Alkazar21 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2023 On 18/08/2023 at 17:20, RTW4ever said: Και γιατί να στο δώσει κάποιος και να μην το χρησιμοποιήσει ο ίδιος; Τι να σου πω τώρα... Μπορεί να 'χει μεγάλη καρδιά ή να έχει δύο ή δεν ξέρω τι άλλο. Γενικά Ελλαδάρα <333 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RTW4ever Δημοσ. 22 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2023 9 hours ago, Alkazar21 said: Τι να σου πω τώρα... Μπορεί να 'χει μεγάλη καρδιά ή να έχει δύο ή δεν ξέρω τι άλλο. Γενικά Ελλαδάρα <333 Και δηλαδή έχουν οποιαδήποτε λογική βάση αυτά που λες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alkazar21 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2023 14 hours ago, RTW4ever said: Και δηλαδή έχουν οποιαδήποτε λογική βάση αυτά που λες... Ας μην κάνουμε αμπελοφιλοσοφία για το τι ρώτησα και πως το ρώτησα... Τα φόρουμ είναι κυρίως ομάδες αλληλοβοήθειας. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ioannischr Δημοσ. 25 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2023 παντως εγω αφου κιολας πηρα την συνδρομη με 1 λεπτο τον ιουνιο την εχω χρησιμοποιησει σε πεντεξη παραγγελιες και εχω γλυτωσει με κουπονακια δωρο που μου δωσε το σκρουτζ πολυ παραπανω απο 17 ευ.πουχει η κανονικη συνδρομη δεδομενου οτι καλοκαιριατικα βρισκομαι σε επαρχια η δε επικοινωνια μεσω ημαιηλ και ο χρονος παραδοσης αψογος 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alkazar21 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2023 Ναι η προσφορά του Ιουνίου ήταν the best Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CakeNet Δημοσ. 25 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2023 Τεχνικά προβλήματα με την φόρτωση της σελίδας μου εμφανίζει κι εμένα κατά καιρούς, αλλά θεωρώ ότι έχει να κάνει με τους σέρβερ τους, ίσως να απαιτείται κάποια αναβάθμιση ειδικά μετά την είσοδο επιπλέον συνδρομητών με την προσφορά του Ιουνίου. Αυτό βέβαια, φαντάζομαι ότι είναι κάτι που το έχουν ήδη υπόψη τους και θα το αντιμετωπίσουν, δεν είναι άλλωστε συχνό το φαινόμενο, αρκεί να μην σου κάτσει κάποια στραβή και χάσεις κάποια προσφορά σε στιγμή που δεν φορτώνει η σελίδα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorginho Δημοσ. 30 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2023 3 ώρες πριν, xPhenomenon είπε Όσοι έχουν skroutz plus μπορείτε να βάλετε προϊόντα αξίας 20€ και να κουμπωσετε το κουπονακι κανονικά με τελική τιμή 15€ + τα δωρεάν μεταφορικά Φίλε αυτό με τα "δωρεάν μεταφορικά" του plus είναι αδιανόητη απατεωνια, έβαλα κι εγώ τότε με την προσφορά plus και έκτοτε ό,τι έχω χρειαστεί το έχω αγοράσει εκτός skroutz από το ίδιο το σκρουτζομαγαζο απευθείας γιατί το προϊόν μπορεί να ζυγίζει συσκευασμένο 3 κιλά, το μαγαζί το στέλνει είτε με δωρεάν μεταφορικά είτε με 1,50€-3,00€-5,00€ ξέρω γω και το σκρουτζ το εμφανίζει με μεταφορικά από 10€ μέχρι και 15€ (μετά την αφαίρεση των "λουξ" 5€ που υποτίθεται προσφέρει το plus), δηλαδή με υποτιθέμενο βάρος 15 και 20 κιλά! Το ακριβώς ίδιο πράγμα! Το οποίο τελικά όταν έρχεται είναι όντως πχ 2,2 κιλά! Τους το έχω επισημάνει και φυσικά ουδέποτε πήρα απάντηση. Ξεφτίλα. Το 80% και λίγο λέω των προϊόντων που δεν είναι δηλαδή τύπου micro SD κάρτες που μιλάμε για γραμμάρια βάρος βγαίνουν τελικά ακριβότερα μέσω skroutz plus! Τουλάχιστον το βλέπεις εξ αρχής στις τιμές που εμφανίζονται στο σκρουτζ ότι είναι ακριβότερο μέσω σκρουτζ.. Spoiler Έτσι στα γρήγορα δύο παραδείγματα... 4 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HatTrick Δημοσ. 30 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2023 1 ώρα πριν, giorginho είπε Φίλε αυτό με τα "δωρεάν μεταφορικά" του plus είναι αδιανόητη απατεωνια, έβαλα κι εγώ τότε με την προσφορά plus και έκτοτε ό,τι έχω χρειαστεί το έχω αγοράσει εκτός skroutz από το ίδιο το σκρουτζομαγαζο απευθείας γιατί το προϊόν μπορεί να ζυγίζει συσκευασμένο 3 κιλά, το μαγαζί το στέλνει είτε με δωρεάν μεταφορικά είτε με 1,50€-3,00€-5,00€ ξέρω γω και το σκρουτζ το εμφανίζει με μεταφορικά από 10€ μέχρι και 15€ (μετά την αφαίρεση των "λουξ" 5€ που υποτίθεται προσφέρει το plus), δηλαδή με υποτιθέμενο βάρος 15 και 20 κιλά! Το ακριβώς ίδιο πράγμα! Το οποίο τελικά όταν έρχεται είναι όντως πχ 2,2 κιλά! Τους το έχω επισημάνει και φυσικά ουδέποτε πήρα απάντηση. Ξεφτίλα. Το 80% και λίγο λέω των προϊόντων που δεν είναι δηλαδή τύπου micro SD κάρτες που μιλάμε για γραμμάρια βάρος βγαίνουν τελικά ακριβότερα μέσω skroutz plus! Τουλάχιστον το βλέπεις εξ αρχής στις τιμές που εμφανίζονται στο σκρουτζ ότι είναι ακριβότερο μέσω σκρουτζ.. Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Έτσι στα γρήγορα δύο παραδείγματα... Διαφωνώ με αυτό που λες. Προφανώς αγοράζεις πράγματα ογκώδη ή βαριά. Αν αγοράζεις μικροπράγματα και κυρίως σχετικά φθηνά,το να πληρώσεις 3 ευρώ όταν το προιοόν κάνει 20-30 είναι πολλά.Συνεπώς εκεί συμφέρει το skroytz plus.Μέσα σε ένα χρόνο απο 3ευρα μεταφορικά μου εβγαλε ότι είχα γλιτώσει 180 ευρώ το plus.Συνεπώς αν αγοράζεις ογκώδη πράγματα ίσως να μην συμφέρει,προσωπικά με έχουν βολέψει πάρα πολύ τα τρια ευρώ που γλιτώνω σε κάθε παραγγελία. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liospi Δημοσ. 30 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2023 9 λεπτά πριν, HatTrick είπε Διαφωνώ με αυτό που λες. Προφανώς αγοράζεις πράγματα ογκώδη ή βαριά. Αν αγοράζεις μικροπράγματα και κυρίως σχετικά φθηνά,το να πληρώσεις 3 ευρώ όταν το προιοόν κάνει 20-30 είναι πολλά.Συνεπώς εκεί συμφέρει το skroytz plus.Μέσα σε ένα χρόνο απο 3ευρα μεταφορικά μου εβγαλε ότι είχα γλιτώσει 180 ευρώ το plus.Συνεπώς αν αγοράζεις ογκώδη πράγματα ίσως να μην συμφέρει,προσωπικά με έχουν βολέψει πάρα πολύ τα τρια ευρώ που γλιτώνω σε κάθε παραγγελία. συμφωνώ και εγώ. με το plus μπορεί να γλυτώνω σχεδόν 80€ το χρόνο σε μεταφορικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannies82 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2023 2 ώρες πριν, giorginho είπε Ξεφτίλα. Το 80% και λίγο λέω των προϊόντων που δεν είναι δηλαδή τύπου micro SD κάρτες που μιλάμε για γραμμάρια βάρος βγαίνουν τελικά ακριβότερα μέσω skroutz plus! Τουλάχιστον το βλέπεις εξ αρχής στις τιμές που εμφανίζονται στο σκρουτζ ότι είναι ακριβότερο μέσω σκρουτζ.. Έχεις δίκιο φίλε, είναι συχνό φαινόμενο τα μεταφορικά μέσω Σκρουτζ να είναι πιο ακριβά από τα μεταφορικά απευθείας από το κατάστημα. Δεν είναι τυχαίο που πριν λίγους μήνες έβαλαν το Σκρουτζ plus 1 λεπτό. Κερδισμένοι βγαίνουν και πάλι γιατί σε αρκετές περιπτώσεις χρεώνουν περισσότερο. Το ακόμα χειρότερο είναι όταν το Σκρουτζ δε λέει την αλήθεια για τα μεταφορικά που θα πληρώσεις απευθείας από το κατάστημα. Έχει τύχει να παραγγείλω κάτι πραγματακια από Σκρουτζ αξίας 6 ευρώ. Το Σκρουτζ έλεγε ότι τα μεταφορικά από το κατάστημα είναι 4,5 ευρώ 'κατα προσέγγιση' (καινούριο αυτό), οπότε παρήγγειλα μέσω Σκρουτζ και πλήρωσα τα 3 ευρώ. Από περιέργεια μπήκα μετά και στο σάιτ του καταστήματος και διαπίστωσα ότι συνεργαζόταν με boxnow με μεταφορικά 1 ευρώ... Γενικά θέλει προσοχή. Σε κάποιες περιπτώσεις προφανώς και συμφέρει το Σκρουτζ Plus (για πράγματα άνω των 20 ευρώ από 1 κατάστημα που τα μεταφορικά είναι δωρεάν). Αν είναι να χρεωθείς μεταφορικά πρέπει να πας στο κατάστημα μέχρι το checkout για να δεις τι επιλογές σου δίνει και με τι μεταφορικά. Δεν αρκεί να εμπιστευτείς το Σκρουτζ. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorginho Δημοσ. 30 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2023 25 λεπτά πριν, HatTrick είπε Προφανώς αγοράζεις πράγματα ογκώδη ή βαριά. Προφανώς αγοράζεις κάρτες micro SD 😉 Μα καλά, ακόμα και "βαριά και ογκώδη" να αγόραζα είναι λογικό να χρεώνει παραπάνω ο σκρουτζ (σε σχέση με το ίδιο μαγαζί απευθείας) που υποτίθεται έχεις πληρώσει συνδρομή plus και έχεις 5€ λιγότερα μεταφορικά σε κάθε αγορά; ποιο το νόημα του plus τότε? Αλλά ανέφερα παραδείγματα: 3κιλο προϊόν (ούτε βαρύ, ούτε ογκώδες, δωρεάν μεταφορικά έπρεπε να έχει!) του έβαλε τιμή μεταφορικών ο σκρουτζης που αντιστοιχούν (με βάση τον δικό του τιμοκατάλογο!) σε 17 κιλα! Μέχρι 8 κιλά διαφημίζει δωρεάν μεταφορικά, αλλά για τον σκρουτζ τα 8 κιλά είναι μάλλον γύρω στα 1350 γραμμάρια! Δε στέκει αυτό ούτε με τη λογική ούτε σαν εμπορική πρακτική, ούτε συζήτηση θέλει ούτε και ψάξιμο, το ψέμα είναι ψέμα και όταν με ψέμα αποσπάς (περισσότερα) χρήματα είναι απάτη! Και όπως ανέφερε ο Γιάννης82 σε παραπλανει ακόμα και με δήθεν "φουσκωμένα" μεταφορικά μαγαζιού από τη σελίδα του ίδιου του μαγαζιού ("φουσκωμένα δηλαδή του τύπου 5€ με το πολύ 10€, καμία σχέση με τα δικά του 15ευρα+), που στην πραγματικότητα μερικές φορές είναι λιγότερα, ακόμα και χωρίς boxnow ή εκπτωτικους κωδικούς (ενώ τα δικά του που εμφανίζει στη λίστα δεν είναι ποτέ λιγότερα). ΥΓ. Επειδή δεν μπορώ να ξέρω λεπτομέρειες των συμφωνιών μεταξύ μαγαζιών + σκρουτζ αφήνω ένα περιθώριο να χειρίζονται τα ίδια τα μαγαζιά τα δεδομένα που περνάνε στο σύστημα του σκρουτζ για τον υπολογισμό των μεταφορικών μέσω καλαθιού σκρουτζ (με το σκεπτικό να σπρώξουν τον πελάτη στη σελίδα τους να μην πληρώσουν την χ, ψ προμήθεια του καλαθιού σκρουτζ), αλλά σε μια τέτοια περίπτωση εκτός του ότι πάλι θα έπρεπε το ίδιο το σκρουτζ να κάνει έλεγχο (αυτόματα και πανεύκολα) θα περίμενα στη χειρότερη να έχουν αντιδράσει στο μήνυμά μου που τους ενημέρωσα για το φαινόμενο και ζήτησα εξηγήσεις πριν 2+ μήνες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Iamthagod Δημοσ. 30 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2023 Λάβετε υπόψην σας πως πολλές φορές το κόστος αποστολής που αναγράφεται στο skroutz για αγορά από κατάστημα δεν ισχύει, ειδικά για ογκώδη αντικείμενα, και το πραγματικό κόστος το βλέπεις όταν πας να κάνεις την παραγγελία από το ίδιο το κατάστημα. Σε κάποιες περιπτώσεις μάλιστα ( μου έχει τύχει για κουτιά αποθήκευσης), σε προτρέπουν να μιλήσεις τηλεφωνικά μαζί τους για το κόστος. Προσωπικά με έχει βολέψει πάρα πολύ το skroutz plus, ειδικά δεδομένου ότι το πήραμε πολλοί για 1 cent . Επίσης μου έχει δώσει 2 μήνες τώρα κουπόνια γύρω στο 50ρικο. 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chief90 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2023 1 ώρα πριν, yannies82 είπε Το ακόμα χειρότερο είναι όταν το Σκρουτζ δε λέει την αλήθεια για τα μεταφορικά που θα πληρώσεις απευθείας από το κατάστημα. Σε αυτό φταίει μάλλον το κατάστημα. Έχω κάνει διασυνδέσεις e-shop-skroutz. αυτός που κάνει την διασύνδεση περνάει όλη την λογική των μεταφορικών του καταστήματος στο skroutz. οπότε σε πολλές περιπτώσεις αλλάζει πολιτική το κατάστημα και ξεχνάνε να την αλλάξουν στο skroutz.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SpiromaN Δημοσ. 30 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2023 5 ώρες πριν, giorginho είπε Φίλε αυτό με τα "δωρεάν μεταφορικά" του plus είναι αδιανόητη απατεωνια, έβαλα κι εγώ τότε με την προσφορά plus και έκτοτε ό,τι έχω χρειαστεί το έχω αγοράσει εκτός skroutz από το ίδιο το σκρουτζομαγαζο απευθείας γιατί το προϊόν μπορεί να ζυγίζει συσκευασμένο 3 κιλά, το μαγαζί το στέλνει είτε με δωρεάν μεταφορικά είτε με 1,50€-3,00€-5,00€ ξέρω γω και το σκρουτζ το εμφανίζει με μεταφορικά από 10€ μέχρι και 15€ (μετά την αφαίρεση των "λουξ" 5€ που υποτίθεται προσφέρει το plus), δηλαδή με υποτιθέμενο βάρος 15 και 20 κιλά! Το ακριβώς ίδιο πράγμα! Το οποίο τελικά όταν έρχεται είναι όντως πχ 2,2 κιλά! Τους το έχω επισημάνει και φυσικά ουδέποτε πήρα απάντηση. Ξεφτίλα. Το 80% και λίγο λέω των προϊόντων που δεν είναι δηλαδή τύπου micro SD κάρτες που μιλάμε για γραμμάρια βάρος βγαίνουν τελικά ακριβότερα μέσω skroutz plus! Τουλάχιστον το βλέπεις εξ αρχής στις τιμές που εμφανίζονται στο σκρουτζ ότι είναι ακριβότερο μέσω σκρουτζ.. Απόκρυψη περιεχομένων Έτσι στα γρήγορα δύο παραδείγματα... Διαφωνώ με αυτό που λες για τα μεταφορικά. Χρησιμοποιώ την υπηρεσία δύο χρόνια και δε πληρώνω σχεδόν ποτέ μεταφορικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xPhenomenon Δημοσ. 30 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2023 5 ώρες πριν, giorginho είπε Φίλε αυτό με τα "δωρεάν μεταφορικά" του plus είναι αδιανόητη απατεωνια, έβαλα κι εγώ τότε με την προσφορά plus και έκτοτε ό,τι έχω χρειαστεί το έχω αγοράσει εκτός skroutz από το ίδιο το σκρουτζομαγαζο απευθείας γιατί το προϊόν μπορεί να ζυγίζει συσκευασμένο 3 κιλά, το μαγαζί το στέλνει είτε με δωρεάν μεταφορικά είτε με 1,50€-3,00€-5,00€ ξέρω γω και το σκρουτζ το εμφανίζει με μεταφορικά από 10€ μέχρι και 15€ (μετά την αφαίρεση των "λουξ" 5€ που υποτίθεται προσφέρει το plus), δηλαδή με υποτιθέμενο βάρος 15 και 20 κιλά! Το ακριβώς ίδιο πράγμα! Το οποίο τελικά όταν έρχεται είναι όντως πχ 2,2 κιλά! Τους το έχω επισημάνει και φυσικά ουδέποτε πήρα απάντηση. Ξεφτίλα. Το 80% και λίγο λέω των προϊόντων που δεν είναι δηλαδή τύπου micro SD κάρτες που μιλάμε για γραμμάρια βάρος βγαίνουν τελικά ακριβότερα μέσω skroutz plus! Τουλάχιστον το βλέπεις εξ αρχής στις τιμές που εμφανίζονται στο σκρουτζ ότι είναι ακριβότερο μέσω σκρουτζ.. Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Έτσι στα γρήγορα δύο παραδείγματα... Τα δωρεάν μεταφορικά του skroutz δεν είναι καθόλου απάτη, ειδικά αν μένεις σε νησί και σε δυσπρόσιτη περιοχή όπως εμένα που τα μεταφορικά είναι 6€ ανά αποστολή με συμφέρει φουλ. Ακόμα και η γυναίκα γεμίζει το καλάθι με καλλυντικά, καθαριστικά, μαλακτικά που ζυγίζουν αρκετά και δεν πληρώνω μεταφορικά. Μου έχει λύσει τα χέρια. 6 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα