Προς το περιεχόμενο

Skroutz Plus

WebDevGr
Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από Witcher1st,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

2 hours ago, tryfos said:

Το αστείο είναι ότι το point είναι στην ίδια διεύθυνση με το σπίτι! Απλά δεν βάζω σε μένα, για να μην έχω την ιστορία ότι έλειπα, δε σας βρήκαμε κλπ. Αλλά και να το αναδρομολογήσω δεν θα πάω πάλι μια βδομάδα πίσω, τί νόημα έχει;

Το χειρότερο είναι ότι δεν έχεις καμία δυνατότητα να επικοινωνήσεις μαζί τους, δεν το ήξερα αυτό. ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ότι δεν έχουν ένα κανονικό live chat ή ένα τηλέφωνο. Δεν υπάρχει αυτό πραγματικά ούτε στο δημόσιο. Επιεικώς γελοίοι και απαράδεκτοι να κρύβονται έτσι, ούτε το τελευταίο μαγαζί στην τελευταία γωνιά της Ελλάδας δεν είναι έτσι, έλεος.

Οχι μπορείς να κάνεις αναδρομολόγηση την επόμενη μέρα, δοκίμασε το δεν δαγκώνει!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
2 ώρες πριν, tryfos είπε

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ότι δεν έχουν ένα κανονικό live chat ή ένα τηλέφωνο. Δεν υπάρχει αυτό πραγματικά ούτε στο δημόσιο. Επιεικώς γελοίοι και απαράδεκτοι να κρύβονται έτσι, ούτε το τελευταίο μαγαζί στην τελευταία γωνιά της Ελλάδας δεν είναι έτσι, έλεος.

2111982107

2 ώρες πριν, sdikr είπε

Αυτές οι θυρίδες είναι κάτι που μπορεί να έχει κάνει χρήση και κάποιος άλλος,  τώρα με τις άδειες αυτός ο άλλος που έχει επιλέξει θυρίδα να λείπει και να μην έχει πάει να παραλάβει, αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα να μην υπάρχει ελεύθερη θυρίδα για να βάλουν το δικό σου δέμα.

Τα αντικείμενα μένουν στις θυρίδες μόνο 48 ώρες, βάση του τι λέει το Skroutz.

7 λεπτά πριν, billdanos είπε

2111982107

Ευχαριστώ φίλε αλλά -φυσικά- δεν βγαίνει κανένας να μιλήσεις. Ήδη 10 λεπτά περιμένω αναμονή και τίποτα. Τραγικοί, διαλυμένοι, ανύπαρκτοι.

5 minutes ago, mandos said:

Τα αντικείμενα μένουν στις θυρίδες μόνο 48 ώρες, βάση του τι λέει το Skroutz.

Ακριβώς,  48 ώρες  που δεν μπορεί να βάλει κάτι άλλο στην θυρίδα

49 λεπτά πριν, sdikr είπε

Ακριβώς,  48 ώρες  που δεν μπορεί να βάλει κάτι άλλο στην θυρίδα

Εδώ συζητάμε για 90-100 ώρες από την αρχική εκτιμώμενη παράδοση.

3 hours ago, mandos said:

Εδώ συζητάμε για 90-100 ώρες από την αρχική εκτιμώμενη παράδοση.

Σκέψου 3 παραγγελίες που δεν παρέλαβε κάποιος ή τις παρέλαβε στις 46 ώρες που έχουν γίνει πριν απο εσένα στο ίδιο Locker,  πόσες ώρες μας κάνει;

On 02/08/2023 at 11:08, tryfos said:

Ανάθεμα την ώρα που έκανα την αγορά από αυτούς με παράδοση σε point (νόμιζα ότι πάει πιο γρήγορα). Έχουν τελείως διαλυθεί. Μια βδομάδα πριν έγινε η παραγγελία, έχει παραδοθεί σε αυτούς εδώ και μέρες. Μου ήρθε ένα ακαταλαβίστικο μήνυμα στο viber (δεν είναι διαθέσιμο το point, κάντε επαναδρομολόγηση), δεν προχώρησα σε κάτι άλλο, διότι το point είναι ακριβώς κάτω από το σπίτι μου. Στο προφίλ στο skroutz δεν δείχνει κανένα πρόβλημα και κάθε μέρα γίνεται αλλαγή σε εκτιμώμενη παράδοση τη σημερινή χωρίς να έρχεται τίποτα. Το chat είναι ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ, δεν υπάρχει τηλέφωνο και δεν απαντάνε στα email (μέσω του chat). Είναι δυνατόν να μη μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί τους διά ζώσης καθόλου; Αυτή τη στιγμή δεν έχω ιδέα που είναι η παραγγελία, αν/πότε/που θα έρθει και δεν μπορώ να επικοινωνήσω καν. Ούτε στον Κώτσο δεν γίνονται αυτά. ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΙ ΓΕΛΟΙΟΙ, δεν πρόκειται να αγοράσω μέσω Σκρουτζ απευθείας ξανά. Υποτίθεται αυτοί είναι το premium plus, που θα αποφεύγαμε τους τυχάρπαστους εμπόρους;;;; ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ και τελείως ΑΝΙΚΑΝΟΙ.

Είστε μικροί ακόμα :D Εγώ έχω κάνει παραγγελία 2 μελάνια εκτυπωτή από κατάστημα στο Μαρούσι, για παράδοση σε locker στο Μαρούσι. Η παραγγελία έγινε 26/7 και η Skroutz Last Mile παρέλαβε στις 27/7. Από τότε μέχρι τώρα, επί 8 μέρες, όλο ανανεώνεται η μέρα παράδοσης στη σημερινή και ποτέ δεν έρχεται. Δεν τα χρειάζομαι άμεσα τα μελάνια, γι'αυτό το αφήνω να δω πόσο ξεφτίλες μπορούν να γίνουν. 😎

• Like 1

4 ώρες πριν, mic2mic είπε

Είστε μικροί ακόμα :D Εγώ έχω κάνει παραγγελία 2 μελάνια εκτυπωτή από κατάστημα στο Μαρούσι, για παράδοση σε locker στο Μαρούσι. Η παραγγελία έγινε 26/7 και η Skroutz Last Mile παρέλαβε στις 27/7. Από τότε μέχρι τώρα, επί 8 μέρες, όλο ανανεώνεται η μέρα παράδοσης στη σημερινή και ποτέ δεν έρχεται. Δεν τα χρειάζομαι άμεσα τα μελάνια, γι'αυτό το αφήνω να δω πόσο ξεφτίλες μπορούν να γίνουν. 😎

Ακριβώς στα ίδια είμαστε φίλε, από 27/7 έχουν παραλάβει και με κοροϊδεύουν (δες το ποστ μου). Τελικά έκανα επαναδρομολογηση χτες για εκτός point, σε διεύθυνση. Ήρθε σήμερα μήνυμα ότι σε τέσσερα λεπτά είμαστε κοντά σας και στα 4 λεπτά χωρίς να χτυπήσει ποτέ κανείς, χωρίς κανένα ίχνος επικοινωνίας μου στείλανε αποτυχία παράδοσης, κάντε επαναδρομολογηση!!!!🤣🤮 ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ, ούτε με την acs δεν έχω φάει τόσο δούλεμα στον κορονοιο!!! Πάντα έτσι είναι αυτό το αίσχος που λέγεται skroutz last mile;;;; Δεν το έχω ξαναδεί αυτό ειλικρινά!

• Like 1

11 hours ago, tryfos said:

Ακριβώς στα ίδια είμαστε φίλε, από 27/7 έχουν παραλάβει και με κοροϊδεύουν (δες το ποστ μου). Τελικά έκανα επαναδρομολογηση χτες για εκτός point, σε διεύθυνση. Ήρθε σήμερα μήνυμα ότι σε τέσσερα λεπτά είμαστε κοντά σας και στα 4 λεπτά χωρίς να χτυπήσει ποτέ κανείς, χωρίς κανένα ίχνος επικοινωνίας μου στείλανε αποτυχία παράδοσης, κάντε επαναδρομολογηση!!!!🤣🤮 ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ, ούτε με την acs δεν έχω φάει τόσο δούλεμα στον κορονοιο!!! Πάντα έτσι είναι αυτό το αίσχος που λέγεται skroutz last mile;;;; Δεν το έχω ξαναδεί αυτό ειλικρινά!

Στην αρχή δεν ήταν τόσο άθλια αλλά τον τελευταίο χρόνο έχει καταντήσει αηδία. Αναρωτιέται κανείς τί ανοργανωσιά και προχειρότητα πρέπει να βασιλεύει σ'αυτή την εταιρεία για να μην ασχολούνται καν με το να ενημερώσουν ότι αδυνατούν να κάνουν παράδοση. Σε τέτοια χάλια δεν έχει φτάσει ποτέ η ACS, που μέχρι τώρα κατείχε επάξια τα σκήπτρα στην κατηγορία των χειρότερων μεταφορικών. Αλλά η SLM ανοίγει πλέον νέους δρόμους.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μίλησε κανείς για σκήπτρα; Τόσες αναχωρήσεις και δρομολογήσεις δεν είχε ούτε ο ΟΣΕ95910153_1437710729735255_2330580521895067648_n_1437710726401922.jpg.8312348c23b5f857ee8a5054741295f4.jpg

υγ: δεν παραδόθηκε ποτέ

Επεξ/σία από mandos

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

η acs ειναι ισως η κορυφαια εταιρια στις μεταφορες στην ελλαδα εδω και τουλαχιστον 15 χρονια (ναι με εξαιρεση τοτε 1 χρονο στην πανδημια το 2021 τελη ποτε ητανε)

γενικη, speedex ειναι Ο ΠΑΤΟΣ

Επεξ/σία από Titos301

Μην ξαναλεμε τα ιδια, οι μεταφορικες ειναι μπαλαντερ αναλογα τις περιοχες. Δουλευα νεα ερυθραια και βασιλευε το ΕΛΤΑ κουριερ, μενω ολυμπιακο χωριο ACS/EasyMail εχουν τη πρωτια. SLM δεν μου εχει κανει νερα ακομα

Ολα ειναι τοσο random που δεν βγαζεις ακρη

• Like 7
  • Thanks 1

7 ώρες πριν, Kag1ante είπε

SLM δεν μου εχει κανει νερα ακομα

Πάτρα δεν πρόλαβαν να βάλουν τα λοκερς και άρχισαν να κάνουν νερά ήδη. Αφού Ήρθε το δέμα με καθυστέρηση 7 ημερών ήρθε όλο κομμάτια. Τώρα κάνα από την αρχή άλλες 6-7 μέρες να πάει πισω,το βλέπω για κάνα μήνα στο σύνολο.

Μαγκες κατι ασχετο, το σκρουτζ+ καποτε ελεγε αγορασε με το καλαθι του σκρουτζ εχεις 2 χρονια εγγυηση κλπ. Τωρα π χαλασαν κατι ακουστικα π ειχα αγορασει πριν 1 χρονο παω να ανοιξω αιτημα κ τπτ(δεν υπαρχει σαν επιλογη για αγορες 6+μηνες μετα), τους στελνω εμαιλ βεβαια(εχει ξανασυμβει κατι π χαλασε μετα απο 1μιση χρονο) αλλα βλεπω τωρα αν πατησεις στο καλαθι τ σκρουτζ γραφει "αν αυτο π αγορασες παρουσιασει καποιο προβλημα μεσα σε 6 μηνες σ επιστρεφουμε το ποσο" Αντι για 2 χρονια π ελεγε παλια! Αρα σκρουτζ πλας πλεον τ ιδιο με paypal απο οτι καταλαβαινω (κ βεβαια τα ακουστικα μου τα χαιρεταω)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...