Προς το περιεχόμενο

Skroutz Plus

WebDevGr
Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από Witcher1st,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

16 λεπτά πριν, dtk-386 είπε

Ναι. Για μένα με το συνωστισμό που έχει αρχίσει να διαφαίνεται η αναμονή να παραλάβεις ένα παραδομένο πακέτο στα lockers πρέπει να γίνει από 48ωρο σε 24ωρο. 

μην τολμήσουμε να λήψουμε/αρρωστήσουμε/αποκοιμηθουμέ δηλαδή, να γύρισει πίσω στην Αθήνα και να το ψάχνουμε? Πιθανό σενάριο: είσαι γιατρός/φαρμακοποιός με εφημερία.

Η λύση δεν είναι το 24ώρο

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

21 λεπτά πριν, mandos είπε

μην τολμήσουμε να λήψουμε/αρρωστήσουμε/αποκοιμηθουμέ δηλαδή, να γύρισει πίσω στην Αθήνα και να το ψάχνουμε? Πιθανό σενάριο: είσαι γιατρός/φαρμακοποιός με εφημερία.

Η λύση δεν είναι το 24ώρο

εάν λείψεις δεν παραγγέλνεις πακέτο.

εάν αρρωστήσεις στο 48ωρο θα γίνεις καλά? δεν υπάρχει άλλος να το παραλάβει?

εάν αποκοιμηθείς??? σοβαρά τώρα είναι δικαιολογία αυτό να κάθεται ένα πακέτο 48 ώρες??? τι είσαι αρκούδα και έπασες σε χειμέρια νάρκη?

ξέρω η λύση είναι να γεμίσουμε την πόλη με lockers αλλά guess what....

• Like 2
  • Confused 1

θέλω να πω ότι συμβαίνουν και έκτακτα πράγματα, το 24ώρο δεν είναι λύση. Ούτε εμένα μου αρέσει που κάνουν 4-5 μέρες να τα βάλουν στο locker, οπότε απλά επιλέγω πιο μακρινό (και πιο ήσυχο) locker πλέον.

• Like 1

2 hours ago, Titos301 said:

ειναι Α-Π-Α-Ρ-Α-Δ-Ε-Κ-Τ-Η η τυχαια επιλογη εταιριας courier οταν κανουμε παραγγελιες μεσω skroutz plus

κανονικα ο χρηστης θα επρεπε να διαλεγει αναλογα με το ποια ειναι η καλυτερη στην περιοχη του

Δεν νομίζω ότι γίνεται αυτό από κανέναν. Είχα ανταλλάξει καμιά δεκαριά μέιλ με το amazon.de πριν λίγα χρόνια για να σταματήσουν να μου στέλνουν τα δέματα με UPS->Γενική Ταχυδρομική, αλλά δεν...

8 hours ago, Titos301 said:

ειναι Α-Π-Α-Ρ-Α-Δ-Ε-Κ-Τ-Η η τυχαια επιλογη εταιριας courier οταν κανουμε παραγγελιες μεσω skroutz plus

κανονικα ο χρηστης θα επρεπε να διαλεγει αναλογα με το ποια ειναι η καλυτερη στην περιοχη του

easymail μου κανει αναπαντητη δεν το ακουω, ημουν στο κουρειο

τον παιρνω μετα απο 10 λεπτα τον παιρνω του κανω το αφησατε; μου λεει οχι βεβαια δεν απαντησατε στην κληση αρα χασατε την ευκαιρια ελατε απο το καταστημα

τωρα τι να τους πεις;

3€ πληρωσα για να παω να το παρω απο το καταστημα (και για παραγγελια με αποστολη-παραδοση στην ιδια πολη)

Τι θα άλλαζε στο ότι σε κάλεσαν και δεν απάντησες;

Απο εκεί και πέρα,  τους λες να στο ξαναφέρουν σε ώρα που θα είσαι εκεί, αν σου πουνέ μα και ου τους λες είναι υποχρέωση σας να κάνετε εως 2 προσπάθειες παράδοσης, υπάρχει σχετική οδηγία στην ΕΕΤΤ

22 ώρες πριν, Titos301 είπε

easymail μου κανει αναπαντητη δεν το ακουω, ημουν στο κουρειο

τον παιρνω μετα απο 10 λεπτα τον παιρνω του κανω το αφησατε; μου λεει οχι βεβαια δεν απαντησατε στην κληση αρα χασατε την ευκαιρια ελατε απο το καταστημα

τωρα τι να τους πεις;

3€ πληρωσα για να παω να το παρω απο το καταστημα (και για παραγγελια με αποστολη-παραδοση στην ιδια πολη)

έχουν διαδρομή να κάνουν, έχεις κάποια θυρίδα σπίτι για δέματα; εάν όχι, και χρειάζεται να δοθεί το πακέτο σε φυσικό πρόσωπο, τότε η λύση είναι μία:

13 ώρες πριν, sdikr είπε

Τι θα άλλαζε στο ότι σε κάλεσαν και δεν απάντησες;

Απο εκεί και πέρα,  τους λες να στο ξαναφέρουν σε ώρα που θα είσαι εκεί, αν σου πουνέ μα και ου τους λες είναι υποχρέωση σας να κάνετε εως 2 προσπάθειες παράδοσης, υπάρχει σχετική οδηγία στην ΕΕΤΤ

Στις 12/9/2023 στις 3:26 ΜΜ, Titos301 είπε

Αν σου κάνουν μα και μου, μίλα με το support του skroutz. Πιστεύω θα σου βρουν λύση ή στην χειρότερη θα στο ξαναστείλουν.

Δυστυχώς μετά που μπήκαν και οι άλλες εταιρείες courier στον χώρο γίνεται πανηγύρι.

Στις 12/9/2023 στις 5:19 ΜΜ, mandos είπε

θέλω να πω ότι συμβαίνουν και έκτακτα πράγματα, το 24ώρο δεν είναι λύση. Ούτε εμένα μου αρέσει που κάνουν 4-5 μέρες να τα βάλουν στο locker, οπότε απλά επιλέγω πιο μακρινό (και πιο ήσυχο) locker πλέον.

Σε box now που έχω ζητήσει παράταση, μου την έχουν δώσει. Δοκίμασες να στείλεις στο skroutz ;

Στις 12/9/2023 στις 5:09 ΜΜ, dtk-386 είπε

εάν λείψεις δεν παραγγέλνεις πακέτο.

εάν αρρωστήσεις στο 48ωρο θα γίνεις καλά? δεν υπάρχει άλλος να το παραλάβει?

Ε δεν είναι και ουτοπικά όλα σε αυτή την ζωή. Αν το κατάστημα καθυστερήσει 1-2 μέρες την αποστολή, μπορεί να έχω φύγει το σκ χωριό ή να πάω και εκδρομή και να επιστρέψω μετά από 5.

Και φυσικά όχι. Δεν έχουμε παντού γνωστούς πρόθυμους ή που να τους έχουμε το θάρρος να πάνε να παραλάβουν αντί για εμάς.

• Like 1

• Λύση

image.png.88d6e375d38cf5521ad2811e85208d9f.png

Γνωριζει κανεις πως μπαινουν οι ποντοι; Μετα την ολοκληρωση της παραγγελιας; Μεχρι το τελικο σταδιο πριν την πληρωμη, δεν μου εμφανιζει κατι.

2 minutes ago, Witcher1st said:

image.png.88d6e375d38cf5521ad2811e85208d9f.png

Γνωριζει κανεις πως μπαινουν οι ποντοι; Μετα την ολοκληρωση της παραγγελιας; Μεχρι το τελικο σταδιο πριν την πληρωμη, δεν μου εμφανιζει κατι.

Οι πόντοι μπαίνουν στον λογαριασμό σου όταν παραλάβεις το προϊόν και ολοκληρωθεί η παραγγελία 

Στις 19/9/2023 στις 10:01 ΠΜ, manolis940 είπε

μπορεί να έχω φύγει το σκ χωριό ή να πάω και εκδρομή και να επιστρέψω μετά από 5.

Και στις 2 περιπτωσεις ξεφευγεις απο το 48ωρο παντως ;) 

Τώρα τελευταία ακούω από διάφορους γνωστούς μου για το Plus άλλα κάπου λέω δεν μπορεί με 17.00€/χρόνο να έχεις τζάμπα μεταφορικά σε οποιαδήποτε  χρέωση άνω των 20,00€

Καλοί οι όροι του Skroutz άλλα με αδιευκρίνιστα σημεία απ ότι κατάλαβα.

Ισχύει ότι στέλνουν με όποια μεταφορική τους συμφέρει; Σε εμάς ας πούμε δουλεύει άψογα μόνο η ACS.

Αλλάζει κάτι με τους χρόνους των αποστολών λόγο "ΤΖΑΜΠΑ";

Με την έκδοση τιμολογίων τι παίζει; Η αντικαταβολή υποστηρίζεται;

Το Plus Deals τι είναι; Σαν τα κουπόνια του Lidl Plus που σου επιτρέπει ορισμένα τεμάχια;

Συμμετέχουν όλα τα καταστήματα;

Τα Deals μου είναι εντελώς αδιάφορα περισσότερο με ενδιαφέρει να μάθω που είναι το ναι μεν, αλλά...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 ώρες πριν, d4mage είπε

Ισχύει ότι στέλνουν με όποια μεταφορική τους συμφέρει; Σε εμάς ας πούμε δουλεύει άψογα μόνο η ACS.

Αλλάζει κάτι με τους χρόνους των αποστολών λόγο "ΤΖΑΜΠΑ";

Οι περιοχές είναι συνήθως χωρισμένες από πριν, και κυρίως αφορά το που βρίσκεται το κατάστημα και όχι ο παραλήπτης. 
Κάνουν ότι μπορούν να στέλνουν όσα περισσότερα γίνεται με το last mile. 

Οπότε είναι ένα συνδυασμός που αρχικά αφορά το ΠΟΥ βρίσκεται το κατάστημα, και σε δεύτερο χρόνο ΑΝ εξυπηρετεί η περιοχή του αγοραστή από την μεταφορική αυτή. Διαφορετικά πηγαίνουμε στην επόμενη επιλογή κλπ.. 

Πχ εκεί που δούλευα είμασταν  5 μέτρα  από την ACS , το skroutz μας έστελνε  Voucher μόνο ACS για να στείλουμε στους πελάτες (οπότε παίζει άμεσα ρόλο η απόσταση του καταστήματος από την συνεργαζόμενη μεταφορική), αλλά παραλαβές είχαμε από όλες τις εταιρείες όταν αγοράζαμε ως πελάτες. 

Με την έκδοση τιμολογίων τι παίζει;

Δεν κόβουν τιμολόγιο για τα μεταφορικά, αν σε ενδιαφέρει κάτι τέτοιο Shopflix

Το Plus Deals τι είναι; Σαν τα κουπόνια του Lidl Plus που σου επιτρέπει ορισμένα τεμάχια;

Συμμετέχουν όλα τα καταστήματα;

Τα Deals μου είναι εντελώς αδιάφορα περισσότερο με ενδιαφέρει να μάθω που είναι το ναι μεν, αλλά...

Μια βλακεία είναι, "αναγκάζουν" τα καταστήματα για μία επιπλέον έκπτωση (την οποία btw ορίζει το skroutz την ελάχιστη έκπτωση). Όπου στο 95% των περιπτώσεων δεν είναι πραγματική έκπτωση επειδή ανέβασαν τ ην αρχική τιμή.

Αυτό που αξίζει αυτή την στιγμή γιατί τα περισσότερα καταστήματα δεν έχουν ιδέα πως δουλεύει είναι το Price optimizer, οπου στην ουσία το Skroutz ρίχνει μόνο του τις  τιμές από τα προιόντα, και για αυτό μπορείς να δεις τις τελευταίες μέρες (αν είσαι τυχερός), άμεσα διαθέσιμα προϊόντα να τα δίνουν σε ίδιες τιμές με αυτά που θέλουν 10-30 μέρες παράδοση :P 

Επεξ/σία από Billator
  • Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...