Προς το περιεχόμενο

Skroutz Plus

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από Witcher1st,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Mr_Terror είπε

ουτε εγω το καταλαβαινω τι εννοει με τα κουπονια.

Για την ωρα δεν εχω λαβει το δευτερο θα ενημερωσω αν λαβω. Με βολεψε πολυ παντως και αν ερθει δευτερο θα τιμησω και εκεινο. Σε πραγματα για το σπιτι συμφερει απειρα. Σαμπουαν αφρολουτρα ξυραφακια διπλες τιμες στα super. Και ερχονται και στην πορτα σου δεν τρεχεις 20χλμ να πας στο σουπερ για οσους ειμαστε επαρχια. 

• Like 1
  • Απαντ. 3,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
20 ώρες πριν, Arkin είπε

Μας εφτιαξε το skroutz

Screenshot-1.png

Η μια παραγγελια εφυγε περιμενω το δευτερο κουπονι τωρα.

εε εμενα δεν μ ηρθε τετοιο 

Δημοσ.
1 minute ago, Titos301 said:

εε εμενα δεν μ ηρθε τετοιο 

Μπορεί να διαβάζουν τα μηνύματα σου και να μην θέλουν να παίξουνε μαζί σου 😜

Spoiler

Ούτε σε εμένα ήρθε

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
On 07/08/2023 at 10:19, mic2mic said:

13η μέρα από την παραγγελία, 12 μέρες μετά που παραλάβαμε εμείς ως SLM. Τα τρόφιμα έχουν τελειώσει εδώ και μέρες. Προχτές τελείωσε και το νερό. Θέλω σαν τρελός να πιω θάλασσα αλλά κρατιέμαι. Στεριά δεν φαίνεται πουθενά, πόσο μάλλον locker. Ένας γλάρος που μου κρατούσε συντροφιά τις τελευταίες μέρες, χάθηκε κι αυτός. Γύρω μου μόνο κύματα, ήλιος και αέρας. Και τη νύχτα, άστρα και κρύο. Δεν ξέρω πόσο θα αντέξω ακόμα. Δεν είμαι σίγουρος αν θα μπορέσω να παραδώσω αυτήν την παραγγελία. Το ηθικό μου έχει σπάσει, σήμερα πέρασα όλη τη μέρα σκαλίζοντας αυτές τις γραμμές με το μαχαίρι μου.  Νάτος, ξανάρθε... ένας καρχαρίας που με τριγυρίζει τις τελευταίες ώρες, φέρνοντας βόλτες τη σχεδία μου. Φοβάμαι... Αν δω τα σκούρα νομίζω ότι θα του πετάξω τα μελάνια της παραγγελίας, ελπίζω να τα δαγκώσει και να τα περάσει για χταπόδι. Αλλά πόσο να τον καθυστερήσουν κι αυτά; Όχι, όχι... δεν πρέπει να κάνω τέτοιες σκέψεις! Πρέπει να παραδώσω την παραγγελία... πρέπει να παραδώσω.... την.... παραγγελία.....

Και επιτέλους! Μετά από 16 μέρες, ολοκληρώθηκε η παραγγελία μου! 16 μέρες αφότου την έκανα και 15 μέρες μετά που παρέλαβε (ή υποτίθεται ότι παρέλαβε) το SLM, σήμερα.... ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ... μού ήρθε....

... μήνυμα ότι η παραγγελία επεστράφη στο κατάστημα!😄

Είναι γεγονός ότι το έργο ήταν πραγματικά τιτάνιο: Να πάνε 2 μελάνια εκτυπωτή από κατάστημα στο Μαρούσι σε locker στο Μαρούσι. Προσπάθησαν, δεν λέω. Αλλά οι συνθήκες ήταν εξαιρετικά αντίξοες. Καύσωνες, χιονοθύελλες, πλημμύρες, σεισμοί, πανώλη, λέπρα, κίτρινος πυρετός.... Πολλοί μεταφορείς χάθηκαν κατά τη διάρκεια αυτής της γιγαντιαίας επιχείρησης κατά την οποία επιστρατεύτηκαν 14 μηχανάκια, 7 αυτοκίνητα, 4 φορτηγά, 3 υπερωκεάνια, 1 αεροπλανοφόρο και 1 διαστημικός σταθμός. Αλλά πολλές φορές η φύση αποδεικνύεται πιο ισχυρή από τους ανθρώπους...

Συγχαρητήρια Skroutz Last Mile!

Επεξ/σία από mic2mic
  • Like 2
Δημοσ.
22 ώρες πριν, Arkin είπε

Και εμενα που ηρθε ακομα περιμενω το δευτερο κουπονι. 

σε μενα ηρθε στο πενταλεπτο μετα την πρωτη παραγγελια μου

το δευτερο κουπονι στο εμαιηλ μου

Δημοσ.
3 ώρες πριν, ioannischr είπε

σε μενα ηρθε στο πενταλεπτο μετα την πρωτη παραγγελια μου

το δευτερο κουπονι στο εμαιηλ μου

Εδω ακομα τιποτα 2 μερες μετα. Η παραγγελια ηδη εφυγε απο την κουριερ και την περιμενω. Περιεργα πραγματα.

Δημοσ.
41 λεπτά πριν, ioannischr είπε

δεν στελνεις κανα ημαιηλ στο σκρουτζ καλυτερα

Μηπως δεν εκανες την συναλλαγη μεσω του απ.?

Οχι απο κινητο εγινε απο την εφαρμογη σιγουρα η αγορα. Θα περιμενω αυριο την παραγγελια μολις ερθει και θα τους στειλω μηπως καποιο προβλημα στο συστημα τους. 

Δημοσ.
3 hours ago, Arkin said:

Οχι απο κινητο εγινε απο την εφαρμογη σιγουρα η αγορα. Θα περιμενω αυριο την παραγγελια μολις ερθει και θα τους στειλω μηπως καποιο προβλημα στο συστημα τους. 

Σε μενα ειχε κρυφτει στα "promotions" αντι στα "updates", λεω μια ιδεα μηπως σου εχει ερθει και καπου χωθηκε στο εμαιλ σου, κανε κανα search και θα δεις.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, nek4d είπε

Σε μενα ειχε κρυφτει στα "promotions" αντι στα "updates", λεω μια ιδεα μηπως σου εχει ερθει και καπου χωθηκε στο εμαιλ σου, κανε κανα search και θα δεις.

Δεν έχω κάτι όχι. Θα στείλω αύριο λογικά θα μου το στείλουν και το δεύτερο. 

• Like 1
Δημοσ.

Έχω την εντύπωση ότι κατά καποιο τροπο τα μαγαζιά τρολαρουν το σκρουτζ. 
Έχω κάνει παρα πολλες παραγγελίες από καταστήματα κατα καιρούς. Ποτέ δεν έχει γινει κάποιο λαθος. Με το σκρουτζ+ έχω κάνει καμια 100; κάπου εκει. Σήμερα ήρθε η 3η με λάθος προιοντα. Αυτή την φορα ηταν ένα mesh 3πλο και το κατάστημα μου εστειλε 2πλο με απόδειξη και τιμη 3πλου. Πως γίνετε να κανουν τετοιο λάθος  ακομα και η συσκευασία τα 2 είχε απο εξω. 
Όπως και να εχει ζήτησα αντικατάσταση από το σκρουτζ και κανονίστηκε ραντεβού για να επιστρέψω το λαθος και μετα να στείλουν το νεο...

Απλά ειναι η καθυστέρηση τώρα του πήγαινε ελα μέχρι να ερθει το κανονικό.. 

Και λέω εγω μηπως κατι παίζει με τα καταστηματα και το κάνουν επιτηδες για να τα παίρνεις εκτος σκρουτζ.

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, gorge18 είπε

Αυτή την φορα ηταν ένα mesh 3πλο και το κατάστημα μου εστειλε 2πλο με απόδειξη και τιμη 3πλου.
Και λέω εγω μηπως κατι παίζει με τα καταστηματα και το κάνουν επιτηδες για να τα παίρνεις εκτος σκρουτζ.

ψάξε και εσύ στις αγγελίες του insomnia πρώτα, το έχω στο συρτάρι και κάθεται :D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...