Προς το περιεχόμενο

Skroutz Plus

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από Witcher1st,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, vaggospro είπε

Εγώ πριν 20 λεπτά που έκανα παραγγελία δεν το δεχόταν, τώρα το δέχεται βλέπω αλλά έχω ήδη πλρηρώσει. 😠

Ακύρωσε την παραγγελία και ξαναβάλε την. Εγώ το έκανα σε παραγγελία που έβαλα τα ξημερώματα τώρα που είδα πως έβαλαν το κουπόνι, μία χαρά το πήρε.

6 ώρες πριν, giorginho είπε

Φίλε αυτό με τα "δωρεάν μεταφορικά" του plus είναι αδιανόητη απατεωνια, έβαλα κι εγώ τότε με την προσφορά plus και έκτοτε ό,τι έχω χρειαστεί το έχω αγοράσει εκτός skroutz από το ίδιο το σκρουτζομαγαζο απευθείας γιατί το προϊόν μπορεί να ζυγίζει συσκευασμένο 3 κιλά, το μαγαζί το στέλνει είτε με δωρεάν μεταφορικά είτε με 1,50€-3,00€-5,00€ ξέρω γω και το σκρουτζ το εμφανίζει με μεταφορικά από 10€ μέχρι και 15€ (μετά την αφαίρεση των "λουξ" 5€ που υποτίθεται προσφέρει το plus), δηλαδή με υποτιθέμενο βάρος 15 και 20 κιλά! Το ακριβώς ίδιο πράγμα! Το οποίο τελικά όταν έρχεται είναι όντως πχ 2,2 κιλά! Τους το έχω επισημάνει και φυσικά ουδέποτε πήρα απάντηση. 

Ξεφτίλα. Το 80% και λίγο λέω των προϊόντων που δεν είναι δηλαδή τύπου micro SD κάρτες που μιλάμε για γραμμάρια βάρος βγαίνουν τελικά ακριβότερα μέσω skroutz plus! Τουλάχιστον το βλέπεις εξ αρχής στις τιμές που εμφανίζονται στο σκρουτζ ότι είναι ακριβότερο μέσω σκρουτζ.. 

Απόκρυψη περιεχομένων

Έτσι στα γρήγορα δύο παραδείγματα... 

Screenshot_20230830_045452.jpg.7e5368bf25204423958b3705cebf455f.jpgScreenshot_20230830_045859.jpg.96d42b2e10b6f10595c8244f120aab74.jpg

Εγώ σε εκατοντάδες παραγγελίες σπανίως έχω πληρώσει μεταφορικά, κι όταν πληρώνω είναι για αντικείμενα πραγματικά πολύ ογκώδη.

Τα παραδείγματα που έχεις βάλει είναι λάθος, πιθανόν πρόβλημα του καταστήματος. Το soundbar ογκομετρικά ξεπερνά κατά πολύ τα 4 κιλά που δηλώνει ως βάρος το κατάστημα, γι'αυτό κι τα άλλα καταστήματα δηλώνουν μεταφορικά 20 και 30€ στο ίδιο πράγμα και μάλιστα εντός Αθηνών. Εσύ απλώς διάλεξες την περίπτωση όπου το κατάστημα έχει βάλει λάθος μεταφορικά. Επίσης, τα μεταφορικά του skroutz είναι 8€ από ΠΟΛΥ φθηνότερο κατάστημα στην Αθήνα για το ίδιο προϊόν. 

Και στα ογκώδη συμφέρει ΠΑΡΑ πολύ. Είχα παραγγείλει ψυγείο και με 22€ μου το έφεραν και το ανέβασαν και στον 1ο όροφο με γερανό. Φτηνά-φτηνά 60€ μου ζητούσαν από τα καταστήματα μόνο για τον γερανό αν το έπαιρνα μόνος μου, χώρια τα μεταφορικά.

Επεξ/σία από 2-pi-O
  • Like 3
  • Απαντ. 3,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ρε μάγκες εσείς που απαντάτε όλοι σε μένα και λέτε πόσο τέλειο είναι το plus: Έγραψα δηλαδή κάτι που δεν ισχύει; δηλαδή τα σκρινσοτ που παρέθεσα ψέμματα είναι; το ότι σε συγκεκριμένες αγορές προφανώς συμφέρει να γλιτώσεις ένα 3ευρω θα ισχύει και αυτό (αν και εφόσον το μαγαζί που υποστηρίζει καλάθι σκρουτζ εχει ταυτόχρονα και την χαμηλότερη τιμή, αλλιώς δεν είναι 3€ αλλά λιγότερο!), δεν είπα ποτέ ότι δεν ισχύει, από την πρώτη στιγμή το ανέφερα. Αλλά το ότι σε πάρα πολλές περιπτώσεις χρεώνει ασύγκριτα παραπάνω από ότι το εκάστοτε μαγαζί ισχύει επίσης! Δεν είναι κάτι που περιμένω να το διαψεύσει κανένας, το έχω διαπιστώσει μόνος μου και σας το έδειξα και εγώ και τα είπαν και άλλοι εδώ. 

Φυσικά και μπορεί οποιοσδήποτε σε μια τέτοια περίπτωση να δώσει την ελάχιστη προσοχή που απαιτείται ώστε να μην την πατήσει, ή να πάρει κάτι άλλο από κάπου αλλού, αλλά ούτε αυτό αλλάζει τα γεγονότα.

Δεν είναι υποκειμενικό του στυλ "πληρώνω Netflix γιατί γλιτώνω τόσα από ενοικίαση, nova κλπ κλπ" είναι εντελώς αντικειμενικό και τεκμηριωμένο επαρκώς με στοιχεία και αποδείξεις ότι πάει να πιάσει κόσμο κορόιδο σε αρκετές περιπτώσεις!

Δε χρειάζεται να κάνετε λες και σας θιξαμε την συνδρομαρα σας που το γράψαμε. Αν έχετε όφελος μπράβο σας! Εγώ αυτά που χρειάστηκα να πάρω όσο έχω συνδρομή σε 1 αγορά δεν πλήρωσα μεταφορικά και στις άλλες αναγκάστηκα να πάρω τα πράγματα μέσω μαγαζιών. Ακόμα και εκεί που δεν πλήρωσα μεταφορικά αναγκάστηκα (για να πιάσω τα 20€ από το ίδιο μαγαζί) και έβαλα 1-2 τεμάχια χαμηλής αξίας από το ίδιο μαγαζί, που σε άλλα μαγαζιά που χρεώναν μεταφορικά ήταν λίγο φθηνότερα, οπότε πχ αντί για 3€ γλίτωσα στην πραγματικότητα μόνο 1,60€ ή κάπου εκεί. 

Και κάνα δυο κουπόνια που πήρα κι εγώ το τελευταίο 2μηνο δεν τα χρησιμοποίησα ποτέ, γιατί τίποτα από ό,τι με ενδιέφερε δεν υπήρχε σε καλή τιμή μέσω του καλαθιού του!

• Super Moderators
Δημοσ.
20 minutes ago, giorginho said:

Ρε μάγκες εσείς που απαντάτε όλοι σε μένα και λέτε πόσο τέλειο είναι το plus: Έγραψα δηλαδή κάτι που δεν ισχύει;

Ούτε αδιανότητη απατεωνιά είναι όμως, διότι κι αυτό που λένε οι άλλοι ισχύει.

Αν σε πειράζει το ένα, δεν βρίσκεις λογικό να πειράζει κάποιους και το άλλο?

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, Thresh είπε

Ούτε αδιανότητη απατεωνιά είναι όμως, διότι κι αυτό που λένε οι άλλοι ισχύει.

Αν σε πειράζει το ένα, δεν βρίσκεις λογικό να πειράζει κάποιους και το άλλο?

Δηλαδη αν εσυ κανεις το 50% 60%, θες 80%? της δουλειας σου αψογα αλλά μια στο τοσο βουτας απο το ταμειο ενα πακετο μετρητα και τα θαβεις ξερω γω στον κηπο σου ειναι ολα οκ ετσι; Ρε τι μαθαινουμε σημερα...

• Super Moderators
Δημοσ.
3 minutes ago, giorginho said:

Δηλαδη αν εσυ κανεις το 50% 60%, θες 80%? της δουλειας σου αψογα αλλά μια στο τοσο βουτας απο το ταμειο ενα πακετο μετρητα και τα θαβεις ξερω γω στον κηπο σου ειναι ολα οκ ετσι; Ρε τι μαθαινουμε σημερα...

Είναι πολύ απλό, σε κάποια συμφέρει, σε άλλα όχι. Δεν υπάρχει κάποια "απατεωνιά", σε ενημερώνει εξαρχής.

Αν κάποιος αγοράζει αποκλειστικά από αυτά που συμφέρουν, βγαίνει κερδισμένος. Αν δεν αγοράζει τότε δεν κάνει Plus συνδρομή και γενικότερα δεν επιλέγει το καλάθι.

Δημοσ.
6 hours ago, giorginho said:

3κιλο προϊόν (ούτε βαρύ, ούτε ογκώδες, δωρεάν μεταφορικά έπρεπε να έχει!) του έβαλε τιμή μεταφορικών ο σκρουτζης που αντιστοιχούν (με βάση τον δικό του τιμοκατάλογο!) σε 17 κιλα!

Ποιο προϊόν είναι αυτό? 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Thresh είπε

Δεν υπάρχει κάποια "απατεωνιά", σε ενημερώνει εξαρχής.

Ειλικρινα αδυνατω να καταλαβω πού ειναι το δυσκολο: Ναι, σε ενημερωνει εξ αρχης: Σε ενημερωνει οτι πακετα εως 8 κιλα εχουν δωρεαν μεταφορικα! Κατοπιν τουτου σε χρεωνει για 3κιλα πακετα τοσο οσο αν ηταν 17 κιλα! Και δεν ειναι αυτο απατεωνια; Τι ειναι τοτε;

• Super Moderators
Δημοσ.
1 minute ago, giorginho said:

Ειλικρινα αδυνατω να καταλαβω πού ειναι το δυσκολο: Ναι, σε ενημερωνει εξ αρχης: Σε ενημερωνει οτι πακετα εως 8 κιλα εχουν δωρεαν μεταφορικα! Κατοπιν τουτου σε χρεωνει για 3κιλα πακετα τοσο οσο αν ηταν 17 κιλα! Και δεν ειναι αυτο απατεωνια; Τι ειναι τοτε;

Bug, αν δεν κάνω λάθος έχω διαβάσει κάμποσες περιπτώσεις που έχουν διορθώσει τέτοιο πρόβλημα.

Αλλά όπως είπε κι ο NickTG, link plz.

Δημοσ.

@Thresh "link plz"??? Τα δυο σκρινσοτς που εβαλα στο 1ο μου σχολιο (και στα οποια εχω ηδη αναφερθει στα επομενα σχολια μου) αρα ειναι μπαρουφες;

Παρε ακομα ενα:

image.png.94837b996bb572bb1204835722acb501.png

15 κιλα λεει... ουτε για ενηλικες να ηταν, οχι για 2χρονα!! Πραγματικο βαρος 3,5 κιλα, ογκομετρικο βαρος κατω απο 8 κιλα, επρεπε να ειναι εντελως δωρεαν τα μεταφορικα και το χρεωνει για 15 κιλα! Το ιδιο το μαγαζι οπως και ολα τα υπολοιπα απο κατω στη λιστα (να και το λινκ αφου με φαγατε!) σε ΟΛΑ εχει την ιδια χρεωση το καλαθι του σκρουτζ, αρα δε νομιζω να φταινε "ολα τα μαγαζια" μαζι ας πουμε...

Το πηρα απο το e-shop του μαγαζιου απευθειας με ενα παιχνιδακι ακομα στα 50 και κατι ψιλα με εντελως δωρεαν μεταφορικα, ουτε καν τα 3,κατι ευρω δεν πληρωσα!

Ακομα χειροτερα εδω:

https://www.skroutz.gr/s/40261613/Παιδική-Μηχανή-Ηλεκτροκίνητη-6-Volt-Μπλε-BJ1100B.html

Οπου χρεωνει 17 ευρω αντι για μονο 4€ που ζηταει το ιδιο το καταστημα (και 0€ για αγορα 100€ και ανω)!

BUG? Ναι, σιγουρα...!

Τεσπα, ο,τι θελετε και ο,τι πειτε, ο βασιλιας ο σκρουτζ ο καλος και ο τιμιος, που δεν παει να κοροϊδεψει, εχει μπασκετ τωρα, την κανω, καλες αγορες σας ευχομαι.

• Super Moderators
Δημοσ.
3 minutes ago, giorginho said:

BUG? Ναι, σιγουρα...!

Εντάξει μην με πιστεύεις, δεν θα σκάσω κιόλας.

• Like 1
Δημοσ.
5 minutes ago, giorginho said:

@Thresh "link plz"??? Τα δυο σκρινσοτς που εβαλα στο 1ο μου σχολιο (και στα οποια εχω ηδη αναφερθει στα επομενα σχολια μου) αρα ειναι μπαρουφες;

Παρε ακομα ενα:

image.png.94837b996bb572bb1204835722acb501.png

15 κιλα λεει... ουτε για ενηλικες να ηταν, οχι για 2χρονα!! Πραγματικο βαρος 3,5 κιλα, ογκομετρικο βαρος κατω απο 8 κιλα, επρεπε να ειναι εντελως δωρεαν τα μεταφορικα και το χρεωνει για 15 κιλα! Το ιδιο το μαγαζι οπως και ολα τα υπολοιπα απο κατω στη λιστα (να και το λινκ αφου με φαγατε!) σε ΟΛΑ εχει την ιδια χρεωση το καλαθι του σκρουτζ, αρα δε νομιζω να φταινε "ολα τα μαγαζια" μαζι ας πουμε...

Το πηρα απο το e-shop του μαγαζιου απευθειας με ενα παιχνιδακι ακομα στα 50 και κατι ψιλα με εντελως δωρεαν μεταφορικα, ουτε καν τα 3,κατι ευρω δεν πληρωσα!

Ακομα χειροτερα εδω:

https://www.skroutz.gr/s/40261613/Παιδική-Μηχανή-Ηλεκτροκίνητη-6-Volt-Μπλε-BJ1100B.html

Οπου χρεωνει 17 ευρω αντι για μονο 4€ που ζηταει το ιδιο το καταστημα (και 0€ για αγορα 100€ και ανω)!

BUG? Ναι, σιγουρα...!

Τεσπα, ο,τι θελετε και ο,τι πειτε, ο βασιλιας ο σκρουτζ ο καλος και ο τιμιος, που δεν παει να κοροϊδεψει, εχει μπασκετ τωρα, την κανω, καλες αγορες σας ευχομαι.

Έχω γλυτώσει 600 ευρώ  σε μεταφορικα από τότε που βγήκε το plus , λόγω ότι βρίσκομαι σε νησί.  

Επίσης την τιμή που γράφει το κατάστημα ως μεταφορικά,  τις πιο πολλές φορές είναι ενδεικτική και όταν μπεις μέσα και προχωρήσεις είναι πολύ παραπάνω,  τουλάχιστον για την περιοχή μου 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, giorginho είπε

Φίλε αυτό με τα "δωρεάν μεταφορικά" του plus είναι αδιανόητη απατεωνια, έβαλα κι εγώ τότε με την προσφορά plus και έκτοτε ό,τι έχω χρειαστεί το έχω αγοράσει εκτός skroutz από το ίδιο το σκρουτζομαγαζο απευθείας γιατί το προϊόν μπορεί να ζυγίζει συσκευασμένο 3 κιλά, το μαγαζί το στέλνει είτε με δωρεάν μεταφορικά είτε με 1,50€-3,00€-5,00€ ξέρω γω και το σκρουτζ το εμφανίζει με μεταφορικά από 10€ μέχρι και 15€ (μετά την αφαίρεση των "λουξ" 5€ που υποτίθεται προσφέρει το plus), δηλαδή με υποτιθέμενο βάρος 15 και 20 κιλά! Το ακριβώς ίδιο πράγμα! Το οποίο τελικά όταν έρχεται είναι όντως πχ 2,2 κιλά! Τους το έχω επισημάνει και φυσικά ουδέποτε πήρα απάντηση. 

Ξεφτίλα. Το 80% και λίγο λέω των προϊόντων που δεν είναι δηλαδή τύπου micro SD κάρτες που μιλάμε για γραμμάρια βάρος βγαίνουν τελικά ακριβότερα μέσω skroutz plus! Τουλάχιστον το βλέπεις εξ αρχής στις τιμές που εμφανίζονται στο σκρουτζ ότι είναι ακριβότερο μέσω σκρουτζ.. 

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Έτσι στα γρήγορα δύο παραδείγματα... 

Screenshot_20230830_045452.jpg.7e5368bf25204423958b3705cebf455f.jpgScreenshot_20230830_045859.jpg.96d42b2e10b6f10595c8244f120aab74.jpg

Πολυ απατη ναι

Αυτα απο Το Μαρτιο που εκανα συνδρομη σε 5 μηνες δηλαδη. Και παντα βρισκω τις φθηνοτερες τιμες μερικες φορες κοντα μιση τιμη απο σουπερ μαρκετ οπως λιντλ γαλαξιας. Και στελνονται με ACS ερχονται σπιτι μου τηλεφωνο κατεβαινω τα περνω αμεσα και ελτα κουριερ εχω στα 200 μετρα παω τα περνω και τελος. Απο τις καλυτερες υπηρεσιες. 

Screenshot_1.png

Επεξ/σία από Arkin
  • Thanks 1
Δημοσ.

Ενταξει, δεν ειναι πανακεια του σκρουτζ+ αλλα μην το ξεφτιλιζουμε κιολας.

Προφανως συστημικα στα απειρα προιοντα θα υπαρχουν λαθη.

Προφανως δεν θα συμφερει τον καθενα σε καθε περιπτωση.

Αλλα μπορει να το χρησιμοποιεις στις περιπτωσεις που σε συμφερει τουλαχιστον.

Σε αλλους ειναι πολλες αυτες οι περιπτωσεις, σε αλλους λιγοτερες, ολα καλα, ας το κοιταξει ο καθενας και ας αποφασισει για τον ευατο του. Μαθηματικα ολοι ξερουμε, ισως δεν εχουμε τον χρονο μερικες φορες να ψαχνουμε καθε περιπτωση, οκ, εχει ενα σωρο αλλα πλεονεκτηματα σαν υπηρεσια, πιστευω ειναι πολυ περισσοτεροι οι ευχαριστημενοι απο τους ελαχιστους δυσαρεστημενους. Μακαρι να συνεχισει, προσωπικα, ψωνιζω απο παντου αλλα δηλωνω ικανοποιημενο σκρουτζοπουλο 😋

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, giorginho είπε

Ακομα χειροτερα εδω:

BUG? Ναι, σιγουρα...!

Όπως σου έγραψα και παραπάνω, αυτά τα μεταφορικά που γράφουν τα καταστήματα είναι είτε λάθος ή πλασματικά. Το soundbar με δέμα μήκους 1.5 μέτρου αποκλείεται να είχε ογκομετρικά 4€ μεταφορικά και γι'αυτό μόνο το συγκεκριμένο κατάστημα είχε τόσο μεταφορικά κι άλλα είχαν 20-30€. Ακόμα και κατάστημα δίπλα μου ζητάει 21€ μεταφορικά που το φέρνουν και με τα πόδια αν θέλουν, και βλέπεις φυσιολογικό να θέλει 4.9€ το κατάστημα από την Κοζάνη, 400χλμ μακρυά; (σ.σ. το skroutz θέλει 8€ για να μου το φέρει από το φτηνότερο κατάστημα στην Αττική ενώ όλα τα καταστήματα ζητάνε 20+)

Και για το μηχανάκι που βλέπεις, μιλάμε για δέμα διαστάσεων σχεδόν μισού κυβικού μέτρου. Σου φαίνεται λογικό εσένα τα 4€ μεταφορικά, από τα Γιαννιτσά κιόλας; Ακόμα και με απλό ΕΛΤΑ δέμα που στέλνει, είναι πολύ λίγα. Είναι προφανές λάθος του καταστήματος, στου οποίου το site αν πας στους "τρόπους αποστολής" θα δεις και ένα ωραίο disclaimer που λέει:

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σε ογκώδη προϊόντα πχ έπιπλα ή μεγάλα ηλεκτροκίνητα κτλπ μπορεί να υπάρχουν μεταφορικά έξοδα για τα οποία ο πελάτης ενημερώνεται πριν την αποστολή της παραγγελίας του.

Ακόμα κι να ίσχυε, που ακύρωση θα έτρωγες εγώ πιστεύω ή θα σου έλεγαν πως "ισχύει μόνο το option 2, μεταφορική 15€", και πάλι συγκρίνεις ανόμοια πράγματα. Άλλο να περιμένω πόσες μέρες και να μου έρθει χαρτάκι, να παίρνω άδεια από την δουλειά μου και να πάω να στηθώ στα ΕΛΤΑ για να πάρω το δέμα, άλλο να μου το φέρουν στην πόρτα μου ό,τι ώρα θέλω.

Αν εσένα δεν σε βολεύει, μη το χρησιμοποιείς. Αλλά κάποιους μας βολεύει πάρα πολύ και το αξιοποιούμε στο έπακρο.

Untitled.png

Επεξ/σία από 2-pi-O
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...