Προς το περιεχόμενο

Skroutz Plus

WebDevGr
Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από Witcher1st,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παρήγγειλα μια τηλεόραση μέσω Σκρουτζ από ένα μαγαζί τον προηγούμενο μήνα , δεν θέλω να αναφέρω όνομα. Κάνω πληρωμή και βλέπω στο παραστατικό ότι είναι άλλο μοντέλο. Επικοινωνώ τηλεφωνικά με την εξυπηρέτηση πελατών του Σκρουτζ το αναφέρω και μου λένε θα επικοινωνήσουμε με το κατάστημα. Σήμερα παρέλαβα. Περίμενα σήμερα όλη μέρα επικοινωνία ή email, κάλεσα 2 φορές καμία απάντηση από το κατάστημα (μιλάω μόνο με Σκρουτζ). Τελικά έκανα επιστροφή προϊόντος. Από εβδομάδα θα παραλάβει ο κούριερ να το επιστρέψει. Στην σελίδα του Σκρουτζ ακόμα υπάρχει η λάθος καταχώρηση από το συγκεκριμένο μαγαζί άλλά και στην σελίδα του καταστήματος. Καταλήγοντας αν δεν είχα την προστασία θα έπρεπε να πληρώσω από την τσέπη μου για την επιστροφή, ενώ τώρα αναλαμβάνει το Σκρούτζ. Είναι μια υπηρεσία που αξίζει την συνδρομή.

• Like 4
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

1 hour ago, Arkin said:

Γνωρίζετε γιατί κάποια προϊόντα δεν αποδίδουν πόντους? Ενώ έχουν ίδια τιμή με άλλα δεν δίνουν.

Υποψιαζομαι οτι ειναι (και) θεμα καταστηματος γιατι και 'γω εχω πετυχει το ιδιο προιον με διαφορετικους ποντους απο καταστημα σε καταστημα.

Μόλις τώρα, nek4d είπε

Υποψιαζομαι οτι ειναι (και) θεμα καταστηματος γιατι και 'γω εχω πετυχει το ιδιο προιον με διαφορετικους ποντους απο καταστημα σε καταστημα.

Και τα 3 προιοντα ειναι απο το ιδιο καταστημα για αυτο μου φανηκε και περιεργο. Στα 2 δινει ποντους στο 1 οχι. 

• Like 1

2η φορά μου στέλνει λάθος προϊόν το web suplies. Τις προάλλες παράγγειλα ένα mesh με 3 pack μέσο skroutz και στέλνει το web suplies το 2 pack (η απόδειξη έγραφε 3 pack) το δίνω για αντικατάσταση και στέλνω το παλιό παίρνω το νέο πάλι 2pack και απόδειξη με 3 pack το ξανά δίνω για αντικατάσταση και μου βγάζει το σκρουτζ επιστροφή χρημάτων την στιγμή που υπάρχουν σε άλλο κατάστημα και θα μπορούσε να το δώσει από αλλού. Θα το κάνω εγώ βέβαια. Απλά συνεχίζω να υποστηρίζω ότι  κάποιο πόλεμο έχουν μεταξύ τους καταστήματα και σκρουτζ. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η ευκολία του να παρακολουθείς τις παραγγελίες σου και σε τι στάδιο βρίσκονται είναι επίσης πολύ εύκολη τι στιγμή που τα περισσότερα καταστήματα απλα σου δίνουν αριθμό και μπες μετά εσύ να βρεις που βρίσκετε το πακέτο. Εδω έτοιμο το νούμερο πατάς σε πάει αμέσως στο tracking και βλέπεις που βρίσκεται το πακέτο. 

IMG_20230903_182530.jpg

Επεξ/σία από Arkin
  • Like 1

Παιδια παραγγειλα ενα εξωτερικο δισκο cd και μ ηρθε χωρις αποδειξη μεσω σκρουτζ πλας, φανταζομαι η εγγυηση 2 χρονων σκρουτζ θα με καλυψει; σας εχει συμβει εσας;

2 λεπτά πριν, Titos301 είπε

Παιδια παραγγειλα ενα εξωτερικο δισκο cd και μ ηρθε χωρις αποδειξη μεσω σκρουτζ πλας, φανταζομαι η εγγυηση 2 χρονων σκρουτζ θα με καλυψει; σας εχει συμβει εσας;

κοίτα στην καρτέλα της παραγγελίας αν στην έχουν βάλει ηλεκτρονικά.

• Like 1
  • Thanks 1

6 λεπτά πριν, dtk-386 είπε

κοίτα στην καρτέλα της παραγγελίας αν στην έχουν βάλει ηλεκτρονικά.

Α το ληψη παραστατικου ηταν! Οκ την εχουν βαλει τελικα οπως το πες, φανταζομαι μενει εκει για παντα

1 λεπτό πριν, Titos301 είπε

Α το ληψη παραστατικου ηταν! Οκ την εχουν βαλει τελικα οπως το πες, φανταζομαι μενει εκει για παντα

Ναι κανονικα. Αμα θες το εκτυπωνεις/αποθηκευεις για να το εχεις και τοπικα αν θες

• Thanks 1

Πως είναι οι παραδόσεις σας τις τελευταίες μέρες; Χρειάστηκε να κάνω 2 παραγγελίες, η μία πριν 1 βδομάδα ενώ ήταν με παράδοση την επόμενη εργάσιμη, έκανε +2 μέρες να φτάσει, και σήμερα πάλι το ίδιο σε παραγγελία την επόμενη εργάσιμη, και δεν έχω παραλάβει ακόμα. Αν είναι να μην ισχύει η παράδοση την επόμενη εργάσιμη, ας το βγάλουν, γιατί πληρώνουμε άδικα λίγο παραπάνω για τα προϊόντα που έχουν παράδοση την επόμενη μέρα...

Εγω σημερα παραγγελνω αυριο ερχονται αρκει να ειναι καθημερινη και οχι ΣΚ. ACS στο 90% τα φερνει σπιτι τα βαζει μεσα στην πορτα μου κατεβαινω τα περνω ολα αψογα εξαιρετικοι και η καλυτερη εταιρια κουριερ σημερα ενω καποτε ηταν λιγο πιο πισω. 

• Like 1

Ανανέωσε αυτόματα το Plus στα 17 ευρώ/χρόνο (προφανώς), μόνο που φέτος δεν είχε κουπόνια όπως πέρσι που ανανέωσα χειροκίνητα και μετά τη λήξη της συνδρομής. Μάλλον πρέπει να την κλείσω την αυτόματη ανανέωση...

Εκτός των άλλων οι φετινοί όροι είναι χειρότεροι, μιας και δίνει δωρεάν μεταφορικά μέχρι 8 κιλά αντί για 14 (εκτός από ορισμένες κατηγορίες, που με μια πρώτη ματιά δεν με πολυενδιαφέρουν). Σαν να λέμε κάθε χρόνο και χειρότερα.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, nzeppos είπε

Ανανέωσε αυτόματα το Plus στα 17 ευρώ/χρόνο (προφανώς), μόνο που φέτος δεν είχε κουπόνια όπως πέρσι που ανανέωσα χειροκίνητα και μετά τη λήξη της συνδρομής. Μάλλον πρέπει να την κλείσω την αυτόματη ανανέωση...

Εκτός των άλλων οι φετινοί όροι είναι χειρότεροι, μιας και δίνει δωρεάν μεταφορικά μέχρι 8 κιλά αντί για 14 (εκτός από ορισμένες κατηγορίες, που με μια πρώτη ματιά δεν με πολυενδιαφέρουν). Σαν να λέμε κάθε χρόνο και χειρότερα.

δεν έχω χρησιμοποιήσει 3 κουπόνια (5+5+10 ευρώ) το τελευταίο διάστημα τα οποία μου εστάλησαν προσωποποιημένα και τελικά έληξαν.

ο λόγος? δεν είχα κάτι να αγοράσω αξίας άνω των 60 ευρώ. im full. :ph34r::lol:

Επεξ/σία από dtk-386

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...