Προς το περιεχόμενο

Skroutz Plus

WebDevGr
Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από Witcher1st,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 hours ago, RTW4ever said:

Το Σκρουτζ είχε απόλυτο δίκιο. 

Όχι. Στη συγκεκριμένη περίπτωση υποστήριξη μηδέν. Σε άλλες περιπτώσεις δεν είχα θέμα. Αναγνωρίζω ότι ήταν λίγο ακραία υπόθεση αλλά με το "απόλυτο" δεν συμφωνώ.

4 hours ago, Kastriot said:

Δεν καταλαβαίνω τι το αστείο έχει η τοποθέτηση του σκρουτζ ούτε πως ακριβώς μπορούσες να "το συνεχίσεις" αλλά οκ έδωσες τόπο στην οργή. Μου θυμίζει κάτι πελάτες που έρχονται στο μαγαζί με κάτι που πήραν πριν 5 χρόνια και λένε "δε δουλεύει, μα εγγύηση δεν έχει;" τους λέω όχι, η εγγύηση είναι διετής. Ναι μου λένε αλλά αυτό έχει χαλάσει από το 2020 απλά σήμερα μπόρεσα να το φέρω. Ε ποιος φταίει τώρα.

Το "αστείο" αναφέρεται στην ερώτηση του Σκρουτζ αν το κατάστημα είχε συσκεύασει επαρκώς το προϊόν. Να το πάμε σε κάποιον ειδικό επιστήμονα συσκευασιών να αποφανθεί επί του τυλίγματος. 

Ποιος είπε για 5 χρόνια και για ποια εγγύηση; Ένα φωτιστικό ήταν, σφραγισμένο μέσα στο κουτί του, το οποίο ανοίχτηκε για πρώτη φορά 5-6 μήνες μετά την αγορά και το γυαλί ήταν ήδη σπασμένο. Η δε αρνητική κριτική προς το κατάστημα απορρίφθηκε γιατί σύμφωνα με τους όρους του Σκρουτζ η αγορά είχε γίνει εκτός των τελευταίων 3 μηνών.

Προς γνώση και συμμόρφωση για το μέλλον. Δεν έχει νόημα να το αναλύουμε τώρα εκτός αν κάποιοι θέλουν να κάνουν αμισθί τους δικηγόρους του Σκρουτζ για να περνάνε την ώρα τους, οπότε με γεια τους με χαρά τους. Περίεργως το φωτιστικό ήταν ωραιότερο χωρίς το γυαλί, οπότε δεν με χάλασε ιδιαίτερα.

Το δίδαγμα είναι ότι ξεπακετάρουμε asap κατά προτίμηση με βίντεο, ειδικά σε ευπαθή προϊόντα.

Επεξ/σία από nzeppos
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

3 hours ago, nzeppos said:

Όχι. Στη συγκεκριμένη περίπτωση υποστήριξη μηδέν. Σε άλλες περιπτώσεις δεν είχα θέμα. Αναγνωρίζω ότι ήταν λίγο ακραία υπόθεση αλλά με το "απόλυτο" δεν συμφωνώ.

Το "αστείο" αναφέρεται στην ερώτηση του Σκρουτζ αν το κατάστημα είχε συσκεύασει επαρκώς το προϊόν. Να το πάμε σε κάποιον ειδικό επιστήμονα συσκευασιών να αποφανθεί επί του τυλίγματος. 

Ποιος είπε για 5 χρόνια και για ποια εγγύηση; Ένα φωτιστικό ήταν, σφραγισμένο μέσα στο κουτί του, το οποίο ανοίχτηκε για πρώτη φορά 5-6 μήνες μετά την αγορά και το γυαλί ήταν ήδη σπασμένο. Η δε αρνητική κριτική προς το κατάστημα απορρίφθηκε γιατί σύμφωνα με τους όρους του Σκρουτζ η αγορά είχε γίνει εκτός των τελευταίων 3 μηνών.

Προς γνώση και συμμόρφωση για το μέλλον. Δεν έχει νόημα να το αναλύουμε τώρα εκτός αν κάποιοι θέλουν να κάνουν αμισθί τους δικηγόρους του Σκρουτζ για να περνάνε την ώρα τους, οπότε με γεια τους με χαρά τους. Περίεργως το φωτιστικό ήταν ωραιότερο χωρίς το γυαλί, οπότε δεν με χάλασε ιδιαίτερα.

Το δίδαγμα είναι ότι ξεπακετάρουμε asap κατά προτίμηση με βίντεο, ειδικά σε ευπαθή προϊόντα.

Επιμένεις στο λάθος. Το Σκρουτζ είχε απόλυτο δίκιο, τι να κάνουμε τώρα. Όταν δεν αντέχουμε την αλήθεια, ότι έχουμε 100% άδικο, πετάμε και εξυπνάδες για 'αμισθί δικηγόρους του Σκρουτζ '.

• Like 4

2 λεπτά πριν, satsok2 είπε

Τι σκ@τά;

Ούτε για μηχανή αναζήτησης δεν κάνει.

image.png.84f963b07f6a6c2584cc6587302281aa.png

Δεν καταλαβαίνω το πρόβλημα σου απ' τα παραπάνω. Αργό loading; Κάπου έσκασε η javascript-AJAX;

Συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες :P

2 ώρες πριν, manolis940 είπε

Δεν καταλαβαίνω το πρόβλημα σου απ' τα παραπάνω. Αργό loading; Κάπου έσκασε η javascript-AJAX;

Συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες :P

Μόνιμο φαινόμενο. Ασχέτως υπολογιστή / προϊόντος.

49 λεπτά πριν, satsok2 είπε

Τι να σου πω. σε Firefox που δουλεύω δεν μπορώ να σου πω ότι δεν έχω αντιμετωπίσει ποτέ το συγκεκριμένο, αλλά συχνό πρόβλημα δεν θα το έλεγα.

• Like 1

6 hours ago, satsok2 said:

Άλλαξε browser. 

Γενικά, αφορμή ψάχνεις να κατηγορείς το Σκρουτζ για τα πάντα. 

Εμένα με Firefox δεν μου έχει συμβεί ΠΟΤΕ.

Φταίει η δική σου εγκατάσταση - λειτουργικό - browser. 

• Like 2

Εμένα το κάνει συνέχεια εδώ και δύο μήνες, φυσικά και κάτι δε του αρέσει, αλλά παλιά δούλευε.

Τι ενδιαφέρον είναι ότι μου δείχνει μόνο μαγαζιά με το πράσινο κουμπί (συνεργαζομενα). Προφανώς έτυχε, αλλά με έβαλε σε σκέψεις. Απλά ανοίγω άλλο browser

Στις 20/8/2023 στις 12:45 ΠΜ, mandos είπε

Εμένα το κάνει συνέχεια εδώ και δύο μήνες, φυσικά και κάτι δε του αρέσει, αλλά παλιά δούλευε.

Τι ενδιαφέρον είναι ότι μου δείχνει μόνο μαγαζιά με το πράσινο κουμπί (συνεργαζομενα). Προφανώς έτυχε, αλλά με έβαλε σε σκέψεις. Απλά ανοίγω άλλο browser

Δοκίμασε να απενεργοποιήσεις όλες τις επεκτάσεις που έχεις. Καμιά φορά δεν είναι μόνοι οι προφανείς όπως τα ad-blocker. Εγώ πχ είχα πρόβλημα με μια επέκταση για VPN ασχέτως αν ήταν ενεργοποιημένο ή όχι το VPN.

• Thanks 1

33 minutes ago, manolis940 said:

Δοκίμασε να απενεργοποιήσεις όλες τις επεκτάσεις που έχεις. Καμιά φορά δεν είναι μόνοι οι προφανείς όπως τα ad-blocker. Εγώ πχ είχα πρόβλημα με μια επέκταση για VPN ασχέτως αν ήταν ενεργοποιημένο ή όχι το VPN.

Ποιο vpn προσθετο εχει αυτο το προβλημα?

1 ώρα πριν, nek4d είπε

Ποιο vpn προσθετο εχει αυτο το προβλημα?

Είχα θέμα με Windscribe και Gmail. Δεν είναι για το skroutz συγκεκριμένα το παράδειγμα μου. Απλώς ήθελα να πω ότι δύο άσχετα πράγματα μεταξύ τους έκαναν conflict.

• Like 1

20 ώρες πριν, satsok2 είπε

To βγάζει συνέχεια. Σε διαφορετικά προϊόντα

image.png.ba5b7534f1d64e3a9ab5ee32cdb028c9.png

Δεν ξέρω αν γινότανε πριν 20 ώρες, πάντως τώρα μου το εμφανίζει μια χαρά. By the way. Δώστε και κάνα link, μην μας παιδεύετε έτσι.

https://www.skroutz.gr/s/22462339/Logitech-M185-Gray.html#reviews

image.png.d92f98029fe71744a5e0bbc422194a7d.png

Μήπως έχεις κάνει καμιά βλακεία με τους DNS σου; Ποιους έχεις ορίσει;

1 ώρα πριν, manolis940 είπε

Δεν ξέρω αν γινότανε πριν 20 ώρες, πάντως τώρα μου το εμφανίζει μια χαρά. 

Μήπως έχεις κάνει καμιά βλακεία με τους DNS σου; Ποιους έχεις ορίσει;

Ενταξει ειπανε πιο πανω αλλοι οτι δεν εχουν προβλημα και το προβλημα του satsok2 ειναι μονο σε αυτον.
(Στην δε προτροπη για χρηση αλλου browser δεν υπηρξε απαντηση, τεσπα θα γινει το νημα σερβις ενος προσωπικου Η/Υ...).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...