Arkin Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2023 2 λεπτά πριν, manolis940 είπε Για να το κάνω πιο ξεκάθαρο, διότι είναι παρεξηγήσιμο η λέξη σελίδα και λογικό, δεν εννοώ το official website του καταστήματος. Μιλάω για την σελίδα του μέσα στο skroutz. Οπότε θα απαντήσω και για τα 2. Official website καταστήματος: Όχι δεν υπάρχει. Υπάρχει το ίδιο προϊόν σε μικρότερη ποσότητα. Σελίδα Skroutz: https://www.skroutz.gr/c/975/proionta-katharismou-prosopou/m/7443/Bioderma/shop/2822/Pharmacy128/f/1066557/Micellar-Water.html?o=Bioderma+Micellar+Water Στην τελική φτιάξε ένα κατάστημα να λέγεται αποθήκη skroutz και πέτα τα εκεί μέσα και θα είμαστε όλοι χαρούμενοι. Παλι δεν θα ειμαστε ειδικα αν λειπουν πολλα προϊοντα απο το βασικο καταστημα και τα αλλα μισα τα εχει στις αποθηκες. Η ας ριξουν το 20αρικο σε καποια πραγματα για δωρεαν μεταφορικα η ας βαλουν τουλαχιστον απο 2 καταστηματα οχι 1 ουτε 3 οπως ηταν παλια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Titos301 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2023 σε καταλαβαινω, γενικα ολο αυτο το τσιρκο δημιουργηθηκε μετα την καθιερωση του 20€ ανα κατάστημα, πριν δεν νομιζω να υπηρχαν τετοια θεματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2023 6 λεπτά πριν, Titos301 είπε σε καταλαβαινω, γενικα ολο αυτο το τσιρκο δημιουργηθηκε μετα την καθιερωση του 20€ ανα κατάστημα, πριν δεν νομιζω να υπηρχαν τετοια θεματα Καθε περσι και καλυτερα που λενε τωρα αρχιζουν και αλλα θεματα σιγα σιγα μερα με τη μερα. Μια τα sponsored καταστηματα εμφανιζονται πρωτα μια τα τρελα μεταφορικα για ψιλοπραγματα μια διαχωρισμος προιοντος απο ιδιο καταστημα με προφαση οτι υπαρχει μονο στην αποθηκη. Καλη υπηρεσια αλλα πανε να την κανουν κλασικη ελληνικη πατεντα με οτι αυτο συνεπαγεται με τις εξυπναδες που σκεφτονται. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2023 Quote Καθε περσι και καλυτερα Δυστυχώς αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
-netman- Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2023 Και κάθε πρόπερσι να δεις ... με τα 3 καταστήματα 😉 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
achilles_g_ Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2023 Στις 28/10/2023 στις 11:34 ΠΜ, manolis940 είπε Τι μαλαγανιές είναι αυτές με τις αποθήκες του Skroutz; Νομίζω έχει 2 αποθήκες, Θεσσαλονίκη και Αθήνα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manolis940 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2023 6 ώρες πριν, achilles_g_ είπε Νομίζω έχει 2 αποθήκες, Θεσσαλονίκη και Αθήνα. Ας έχει και 502. Το ζήτημα είναι ότι επιλέγω 2 προϊόντα μέσα από ένα κατάστημα και το ένα το βλέπω στο κατάταστημα και το άλλο στην αποθήκη του skroutz. Να συμπληρώσω ότι στα παράπονα μου δεν έλαβα καν ούτε ένα τυπικό μήνυμα τύπου "θα το προωθήσουμε στo χ τμήμα.... " 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Titos301 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, manolis940 είπε Να συμπληρώσω ότι στα παράπονα μου δεν έλαβα καν ούτε ένα τυπικό μήνυμα τύπου "θα το προωθήσουμε στo χ τμήμα.... " αλαζονεια loading οσο παει και θα γινεται χειροτερο οσο δεν εχουν σοβαρο ανταγωνισμο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
djuan1988 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2023 35 minutes ago, manolis940 said: Να συμπληρώσω ότι στα παράπονα μου δεν έλαβα καν ούτε ένα τυπικό μήνυμα τύπου "θα το προωθήσουμε στo χ τμήμα.... " 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mcstefan7 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2023 Λογικά θέλουν να πάνε στο μοντέλο του Amazon. Θα μεταφέρουν τα εμπορικά προϊόντα στο logistic τους και έτσι θα μπορούμε να ψωνίζουμε απο περισσότερα μαγαζιά χωρίς μεταφορικά (Ελπίζω κάποια στιγμή στο μέλλον). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Titos301 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2023 γιατι το skroutz plus δεν συνεργαζεται και με box now? να τελειωνουμε και με τα 3ευρα θα μου πειτε μια χαρα μας τα παιρνει και απο εκει αλλα ναι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CakeNet Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2023 Αυτό με το σπάσιμο της παραγγελίας σε αποστολή από το κατάστημα και αποστολή από τις αποθήκες, ήταν σπαστικό από τότε που το εφάρμοσαν αρχικά και αναγκαζόσουν να περιμένεις 2 ξεχωριστές αποστολές. Η τελευταία έκδοσή τους που με το έτσι θέλω στο σπάει σε 2 αποστολές είναι ότι πιο γελοίο υπάρχει συνολικά στα 2,5 χρόνια που λειτουργεί το καλάθι. Όσο σκέφτομαι ότι κάποιος εκεί μέσα θα πήρε και τα εύσημα για την ανοησία που πρότεινε, τόσο εκνευρίζομαι! Απορώ πως το δέχονται τα καταστήματα, αφού δύσκολα μπορείς να εντοπίσεις τα προϊόντα που θα φύγουν από το κατάστημα ή την αποθήκη της Skroutz και πολλές φορές κατέληξα να μην παραγγείλω καθόλου ή να παραγγείλω από κάπου αλλού ακριβότερα. Μάλιστα, επιβεβαίωσα ότι υπήρχαν διαθέσιμα τα προϊόντα για να κάνω την παραγγελία από το ίδιο το κατάστημα, αλλά δεν είχα σκοπό και πάλι να κάνω τόσο μεγάλη παραγγελία την συγκεκριμένη στιγμή. Άρα, χάσαμε όλοι, και εγώ...και το κατάστημα...και το ίδιο το Skroutz! Ας πρόσεχαν! Στις 2/11/2023 στις 10:31 ΜΜ, Titos301 είπε γιατι το skroutz plus δεν συνεργαζεται και με box now? να τελειωνουμε και με τα 3ευρα θα μου πειτε μια χαρα μας τα παιρνει και απο εκει αλλα ναι... Σοβαρά τώρα; Θα μας στείλουν στον ανταγωνισμό; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
L-Griever Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 Καλησπέρα. Να ρωτήσω κάτι αν γνωρίζετε φυσικά.. Το ποια μεταφορική θα στείλει το συγκεκριμένο κατάστημα εξαρτάται από το skroutz ή από το ίδιο κατάστημα; Στα στοιχεία παραγγελίας έγραφα ότι θέλω να το παραλάβω από το κατάστημα ACS και μέχρι στιγμής μου το έστελναν κανονικά ενώ τώρα άλλη παραγγελία Γενική παρ'όλο που το ίδιο το κατάστημα δεν συνεργάζεται με Γενική. Με την γενική ταχυδρομική υπάρχει θέμα εδώ που μένω και θεώρησαν ότι αυτό που έγραψα παραλαβή από κατάστημα ACS ότι ίσχυε και σε αυτούς και μου έβαλαν σημείωμα στο tracking number αδυναμία παράδοσης και συννενόηση κτλ. Όταν γράφω ACS πάει να πει ότι ισχύει και στα υπόλοιπα courier; Δεν θα έγραφα απλά μόνο παραλαβή από το κατάστημα; Ελπίζω να έγινα κατανοητός... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 36 minutes ago, L-Griever said: Καλησπέρα. Να ρωτήσω κάτι αν γνωρίζετε φυσικά.. Το ποια μεταφορική θα στείλει το συγκεκριμένο κατάστημα εξαρτάται από το skroutz ή από το ίδιο κατάστημα; Στα στοιχεία παραγγελίας έγραφα ότι θέλω να το παραλάβω από το κατάστημα ACS και μέχρι στιγμής μου το έστελναν κανονικά ενώ τώρα άλλη παραγγελία Γενική παρ'όλο που το ίδιο το κατάστημα δεν συνεργάζεται με Γενική. Με την γενική ταχυδρομική υπάρχει θέμα εδώ που μένω και θεώρησαν ότι αυτό που έγραψα παραλαβή από κατάστημα ACS ότι ίσχυε και σε αυτούς και μου έβαλαν σημείωμα στο tracking number αδυναμία παράδοσης και συννενόηση κτλ. Όταν γράφω ACS πάει να πει ότι ισχύει και στα υπόλοιπα courier; Δεν θα έγραφα απλά μόνο παραλαβή από το κατάστημα; Ελπίζω να έγινα κατανοητός... Νομίζω η καλύτερη απάντηση που έχει δοθεί τελευταία σε αυτό το θέμα είναι εδώ: 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dj_kourampies Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2023 Μου έτυχε για πρώτη φορά αποστολή με Elta Courier, εννοείται ότι έκαναν ότι κάνουν πάντα εκτός Skroutz, δεν έκαναν καν προσπάθεια παράδοσης και έμεινε στο "Αποστολή βρίσκεται στο κατάστημα-Δυνατότητα παραλαβής". Είμαστε ήδη 2 εργάσιμες μετά την εκτιμώμενη παράδοση. Να επικοινωνήσω με το Skroutz ή θα έρθουν έστω και αργοπορημένα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα