safridia Δημοσ. 11 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2023 Παρολο που υποτιθεται οτι με αγορες πανω απο 20€ εχεις δωρεαν μεταφορικα υπαρχει και αστερισκος οτι για προιοντα ανω των 8 κιλων εχει χρεωση μεταφορικων με εκπτωση 5€, δηλαδη το σκρουτζ βγαζει οτι το συγκεκριμενο δεμα εχει μεταφορικα 7€ αλλα εχω εκπτωση, ποσο τυχερος ειμαι; Επισης το να παει το δεμα στο skroutz point στην ντουλαπα εχει χρεωση επιπλεον 7€. Φανταζομαι η μεταφορα πλεον ειναι θες να παιξουμε, μεχρι να σε εξαντλησουμε, το παιχνιδι, ηρθαμε ειδοποιοντας μιση ωρα πριν, δεν σε βρηκαμε, δεν ξαναρχομαστε, ελα παρτο εσυ απο τα κεντρικα μας η θες να πληρωσεις εξτρα 7€ για να το παρεις απο την ντουλαπα; Ποιος παει στοιχημα εαν το συγκεκριμενο δεμα θα ειναι πανω η κατω απο 8κιλα; Την ιδια παραγγελια την εκανα δοκιμαστικα και στο καταστημα το οποιο δινει ακριβως 2€ μεταφορικα. Χωρις τα μερκετιστικα τρυκ (πληρωσε μας συνδρομη για να παρεις ταχα μου δωρεαν η με εκπτωση μεταφορικα), ΑΚΡΙΒΩΣ ΙΔΙΑ ΤΙΜΗ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sdikr Δημοσ. 12 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) 15 hours ago, safridia said: Ποιος παει στοιχημα εαν το συγκεκριμενο δεμα θα ειναι πανω η κατω απο 8κιλα; https://www.pharm24.gr/septona-dermasoft-baby-wipes-chamomille-family-300-temaxia-3x100-temaxia-p-42545.html 1396gr το ενα, πόσο μας κάνουν τα 10 άραγε; Οσο για το κατάστημα που έχεις επιλέξει, μάλλον έχουν κάνει κάτι λάθος στο eshop Quote - Για παραγγελίες όπου το κόστος αγοράς και το βάρος των προϊόντων δεν ξεπερνά τα 49€ και 4kg αντίστοιχα, το κόστος μεταφορικών είναι 2€. - Για παραγγελίες όπου το κόστος αγοράς είναι μεγαλύτερο των 49€ και το βάρος των προϊόντων παραμένει λιγότερο από 4kg, δεν υπάρχει επιβάρυνση εξόδων μεταφοράς. - Σε κάθε άλλη περίπτωση όπου το βάρος των προϊόντων της παραγγελίας είναι μεγαλύτερο των 4kg, υπάρχει επιπλέον επιβάρυνση 0.90€ για κάθε επιπλέον κιλό. Το κόστος της αντικαταβολής, σε κάθε περίπτωση, ανέρχεται στα 2.50€. - Στις περιπτώσεις που το ογκομετρικό βάρος μιας αποστολής είναι μεγαλύτερο από το πραγματικό βάρος, η χρέωση της αποστολής γίνεται βάσει του ογκομετρικού βάρους. Επεξ/σία 12 Αυγούστου 2023 από sdikr 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alkazar21 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2023 Έχει κανείς σας κάνα κουπόνι έκπτωσης για συνδρομή σε skroutz plus; Μόλις εχθές έληξε η δική μου και είναι 17€ ανανέωση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheoAlex50 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2023 8 ώρες πριν, Alkazar21 είπε Έχει κανείς σας κάνα κουπόνι έκπτωσης για συνδρομή σε skroutz plus; Μόλις εχθές έληξε η δική μου και είναι 17€ ανανέωση Καποια στιγμη θα ξαναβγαλουν μειωμενο. Ετσι και αλλιως πλεον δεν εχει και κατι ιδιαιτερο το να εχεις συνδρομη.. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manolis940 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2023 39 λεπτά πριν, TheoAlex50 είπε Καποια στιγμη θα ξαναβγαλουν μειωμενο. Ετσι και αλλιως πλεον δεν εχει και κατι ιδιαιτερο το να εχεις συνδρομη.. Τι εννοείς; Εγώ χθες σε 6 παραγγελίες γλύτωσα 5x3€. Μόνο στην μία πλήρωσα. Μια χαρά έχει νόημα αν κατά κύριο λόγο κάνεις παραγγελίες μέσω Internet. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheoAlex50 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2023 1 ώρα πριν, manolis940 είπε Τι εννοείς; Εγώ χθες σε 6 παραγγελίες γλύτωσα 5x3€. Μόνο στην μία πλήρωσα. Μια χαρά έχει νόημα αν κατά κύριο λόγο κάνεις παραγγελίες μέσω Internet. Εγώ που δεν παραγγελνω συχνά είναι άπειρο ελάχιστη η διαφορά. Αν παραγγέλνεις συνέχεια για ένα μικρό ποσό συμφέρει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manolis940 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2023 8 λεπτά πριν, TheoAlex50 είπε Εγώ που δεν παραγγελνω συχνά είναι άπειρο ελάχιστη η διαφορά. Αν παραγγέλνεις συνέχεια για ένα μικρό ποσό συμφέρει. Όπως και κάθε τέτοια συνδρομή είναι φτιαγμένη γι αυτούς που παραγγέλνουν συχνά. Πχ φίλος στην Αγγλία έχει amazon prime μόνο για αγορές online. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alkazar21 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2023 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας Παραγγέλνω συχνά αλήθεια είναι, καπου μια φορά την εβδομάδα καθώς είναι πολυ βολικό και ειδικότερα η πολιτική επιστροφών που έχει. Έτυχε να παραγγείλω 5 γυάλινα φωτιστικά και συνεχώς ερχόταν σπασμένα... ε στις 4 φορές επιστροφή, η 5η ηρθε καλά. Φαντάζεστε να μην μεσολαβούσε το skroutz;; θα είχαμε γλέντια... Ίσως περιμένω λίγο μπας και στείλουν κάνα κουπόνι 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 14 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) Ειδικά για τα φωτιστικά είναι καλή ιδέα να τα ανοίγετε asap ακόμα κι αν δεν έχετε σκοπό να τα εγκαταστήσετε άμεσα. Έτσι την έπαθα εγώ με κρεμαστό φωτιστικό 200+ ευρώ που το άφησα για μήνες κλειστό στο κουτί του μέχρι να έρθει η ώρα της τοποθέτησης. Όταν το άνοιξα για πρώτη φορά, διαπίστωσα πως το γυαλί ήταν σπασμένο. Μετά άρχισε μια αστεία ακολουθία email με το Σκρουτζ του στιλ "το κατάστημα είχε τυλίξει επαρκώς το φωτιστικό;" Θεωρητικά ναι αλλά στην πράξη προφανώς και όχι αφού κάποιος κατάφερε να το σπάσει πριν ή κατά τη μεταφορά. Ωστόσο ακόμα κι έτσι είπαν ότι δεν μπορούν να κάνουν τίποτα, γιατί είχαν παρέλθει κάμποσοι μήνες από την παραγγελία. Τρέχα γύρευε... Δεν το συνέχισα γιατί το εν λόγω φωτιστικό μπορεί να χρησιμοποιηθεί και χωρίς το γυαλί, οπότε το τοποθέτησα έτσι. Προς γνώση και συμμόρφωση για το μέλλον. Επεξ/σία 14 Αυγούστου 2023 από nzeppos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manolis940 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2023 42 λεπτά πριν, nzeppos είπε Ειδικά για τα φωτιστικά είναι καλή ιδέα να τα ανοίγετε asap ακόμα κι αν δεν έχετε σκοπό να τα εγκαταστήσετε άμεσα. Έτσι την έπαθα εγώ με κρεμαστό φωτιστικό 200+ ευρώ που το άφησα για μήνες κλειστό στο κουτί του μέχρι να έρθει η ώρα της τοποθέτησης. Όταν το άνοιξα για πρώτη φορά, διαπίστωσα πως το γυαλί ήταν σπασμένο. Μετά άρχισε μια αστεία ακολουθία email με το Σκρουτζ του στιλ "το κατάστημα είχε τυλίξει επαρκώς το φωτιστικό;" Θεωρητικά ναι αλλά στην πράξη προφανώς και όχι αφού κάποιος κατάφερε να το σπάσει πριν ή κατά τη μεταφορά. Ωστόσο ακόμα κι έτσι είπαν ότι δεν μπορούν να κάνουν τίποτα, γιατί είχαν παρέλθει κάμποσοι μήνες από την παραγγελία. Τρέχα γύρευε... Δεν το συνέχισα γιατί το εν λόγω φωτιστικό μπορεί να χρησιμοποιηθεί και χωρίς το γυαλί, οπότε το τοποθέτησα έτσι. Προς γνώση και συμμόρφωση για το μέλλον. Πάρε ένα τριποδάκι της πλάκας για το κινητό και video. Με έχει σώσει σε διάφορες περιπτώσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alkazar21 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2023 5 hours ago, nzeppos said: Ειδικά για τα φωτιστικά είναι καλή ιδέα να τα ανοίγετε asap ακόμα κι αν δεν έχετε σκοπό να τα εγκαταστήσετε άμεσα. Έτσι την έπαθα εγώ με κρεμαστό φωτιστικό 200+ ευρώ που το άφησα για μήνες κλειστό στο κουτί του μέχρι να έρθει η ώρα της τοποθέτησης. Όταν το άνοιξα για πρώτη φορά, διαπίστωσα πως το γυαλί ήταν σπασμένο. Μετά άρχισε μια αστεία ακολουθία email με το Σκρουτζ του στιλ "το κατάστημα είχε τυλίξει επαρκώς το φωτιστικό;" Θεωρητικά ναι αλλά στην πράξη προφανώς και όχι αφού κάποιος κατάφερε να το σπάσει πριν ή κατά τη μεταφορά. Ωστόσο ακόμα κι έτσι είπαν ότι δεν μπορούν να κάνουν τίποτα, γιατί είχαν παρέλθει κάμποσοι μήνες από την παραγγελία. Τρέχα γύρευε... Δεν το συνέχισα γιατί το εν λόγω φωτιστικό μπορεί να χρησιμοποιηθεί και χωρίς το γυαλί, οπότε το τοποθέτησα έτσι. Προς γνώση και συμμόρφωση για το μέλλον. Όρε 'συ έπαθες μεγάλη ζημιά... 🙁 4 hours ago, manolis940 said: Πάρε ένα τριποδάκι της πλάκας για το κινητό και video. Με έχει σώσει σε διάφορες περιπτώσεις. Καλή ιδέα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 15 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) Ειχα στειλει προχθες μηνυμα για το κουπονι που ποτε δεν ηρθε. Σημερα απαντησαν οτι εχω ενεργοποιησει 2 κουπονια. Στο μεταξυ το δευτερο ειναι προ 2 μηνων και ειναι απο coins. Εστειλα τωρα οσο πιο καλα μπορουσα εξηγησα και αναμενω. Ευγενικο παντως το support το θεμα ειναι να βοηθανε και λιγο. Edit: Το δευτερο κουπονι δεν ηρθε γιατι η παραγγελια ηταν στα 23 ευρω και με πηγε στα 18 με το κουπονι. Θεωρησα οτι εφοσον περασε το κουπονι κανονικα θα ερθει και το δευτερο. Αλλα επρεπε να ειναι 30+ καθαρα η παραγγελια ωστε να ερθει το δευτερο. Οποτε το κουπονι περναει και σε πιο χαμηλες παραγγελιες απλα αν δεν ειναι 30+ δεν ερχεται δευτερο. Επεξ/σία 15 Αυγούστου 2023 από Arkin Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RTW4ever Δημοσ. 18 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2023 On 13/08/2023 at 23:53, Alkazar21 said: Έχει κανείς σας κάνα κουπόνι έκπτωσης για συνδρομή σε skroutz plus; Μόλις εχθές έληξε η δική μου και είναι 17€ ανανέωση Και γιατί να στο δώσει κάποιος και να μην το χρησιμοποιήσει ο ίδιος; On 14/08/2023 at 18:09, nzeppos said: Ειδικά για τα φωτιστικά είναι καλή ιδέα να τα ανοίγετε asap ακόμα κι αν δεν έχετε σκοπό να τα εγκαταστήσετε άμεσα. Έτσι την έπαθα εγώ με κρεμαστό φωτιστικό 200+ ευρώ που το άφησα για μήνες κλειστό στο κουτί του μέχρι να έρθει η ώρα της τοποθέτησης. Όταν το άνοιξα για πρώτη φορά, διαπίστωσα πως το γυαλί ήταν σπασμένο. Μετά άρχισε μια αστεία ακολουθία email με το Σκρουτζ του στιλ "το κατάστημα είχε τυλίξει επαρκώς το φωτιστικό;" Θεωρητικά ναι αλλά στην πράξη προφανώς και όχι αφού κάποιος κατάφερε να το σπάσει πριν ή κατά τη μεταφορά. Ωστόσο ακόμα κι έτσι είπαν ότι δεν μπορούν να κάνουν τίποτα, γιατί είχαν παρέλθει κάμποσοι μήνες από την παραγγελία. Τρέχα γύρευε... Δεν το συνέχισα γιατί το εν λόγω φωτιστικό μπορεί να χρησιμοποιηθεί και χωρίς το γυαλί, οπότε το τοποθέτησα έτσι. Προς γνώση και συμμόρφωση για το μέλλον. Το Σκρουτζ είχε απόλυτο δίκιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kastriot Δημοσ. 18 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2023 Στις 14/8/2023 στις 6:09 ΜΜ, nzeppos είπε Μετά άρχισε μια αστεία ακολουθία email με το Σκρουτζ του στιλ "το κατάστημα είχε τυλίξει επαρκώς το φωτιστικό;" Θεωρητικά ναι αλλά στην πράξη προφανώς και όχι αφού κάποιος κατάφερε να το σπάσει πριν ή κατά τη μεταφορά. Ωστόσο ακόμα κι έτσι είπαν ότι δεν μπορούν να κάνουν τίποτα, γιατί είχαν παρέλθει κάμποσοι μήνες από την παραγγελία. Τρέχα γύρευε... Δεν το συνέχισα γιατί το εν λόγω φωτιστικό μπορεί να χρησιμοποιηθεί και χωρίς το γυαλί, οπότε το τοποθέτησα έτσι. Προς γνώση και συμμόρφωση για το μέλλον. Δεν καταλαβαίνω τι το αστείο έχει η τοποθέτηση του σκρουτζ ούτε πως ακριβώς μπορούσες να "το συνεχίσεις" αλλά οκ έδωσες τόπο στην οργή. Μου θυμίζει κάτι πελάτες που έρχονται στο μαγαζί με κάτι που πήραν πριν 5 χρόνια και λένε "δε δουλεύει, μα εγγύηση δεν έχει;" τους λέω όχι, η εγγύηση είναι διετής. Ναι μου λένε αλλά αυτό έχει χαλάσει από το 2020 απλά σήμερα μπόρεσα να το φέρω. Ε ποιος φταίει τώρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sdikr Δημοσ. 18 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2023 1 hour ago, Kastriot said: Δεν καταλαβαίνω τι το αστείο έχει η τοποθέτηση του σκρουτζ ούτε πως ακριβώς μπορούσες να "το συνεχίσεις" αλλά οκ έδωσες τόπο στην οργή. Μου θυμίζει κάτι πελάτες που έρχονται στο μαγαζί με κάτι που πήραν πριν 5 χρόνια και λένε "δε δουλεύει, μα εγγύηση δεν έχει;" τους λέω όχι, η εγγύηση είναι διετής. Ναι μου λένε αλλά αυτό έχει χαλάσει από το 2020 απλά σήμερα μπόρεσα να το φέρω. Ε ποιος φταίει τώρα. Αφού ο πελάτης έχει πάντα δίκιο, εσύ 😝 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα