Tigio13 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 Εγώ είχα μια πάρα πολύ καλή εμπειρία πάλι με σκρουτζ και είπα να την μοιραστώ μαζί σας. Με οποιοδήποτε κατάστημα από Ελλάδα μέχρι στιγμής δεν είχα κάποια ανάλογη εμπειρία ποτέ. Πριν 3 μήνες είχα πάρει μία κλαδευτική ψαλίδα μπαταρίας που περιείχε 3 μπαταρίες. Η 1η χρήση χρήση έγινε 1.5 μήνα μετά και διαπίστωσα πως η 1 από τις 3 μπαταρίες ήταν νεκρή. Ούτε φόρτιζε ούτε είχε δύναμη. Έστειλα μειλ στο σκρουτζ ο οποίος ήρθε άμεσα και πήρε την μπαταρία. Από τη στιγμή που πήρε πέρασε ένας μήνας (και αυτό είναι το μοναδικό κομμάτι που δε διαχειρίστηκε καλά) αλλα λόγω του ότι είχα άλλες 2 μπαταρίες δεν με ένοιαξε και πολύ. Έστειλα εκ νέου μειλ να μάθω τι γίνεται με την μπαταρία για να λάβω την απάντηση πως το κατάστημα αργεί πολύ να απαντήσει και να ετοιμάσω ολη τη συσκευασία να έρθει κουριερ να την πάρει για να μου φέρει μία καινούρια. Έτσι και έγινε. Ήρθαν πήραν την παλιά και χρησιμοποιημένη ψαλίδα και μου έφεραν μία καινούρια. Σε αυτούς τους 3 μήνες που μεσολάβησαν η συγκεκριμένη ψαλίδα από 450 € που την είχα αγοράσει κόστιζε πλέον 490 €. Αυτά και σορρυ για το σεντόνι. 1
nzeppos Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 3 hours ago, Nikolas7_7 said: Τωρα λοιπον, τον τελευταιο χρονο τι αλλο εχει αλλαξει? Αν θυμάμαι καλά, η μοναδική (ή η μόνη σημαντική) διαφορά για φέτος είναι ότι τα δωρεάν μεταφορικά είναι έως 8 κιλά αντί για 14 που ήταν με το περσινό Plus. Φυσικά επειδή δεν έχουν σημασία μόνο τα κιλά αλλά γενικά τα ογκομετρικά, δεν είναι να την πάρετε τοις μετρητοίς την αλλαγή. Έχω πετύχει μαγαζιά να έχουν δηλώσει ό,τι να 'ναι για ογκομετρικά χαρακτηριστικά, με αποτέλεσμα δέματα των 3-4 κιλών να βγάζουν 9 ευρώ μεταφορικά, χωρίς καν να είναι ογκώδη (έδωσα παράδειγμα στην προηγούμενη σελίδα). Ιδού και η σχετική ενημέρωση κατά την ανανέωση: Οι δημοφιλείς κατηγορίες που αναφέρονται στο τέλος είναι αυτές. Το κακό τελικά είναι πως το Plus κάθε χρόνο προσφέρει όλο και λιγότερα. Για όσους όμως κάνουν συχνές και σχετικές μικρές αγορές αξίζει με τα χίλια, δεν το συζητάμε. Επεξ/σία 8 Οκτωβρίου 2023 από nzeppos 1
nek4d Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2023 Ας ελπισουμε καποια στιγμη να βαλει σκαλες/επιπεδα plus, με φθηνοτερη και ακριβοτερη συνδρομη και αναλογες παροχες, ωστε να διαλεγει ο καταναλωτης οτι νομιζει καλυτερο για εκεινον. 3
Nikolas7_7 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2023 16 ώρες πριν, nzeppos είπε Αν θυμάμαι καλά, η μοναδική (ή η μόνη σημαντική) διαφορά για φέτος είναι ότι τα δωρεάν μεταφορικά είναι έως 8 κιλά αντί για 14 που ήταν με το περσινό Plus. Φυσικά επειδή δεν έχουν σημασία μόνο τα κιλά αλλά γενικά τα ογκομετρικά, δεν είναι να την πάρετε τοις μετρητοίς την αλλαγή. Έχω πετύχει μαγαζιά να έχουν δηλώσει ό,τι να 'ναι για ογκομετρικά χαρακτηριστικά, με αποτέλεσμα δέματα των 3-4 κιλών να βγάζουν 9 ευρώ μεταφορικά, χωρίς καν να είναι ογκώδη (έδωσα παράδειγμα στην προηγούμενη σελίδα). Ιδού και η σχετική ενημέρωση κατά την ανανέωση: Οι δημοφιλείς κατηγορίες που αναφέρονται στο τέλος είναι αυτές. Το κακό τελικά είναι πως το Plus κάθε χρόνο προσφέρει όλο και λιγότερα. Για όσους όμως κάνουν συχνές και σχετικές μικρές αγορές αξίζει με τα χίλια, δεν το συζητάμε. σε ευχαριστω πολυ. δυστυχως σαν την 1η συνδρομη δε θα ξανα υπαρξει αλλα ηταν και χρεωκοπια..απο εκει και περα, απλα μαζευεις παραγγελιες απο φιλους και γνωστους αν μπορεις και συμφερει. πχ εγω βαζω στο καλαθι πραγματα και τα αφηνω να μαζευτουν αν δεν επειγει οποτε και απο εκει κερδιζω 1-2 μεταφορικα καθε φορα.
d4mage Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 Στις 5/10/2023 στις 3:14 ΜΜ, manolis940 είπε Source : Trust me I am accountant δηλαδή; Δηλαδή ακόμα και σε αυτό καμία λογική. Και γράφεις ότι να ναι και ειρωνεύεσαι. Μείνε στο ότι μπορείς να ανοίξεις κατάστημα λιανικής και με το "άμα θέλω" κόβω παραστατικά. Εσύ στην επόμενη απάντηση θα μας πεις πως και η ταμειακή μηχανή προαιρετική είναι. Καληνύχτα. 😄 1
sdikr Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 5 hours ago, d4mage said: Δηλαδή ακόμα και σε αυτό καμία λογική. Και γράφεις ότι να ναι και ειρωνεύεσαι. Μείνε στο ότι μπορείς να ανοίξεις κατάστημα λιανικής και με το "άμα θέλω" κόβω παραστατικά. Εσύ στην επόμενη απάντηση θα μας πεις πως και η ταμειακή μηχανή προαιρετική είναι. Καληνύχτα. 😄 Υποχρεωτικό είναι να κόψεις απόδειξη, όχι τιμολόγιο. Ταμειακή ναι μπορείς να μην πάρεις, μπορείς να πάρεις φορολογικό, μπορείς να κόβεις μέσω Online παρόχου. 1
Arkin Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Πολυ μου αρεσει που κουπονι απο coins αφαιρειται μετα τα μηδενικα μεταφορικα οποτε και κατω απο 20 να ειναι συνεχιζουν να ειναι μηδενικα. Καλα τα 7 ευρω που βαζει τα εχουμε πει οτι ειναι παραλογα και ας ειμαι σε δυσπροσιτη περιοχη μεχρι 4-5 το πολυ επρεπε παλιοτερα εδινα απο 2.5 μεχρι 3 ευρω το πολυ Επεξ/σία 10 Οκτωβρίου 2023 από Arkin 2
Titos301 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2023 Στις 7/10/2023 στις 11:37 ΜΜ, Tigio13 είπε Εγώ είχα μια πάρα πολύ καλή εμπειρία πάλι με σκρουτζ και είπα να την μοιραστώ μαζί σας. Με οποιοδήποτε κατάστημα από Ελλάδα μέχρι στιγμής δεν είχα κάποια ανάλογη εμπειρία ποτέ. Πριν 3 μήνες είχα πάρει μία κλαδευτική ψαλίδα μπαταρίας που περιείχε 3 μπαταρίες. Η 1η χρήση χρήση έγινε 1.5 μήνα μετά και διαπίστωσα πως η 1 από τις 3 μπαταρίες ήταν νεκρή. Ούτε φόρτιζε ούτε είχε δύναμη. Έστειλα μειλ στο σκρουτζ ο οποίος ήρθε άμεσα και πήρε την μπαταρία. Από τη στιγμή που πήρε πέρασε ένας μήνας (και αυτό είναι το μοναδικό κομμάτι που δε διαχειρίστηκε καλά) αλλα λόγω του ότι είχα άλλες 2 μπαταρίες δεν με ένοιαξε και πολύ. Έστειλα εκ νέου μειλ να μάθω τι γίνεται με την μπαταρία για να λάβω την απάντηση πως το κατάστημα αργεί πολύ να απαντήσει και να ετοιμάσω ολη τη συσκευασία να έρθει κουριερ να την πάρει για να μου φέρει μία καινούρια. Έτσι και έγινε. Ήρθαν πήραν την παλιά και χρησιμοποιημένη ψαλίδα και μου έφεραν μία καινούρια. Σε αυτούς τους 3 μήνες που μεσολάβησαν η συγκεκριμένη ψαλίδα από 450 € που την είχα αγοράσει κόστιζε πλέον 490 €. Αυτά και σορρυ για το σεντόνι. ποια ψαλιδα πηρες; σκεφτομουν για ενα αλυσοπριονο μπαταριας για αρχη σαν 1ο αλυσοπριονο δεν εχω ξαναπαρει ποτε αλλα προβληματιζομουν και αργοτερα ισως και ψαλιδα
Tigio13 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2023 3 ώρες πριν, Titos301 είπε ποια ψαλιδα πηρες; σκεφτομουν για ενα αλυσοπριονο μπαταριας για αρχη σαν 1ο αλυσοπριονο δεν εχω ξαναπαρει ποτε αλλα προβληματιζομουν και αργοτερα ισως και ψαλιδα Πήρα της volpi την kv360, 32mm άνοιγμα. Πολύ καλή και ακούραστη. Γύρω στις 4000 κοπές σε μία μέρα ελιές δεν κατάλαβε τίποτα. 1
manolis940 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2023 11 λεπτά πριν, Tigio13 είπε Πήρα της volpi την kv360, 32mm άνοιγμα. Πολύ καλή και ακούραστη. Γύρω στις 4000 κοπές σε μία μέρα ελιές δεν κατάλαβε τίποτα. Έχει προοδευτική σκανδάλη το συγκεκριμένο ;
Tigio13 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2023 1 ώρα πριν, manolis940 είπε Έχει προοδευτική σκανδάλη το συγκεκριμένο ; Ναι κανονικά. 1
-netman- Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 Στις 10/10/2023 στις 1:13 ΜΜ, d4mage είπε Δηλαδή ακόμα και σε αυτό καμία λογική. Και γράφεις ότι να ναι και ειρωνεύεσαι. Μείνε στο ότι μπορείς να ανοίξεις κατάστημα λιανικής και με το "άμα θέλω" κόβω παραστατικά. Εσύ στην επόμενη απάντηση θα μας πεις πως και η ταμειακή μηχανή προαιρετική είναι. Καληνύχτα. 😄 δεν ξέρεις, μην επιμένεις. Τιμολόγιο μπορεις να ΜΗΝ κόψεις.Αν εσύ ντε και καλά θες τιμολόγιο και δε βολεύεσαι με απόδειξη πας αλλού. Προς ενημέρωση αυτά.
Titos301 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 25 λεπτά πριν, Arkin είπε μεταφραση θα επικοινωνησουμε με τα καταστηματα για να κρατησουν οσο ψηλοτερα γινεται τις τιμες, αφου πληρωνομαστε και με ποσοστο μας συμφερει εγω προσωπικα δεν τους εχω καμια εμπιστοσυνη γι αυτο που λενε Επεξ/σία 20 Οκτωβρίου 2023 από Titos301
nzeppos Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Άρχισαν από νωρίς φέτος; Αφού Black Friday της προκοπής στην Ελλάδα δεν υπάρχει. Αμφιβάλλω αν υπάρχει γενικά εκτός ΗΠΑ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα