Προς το περιεχόμενο

Skroutz Plus

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από Witcher1st,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Thresh είπε

Να διακινδυνεύσω πρόβλεψη? Για γέλια θα είναι... 😛

Μολις μπηκα να δω. Εχει μονο ενα προιον μαλλον θα ανανεωνετε καθε ωρα. 100 ευρω και παιζει στα 115 στα φθηνοτερα.

Screenshot_1.png

Δημοσ.

Αυτό νομίζω είναι bug του αρχικού link γιατί μου το έκανε κι εμένα. Αν καθαρίσεις τα φίλτρα, έχει αρκετά προϊόντα (1835 αυτή τη στιγμή).

Το πόσα από αυτά αξίζουν ή πόσο μεγάλες είναι οι εκπτώσεις, είναι εντελώς άλλη ιστορία...

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, nzeppos είπε

Αυτό νομίζω είναι bug του αρχικού link γιατί μου το έκανε κι εμένα. Αν καθαρίσεις τα φίλτρα, έχει αρκετά προϊόντα (1835 αυτή τη στιγμή).

Το πόσα από αυτά αξίζουν ή πόσο μεγάλες είναι οι εκπτώσεις, είναι εντελώς άλλη ιστορία...

Ναι οντως μου τα εβγαλε ολα εχει λιγη ωρα. Εχει προσφορες και ιστορικα χαμηλα αρκετα. Απο εκει και περα ειναι το θεμα και τι χρειαζεται ο καθενας. Ενας 980pro στα 117 2tb ειναι καλη τιμουλα και ενα κουτι nzxt H5 elite 30 ευρω κατω απο την αμεσως επομενη τιμη.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Συνεχίζουν για μένα οι κακές εμπειρίες με το σκρουτζ... 3η εργάσιμη που δε παραδίδουν προϊόν με σήμανση παράδοσης την επόμενη μέρα (για το ιστορικό, το skroutz last mile παρέλαβε την ίδια μέρα παραγελίας το προϊόν από το κατάστημα, και για 3 μέρες το έχουν στις αποθήκες τους). 

Edit: Ξέχασα να συμπληρώσω ότι ήρθαν διανομείς σκρουτζ και τις 3 προηγούμενες μέρες στη πολυκατοικία, τη μία να μου φέρουν άλλη παραγγελία.

Και χθες που παρέλαβα παραγγελία, εν τέλει παρέλαβα λάθος προϊόν. Καταλαβαίνω ότι δεν είναι του σκρουτζ πρόβλημα αυτό, αλλά του καταστήματος, αλλά δε μου αρέσει η πολιτική επιστροφής για λανθασμένο προϊόν. Η πολιτική επιστροφής αναφέρει ότι η αποστολή του προϊόντος αντικατάστασης θα αποσταλεί αφού παραλάβει η μεταφορική το λανθασμένο προϊόν προς επιστροφή. Θα ήταν πιο λογικό να αποσταλεί το προϊόν προς αντικατάσταση πρώτα, και κατά τη παράδοσή του να παραληφθεί το λανθασμένο προϊόν.

Προσωπικά πάντως, από τις τελευταίες 5 παραγγελίες μου με παράδοση skroutz last mile, οι 2 ήταν "σωστές", όλες οι άλλες είχαν από κάποιο θέμα. Αντιθέτως, courier center, acs, svuum, γενική ταχυδρομική και προφανώς box now, τον τελευταίο καιρό είναι τρομερές, με αστραπιαίους χρόνους παράδοσης.

Επεξ/σία από thanasis00
Δημοσ.

χωρίς να θέλω να κοντραριστώ με κανέναν, και χωρίς να παίρνω το μέρος της SLM, να κρατάμε λίγο στο πίσω μέρος που μυαλού μας ότι η Ελλάδα κόπηκε στα δύο εχθές (και η Αθήνα δεν τα πήγε καλύτερα).

• Like 2
  • Super Moderators
Δημοσ.
13 hours ago, Arkin said:

Ενας 980pro στα 117 2tb ειναι καλη τιμουλα

Γιατί όταν μπορείς να πάρεις με περίπου τα ίδια χρήματα τον WD SN850X που είναι καλύτερος?

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Thresh είπε

Γιατί όταν μπορείς να πάρεις με περίπου τα ίδια χρήματα τον WD SN850X που είναι καλύτερος?

Απλα το εβαλα σαν ιστορικο χαμηλο απο τα 140 που ηταν ξερω οτι υπαρχουν καλυτεροι σε παρομοια τιμη. Πχ kc3000 στα 106 ευρω που ειναι καλυτερος και απο τους 2. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
24 minutes ago, Thresh said:

😅 Και μόλις χθες παρέλαβα τον συγκεκριμένο 980 στα 140+ από Skroutz με express (ελέω Starfield), ενώ είχα ήδη δει ότι ο WD ήταν καλύτερος αλλά ελάχιστα ακριβότερος. Δυστυχώς τον τελευταίο κανένα Σκρουτζομάγαζο δεν τον είχε άμεσα διαθέσιμο εκείνη τη μέρα. Δεν βαριέσαι... Να σημειώσω πάντως πως αυτές οι τιμές στα 120 δεν είναι εντελώς ενδεικτικές γιατί είναι από σκρουτζομάγαζα εκτός cart που φέρνουν μετά από 5-25 μέρες, χώρια τα τυχόν μεταφορικά. Αν κάποιος δεν βιάζεται, έχει καλώς.

Επίσης το 117 του Plus offer δεν εμφανίζεται στο ιστορικό τιμών, οπότε μάλλον δεν το λαμβάνουν υπ' όψιν. Ούτε και το πέτυχα όσο χάζευα στα Plus offers, οπότε μάλλον πρέπει να κράτησε για πολύ λίγο και από συγκεκριμένο μαγαζί. Δεν μου ήρθε καν ειδοποίηση, παρ' ότι τον έχω στα αγαπημένα. Σαν να λέμε πως για να πετύχουμε κάτι καλό στα offer πρέπει να πατάμε συνέχεια F5 μπας και.

Επεξ/σία από nzeppos
  • Super Moderators
Δημοσ.
4 minutes ago, nzeppos said:

😅 Και μόλις χθες παρέλαβα τον συγκεκριμένο 980 στα 140+ από Skroutz με express (ελέω Starfield), ενώ είχα ήδη δει ότι ο WD ήταν καλύτερος αλλά ελάχιστα ακριβότερος. Δυστυχώς τον τελευταίο κανένα Σκρουτζομάγαζο δεν τον είχε άμεσα διαθέσιμο εκείνη τη μέρα. Δεν βαριέσαι... Να σημειώσω πάντως πως αυτές οι τιμές στα 120 δεν είναι εντελώς ενδεικτικές γιατί είναι από σκρουτζομάγαζα εκτός cart που φέρνουν μετά από 5-25 μέρες, χώρια τα τυχόν μεταφορικά. Αν κάποιος δεν βιάζεται, έχει καλώς.

Επίσης το 117 του Plus offer δεν εμφανίζεται στο ιστορικό τιμών, οπότε μάλλον δεν το λαμβάνουν υπ' όψιν. Ούτε και το πέτυχα όσο χάζευα στα Plus offers, οπότε μάλλον πρέπει να κράτησε για πολύ λίγο και από συγκεκριμένο μαγαζί. Δεν μου ήρθε καν ειδοποίηση, παρ' ότι τον έχω στα αγαπημένα.

Κι ο KC3000 είναι ακόμα καλύτερος, στα 130 άμεσα διαθέσιμος νομιζω.

• Like 1
Δημοσ.

Ο 980pro επαιξε λιγο χθες ναι τον ειχε αμεσα διαθεσιμο στα 117 σημερα δεν τον εχει. Εχουν πεσει πολυ οι τιμες στα 100-120 περνεις κορυφαιο 2tb ssd και ξενοιαζεις. 

Δημοσ.
15 ώρες πριν, Arkin είπε

Μολις μπηκα να δω. Εχει μονο ενα προιον μαλλον θα ανανεωνετε καθε ωρα. 100 ευρω και παιζει στα 115 στα φθηνοτερα.

Screenshot_1.png

Λεει τιποτα αραγε...; με προβληματιζει το οτι ειναι "αμαρκη" αλλα βλεπω καλες κριτικες...

υπαρχει και η μικροτερη της (5.3λ) με 69,90

Δημοσ.
Μόλις τώρα, paylidis είπε

Λεει τιποτα αραγε...; με προβληματιζει το οτι ειναι "αμαρκη" αλλα βλεπω καλες κριτικες...

υπαρχει και η μικροτερη της (5.3λ) με 69,90

Εχει αρκετες φριτεζες σε προσφορες καλες εφοσον τις δουλευετε εννοειται αξιζουν σαν προσφορα στις τιμες που ειναι. 

Δημοσ.
Στις 5/9/2023 στις 5:26 ΜΜ, Titos301 είπε

Παιδια παραγγειλα ενα εξωτερικο δισκο cd και μ ηρθε χωρις αποδειξη μεσω σκρουτζ πλας, φανταζομαι η εγγυηση 2 χρονων σκρουτζ θα με καλυψει; σας εχει συμβει εσας;

Σε λιανική μου την ζητάνε πάντα. Καλό είναι να τις κρατάς έστω και ηλεκτρονικά. ( πχ μια φωτογραφία )

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...