manolis940 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2023 10 λεπτά πριν, 2-pi-O είπε Όπως σου έγραψα και παραπάνω, αυτά τα μεταφορικά που γράφουν τα καταστήματα είναι είτε λάθος ή πλασματικά. Το soundbar με δέμα μήκους 1.5 μέτρου αποκλείεται να είχε ογκομετρικά 4€ μεταφορικά και γι'αυτό μόνο το συγκεκριμένο κατάστημα είχε τόσο μεταφορικά κι άλλα είχαν 20-30€ Πολλές φορές τα καταστήματα βάζουν μέσα στην τιμή του προϊόντος τα μεταφορά γιατί λειτουργούν αρνητικά στην ψυχολογία του καταναλωτή και είναι και ένας απ' τους κύριους λόγους που αφήνει καλάθια και δεν προχωράει στην αγορά. Έτσι σου λένε σταθερά μεταφορικά 3€ για όλη την Ελλάδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
2-pi-O Δημοσ. 30 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2023 2 λεπτά πριν, manolis940 είπε Πολλές φορές τα καταστήματα βάζουν μέσα στην τιμή του προϊόντος τα μεταφορά γιατί λειτουργούν αρνητικά στην ψυχολογία του καταναλωτή και είναι και ένας απ' τους κύριους λόγους που αφήνει καλάθια και δεν προχωράει στην αγορά. Έτσι σου λένε σταθερά μεταφορικά 3€ για όλη την Ελλάδα. Θα μπορούσε να ισχύει, διότι στο συγκεκριμένο κατάστημα η τιμή είναι και 50€ πάνω από τα άλλα. Αλλά επίσης γράφει κι αυτό όταν πας να κάνεις παραγγελία: Αναφορά σε κείμενο Για ιδιαίτερα βαριά ή ογκώδη προϊόντα, ενδέχεται τα έξοδα αποστολής να μην υπολογίζονται βάσει των ανωτέρω κριτηρίων, αλλά κατά περίπτωση και κατόπιν συνεννόησης (τηλεφωνικής ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου) με τον πελάτη. Οπότε, αν έπαιζα τζόγο, θα έπαιζα πως θα πέσει τηλεφώνημα όταν βάλεις παραγγελία το soundbar του 1.5 μέτρου και έχεις πληρώσει 4.9€ για courier. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorginho Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 12 ώρες πριν, 2-pi-O είπε Όπως σου έγραψα και παραπάνω, αυτά τα μεταφορικά που γράφουν τα καταστήματα είναι είτε λάθος ή πλασματικά.... και βλέπεις φυσιολογικό να θέλει 4.9€ το κατάστημα από την Κοζάνη, 400χλμ μακρυά; (σ.σ. το skroutz θέλει 8€ για να μου το φέρει από το φτηνότερο κατάστημα στην Αττική ενώ όλα τα καταστήματα ζητάνε 20+) Και για το μηχανάκι που βλέπεις, μιλάμε για δέμα διαστάσεων σχεδόν μισού κυβικού μέτρου. Σου φαίνεται λογικό εσένα τα 4€ μεταφορικά, από τα Γιαννιτσά κιόλας; Ακόμα και με απλό ΕΛΤΑ δέμα που στέλνει, είναι πολύ λίγα. Ακόμα κι να ίσχυε, που ακύρωση θα έτρωγες εγώ πιστεύω ή θα σου έλεγαν πως "ισχύει μόνο το option 2, μεταφορική 15€", και πάλι συγκρίνεις ανόμοια πράγματα. Άλλο να περιμένω πόσες μέρες και να μου έρθει χαρτάκι, να παίρνω άδεια από την δουλειά μου και να πάω να στηθώ στα ΕΛΤΑ για να πάρω το δέμα, άλλο να μου το φέρουν στην πόρτα μου ό,τι ώρα θέλω. Έλα γιατί παρατραβηξε η υπόθεση με τις υποθέσεις και την παραπληροφορηση από μέρους σου και από άλλους. Είπα την ηχομπαρα την έβαλα ψάχνοντας 3 δευτερόλεπτα εντελώς τυχαία για να έχω ένα τυχαίο παράδειγμα, δεν την έχω αγοράσει, άνοιξα το σκρουτζ και έγραψα "soundbar" και διάλεξα την 1η που βγήκε. Αν αμφισβητείς κάτι, δοκίμασε αν θες να την αγοράσεις να δούμε, εγώ δεν την χρειάζομαι ούτε για τη δουλειά που κάνει, ούτε και για αποδείξω κάτι σε κανέναν (έχω ήδη αρκετά αποδεικτικά παρακάτω). Μας νοιάζει πιστεύω πάντα η συνολικά χαμηλότερη τιμή πιστεύω (έτσι αγοράζω εγώ τουλάχιστον, αν κάποιος θέλει να ηρωσει παραπάνω για να λέει ότι "ναι αλλά δεν πλήρωσα μεταφορικά" είναι άλλο θέμα αναφέρθηκε ήδη). Είπα επίσης ότι όλα τα υπόλοιπα που ανέφερα δεν είναι θεωρία αλλά ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ ΜΟΥ! Δεν "μαντεύω" αν το μαγαζί θα ρίξει άκυρο ή αν θα εμφανιστούν ξαφνικά παραπάνω μεταφορικά ή αν θα με πάρουν τηλέφωνο να ζητήσουν παραπάνω λεφτά! ΠΑΡΉΓΓΕΙΛΑ ΚΑΙ ΠΑΡΈΛΑΒΑ! Και φυσικά ακόμα και τώρα, μήνες μετά, τα μεταφορικά σε όλα αυτά παραμένουν ίδια, δεν είναι δηλαδή ότι το μαγαζί "μου την χάρισε, δεν ήθελε να μπλέξει" κλπ κλπ και αφού είδε ότι μπήκε μεσα με τα μεταφορικά τα άλλαξε! Ναι λοιπόν, από Κοζάνη, Γιαννιτσά, Θεσσαλονίκη και Αθήνα είχα αποστολές στην επαρχία που μένω (ευτυχώς εντός ηπειρωτικής Ελλάδας, τα νησιά που αναφέρθηκαν είναι, δυστυχώς, πολύ ειδικές περιπτώσεις) και τα έξοδα ήταν αυτά που πάντα έλεγαν! Μισό κυβικό ξέρεις πόσο είναι; έχεις καθόλου αίσθηση; τα πακέτα που ήρθαν είναι του ποδηλάτου 28Χ28Χ46εκ (πρακτικά όσο μια σχολική τσάντα και σε όγκο 0,03 κυβικά!) και της μηχανής 2-3 εκατοστά παραπάνω (μιλάμε για πράγματα που είναι για παιδάκια μηνών, όχι ενήλικες!). Το πακέτο με τις πάνες που πουλάνε εδώ με δωρεάν μεταφορικά είναι και πιο ογκώδες και πιο βαρύ και από τα δύο αυτά και είναι επίσης κάτι που έχω ήδη ψωνίσει! Και μια που βρέθηκε ο ένοχος και αρχίσαμε τα περί ογκομετρικου.... Για πείτε ρε παιδιά εσείς οι έμπειροι, πού και πώς λέει ο σκρουτζ πώς υπολογίζει το ογκομετρικο; το πάει διά 3000; δια 5000; δια 1000; με τι διαιρέτη το υπολογίζει; και με τι κόστος ανά "κιλό" για τα plus μέλη; Τα λέει όλα αυτά πουθενά; Τίποτα δε λέει! Μόνο γενικότητες "το κόστος μπορεί να είναι μεγαλύτερο" κλπ...! Και στην τελική γιατί μέσω του καλαθιού σκρουτζ να έχω μεγαλύτερη χρέωση από ότι μέσω του ίδιου του μαγαζιού, άσχετα αν αυτό λέγεται "πραγματικό" ή "ογκομετρικο"? Από αλλη επιχείρηση ψωνίζω; Θα έρθει με άλλο μέσο; Αααα ναι, είπαμε "είναι λάθος και πλασματικά"! Λέτε ε; Πάρτε λοιπόν τώρα και λοιπά αποδεικτικά (πάντα με τεκμήρια φίλτατοι, όχι με "μαντεψιες" γιατί μην τυχόν μας πει κάποιος ότι κάνει και τσατσιές ο σκρουτζ με τα μεταφορικά!)... Για βάλτε αυτά τα δύο παραπάνω στο καλαθι του σκρουτζ και πείτε μου πόσο πάει η τιμή;;; Και έστειλαν και με κουριερ όπως ζήτησα, με γλίτωσαν από το μαρτύριο των ΕΛΤΑ. Πάμε και στα ογκώδη τώρα... Ιδού το καλάθι σκρουτζ... Και ιδού από πού αγόρασα... Εδω άραγε πόσα λεφτά θα "γλίτωνα" από το καλάθι του σκρουτζ? Παρεμπιπτόντως το κατάστημα έστειλε με πρακτορείο μεταφορών (τα καθίσματα αυτοκινήτου είναι όντως κάπως πιο ογκώδη), προφανώς η μεταφορά έχει κάποιο κόστος και προφανώς το κόστος αυτό υπάρχει ήδη στην τιμή του προϊόντος, αλλά τι στο καλό μας νοιάζει αυτό, όταν είναι η χαμηλότερη συνολική τιμή ούτως ή άλλως; (καλά, ήταν και η χαμηλότερη τιμή προϊόντος χωρίς να μετράμε τυχόν μεταφορικά έτσι κι αλλιώς). Και τωρα προσοχή... Τα 5,99€ της επόμενης παραγγελίας δεν είναι τίποτα "κρυμμένα έξοδα", αλλά είναι +2€ από τα 3,99€ που επίσης ισχύουν αλλά για απλά ΕΛΤΑ, ενώ φυσικά πλήρωσα τα επιπλέον 2€ αυτά για αποστολή με ΕΛΤΑ Courier που είναι απείρως καλύτερη εμπειρία τουλάχιστον στην περιοχή μου. Επίσης αν το εν λόγω μαγαζί έτσι κι αλλιώς στέλνει με ΕΛΤΑ ή ΕΛΤΑ κουριερ με αυτές τις τιμές, ο σκρουτζ (το ίδιο μαγαζί δηλαδή μέσω "καλαθιού σκρουτζ"!) μέσω τίνος κουριερ δηλαδή θα έστελνε που ήθελε 17€ αντί για 4€ όπως ήδη είδαμε προηγουμένως? Γιατί ξαφνικά για το ίδιο πράγμα άλλο κόστος (αφού ήδη επαληθευσαμε ότι τα χαμηλότερα μεταφορικά δεν ήταν "λάθος"); Δε μου αρέσει να στηρίζομαι σε υποθέσεις, γι αυτό πείτε εσείς οι έμπειροι των 420 αποστολών, έρχεται με λιμουζίνα το πακέτο ή έρχεται πάλι με ΕΛΤΑ ή ΕΛΤΑ κουριερ ξέρω γω; Είμαστε εντάξει τώρα; Άλλα αποδεικτικά δεν ποσταρω, αν ακόμα και τώρα δεν καταλαβαίνετε τι κάνει ο σκρουτζ σε τέτοιες περιπτώσεις, δε σώζεστε. Μην κάνετε αοριστες υποθέσεις! Στοιχεία έχετε; Πριν λίγα χρόνια συγγενής μου με μαγαζί με ρούχα παπούτσια έστελνε με acs με 3€ ανά αποστολή σταθερή τιμή! Βάλε 2 κουτιά με παπούτσια μαζί και αμέσως αμέσως έχεις τον όγκο του lorelli! Τα μαγαζιά δεν έχουν τιμές ιδιωτών. Το αν τα 3€ πριν 5-6 χρόνια είναι 4€ ή 5€ σήμερα σίγουρα μπορεί να είναι, πάντως 14€ και 17€ και 21€ δεν είναι με την καμία και αυτό ούτε υπόθεση είναι ούτε και ιδιαίτερη σκέψη θέλει. ΥΓ. Πιστεύω μέχρι καταλάβατε ότι αν είχα παραγγείλει από σκρουτζ όλα τα παραπάνω θα έβλεπα ένδειξη στο σκρουτζ plus ότι "έχω γλιτώσει 20€ μεταφορικά από 4 παραγγελίες" έτσι; Τι είπαμε "γλίτωσα" στην πραγματικότητα;;; 😏 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elgol Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 Εισαι ωραιος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tryfos Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 Εγώ βλέπω διάφορα κουφά με τα points πάντως και γενικά το πράγμα δεν κυλάει καθόλου ομαλά-σε αντίθεση με το box: Μια φορά μου βγάζει σε 4 λεπτά είμαστε εκεί και σε 30 δευτερόλεπτα, "δεν μπόρεσε να γίνει δήθεν παράδοση" (στο point!). Μετά 3-4 επαναδρομολογήσεις όλα μόνοι τους και γενικά έκανε το πράγμα να έρθει άνω της βδομάδας. Απαράδεκτη επίδοση. Μια άλλη φορά έρχεται στο viber "δυστυχώς δε μπορέσαμε να παραδώσουμε" (στο point) και μετά από 1 λεπτά "το δέμα σου μόλις τοποθετήθηκε στη θυρίδα". Ό,τι να 'ναι. Γενικά το σύστημα δε νομίζω ότι λειτουργεί ρολόι- ούτε καν- και είναι θέμα τύχης τι θα γίνει με την κάθε παραγγελία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
2-pi-O Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, giorginho είπε Έλα γιατί παρατραβηξε η υπόθεση με τις υποθέσεις και την παραπληροφορηση από μέρους σου και από άλλους. Είπα την ηχομπαρα την έβαλα ψάχνοντας 3 δευτερόλεπτα εντελώς τυχαία για να έχω ένα τυχαίο παράδειγμα, δεν την έχω αγοράσει, άνοιξα το σκρουτζ και έγραψα "soundbar" και διάλεξα την 1η που βγήκε. Τώρα είμαι σίγουρος πως λες ψέμματα, διότι πολύ απλά: 1. Η συγκεκριμένη ηχόμπαρα δεν βγαίνει πρώτη. Ας πούμε όμως πως έχουμε άλλο αλγόριθμό κι εμένα την εμφανίζει στο μέσο της σελίδας. 2. Το κατάστημα που επέλεξες είναι "ακριβό" και βγαίνει 6-7ο στην λίστα των αποτελεσμάτων, με άλλα πολύ φτηνότερα (συμπεριλαμβανόμενων και των μεταφορικών), κι με όλα σχεδόν τα άλλα να έχουν τα σωστά μεταφορικά. Και να μην ήθελες να το πάρεις μέσω skroutz, είχε άλλα καταστήματα πολύ φτηνότερα, εκείνα είδες πρώτα στην λίστα. https://www.skroutz.gr/s/36599600/Samsung-HW-Q700B-Soundbar-320W-3-1-2-me-Asyrmato-Subwoofer-kai-Tilecheiristirio-Mayro.html Άρα προφανώς και το έψαξες και διάλεξες το συγκεκριμένο παράδειγμα εσκεμμένα, ακόμη και αν προφανώς δεν σύμφερε σε καμία περίπτωση κανέναν, με skroutz ή χωρίς. Όσον αφορά την ογκομετρική χρέωση, το έχουν όλες οι courier στην σελίδα τους. Με ΕΛΤΑ courier για δέμα όσο το μηχανάκι που παρήγγειλες (το πραγματικό του μέγεθος κι όχι την συσκευασία μάλιστα) το χρεώνει 31 κιλά ή 108.77€ και μάλιστα για παραλαβή από το κατάστημα, όχι παραλαβή-παράδοση στον χώρο σου. Και 50% έκπτωση να έχει ως επαγγελματίας, πάλι το κόστος ξεπερνά την αξία όλου του δέματος. Άρα αν εσύ παρήγγειλες με courier δέμα τέτοιου μεγέθους αξίας 40€ στο έστειλαν με 7€ μεταφορικά όπως λες, είτε μπήκαν μέσα με τα μπούνια για να σε εξυπηρετήσουν (να τους πούμε ένα μεγάλο μπράβο), είτε δεν θα το λάβεις ποτέ. Και ναι, έχω παραγγείλει μεγάλα δέματα έτσι πάνω από μία φορά (μπορεί και 100 φορές) και ποτέ κανένα κατάστημα δεν τα έστειλε με τα μεταφορικά που έγραφε στην σελίδα του, εκτός από μία και μοναδική περίπτωση όπου το κατάστημα παρέδιδε με δικό του φορτηγό στις παραπλήσιες περιοχές. Πάντα έπεφτε τηλέφωνο για αναπροσαρμογή των μεταφορικών ή ακύρωση. Δεν είμαι και πρωτάρης στις ηλεκτρονικές αγορές όπως καταλαβαίνεις. Όσον αφορά το αστείο "στοιχεία έχετε;", πάρε παράδειγμα το ίδιο το soundbar που εσύ ο ίδιος έφερες για παράδειγμα διαλέγοντας συγκεκριμένο κατάστημα. Μέσω skroutz έχει 366€ με τα μεταφορικά. Το κατάστημα που έβαλες έχει 404€ με τα μεταφορικά (ακόμα κι αν πιστέψουμε πως θα το στείλει με 4.9€), το φτηνότερο εκτός skroutz 371€ με τα μεταφορικά. Οπότε αυτογκόλ με το προϊόν που ο ίδιος διάλεξες να μας παρουσιάσεις ως "απάτη του skroutz". Δεν χρειάζεται να κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας σαν μικρά παιδιά. Αφού εσύ μπορείς να παραγγέλνεις δέματα με ογκομετρικό βάρος 30+ κιλά με 5€ μεταφορικά, χίλια μπράβο σου, συνέχισε και μακάρι από καρδιάς να βρίσκεις πάντα τέτοιες ευκαιρίες. Οι υπόλοιποι δεν είμαστε τόσο τυχεροί και το skroutz μας βολεύει να κάνουμε την δουλειά μας. Επεξ/σία 31 Αυγούστου 2023 από 2-pi-O Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 Εγώ παρήγγειλα φούρνο εστία απορροφητηρα και με το plus πλήρωσα 15 ευρώ μεταφορικά ήρθαν σπίτι μου τα κατέβασαν και τα έφεραν και μέχρι μέσα. Πόσα θα ήθελα από σκέτο κατάστημα χωρίς το plus? Επαρχία έτσι όχι κέντρο πόλη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorginho Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 8 ώρες πριν, 2-pi-O είπε Τώρα είμαι σίγουρος πως λες ψέμματα, διότι πολύ απλά: 1. Η συγκεκριμένη ηχόμπαρα δεν βγαίνει πρώτη. Ας πούμε όμως πως έχουμε άλλο αλγόριθμό κι εμένα την εμφανίζει στο μέσο της σελίδας. 2. Το κατάστημα που επέλεξες είναι "ακριβό" και βγαίνει 6-7ο στην λίστα των αποτελεσμάτων, με άλλα πολύ φτηνότερα (συμπεριλαμβανόμενων και των μεταφορικών), κι με όλα σχεδόν τα άλλα να έχουν τα σωστά μεταφορικά. Και να μην ήθελες να το πάρεις μέσω skroutz, είχε άλλα καταστήματα πολύ φτηνότερα, εκείνα είδες πρώτα στην λίστα. Νταξει τι να πω πια... επιμενεις στην ηχομπαρα, το μοναδικο πραγμα που ειπα οτι δεν ασχοληθηκα πανω απο 3 δευτερολεπτα, ενω έχω άλλα που με εκαιγαν και ασχοληθηκα ωρες και μερες για να τα παρω...! Κατσε ομως, γιατι με εκανες τωρα να ασχοληθω και ακομα και η ηχομπαρα εσενα θα "καψει" τελικα...! Spoiler Ειπα πουθενα οτι "κοιταχτε στο φθηνοτερο καταστημα της ηχομπαρας το σκρουτζ σας κλεβει!"???? Το εγραψα πουθενα εγω αυτο το πραμα οταν εβαλα την ηχομπαρα στο σπόιλερ??? Προφανως και εκανα 3 δευτερολεπτα scroll down για να βρω ενα μαγαζι που 1ον συμμετεχει στο plus και 2ον εχει τραγικη διαφορα μεταφορικων μεταξυ plus και της ιδιας του της σελιδας, ωστε σας δειξω "ενα περιστατικο", εντελως τυχαιου προϊοντος, που δεν εχω ψωνισει, σαν ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ, σαν ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟ του τι κανει με τα μεταφορικα εντος ενος και του ιδίου μαγαζιου... Μα ΤΟΣΟ πια κολλησες εκει;;; Δεν ηταν εκει το νοημα να δουμε την χαμηλοτερη τιμη, ηταν να δουμε το ΠΡΟΒΛΗΜΑ! Στην περιπτωση της ηχομπαρας αυτης λοιπον τα 8 πρωτα σε τιμη μαγαζια ειτε πουλανε μονο μόνα τους ειτε μονο μεσω σκρουτζ, το 9ο υποστηριζει και τα 2 και εχει μια μικρη διαφορα στα μεταφορικα (χαμηλοτερα παλι στο ιδιο το μαγαζι παρα μεσω σκρουτζ) και εγω πηρα το 10ο, δηλαδη το 2ο απο οσα εχουν και καλαθι σκρουτζ και... δικο τους (και αρα οχι 6ο-7ο), στο οποίο η διαφορά ειναι μερα με τη νυχτα! Ακομα δεν εχεις καταλαβει ποιο ειναι το προβλημα με τα μεταφορικα του σκρουτζ; Ολα τα άλλα ομως που εχω αναφερει ειναι παραδειγματα και καλυτερης τιμης που χαντακωνεται απο τα μεταφορικα του plus και μονο του plus και ολα αυτα τα αλλα που εχω τα εχω ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ πληρωνοντας στο μαγαζι το ιδιο τα ΧΑΜΗΛΑ μεταφορικα! Γιατι να θελω να κανω ολοκληρο "αγωνα" και να ειμαι τοσο "απροσεκτος" να βαλω "αυτογκολ"?? Ειναι ηλιου φαεινοτερο οτι ηταν παραδειγμα του φαινομενου "άλλα χρεωνει το μαγαζι και άλλα, αρκετα παραπανω, ο τσιγκουνης" και αυτο φυσικα ισχυει και για την ηχομπαρα με τον συγκεκριμενο πωλητη! Πρωτο αποτελεσμα στην κατηγορια ειπα ηταν, γι αυτο την διαλεξα, 3η απο αριστερα (σκρινσοτ στο σπόιλερ παραπανω) και σαν μοντελο θα την γνωριζουν οι περισσοτεροι, πού ηταν το περιεργο; Θες να παρεις την "πρωτη-πρωτη" τερμα αριστερα μιας που πηγα ταχα τοσο "στοχευμενα" στην σαμσουνγκ να δεις τι γινεται με αυτην στις "τελικες τιμες"?? (και αν θες προσθεσε στα 3 μαγαζια που ειναι φθηνοτερα στο λινκ και το Πλαισιο στα 119€ +0€μεταφ., τον Κωτσοβολο στα 119,00 +1,50€μετφ. και ενδεχομενως κι αλλους που δεν βγαινουν στο σκρουτζ και βλεπεις ποσο ακομα πιο πισω ειναι το καλαθι του σκρουτζ στη σειρα των φθηνοτερων συνολικα! To Public με 3€ τη στελνει, ιδιο τελικο κοστος με καλαθι σκρουτζ, αλλά γιατι πρεπει ο σκρουτζ να χρεωνει 10€, οταν τοσο πολλοι αλλοι το μπορουν φθηνοτερα?) Και μια λοιπον που λες για τα "στοιχεια" σου οτι ειναι η ιδια η ηχομπαρα, οτι εβαλα "αυτογκολ" που δεν ειχα δει καν τις τιμες των αλλων πριν (γιατι οπως ειπα δεν ειχαν νοημα για αυτο που ηθελα να δειξω), δες παλι ο ιδιος το λινκ που εβαλες!!! 349€ η χαμηλοτερη τιμη ΕΚΤΟΣ ΣΚΡΟΥΤΖ η ηχομπαρα, 372 στον φθηνοτερο μεσω σκρουτζ (4ο συνολικα στη λιστα με ταξινομηση κατα χαμηλοτερη τελικη τιμη)!!! Τώρα αν αλλαξαν οι τιμες απο την ωρα που ποσταρες δε ξερω, πιθανον να άλλαξαν. Ξαναλεω ομως οτι χανεις το νοημα ετσι, δεν γινεται να συγκρινουμε διαφορετικα μαγαζια μεταξυ τους, γιατι αλλη τιμη θελει να πετυχει ο ενας και αλλη ο αλλος! Συγκρινουμε ΤΟ ΙΔΙΟ μαγαζι με τον "εαυτο του" μεσω καλαθιου σκρουτζ, γιατι πολυ απλά δεν εχει νοημα να εχει διαφορετικο κοστος μεταφορικων για το ιδιο προϊον και με την ιδια τιμη αγορας (γι αυτο και παραμενει σωστη η αρχικη μου επιλογη της ηχομπαρας, παροτι, ξαναλεω, τυχαια σαν επιλογη προϊοντος). Το καταλαβες το προβλημα τωρα ή ακομα; Spoiler Και επειδη και το μαγαζι με τα 349€ γραφει κατι του στυλ "το κοστος των μεταφορικων υπολογιζεται κατα την παραγγελια", το πηγα μεχρι το τελευταιο βημα, της πληρωμης και επιβεβαιωσης δηλαδη, και παλι 349€ βγαζει να πληρωσω. Και ναι, ειναι και (ουσιαστικα) στην ακριτικη Ελλαδα το μαγαζι, εχει καμια 700χμ ταξιδι να κανει! Ασχετο, μια φορα κι εναν καιρο ενα μεγαλο μερος των παραγγελιων μου σε ειδη Η/Υ πηγαιναν στο Ηρακλειο Κρητης, ειχα παρει μαλιστα και UPS 800VA απο εκει που θα ζυγιζε κανα 10κιλο, γιατι πολυ απλα ηταν συνολικα ο φθηνοτερος πωλητης σχεδον σε ολα τα hardware parts! Κι ας ειχε να φορτωσει... καραβι για να τα φερει στη Στερεα Ελλαδα! Spoiler Και πηγες φυσικα μετα το σχολιο μου οτι ο επαγγελματιας εχει τελειως αλλες τιμες απο τον ιδιωτη και μου εβαλες τιμη Πορτα-Πορτα για ιδιωτη για πακετο μεγεθους μεγαλυτερου κι απο του καθισματος αυτοκινητου που ανεφερα (ολοκληρο ντουλαπι κουζινας χωραει στο 70*55*40!) ενω προφανως (και το ειπα ηδη) τετοιου ογκου πακετα πανε (ακομα και απο επαγγελματιες) με μεταφορικη εταιρεια με πραγματικο κοστος (γιατι ειπαμε/ειδαμε οτι αυτο μπορει να ειναι ηδη ενσωματωμενο στην τιμη προϊοντος ωστε να φαινονται με 0€ τα μεταφορικα) 5€ με 10€ (αν θυμαμαι καλα ειχα ριξει τυχαια μια ματια στο τιμολογιο του μεταφορεα που μου ειχε φερει ηλεκτρικο ποδηλατο και ελεγε 10€, η κουτα του οποιου ηταν λιγο πιο μεγαλη απο 70*55 και λιγο πιο στενη απο 40, εγω φυσικα δεν ειχα πληρωσει τοτε στο Πλαισιο καθολου μεταφορικα). Ρε φιλε σορι αλλά αν πας σαν ιδιωτης να στειλεις τετοιο πακετο ετσι με κουριερ, ειπαμε, δε σε σωζει κανενας και τιποτα. Και στα ΚΤΕΛ να πας δηλαδη εντελως σαν "ιδιωτης" 5€-10€ θα δωσεις... και θα παει και αυθημερον! Μα καλα, πιστευεις πραγματικα οτι το μαγαζι που μου εστειλε το μηχανακι με 6€ Πορτα-Πορτα χρεωθηκε 110€???? Και εισαι και "εμπειρος στις αγορες"? (οτι εχεις πολλες αγορες το πιστευω/βλεπω, το τι μαθαινεις αγοραζοντας δεν μπορω να καταλαβω) ή οτι εκανε λαθος;;;; Ακομα και τωρα, μηνες μετα, διαθεσιμο απο το ιδιο μαγαζι με τα ιδια μεταφορικα ειναι. Πιστευεις οτι αν παραγγειλεις εσυ θα σου ακυρωσουν την παραγγελια ή θα σου ζητανε +104€???? Πραγματικα το πιστευεις αυτο; Παντως συνεχιζει και μου προκαλει απορια το γεγονος οτι λες οτι δεν μπορεις να βαλεις μαγαζι να σου στειλει κατι με διαστασεις σαν αυτες που ανεφερα (30 με 40 λιτρα ογκο, 3-4 κιλα πραγματικο βαρος) με "ανθρωπινες" τιμες (ή σαν αυτο που ανεφερες 70*55*40εκ με μεταφορικη επισης με χαμηλες τιμες) και μου πετας κατι 100ευρα εδω, που για προϊοντα των 40-50€ προφανως θα ειχαν πεταξει ολα τα eshops εκτος ηλεκτρονικου εμποριου, αφου κανεις δε θα τα αγοραζε. Για πες ετσι για να χουμε να λεμε 1-2 περιστατικα που ηθελες να παρεις κατι και ηρθες αντιμετωπος με υπερμετρα μεταφορικα απο τα καταστηματα ή με "τηλεφωνα" (που σου ζητησαν πόσα παραπανω δηλαδη?) τοσο που σε σωζει το σκρουτζ με τα 10-25€ του; Και σε ποιες περιπτωσεις (ποιο?) online shop σε χρεωσε στο τελος παραπανω απο οτι ελεγε στην σελιδα του προϊοντος ή στη σελιδα με της πληροφοριες για τον τροπο αποστολης (που εννοειτα ΠΑΝΤΑ κοιταμε οταν ασχολουμαστε να παραγγειλουμε κατι)?? Ειναι κατι τοσο συγκεκριμενο αυτο που καθε φορα θες, που δεν εχεις καμία "λογικη" εναλλακτικη ας πουμε; 1-2 "δειγματα" μονο, μη μου αναφερεις παλι την ηχομπαρα της samsung, παλιωσε αυτο, εχεις τοσες και τοσες τετοιες εμπειριες λες, ε γραψε κι εσυ μια φορα κατι "δικο σου" επιτελους..! Spoiler Εμενα παντως απο το 2004-5 που αρχισα τις ηλεκτρονικες αγορες, εδω και 19 χρονια δηλαδη, και εχω επισης τουλαχιστον 3ψηφιο αριθμο αγορων μεσω διαδικτυου, δε μου εχει τυχει ποτέ να με παρει τηλεφωνο να ζητησει μαγαζι παραπανω λεφτα για μεταφορικα (ή ποσο μαλλον να μου ακυρωσει παραγγελια με αυτην την προφαση!!), στη χειροτερη εχω δει πχ στο καλαθι 4€ αντι για 2€ που περιμενα ή κατι τετοιο, και παλι σπανιοτατα και οποτε εγινε 2-3 φορες ηταν παντα για ενα "κερμα"! Ουτε εχω ξαναπετυχει περιπτωση με τετοιες "εμπειριες" σαν τις δικες σου. Δηλαδη συμφερει αυτα τα μαγαζια να ακυρωνουν σωρηδον παραγγελιες, να εκνευριζουν πελατες τους, να χανουν τζιρο; Απο το ηλεκτρονικο εμποριο ζουνε, δεν εχει νοημα αυτο! Ή ας μας πει ο @Arkin τι ακριβως ψωνισε να δουμε τι θα ζηταγαν χωρις plus τα μαγαζια, πού να ξερουμε ετσι; Να μαντεψουμε; Spoiler Μπαινοντας παντως στην σχετικη κατηγορια... και απλά πατωντας πανω στο 1ο προϊον που εμφανιζεται (σε εμενα τουλαχιστον ειναι αυτο), μαντεψε τι βλεπουμε!!! Το φθηνοτερο καταστημα (γι αυτο λεω, ασε την ηχομπαρα που κολλησες εκει!!) εχει 0€ μεταφορικα μονο του και 16€ μεσω σκρουτζ, το 2ο φθηνοτερο δεν υποστηριζει καλαθι σκρουτζ, το 3ο φθηνοτερο ακριβως τα ιδια με το 1ο, 0€ μονο του, 16€ μεσω σκρουτζ! Παρακατω (ακριβοτερα δηλαδη) υπαρχουν και άλλα μαγαζια, με ή χωρις καλαθι σκρουτζ, με μεταφορικα που παιζουν απο 16, 20, 25, μεχρι και 60€, αλλά αν καποιος οντως το θελει και διαλεξει καλαθι σκρουτζ ειναι σιγουρο οτι θα πληρωσει παραπανω απο οτι χωρις καλαθι σκρουτζ. Και σε άλλα προϊοντα της ιδιας κατηγοριας βλεπω οι φθηνοτερες (τελικες) τιμες να ειναι εκτος καλαθιου σκρουτζ... Εχει σημασια να συνεχισουμε τις "random" αναζητησεις προϊοντων; Σε εμενα τουλαχιστον ειναι φανερο οτι ευκολα στις περισσοτερες περιπτωσεις θα βρισκουμε το ιδιο αποτελεσμα, ακριβοτερα μεταφορικα μεσω σκρουτζ παρα μεσω απευθειας του καταστηματος. Δε ξερω αν θα ειναι 6 στις 10 ή 9 στις 10, αλλά σιγουρα δεν ειναι κατι σπανιο οπως νομιζουν μερικοι ή καποιο "bug"!!! (ξαναλεω για να προλαβω επαναληψεις, οτι δεν συζηταμε προϊοντα τυπου micro SD που στελνονται με φακελακι του 1€ ενω η συνδρομη plus εχει 20€ και σιγουρα πολλοι με την συνδρομη δε θα κανουν 420 παραγγελιες "τυπου micro SD" μεσα σε 1 χρονο για να χωσουν το σκρουτζ μεσα...) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 1 λεπτό πριν, giorginho είπε Νταξει τι να πω πια... επιμενεις στην ηχομπαρα, το μοναδικο πραγμα που ειπα οτι δεν ασχοληθηκα πανω απο 3 δευτερολεπτα, ενω έχω άλλα που με εκαιγαν και ασχοληθηκα ωρες και μερες για να τα παρω...! Κατσε ομως, γιατι με εκανες τωρα να ασχοληθω και ακομα και η ηχομπαρα εσενα θα "καψει" τελικα...! Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Ειπα πουθενα οτι "κοιταχτε στο φθηνοτερο καταστημα της ηχομπαρας το σκρουτζ σας κλεβει!"???? Το εγραψα πουθενα εγω αυτο το πραμα οταν εβαλα την ηχομπαρα στο σπόιλερ??? Προφανως και εκανα 3 δευτερολεπτα scroll down για να βρω ενα μαγαζι που 1ον συμμετεχει στο plus και 2ον εχει τραγικη διαφορα μεταφορικων μεταξυ plus και της ιδιας του της σελιδας, ωστε σας δειξω "ενα περιστατικο", εντελως τυχαιου προϊοντος, που δεν εχω ψωνισει, σαν ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ, σαν ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟ του τι κανει με τα μεταφορικα εντος ενος και του ιδίου μαγαζιου... Μα ΤΟΣΟ πια κολλησες εκει;;; Δεν ηταν εκει το νοημα να δουμε την χαμηλοτερη τιμη, ηταν να δουμε το ΠΡΟΒΛΗΜΑ! Στην περιπτωση της ηχομπαρας αυτης λοιπον τα 8 πρωτα σε τιμη μαγαζια ειτε πουλανε μονο μόνα τους ειτε μονο μεσω σκρουτζ, το 9ο υποστηριζει και τα 2 και εχει μια μικρη διαφορα στα μεταφορικα (χαμηλοτερα παλι στο ιδιο το μαγαζι παρα μεσω σκρουτζ) και εγω πηρα το 10ο, δηλαδη το 2ο απο οσα εχουν και καλαθι σκρουτζ και... δικο τους (και αρα οχι 6ο-7ο), στο οποίο η διαφορά ειναι μερα με τη νυχτα! Ακομα δεν εχεις καταλαβει ποιο ειναι το προβλημα με τα μεταφορικα του σκρουτζ; Ολα τα άλλα ομως που εχω αναφερει ειναι παραδειγματα και καλυτερης τιμης που χαντακωνεται απο τα μεταφορικα του plus και μονο του plus και ολα αυτα τα αλλα που εχω τα εχω ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ πληρωνοντας στο μαγαζι το ιδιο τα ΧΑΜΗΛΑ μεταφορικα! Γιατι να θελω να κανω ολοκληρο "αγωνα" και να ειμαι τοσο "απροσεκτος" να βαλω "αυτογκολ"?? Ειναι ηλιου φαεινοτερο οτι ηταν παραδειγμα του φαινομενου "άλλα χρεωνει το μαγαζι και άλλα, αρκετα παραπανω, ο τσιγκουνης" και αυτο φυσικα ισχυει και για την ηχομπαρα με τον συγκεκριμενο πωλητη! Πρωτο αποτελεσμα στην κατηγορια ειπα ηταν, γι αυτο την διαλεξα, 3η απο αριστερα (σκρινσοτ στο σπόιλερ παραπανω) και σαν μοντελο θα την γνωριζουν οι περισσοτεροι, πού ηταν το περιεργο; Θες να παρεις την "πρωτη-πρωτη" τερμα αριστερα μιας που πηγα ταχα τοσο "στοχευμενα" στην σαμσουνγκ να δεις τι γινεται με αυτην στις "τελικες τιμες"?? (και αν θες προσθεσε στα 3 μαγαζια που ειναι φθηνοτερα στο λινκ και το Πλαισιο στα 119€ +0€μεταφ., τον Κωτσοβολο στα 119,00 +1,50€μετφ. και ενδεχομενως κι αλλους που δεν βγαινουν στο σκρουτζ και βλεπεις ποσο ακομα πιο πισω ειναι το καλαθι του σκρουτζ στη σειρα των φθηνοτερων συνολικα! To Public με 3€ τη στελνει, ιδιο τελικο κοστος με καλαθι σκρουτζ, αλλά γιατι πρεπει ο σκρουτζ να χρεωνει 10€, οταν τοσο πολλοι αλλοι το μπορουν φθηνοτερα?) Και μια λοιπον που λες για τα "στοιχεια" σου οτι ειναι η ιδια η ηχομπαρα, οτι εβαλα "αυτογκολ" που δεν ειχα δει καν τις τιμες των αλλων πριν (γιατι οπως ειπα δεν ειχαν νοημα για αυτο που ηθελα να δειξω), δες παλι ο ιδιος το λινκ που εβαλες!!! 349€ η χαμηλοτερη τιμη ΕΚΤΟΣ ΣΚΡΟΥΤΖ η ηχομπαρα, 372 στον φθηνοτερο μεσω σκρουτζ (4ο συνολικα στη λιστα με ταξινομηση κατα χαμηλοτερη τελικη τιμη)!!! Τώρα αν αλλαξαν οι τιμες απο την ωρα που ποσταρες δε ξερω, πιθανον να άλλαξαν. Ξαναλεω ομως οτι χανεις το νοημα ετσι, δεν γινεται να συγκρινουμε διαφορετικα μαγαζια μεταξυ τους, γιατι αλλη τιμη θελει να πετυχει ο ενας και αλλη ο αλλος! Συγκρινουμε ΤΟ ΙΔΙΟ μαγαζι με τον "εαυτο του" μεσω καλαθιου σκρουτζ, γιατι πολυ απλά δεν εχει νοημα να εχει διαφορετικο κοστος μεταφορικων για το ιδιο προϊον και με την ιδια τιμη αγορας (γι αυτο και παραμενει σωστη η αρχικη μου επιλογη της ηχομπαρας, παροτι, ξαναλεω, τυχαια σαν επιλογη προϊοντος). Το καταλαβες το προβλημα τωρα ή ακομα; Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Και επειδη και το μαγαζι με τα 349€ γραφει κατι του στυλ "το κοστος των μεταφορικων υπολογιζεται κατα την παραγγελια", το πηγα μεχρι το τελευταιο βημα, της πληρωμης και επιβεβαιωσης δηλαδη, και παλι 349€ βγαζει να πληρωσω. Και ναι, ειναι και (ουσιαστικα) στην ακριτικη Ελλαδα το μαγαζι, εχει καμια 700χμ ταξιδι να κανει! Ασχετο, μια φορα κι εναν καιρο ενα μεγαλο μερος των παραγγελιων μου σε ειδη Η/Υ πηγαιναν στο Ηρακλειο Κρητης, ειχα παρει μαλιστα και UPS 800VA απο εκει που θα ζυγιζε κανα 10κιλο, γιατι πολυ απλα ηταν συνολικα ο φθηνοτερος πωλητης σχεδον σε ολα τα hardware parts! Κι ας ειχε να φορτωσει... καραβι για να τα φερει στη Στερεα Ελλαδα! Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Και πηγες φυσικα μετα το σχολιο μου οτι ο επαγγελματιας εχει τελειως αλλες τιμες απο τον ιδιωτη και μου εβαλες τιμη Πορτα-Πορτα για ιδιωτη για πακετο μεγεθους μεγαλυτερου κι απο του καθισματος αυτοκινητου που ανεφερα (ολοκληρο ντουλαπι κουζινας χωραει στο 70*55*40!) ενω προφανως (και το ειπα ηδη) τετοιου ογκου πακετα πανε (ακομα και απο επαγγελματιες) με μεταφορικη εταιρεια με πραγματικο κοστος (γιατι ειπαμε/ειδαμε οτι αυτο μπορει να ειναι ηδη ενσωματωμενο στην τιμη προϊοντος ωστε να φαινονται με 0€ τα μεταφορικα) 5€ με 10€ (αν θυμαμαι καλα ειχα ριξει τυχαια μια ματια στο τιμολογιο του μεταφορεα που μου ειχε φερει ηλεκτρικο ποδηλατο και ελεγε 10€, η κουτα του οποιου ηταν λιγο πιο μεγαλη απο 70*55 και λιγο πιο στενη απο 40, εγω φυσικα δεν ειχα πληρωσει τοτε στο Πλαισιο καθολου μεταφορικα). Ρε φιλε σορι αλλά αν πας σαν ιδιωτης να στειλεις τετοιο πακετο ετσι με κουριερ, ειπαμε, δε σε σωζει κανενας και τιποτα. Και στα ΚΤΕΛ να πας δηλαδη εντελως σαν "ιδιωτης" 5€-10€ θα δωσεις... και θα παει και αυθημερον! Μα καλα, πιστευεις πραγματικα οτι το μαγαζι που μου εστειλε το μηχανακι με 6€ Πορτα-Πορτα χρεωθηκε 110€???? Και εισαι και "εμπειρος στις αγορες"? (οτι εχεις πολλες αγορες το πιστευω/βλεπω, το τι μαθαινεις αγοραζοντας δεν μπορω να καταλαβω) ή οτι εκανε λαθος;;;; Ακομα και τωρα, μηνες μετα, διαθεσιμο απο το ιδιο μαγαζι με τα ιδια μεταφορικα ειναι. Πιστευεις οτι αν παραγγειλεις εσυ θα σου ακυρωσουν την παραγγελια ή θα σου ζητανε +104€???? Πραγματικα το πιστευεις αυτο; Παντως συνεχιζει και μου προκαλει απορια το γεγονος οτι λες οτι δεν μπορεις να βαλεις μαγαζι να σου στειλει κατι με διαστασεις σαν αυτες που ανεφερα (30 με 40 λιτρα ογκο, 3-4 κιλα πραγματικο βαρος) με "ανθρωπινες" τιμες (ή σαν αυτο που ανεφερες 70*55*40εκ με μεταφορικη επισης με χαμηλες τιμες) και μου πετας κατι 100ευρα εδω, που για προϊοντα των 40-50€ προφανως θα ειχαν πεταξει ολα τα eshops εκτος ηλεκτρονικου εμποριου, αφου κανεις δε θα τα αγοραζε. Για πες ετσι για να χουμε να λεμε 1-2 περιστατικα που ηθελες να παρεις κατι και ηρθες αντιμετωπος με υπερμετρα μεταφορικα απο τα καταστηματα ή με "τηλεφωνα" (που σου ζητησαν πόσα παραπανω δηλαδη?) τοσο που σε σωζει το σκρουτζ με τα 10-25€ του; Και σε ποιες περιπτωσεις (ποιο?) online shop σε χρεωσε στο τελος παραπανω απο οτι ελεγε στην σελιδα του προϊοντος ή στη σελιδα με της πληροφοριες για τον τροπο αποστολης (που εννοειτα ΠΑΝΤΑ κοιταμε οταν ασχολουμαστε να παραγγειλουμε κατι)?? Ειναι κατι τοσο συγκεκριμενο αυτο που καθε φορα θες, που δεν εχεις καμία "λογικη" εναλλακτικη ας πουμε; 1-2 "δειγματα" μονο, μη μου αναφερεις παλι την ηχομπαρα της samsung, παλιωσε αυτο, εχεις τοσες και τοσες τετοιες εμπειριες λες, ε γραψε κι εσυ μια φορα κατι "δικο σου" επιτελους..! Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Εμενα παντως απο το 2004-5 που αρχισα τις ηλεκτρονικες αγορες, εδω και 19 χρονια δηλαδη, και εχω επισης τουλαχιστον 3ψηφιο αριθμο αγορων μεσω διαδικτυου, δε μου εχει τυχει ποτέ να με παρει τηλεφωνο να ζητησει μαγαζι παραπανω λεφτα για μεταφορικα (ή ποσο μαλλον να μου ακυρωσει παραγγελια με αυτην την προφαση!!), στη χειροτερη εχω δει πχ στο καλαθι 4€ αντι για 2€ που περιμενα ή κατι τετοιο, και παλι σπανιοτατα και οποτε εγινε 2-3 φορες ηταν παντα για ενα "κερμα"! Ουτε εχω ξαναπετυχει περιπτωση με τετοιες "εμπειριες" σαν τις δικες σου. Δηλαδη συμφερει αυτα τα μαγαζια να ακυρωνουν σωρηδον παραγγελιες, να εκνευριζουν πελατες τους, να χανουν τζιρο; Απο το ηλεκτρονικο εμποριο ζουνε, δεν εχει νοημα αυτο! Ή ας μας πει ο @Arkin τι ακριβως ψωνισε να δουμε τι θα ζηταγαν χωρις plus τα μαγαζια, πού να ξερουμε ετσι; Να μαντεψουμε; Απόκρυψη περιεχομένων Μπαινοντας παντως στην σχετικη κατηγορια... και απλά πατωντας πανω στο 1ο προϊον που εμφανιζεται (σε εμενα τουλαχιστον ειναι αυτο), μαντεψε τι βλεπουμε!!! Το φθηνοτερο καταστημα (γι αυτο λεω, ασε την ηχομπαρα που κολλησες εκει!!) εχει 0€ μεταφορικα μονο του και 16€ μεσω σκρουτζ, το 2ο φθηνοτερο δεν υποστηριζει καλαθι σκρουτζ, το 3ο φθηνοτερο ακριβως τα ιδια με το 1ο, 0€ μονο του, 16€ μεσω σκρουτζ! Παρακατω (ακριβοτερα δηλαδη) υπαρχουν και άλλα μαγαζια, με ή χωρις καλαθι σκρουτζ, με μεταφορικα που παιζουν απο 16, 20, 25, μεχρι και 60€, αλλά αν καποιος οντως το θελει και διαλεξει καλαθι σκρουτζ ειναι σιγουρο οτι θα πληρωσει παραπανω απο οτι χωρις καλαθι σκρουτζ. Και σε άλλα προϊοντα της ιδιας κατηγοριας βλεπω οι φθηνοτερες (τελικες) τιμες να ειναι εκτος καλαθιου σκρουτζ... Εχει σημασια να συνεχισουμε τις "random" αναζητησεις προϊοντων; Σε εμενα τουλαχιστον ειναι φανερο οτι ευκολα στις περισσοτερες περιπτωσεις θα βρισκουμε το ιδιο αποτελεσμα, ακριβοτερα μεταφορικα μεσω σκρουτζ παρα μεσω απευθειας του καταστηματος. Δε ξερω αν θα ειναι 6 στις 10 ή 9 στις 10, αλλά σιγουρα δεν ειναι κατι σπανιο οπως νομιζουν μερικοι ή καποιο "bug"!!! (ξαναλεω για να προλαβω επαναληψεις, οτι δεν συζηταμε προϊοντα τυπου micro SD που στελνονται με φακελακι του 1€ ενω η συνδρομη plus εχει 20€ και σιγουρα πολλοι με την συνδρομη δε θα κανουν 420 παραγγελιες "τυπου micro SD" μεσα σε 1 χρονο για να χωσουν το σκρουτζ μεσα...) Τα παρακατω και πληρωσα 15 ευρω μεταφορικα για επαρχια Χαλκιδικη. Μπορεις να βρεις τι μεταφορικα θα πληρωνα χωρις plus? https://www.skroutz.gr/s/21707449/Electrolux-LFG716X-Michanismos-Aporrofisis-54cm-Inox.html https://www.skroutz.gr/s/14140110/Indesit-RI-360-C-Keramiki-Estia-Aytonomi-me-Leitourgia-Kleidomatos-58x51ek.html https://www.skroutz.gr/s/28842089/Indesit-IFWS-3841-JH-IX-Fournos-ano-Pagou-71lt-choris-Esties-P59-5ek-Inox.html 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorginho Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 39 λεπτά πριν, Arkin είπε Τα παρακατω και πληρωσα 15 ευρω μεταφορικα για επαρχια Χαλκιδικη. Μπορεις να βρεις τι μεταφορικα θα πληρωνα χωρις plus? https://www.skroutz.gr/s/21707449/Electrolux-LFG716X-Michanismos-Aporrofisis-54cm-Inox.html https://www.skroutz.gr/s/14140110/Indesit-RI-360-C-Keramiki-Estia-Aytonomi-me-Leitourgia-Kleidomatos-58x51ek.html https://www.skroutz.gr/s/28842089/Indesit-IFWS-3841-JH-IX-Fournos-ano-Pagou-71lt-choris-Esties-P59-5ek-Inox.html Το τι θα πληρωνες χωρις plus, υποθετοντας οτι εννοεις εκτος καλαθιου σκρουτζ και οχι εντος καλαθιου σκρουτζ δεν μπορω να στο πω γιατι δε μπορω να ξερω τι ισχυε οταν εκανες την αγορα (αν εφυγαν και τα 3 απο το ιδιο μαγαζι, με τι τελικη τιμη, ποσο θα ειχαν τοτε τελικη εκτος σκρουτζ κλπ). Μπορω να σου πω αν θες τι ισχυει σημερα: Σημερα λοιπον ο σκρουτζ για Χαλκιδικη (και παντα με προϋποθεση την υπαρξει plus συνδρομης) χρεωνει 23€ μεταφορικα και για τα 3 προϊοντα (παραδοξως χρεωνει 30€ για επαρχιακή πόλη στη Στερεα Ελλαδα και 38€ για Αθηνα!!), αλλά επειδη το θεμα στην τελικη ειναι το συνολικο κοστος αγορας (γιατι θα μπορουσε να βρεθει μαγαζι με 0€ μεταφορικα αλλά προφανως και με φουσκωμενη τιμη αγορας), εχουμε και λεμε: Αγορά και τα 3 μαζι απο καλαθι σκρουτζ, τελικη τιμη = 834,05€ (849,05€ χωρις plus, το βαζω γιατι στην τελικη κοστιζει 17€ το plus, αναλογως τις παραγγελιες ανα ετος ενα ποσοστο του κοστους αναλογει και σε αυτην την παραγγελια). Spoiler Αγορα και τα 3 εκτος σκρουτζ (από 3 διαφορετικα μαγαζια, ενα απο το καθενα, το μαγαζι aequip μαλιστα για τις εστιες δεν υπαρχει στο σκρουτζ καν στα συγκριτικά) χαμηλοτερη συνολικη τιμη 841,23€ Αγορα εστιες και απορροφητηρα απο σκρουτζ (545,42€) και φουρνου εκτος καλαθιου σκρουζ (277,80) τιμη 823,22€ (833,22€ χωρις plus). Γεγονος ειναι λοιπον οτι ο συνδιασμος 2 απο το καλαθι του σκρουτζ και ενα εκτός ειναι κατα 11€ φθηνοτερο απο οτι και τα 3 μαζι απο το καλαθι. Αρα θελει ψαξιμο η καθε αγορα και σιγουρα δεν μπορει να ειπωθει εδω "αν δεν εβαζα καλαθι σκρουτζ θα πληρωνα +7€", γιατι αν αφηνες ενα προϊον εκτος καλαθιου θα πληρωνες 11€ λιγοτερα (μαλισταχωρις plus θα ηταν 16€ λιγοτερα)! Ενω σε περιπτωση που μιλαγαμε για Στερεά ή Αθήνα, θα ηταν το ιδιο ή καλυτερο το εκτος σκρουτζ. Επισης στα παραπανω δεν λαμβανονται υποψη τυχον εκπτωτικοι κωδικοι μεσω εγγραφης σε newsletter του εκαστοτε μαγαζιου (οι οποιοι προφανως ισχυουν μονο για αγορα απο το ιδιο το μαγαζι και οχι μεσω καλαθιου σκρουτζ), τυχον cashback που παλι ισχυει μονο για τα μαγαζια και οχι το καλαθι του σκρουτζ και φυσικα ουτε τυχον παρεμφερη/ομοια προϊοντα που ισως ειχαν χαμηλοτερα μεταφορικα εκτος σκρουτζ ή ακομα και τιμη για τα χαρακτηριστικα τους (εγω για παραδειγμα δεν πηγα στοχευμενα τοτε να παρω εκεινη την μηχανουλα, ακριβως το μοντελο αυτό που πηρα, αλλά διαλεξα απλά μία που πληρουσε τα κριτηρια που ειχα θεσει καθαρα με βαση το τελικο κοστος). Αυτο που μου εκανε τρομερη εντυπωση, μια που το προβλημα ειναι τα μεταφορικα του ιδιου σκρουτζ, ειναι οτι ενω "αναγνωριζει" οτι ο φουρνος εχει βαρος 18 κιλα, εντουτοις χρεωνει μονο 2€ μεταφορικα, πραγμα που δεν συμβαδιζει σε καμια περιπτωση με τον τροπο υπολογισμου των μεταφορικων, όποιος κι αν ειναι τελικα αυτος! Αντε τωρα να εξηγησεις τα ανεξηγητα...! το 3κιλο να εχει 10€ (που αντε πες καπως το υπολογισαν και το εβγαλαν τοσο) μα την ιδια ωρα το 18κιλο να εχει μονο 2€!!?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 34 λεπτά πριν, giorginho είπε Το τι θα πληρωνες χωρις plus, υποθετοντας οτι εννοεις εκτος καλαθιου σκρουτζ και οχι εντος καλαθιου σκρουτζ δεν μπορω να στο πω γιατι δε μπορω να ξερω τι ισχυε οταν εκανες την αγορα (αν εφυγαν και τα 3 απο το ιδιο μαγαζι, με τι τελικη τιμη, ποσο θα ειχαν τοτε τελικη εκτος σκρουτζ κλπ). Μπορω να σου πω αν θες τι ισχυει σημερα: Σημερα λοιπον ο σκρουτζ για Χαλκιδικη (και παντα με προϋποθεση την υπαρξει plus συνδρομης) χρεωνει 23€ μεταφορικα και για τα 3 προϊοντα (παραδοξως χρεωνει 30€ για επαρχιακή πόλη στη Στερεα Ελλαδα και 38€ για Αθηνα!!), αλλά επειδη το θεμα στην τελικη ειναι το συνολικο κοστος αγορας (γιατι θα μπορουσε να βρεθει μαγαζι με 0€ μεταφορικα αλλά προφανως και με φουσκωμενη τιμη αγορας), εχουμε και λεμε: Αγορά και τα 3 μαζι απο καλαθι σκρουτζ, τελικη τιμη = 834,05€ (849,05€ χωρις plus, το βαζω γιατι στην τελικη κοστιζει 17€ το plus, αναλογως τις παραγγελιες ανα ετος ενα ποσοστο του κοστους αναλογει και σε αυτην την παραγγελια). Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Αγορα και τα 3 εκτος σκρουτζ (από 3 διαφορετικα μαγαζια, ενα απο το καθενα, το μαγαζι aequip μαλιστα για τις εστιες δεν υπαρχει στο σκρουτζ καν στα συγκριτικά) χαμηλοτερη συνολικη τιμη 841,23€ Αγορα εστιες και απορροφητηρα απο σκρουτζ (545,42€) και φουρνου εκτος καλαθιου σκρουζ (277,80) τιμη 823,22€ (833,22€ χωρις plus). Γεγονος ειναι λοιπον οτι ο συνδιασμος 2 απο το καλαθι του σκρουτζ και ενα εκτός ειναι κατα 11€ φθηνοτερο απο οτι και τα 3 μαζι απο το καλαθι. Αρα θελει ψαξιμο η καθε αγορα και σιγουρα δεν μπορει να ειπωθει εδω "αν δεν εβαζα καλαθι σκρουτζ θα πληρωνα +7€", γιατι αν αφηνες ενα προϊον εκτος καλαθιου θα πληρωνες 11€ λιγοτερα (μαλισταχωρις plus θα ηταν 16€ λιγοτερα)! Ενω σε περιπτωση που μιλαγαμε για Στερεά ή Αθήνα, θα ηταν το ιδιο ή καλυτερο το εκτος σκρουτζ. Επισης στα παραπανω δεν λαμβανονται υποψη τυχον εκπτωτικοι κωδικοι μεσω εγγραφης σε newsletter του εκαστοτε μαγαζιου (οι οποιοι προφανως ισχυουν μονο για αγορα απο το ιδιο το μαγαζι και οχι μεσω καλαθιου σκρουτζ), τυχον cashback που παλι ισχυει μονο για τα μαγαζια και οχι το καλαθι του σκρουτζ και φυσικα ουτε τυχον παρεμφερη/ομοια προϊοντα που ισως ειχαν χαμηλοτερα μεταφορικα εκτος σκρουτζ ή ακομα και τιμη για τα χαρακτηριστικα τους (εγω για παραδειγμα δεν πηγα στοχευμενα τοτε να παρω εκεινη την μηχανουλα, ακριβως το μοντελο αυτό που πηρα, αλλά διαλεξα απλά μία που πληρουσε τα κριτηρια που ειχα θεσει καθαρα με βαση το τελικο κοστος). Αυτο που μου εκανε τρομερη εντυπωση, μια που το προβλημα ειναι τα μεταφορικα του ιδιου σκρουτζ, ειναι οτι ενω "αναγνωριζει" οτι ο φουρνος εχει βαρος 18 κιλα, εντουτοις χρεωνει μονο 2€ μεταφορικα, πραγμα που δεν συμβαδιζει σε καμια περιπτωση με τον τροπο υπολογισμου των μεταφορικων, όποιος κι αν ειναι τελικα αυτος! Αντε τωρα να εξηγησεις τα ανεξηγητα...! το 3κιλο να εχει 10€ (που αντε πες καπως το υπολογισαν και το εβγαλαν τοσο) μα την ιδια ωρα το 18κιλο να εχει μονο 2€!!?? Δεν ειναι ακριβως ετσι τα πραγματα μακαρι να ηταν. Και τα 3 πραγματα τα πηρα απο electroholic μεσω skroutz και πληρωσα 15 ευρω μεταφορικα για ολα. Πηγα μολις να παραγγειλω μονο τον απορροφητηρα απο electroholic χωρις καλαθι μεσω καταστηματος και με βγαζει αυτα τα μεταφορικα. Με κουριερ ετσι με μεταφορικη βγαζει 41 ευρω μεταφορικα. Παμε και στις εστιες αγορα απο το καταστημα king μεσα απο το καταστημα που το εχει πιο φθηνα 199 ευρω. 29 ευρω παρακαλω μεταφορικα μου βγαζει για την εστια. Οπως βλεπουμε τα μεταφορικα ειναι τεραστια για επαρχια. Υπολογισα οτι γλιτωσα ενα 30αρι απο τα μεταφορικα απο το να τα επερνα εκτος skroutz plus. Και οταν τα πηρα οι φθηνοτερες τιμες ηταν στο καταστημα electroholic οποτε με ηρθε πολυ καλα μαζι με τα λιγα μεταφορικα. Μπορει καποιες φορες να μην συμφερει αναλογως την περιοχη και αν υπαρχουν φθηνοτερα καταστηματα εκτος skroutz αλλα σε ενα 90% συμφερει και με το παραπανω. Συν τους ποντους πηρα 3000 ποντους απο την αγορα αυτων των 3 συσκευων που ειναι 5 ευρω και εξαργυρωσα σε επομενη μου παραγγελια. Επεξ/σία 1 Σεπτεμβρίου 2023 από Arkin 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HatTrick Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 Το οτι στο insomnia πρεπει να αποδειξει καποιος οτι εχει δικιο και να την "πει" στον αλλο με ξεπερναει. Σόρρυ που θα το πώ,αλλά μην θεωρείτε προέκταση του εαυτού σας την γνώμη σας,αν κάποιος έχει δίκιο ή λέει κάτι σωστό,δεν θα σας κακοχαρακτηρίσουν αν πείτε ότι ήσασταν λάθος. Στο διαταύτα τώρα, το point παραμένει το ίδιο.: Προσέχουμε και κάνουμε έρευνα πριν αγοράσουμε κάτι,μου έχει τύχει και εμένα να πάρω ογκώδες δέμα που είχε μεταφορικά μέσω skroutz 14 ευρώ και μπήκα στο μαγαζί, το αγόρασα και μου το έστειλαν απο Κρήτη με μεταφορική χωρίς μεταφορικά. Αυτό δεν αναιρεί ότι στο σκρούτζ υπάρχει εξοικονόμηση χρημάτων σε πολλές περιπτώσεις. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sdikr Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 @giorginho δεν είναι για εσένα το skroutz+ το καταλάβαμε Αφού βλέπεις οτι δεν σε βολεύει το κόβεις και πας απο τα καταστήματα και αφήνεις τα άλλα κοροίδα να τους κλέβει ο skroutz Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HatTrick Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 Παντως,στο παράδειγμα που έφερα παραπάνω, με το μαγαζι και τα μεταφορικά που μου τα εστειλαν απο Κρήτη,κατά την διάρκεια της αγοράς απο το μαγαζι,και κάνοντας μια παραγγελία της τάξεως των 80 ευρώ,μου είχαν βάλει δωρεάν μεταφορικα.Ωστώσο επειδή υπήρχε λάθος στον υπολογισμό των μεταφορικών απο το μαγαζι,κατόπιν συνενοήσης,συμφώνησα να μου τα στείλουν δωρεάν με μεταφορική,που εδρευει στον Κηφισσο,και πήγα και τα πήρα με αμάξι. Αν άξιζε όλο αυτό πάνω απο 14 ευρώ που είχε το σκρούτζ;Μάλλον όχι. Τώρα βλέπω μια gaming καρέκλα απο skroytz ,και βλέπω ότι η επιλογη του σκρούτζ ειναι 209 ευρω + μεταφορικά ενω σε καποια μαγαζια εχει 199 ευρω με 0 μεταφορικά. Γ αυτό χρειάζεται ψάξιμο,γιατί μπορουν με πολλούς τρόπους να σε κάνουν να πληρώσεις μεταφορικα...το θέμα ειναι τι συμφέρει εσενα σε κάθε περίπτωση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sdikr Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 41 minutes ago, HatTrick said: Γ αυτό χρειάζεται ψάξιμο,γιατί μπορουν με πολλούς τρόπους να σε κάνουν να πληρώσεις μεταφορικα...το θέμα ειναι τι συμφέρει εσενα σε κάθε περίπτωση. Σίγουρα πρέπει να το ψάχνεις, σε γενικές γραμμές συνήθως θα βρεις κάτι φθηνότερα απο κατάστημα που δεν είναι στο skroutz αλλά με μεταφορικά θα είναι ακριβότερο, άλλες φορές όταν είναι κάτι μεγάλο και βαρύ συμφέρει να το πάρεις απο κάποιο κατάστημα που έχει δωρεάν. Πχ πρόσφατα πήραν 15 κιλά τροφή για γάτα, το skroutz είχε 2 ευρώ μεταφορικά, 48 το τσουβάλι πήγα στα 50, εδώ κατάστημα με 0 μεταφορικά το είχε στα 52 αυτή την φορά, πριν κανά 6μηνό το κατάστημα ήταν πιο φθηνό απο skroutz Δεν είναι όμως οτι κάνει κάτι για να σε κλέψει, έχουνε επιλέξει το κομμάτι κιλά και όγκο να το τηρούνε Αλλά καταστήματα μπορεί να κάνουν ειδική συμφωνία με την μεταφορική, άλλα έχουν δικό τους μέσο και κάνουν τις παραδόσεις κλπ κλπ Θεωρώ όμως πως ειδικά στο κομμάτι 20 με 40 ευρώ το skroutz σε κάθε περίπτωση με το Plus και για πράγματα που δεν ξεπερνάνε το βάρος και τον όγκο συμφέρει. Το 20 με 40 το βάζω γιατί κάπου εκεί αρχίζουν και τα άλλα καταστήματα να έχουν δωρεάν μεταφορικά κάποια έχουν στα 29, άλλα στα 40 κλπ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα