και έμεινε στο "Αποστολή βρίσκεται στο κατάστημα-Δυνατότητα παραλαβής". Είμαστε ήδη 2 εργάσιμες μετά την εκτιμώμενη παράδοση. Να επικοινωνήσω με το Skroutz ή θα έρθουν έστω και αργοπορημένα;

Θα πρότεινα να επικοινωνήσεις με το skroutz και να περιμένες 1 με 2 μέρες να σου απαντήσουν. Η αποστολή λογικά θα παραμείνει για λίγες μέρες ακόμη στα ΕΛΤΑ οπότε δεν θα έχεις πρόβλημα.

Ίσως όμως είναι καλό ταυτόχρονα να πάρεις και ένα τηλέφωνο στα ΕΛΤΑ και να ζητήσεις να σου παραδοθεί το αντικείμενο συγκεκριμένη ώρα και μέρα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα. έκανα μια παραγγελία κάποιων επίπλων, ευτυχώς με αντικαταβολή. και διαθεσιμότητα 4-10 μέρες, το κόστος περίπου 300 ευρώ. Πράγματι στις 10 μέρες είχαν δωθεί στην μεταφορικη, στις κινήσεις της αποστολής φαίνεται οτι αναχώρησε από την μεταφορική από την Ελευσίνα και από τότε αγνοείται. επικοινώνησα με την μεταφορική, α μου λέει το στείλαμε στον τοπικό μας συνεργάτη, παίρνω τηλέφωνο τον τοπικό συνεργάτη τους, α, μου λέει βλέπουμε ότι λένε ότι μας το έστειλα αλλά δεν το έχουμε λάβει. Επειδή δεν είχα διάθεση να παίξω την κολοκυθιά στέλνω μέιλ στο σκρουτζ, τι το χρησιμοποιούμε το καλάθι τους. 

Μου απαντούν εντός 1-2 ώρες, μου ζητάνε κάποια στοιχεία, λέω εξαιρετικά, τους απαντώ, και μετά από λίγο ο Γιώργος (αν είναι υπαρκτό πρόσωπο και όχι κάποιο ψηφιακό ΑΙ) μου λέει ότι θα επικοινωνήσει άμεσα με τις μεταφορικές και θα μου απαντήσει. Την προηγούμενη Παρασκεύη αυτό. Την Τρίτη του στέλνω μήνυμα τι γίνεται,καμία απάντηση, σήμερα το πρωί ξανά το ίδιο, καμία απάντηση,  λέως ας μιλήσω με το κατάστημα να μην ακυρώνω την παραγγελία (δεν είναι και άμεσα διαθέσιμα), δεν μπορούν να κάνουν τίποτα αφού είναι μέσω του καλαθιού. Πρώτη φορά που αντιμετωπίζω παρόμοιο πρόβλημα με το σκρουτζ και δεν έχουν ένα τηλέφωνο να μιλη΄σεις απευθείας με έναν άνθρωπο.

• Sad 2

32 λεπτά πριν, nzeppos είπε

Πάλι καλά που είναι με αντικαταβολή...

Μεγάλο πράγμα η αντικαταβολή, την προτιμώ πλέον και ας πληρώνω λίγο παραπάνω (που στην περίπτωση μου ήταν αμελητεό το ποσό βέβαια ως προς το σύνολο). 

Πάντως ενώ γκρίνιαζα τελικά μου ήρθε απάντηση από αυτόν τον "Γιώργο" ότι θα χρειαστεί να προωθήσει την περίπτωση μου στην ομάδα αποστολών να δουν τι συμβαίνει, που σημαίνει ότι μια εβδομάδα τώρα δεν είχαν κάνει τίποτα αλλά περίμεναν μήπως φτάσει η αποστολή μου από μόνη της...

update: Το πρωί μου έστειλε μήνυμα μια Χρύσα αυτήν την φορά ότι είναι σε επικοινωνία με τις μεταφορικές και ότι για την αναστάτωση μου δίνουν και 40 ευρώ δώρο! Πριν λίγο με πήραν από την μεταφορική ότι έρχονται στην περιοχή μου την Τετέρτη και θα μου το παραδώσουν. Οπότε όλα μια χαρά, άργησαν κάμποσο αλλά δεδομένου ότι δεν βιαζόμουν έβγαλα και 40 ευρώ κέρδος. 

• Like 1

2 λεπτά πριν, Conan2046 είπε

update: Το πρωί μου έστειλε μήνυμα μια Χρύσα αυτήν την φορά ότι είναι σε επικοινωνία με τις μεταφορικές και ότι για την αναστάτωση μου δίνουν και 40 ευρώ δώρο! Πριν λίγο με πήραν από την μεταφορική ότι έρχονται στην περιοχή μου την Τετέρτη και θα μου το παραδώσουν. Οπότε όλα μια χαρά, άργησαν κάμποσο αλλά δεδομένου ότι δεν βιαζόμουν έβγαλα και 40 ευρώ κέρδος. 

μακαρι να μην εχει 10 αστερισκους για να τη χρησιμοποιησεις

2 λεπτά πριν, Titos301 είπε

μακαρι να μην εχει 10 αστερισκους για να τη χρησιμοποιησεις

Βασικά είχα ήδη στα αγαπημένα έτοιμη μια αγορά 41 ευρώ αλλά την καθυστερούσα, την προχώρησα και όταν έφτασα στα στοιχεία της πληρωμής διάλεξα να χρησιμποιήσω το wallet και κατευθείαν μειώθηκε το ποσό στα 1 (και κάτι ψιλά) που το πλήρωσα με κάρτα και προχώρησε η αγορά!

• Like 2

Είναι λίγο περίεργη η κατάσταση με τις μεταφορικές μεγάλων αντικειμένων.

Το καλοκαίρι , στο χωριό είχα ρίξει μια παραγγελία μια ψησταριά, 20ευρώ. Μετά απο 1 βδομάδα που ήρθε, με πηρε ο οδηγός και μου λέει πως θα την αφήσει σε ενα μαγαζί πάνω στην Εθνική Οδό, γιατι τον ξέρει και τον βολευει για να μην μπαινει στο χωριό. Οκ κανένα πρόβλημα λέω, γιατι ούτως ή αλλως απο εκει θα περναγα.

Στις 10 ημέρες, λαμβανω μήνυμα οτι η παράδοση θα καθυστερήσει και εκεί είδα οτι η παραγγελία που είχα παραλάβει, δεν είχε ολοκληρωθεί στο Σκρουτζ. Στις 20κάτι ημέρες, λαμβάνω ενα κουπόνι 5ευρώ επειδή η παραγγελία έχει καθστερήσει.

Κάπου στα μέσα Σεπτεμβρίου (40 ημέρες), ενα πρωινό είδα πως τελικά παρέλαβα την παραγγελία :D 

• Like 1

Στις 10/11/2023 στις 9:56 ΠΜ, manolis940 είπε

Θα πρότεινα να επικοινωνήσεις με το skroutz και να περιμένες 1 με 2 μέρες να σου απαντήσουν. Η αποστολή λογικά θα παραμείνει για λίγες μέρες ακόμη στα ΕΛΤΑ οπότε δεν θα έχεις πρόβλημα.

Ίσως όμως είναι καλό ταυτόχρονα να πάρεις και ένα τηλέφωνο στα ΕΛΤΑ και να ζητήσεις να σου παραδοθεί το αντικείμενο συγκεκριμένη ώρα και μέρα.

To έφεραν από μόνοι τους Σάββατο 8 το πρωί, οπότε σίγουρα παίζει ρόλο ότι είναι μέσω skroutz, όπως συμβαίνει και σε άλλες μεταφορικές.

Έχει παρατηρήσει κανένας άλλος ότι μετά την τελευταία μας ανανέωση σύμφωνα με τους νέους όρους, παίζονται ακόμη πιο περίεργα "παιχνίδια" με τα μεταφορικά όταν είναι εκτός των ορίων; Δηλαδή, για τα ίδια προϊόντα, υπάρχουν διαφορετικά έξοδα αποστολής και ανάλογα με την απόσταση του αποστολέα, αλλά και του παραλήπτη, γενικά είναι λίγο περίεργο.  Παραθέτω 2 παραδείγματα για το ίδιο προϊόν, 1 για το σπίτι μου και ένα για το πατρικό μου:

1677254598_.png.f093e0775bcc3bff374c3c51d8eaa75f.png

2014230541_.png.51dab295a8acbef71d8957cb2773b072.png

14 ώρες πριν, CakeNet είπε

Έχει παρατηρήσει κανένας άλλος ότι μετά την τελευταία μας ανανέωση σύμφωνα με τους νέους όρους, παίζονται ακόμη πιο περίεργα "παιχνίδια" με τα μεταφορικά όταν είναι εκτός των ορίων; Δηλαδή, για τα ίδια προϊόντα, υπάρχουν διαφορετικά έξοδα αποστολής και ανάλογα με την απόσταση του αποστολέα, αλλά και του παραλήπτη, γενικά είναι λίγο περίεργο.  Παραθέτω 2 παραδείγματα για το ίδιο προϊόν, 1 για το σπίτι μου και ένα για το πατρικό μου:

1677254598_.png.f093e0775bcc3bff374c3c51d8eaa75f.png

2014230541_.png.51dab295a8acbef71d8957cb2773b072.png

Αρχικά έχεις skroutz plus ? Αν τα βάλεις στο καλάθι επιλέγοντας τα από αυτή την λίστα έχουν διαφορετικά μεταφορικά κάθε φορά;

Είναι πολύ πιθανό να έχεις επιλέξει αγορές μέσω skroutz και απλώς δεν σου εμφανίζει το μπλε κουμπί για να πας στην Σελίδα του καταστήματος. Ταυτόχρονα όμως τα μεταφορικά να αναφέρονται στην τιμή της αγοράς χωρίς καλάθι του skroutz.

Όχι, αλλάζουν τα μεταφορικά ανά κατάστημα και ανά απόσταση του καταστήματος από τον προορισμό.  Το παρατήρησα σε αρκετές περιπτώσεις μεταφορικών που εκπίπτουν από τα δωρεάν μεταφορικά του Skroutz Plus.

...και ναι, φυσικά και είμαι μέλος Skroutz Plus εδώ και χρόνια!

Αναζητείστε αν θέλετε το προϊόν να δούμε τι θα εμφανίσει σε εσάς!

Οι προϋποθέσεις απ' ότι διαβάζω και δεν θυμάμαι να υπήρχε παλιότερα, ίσως κάνω και λάθος είναι 20 ευρώ ανά κατάστημα αλλά να είναι και η παραγγελία κάτω από  8 κιλά. Μάλλον η φριτέζα είναι πάνω από 8. Οπότε από κει και πέρα δεν υπάρχει κάοπια δικλείδα που να εξισώνει τα μεταφορικά, λογικό είναι να υπάρχει διαφορετική χρέωση ανάλογα με την απόσταση. 

ειμαι μελος skroutz plus και εχω μαζεψει αρκετα coins ,κοντα στα 20 ευρο.

η ερωτηση μου ειναι οτι μπορω να τα εξαργυρωσω και να αγορασω επιπλεον 1 χρονο συνδρομη η ειναι αποκλειστικα τα coins για αγορες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...