Προς το περιεχόμενο

Skroutz Plus

WebDevGr
Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από Witcher1st,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ψωνισα παντως απο plus deals και βγηκα πολυ κερδισμενος στα προιοντα που πηρα.

Ξεκαθαρα δεδομενα πχ με συγκριση με bestprice, ειτε κατα την διαρκεια τους, ειτε τωρα κατοπιν ληξης plus deals.

Οκ, δεν εχει απειρα προιοντα για ολους, αλλα αν καποιο προιον το θελεις, ειναι καλη περιπτωση, το βρισκω θετικοτατο το προμο και στην τελικη ειναι προστιθεμενη αξια του προγραμματος, ας ειναι και για λιγοτερους πελατες.

Μια αλλη βελτιωση που παρατηρηση, σε κουπονι λογω ακυρωσης παραγγελιας, δεν στελνουν απλα το κουπονι το οποιο μπορει να χασεις/ξεχασεις, αλλα το βαζουν αυτοματα στο wallet, ετοιμο προς εξαργυρωση στο καλαθι κατα την διαρκεια επομενης παραγγελιας. Πινελιες που δειχνουν οτι το δουλευουν το συστημα και βελτιωνονται, θετικοτατο.

Γενικα βλεπω οτι το plus ηρθε για να μεινει.

3 hours ago, Billator said:

...Αυτό που αξίζει αυτή την στιγμή γιατί τα περισσότερα καταστήματα δεν έχουν ιδέα πως δουλεύει είναι το Price optimizer, οπου στην ουσία το Skroutz ρίχνει μόνο του τις  τιμές από τα προιόντα, και για αυτό μπορείς να δεις τις τελευταίες μέρες (αν είσαι τυχερός), άμεσα διαθέσιμα προϊόντα να τα δίνουν σε ίδιες τιμές με αυτά που θέλουν 10-30 μέρες παράδοση :P 

Ουπς, τι ειναι αυτο το "Price optimizer", βρισκουμε καπου ινφο?

• Like 4
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

23 λεπτά πριν, nek4d είπε

Ουπς, τι ειναι αυτο το "Price optimizer", βρισκουμε καπου ινφο?

Price Optimizer – Υποστήριξη Συνεργατών Skroutz

Είναι μία προσπάθεια του skroutz να κόψει το χαμό που γίνεται με τα bots για price updates , γιατί παίζονται πολλά λεφτά από πίσως σε "παράνομο" λογισμικό.

Οπότε έκανε (σε πολύ βασική μορφή της φυσικά) , ένα εργαλείο δωρεάν (εφόσον είσαι καλός συνεργάτης και πιάσεις τους "στόχους"). Δεν μπορούμε όμως να το "εντοπίσουμε" εμείς ως χρήστες. Στην ουσία "παλεύουν" για το buy box ψηλά πάνω. 

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν ξερω αν εχει συζητηθει πιο πισω, αλλα το skroutz σου αλλαζει μονο του το καταστημα κατα την διαρκεια της παραγγελιας για να γλυτωσεις μεταφορικα αν εχεις skroutz plus

Αυτο καποιες φορες σημαινει πιο ακριβα προιοντα. Δηλαδη καποια μικρα συμπληρωματα απο φαρμακεια που εβαλα ειχαν 1 ευρω παραπανω το καθενα σε σχεση με την χαμηλοτερη τιμη καταστηματος στο skroutz. Δηλαδη σχεδον 5 ευρω παραπανω συνολικα.

Ειναι ευκολια, αλλα αν κανεις ενα καλο ψαξιμο ισως τα βρεις και ολα σου φθηνοτερα αν ενδιαφερει καποιον κατι τετοιο.

Επεξ/σία από simply88

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 29/9/2023 στις 10:33 ΠΜ, Billator είπε

Δεν κόβουν τιμολόγιο για τα μεταφορικά, αν σε ενδιαφέρει κάτι τέτοιο Shopflix

Αυτό που αξίζει αυτή την στιγμή γιατί τα περισσότερα καταστήματα δεν έχουν ιδέα πως δουλεύει είναι το Price optimizer, οπου στην ουσία το Skroutz ρίχνει μόνο του τις  τιμές από τα προιόντα, και για αυτό μπορείς να δεις τις τελευταίες μέρες (αν είσαι τυχερός), άμεσα διαθέσιμα προϊόντα να τα δίνουν σε ίδιες τιμές με αυτά που θέλουν 10-30 μέρες παράδοση :P 

Τι εννοείς "δεν κόβουν τιμολόγιο για τα μεταφορικά"; Δεν υποτίθεται πως κάνεις Plus για να μην μπληρώνεις μεταφορικά;

Εμένα με ενδιαφέρει αν μπορώ με την εγγραφή μου στο Plus να αγοράζω με έκδοση τιμολογίου. Κόβουν τιμολόγιο στην περίπτωση αυτή; Σου επιτρέπουν αντικαταβολή;

Το τελευταίο που λες δεν το καταλάβα καθόλου, εννοείς την εξέλιξη τιμής;

Επεξ/σία από d4mage

49 λεπτά πριν, d4mage είπε

Τι εννοείς "δεν κόβουν τιμολόγιο για τα μεταφορικά"; 

Ότι λέει, δεν κόβουν τιμολόγιο για μεταφορικά. Τα μεταφορικά ΔΕΝ είναι δωρεάν παντού. 

52 λεπτά πριν, d4mage είπε

Εμένα με ενδιαφέρει αν μπορώ με την εγγραφή μου στο Plus να αγοράζω με έκδοση τιμολογίου. Κόβουν τιμολόγιο στην περίπτωση αυτή; 

Αν είσαι επαγγελματίας ναι κόβουν, δεν έχει σχέση το plus με την έκδοση τιμολογίων. 

Μπορείς απλά να δοκιμάσεις και να τα δεις όλα, ότι ισχύει χωρίς την συνδρομή από άποψη τιμολογίων ισχύει και με τη συνδρομή δεν ξέρω που διάβασες κάτι διαφορετικό και σε μπερδεύει. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τιμολόγιο μπορείς φυσικά να ζητήσεις, αλλά δεν το υποστηρίζουν όλα τα καταστήματα,  μπορεί το φθηνό που επέλεξες να μην εκδίδει τιμολόγια

Ακόμα να ξέρεις πως όταν ζητάς τιμολόγιο αλλάζει και η κάλυψη εγγύησης και επιστροφής σε 14 ημέρες

Επεξ/σία από sdikr
  • Like 1

33 λεπτά πριν, sdikr είπε

Τιμολόγιο μπορείς φυσικά να ζητήσεις, αλλά δεν το υποστηρίζουν όλα τα καταστήματα,  μπορεί το φθηνό που επέλεξες να μην εκδίδει τιμολόγια

Ακόμα να ξέρεις πως όταν ζητάς τιμολόγιο αλλάζει και η κάλυψη εγγύησης και επιστροφής σε 14 ημέρες

Με την εγγύηση τι γίνεται δηλαδή;

Στις 28/9/2023 στις 10:18 ΜΜ, d4mage είπε

Τώρα τελευταία ακούω από διάφορους γνωστούς μου για το Plus άλλα κάπου λέω δεν μπορεί με 17.00€/χρόνο να έχεις τζάμπα μεταφορικά σε οποιαδήποτε  χρέωση άνω των 20,00€

Καλοί οι όροι του Skroutz άλλα με αδιευκρίνιστα σημεία απ ότι κατάλαβα.

Ισχύει ότι στέλνουν με όποια μεταφορική τους συμφέρει; Σε εμάς ας πούμε δουλεύει άψογα μόνο η ACS.

Αλλάζει κάτι με τους χρόνους των αποστολών λόγο "ΤΖΑΜΠΑ";

Με την έκδοση τιμολογίων τι παίζει; Η αντικαταβολή υποστηρίζεται;

Το Plus Deals τι είναι; Σαν τα κουπόνια του Lidl Plus που σου επιτρέπει ορισμένα τεμάχια;

Συμμετέχουν όλα τα καταστήματα;

Τα Deals μου είναι εντελώς αδιάφορα περισσότερο με ενδιαφέρει να μάθω που είναι το ναι μεν, αλλά...

Ναι στέλνουν με μεταφορική που τους συμφέρει. Το κάθε κατάστημα αποφάσιζει την δικιά του. Μια φορά συνεγραζόταν μόνο με ACS. Αυτές οι εποχές πλέον ανήκουν στο παρελθόν.

Δεν αλλάζει κάτι στον χρόνο, καθώς στην πραγματικότητα η μεταφορική παίρνει κανονικά τα χρήματα της.

Τιμολόγια όταν υπάρχουν μεταφορικά εκδίδονται απευθείας απ' το skroutz. Μπορείς να τα κατεβάσεις 1-2 μέρες μετά απ' τις λεπτομέρειες τις παραγγελείας κάτω κάτω εκεί που λέει σύνοψη, πατώντας το link που γράφει (Απόδειξη μεταφορικών)

image.png.7626ac76b17e2972051e7dbf1b953a06.png

Το Plus Deals θα έλεγα ότι είναι απλώς αδιάφορο. Είναι προσφορές μόνο για τους συνδρομητές του Skroutz Plus και έχω την εντύπωση ότι σου δίνουν και περισσότερα skroutz coins.

Όχι δεν συμετέχουν όλα τα καταστήματα. Μόνο όσα είναι στο καλάθι του skroutz ( πράσινο κουμπί όχι μπλε)

5 ώρες πριν, sdikr είπε

Υπάρχει νομοθεσία που ένα κατάστημα έχει το δικαίωμα να μην κόψει τιμολόγιο; Έστω ότι θέλω έναν σκληρό δισκό, θα μου απογορέψει κάποιος το τιμολόγιο;

Εννοείς την εγγύηση του 1 έτους σε σχέση με τα 2 έτη; Δηλαδή αν κόψω τιμολόγιο δεν έχω το δικαίωμα να το επιστρέψω. Τι χάλι είναι αυτό ρε, μόνο στην Ελλάδα τέτοια κατάντια...

22 ώρες πριν, Billator είπε

Μπορείς απλά να δοκιμάσεις και να τα δεις όλα, ότι ισχύει χωρίς την συνδρομή από άποψη τιμολογίων ισχύει και με τη συνδρομή δεν ξέρω που διάβασες κάτι διαφορετικό και σε μπερδεύει. 

Εδώ διάβασα σχόλιο που μας λέει ότι υπάρχουν καταστήματα που δεν κόβουν τιμολόγια, δεν μπερδεύομαι, απλά απορώ.

Απ`ότι κατάλαβα όμως πρόκειται για πολύ μπλα-μπλα για το τίποτα. Η αλήθεια είναι πως το σκρουτζ ποτέ δεν το είχα σε ιδιαίτερη εκτίμηση, έχει θολή πολιτική.

22 λεπτά πριν, d4mage είπε

Εννοείς την εγγύηση του 1 έτους σε σχέση με τα 2 έτη; Δηλαδή αν κόψω τιμολόγιο δεν έχω το δικαίωμα να το επιστρέψω. Τι χάλι είναι αυτό ρε, μόνο στην Ελλάδα τέτοια κατάντια...

Η νομοθεσία της διετής εγγύηση καταστήματος αφορά τους καταναλωτές που δεν είναι φυσικά οι επαγγελματίες. Γίνεται και στην υπόλοιπη Ευρώπη αυτό, χωρίς φυσικά κάποιο ιδιαίτερο λόγο, απλώς γιατί υπάρχει το παράθυρο στην νομοθεσία.

Δεν ξέρω αν είναι κάποιος υποχρεωμένος κατασκευαστής να σου δώσει την οποιαδήποτε εγγύηση όταν είσαι επαγγελματίας, οπότε όταν αγοράζεις κάτι για επαγγελματικό σκοπό έχε στον νου σου τους όρους της εγγύησης. Νομίζω το skroutz σε αυτές τις περιπτώσεις παίζει με την εγγύηση του κάθε καταστήματος.

Το Skroutz σε παρόμοια ζητήματα που έχω μιλήσει μαζί του μου έχει διευκρινήσει πολλές φορές ότι το καλάθι του Skroutz πρωτίστως υπάρχει για να διευκολύνεις τους καταναλωτές και όχι τους επαγγελματίες.

Τόσο στο Skroutz όσο και στα άλλα καταστήματα για τους επαγγελματίες δεν ισχύει υποχρεωτικά η 14ήμερη αναιτιολόγητη υπαναχώρηση.

27 λεπτά πριν, d4mage είπε

Υπάρχει νομοθεσία που ένα κατάστημα έχει το δικαίωμα να μην κόψει τιμολόγιο;

Φυσικά και μπορείς, απλώς δεν πρέπει να προχωρήσεις και στην πώληση.

28 λεπτά πριν, d4mage είπε

Εδώ διάβασα σχόλιο που μας λέει ότι υπάρχουν καταστήματα που δεν κόβουν τιμολόγια, δεν μπερδεύομαι, απλά απορώ.

Τα καταστήματα που είναι στο plus κόβουν απ όσο ξέρω όλα τιμολόγια.

29 λεπτά πριν, d4mage είπε

Απ`ότι κατάλαβα όμως πρόκειται για πολύ μπλα-μπλα για το τίποτα. Η αλήθεια είναι πως το σκρουτζ ποτέ δεν το είχα σε ιδιαίτερη εκτίμηση, έχει θολή πολιτική.

Για τα καταστήματα τώρα που δεν σου κόβουν γενικά αυτό που μπορώ να σκεφτώ είναι δύο λόγοι.

• ΦΠΑ Καρουζέλ
  • Απαλλαγή απ' το ΤΕΒΕ

30 minutes ago, d4mage said:

Υπάρχει νομοθεσία που ένα κατάστημα έχει το δικαίωμα να μην κόψει τιμολόγιο; Έστω ότι θέλω έναν σκληρό δισκό, θα μου απογορέψει κάποιος το τιμολόγιο;

Ναι μπορεί να επιλέξει να μην κόψει τιμολόγιο, δεν μπορείς να τον υποχρεώσεις εσύ να σου κόψει.

Ναι και στο εξωτερικό επιλέγει κάποιος αν θα σου κόψει vat invoice ή όχι,  το περίεργο που βλέπεις;

2 minutes ago, manolis940 said:

Τα καταστήματα που είναι στο plus κόβουν απ όσο ξέρω όλα τιμολόγια.

Δεν κόβουν  όλα,  όταν επιλέξεις τιμολόγιο σε ενημερώνει αν κόβει ή αν υπάρχει άλλο κατάστημα που κόβει, συνήθως αναφέρει πως για τιμολόγιο υπάρχει κατάστημα που είναι λίγο ακριβότερο.

1 ώρα πριν, sdikr είπε

Δεν κόβουν  όλα,  όταν επιλέξεις τιμολόγιο σε ενημερώνει αν κόβει ή αν υπάρχει άλλο κατάστημα που κόβει, συνήθως αναφέρει πως για τιμολόγιο υπάρχει κατάστημα που είναι λίγο ακριβότερο.

Έχω κάνει πολλές παραγγελίες με τιμολόγιο (50+ σίγουρα), ειλικρινά δεν μου έχει τύχει ποτέ.

2 hours ago, sdikr said:

Ναι μπορεί να επιλέξει να μην κόψει τιμολόγιο, δεν μπορείς να τον υποχρεώσεις εσύ να σου κόψει.

Ναι και στο εξωτερικό επιλέγει κάποιος αν θα σου κόψει vat invoice ή όχι,  το περίεργο που βλέπεις;

56 minutes ago, manolis940 said:

Έχω κάνει πολλές παραγγελίες με τιμολόγιο (50+ σίγουρα), ειλικρινά δεν μου έχει τύχει ποτέ.

Απλα να επιβεβαιωσω τα γραφομενα του sdikr, μου εχει τυχει πολλες φορες να μην κοβουν τιμολογιο, σημερα κιολας παρελαβα μια τετοια παραγγελια που ειχα βαλει τιμολογιο και εστειλαν αποδειξη χωρις ενημερωση και προσφατως στα plus deals σε αλλη μεγαλη παραγγελια μου εβγαλε μηνυμα κατα την παραγγελια οτι το μαγαζι δεν κοβει και αν θελω να τα παρω απο το αλλο μαγαζι με ακριβοτερη τιμη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...