Titos301 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 Παιδια εστω οτι παιρνω ενα προιον μεσω σκρουτζ που εχει εγγυηση 2 χρονια, αν τυχον συμβει κατι και πρεπει να χρηαιμοποιησω την εγγυηση, εγω που απευθυνομαι; στο σκρουτζ ή στο καταστημα ;
nek4d Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) Το 'γραψα τωρα παραδιπλα, ας το αντιγραψω και εδω να φαινεται, αφορα τις δυσπροσιτες περιοχες: (αφορα προσφορα που τρεχει για μελη skroutz plus στο κουτι Η/Υ NZXT H7 Flow Gaming Midi Tower) Σε μενα Σαντορινη, 15€ μεταφορικα και στην διευθυνση οποιο σημειο και να βαλω μου βγαζει δυσπροσιτη περιοχη, ακομη και διπλα στο μαγαζι της acs, χαχα! Και με ξερουν εδω οι μεταφορικες και κουριερς, ειμαι σε πανευκολο σημειο πανω σε κεντρικοτατο δρομο, κανενα ζορι. (Και μπονους, ουτε καν τηλ δεν χρειαζεται να παρουν, ολο το καλοκαιρι ρεσεψιον ανοιχτη πολλες ωρες). Βασικα, ολο το νησι το βγαζει δυσπροσιτη περιοχη, περιεργο με τις επισκεψεις εκατομμυριων (μαζι με τα κρουαζιεροπλοια) τουριστων καθε σεζον, και ας ειναι ενας παγκοσμιως γνωστος δημοφιλης τουριστικος προορισμος, με απειρα καραβια και αεροπλανα να καταφθανουν συνεχως, εεε, για το σκρουτζ παραμενει δυσπροσιτη περιοχη! (γνωριζω πολυ καλα πως οντως υπαρχουν δυσπροσιτες περιοχες στο νησι πχ καλντερα κλπ περιθωριακα σημεια σε χωρια, αλλα το να βαφτιζουμε ολοκληρο το νησι εως δυσπροσιτη περιοχη, ειναι κωμικοτραγικη ευκολη λυση). Επεξ/σία 6 Ιουλίου 2023 από nek4d
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 Super Moderators Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 On 05/07/2023 at 13:16, dtk-386 said: Δεν είναι καλά σημάδια αυτά. Ούτως ή άλλως έχω αραιώσει τις παραγγελίες στο Σκρουτζ. Παίζω και με άλλους. Αναμενόμενα, με τόσες δωρεάν skroutz plus συνδρομές που έδωσαν.
darkmatinee Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 5 hours ago, nek4d said: Το 'γραψα τωρα παραδιπλα, ας το αντιγραψω και εδω να φαινεται, αφορα τις δυσπροσιτες περιοχες: (αφορα προσφορα που τρεχει για μελη skroutz plus στο κουτι Η/Υ NZXT H7 Flow Gaming Midi Tower) Σε μενα Σαντορινη, 15€ μεταφορικα και στην διευθυνση οποιο σημειο και να βαλω μου βγαζει δυσπροσιτη περιοχη, ακομη και διπλα στο μαγαζι της acs, χαχα! Και με ξερουν εδω οι μεταφορικες και κουριερς, ειμαι σε πανευκολο σημειο πανω σε κεντρικοτατο δρομο, κανενα ζορι. (Και μπονους, ουτε καν τηλ δεν χρειαζεται να παρουν, ολο το καλοκαιρι ρεσεψιον ανοιχτη πολλες ωρες). Βασικα, ολο το νησι το βγαζει δυσπροσιτη περιοχη, περιεργο με τις επισκεψεις εκατομμυριων (μαζι με τα κρουαζιεροπλοια) τουριστων καθε σεζον, και ας ειναι ενας παγκοσμιως γνωστος δημοφιλης τουριστικος προορισμος, με απειρα καραβια και αεροπλανα να καταφθανουν συνεχως, εεε, για το σκρουτζ παραμενει δυσπροσιτη περιοχη! (γνωριζω πολυ καλα πως οντως υπαρχουν δυσπροσιτες περιοχες στο νησι πχ καλντερα κλπ περιθωριακα σημεια σε χωρια, αλλα το να βαφτιζουμε ολοκληρο το νησι εως δυσπροσιτη περιοχη, ειναι κωμικοτραγικη ευκολη λυση). Μάλλον έχουν βάλει όλο το ΤΚ της Σαντορίνης δυσπρόσιτο για να ξεμπερδεύουν...
nek4d Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 1 hour ago, darkmatinee said: Μάλλον έχουν βάλει όλο το ΤΚ της Σαντορίνης δυσπρόσιτο για να ξεμπερδεύουν... Προφανως, αλλα αυτο δεν μειωνει τιποτε, του'ναντιον αυξανει απαραδεκτα δεδομενα. 2
myrsine Δημοσ. 7 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2023 "Δυστυχώς δεν μπορέσαμε να παραδώσουμε την παραγγελία σου στο Skroutz Point. Θα γίνει νέα προσπάθεια παράδοσης το Σάββατο και θα ενημερωθείς με γραπτό μήνυμα για τις λεπτομέρειες παραλαβής.." Τι γίνεται; Ούτε την ημέρα παράδοσης δεν μπορούν να εγγυηθούν πια.. 1
kormos Δημοσ. 7 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2023 1 ώρα πριν, myrsine είπε "Δυστυχώς δεν μπορέσαμε να παραδώσουμε την παραγγελία σου στο Skroutz Point. Θα γίνει νέα προσπάθεια παράδοσης το Σάββατο και θα ενημερωθείς με γραπτό μήνυμα για τις λεπτομέρειες παραλαβής.." Τι γίνεται; Ούτε την ημέρα παράδοσης δεν μπορούν να εγγυηθούν πια.. Αυτό είναι ένα αυτοματοποιημένο μήνυμα! Συνήθως σε τέτοια ενημέρωση υπάρχουν δύο εκδοχές: 1. Δεν είχε χώρο η θυρίδα 2. Το πακέτο ήταν εκτός των προβλεπόμενων διαστάσεων και δεν χωρούσε σε θυρίδα
-netman- Δημοσ. 10 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2023 Στις 5/7/2023 στις 3:59 ΜΜ, Titos301 είπε εγω δεν καταλαβαινω γιατι καθε καταστημα πλεον δεν εχει συνεργασια με box now αρκετα με τα 3ευρα 4ευρα και 5ευρα σε elta, acs, γενικη, speedex και πως θα πάνε στα κουτιά τα προϊόντα;
Arkin Δημοσ. 10 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2023 Πάντως εντάξει το 20αρικο μπορεί να είναι περιοριστικος παράγοντας για κάποιους αλλά βολεύει σε πολλά προϊόντα. Πχ ήθελα προχθές να πάρω fairy και baygon από γαλαξία ήθελα 6.50 για το fairy 1200ml και 8 ευρώ το baygon το διπλό. Μπαίνω skroutz βλέπω 4.40 το ίδιο fairy και 6.30 το baygon οπότε σημαίνει μεταφορικά. Τελικά παρήγγειλα 5 λίτρα fairy 15 ευρώ φθηνότερο αναλογικά με τα 1200ml του άλλου και το baygon 21 ευρώ και κάτι και τα περιμένω Τρίτη. Γλίτωσα 15 ευρώ για τα ίδια απο το αν τα αγόραζα από Super market. Δηλαδή ειδικά σε προϊόντα που δεν λήγουν εκεί που θα πάρεις 1 περνεις 3 4 για να περάσεις το 20αρικο και έχεις δωρεάν μεταφορικά και έτσι και αλλιώς θα χρειαστούν τέτοια προϊόντα δεν λήγουν κιόλας οπότε περνάμε εύκολα το 20αρικο. Βλέπω τώρα κάτι fructis για τα μαλλιά. 5 και super 2.50 skroutz. Περνεις 8 και ξενοιάζεις για καιρό γλιτώνεις και 20 ευρώ από το να τα αγόραζες ένα ένα από Super. Τις προάλλες έκανα πρώτη φορα αγορά πατατάκια 1.70 τα 150γρ ruffles από super 2.40 τα 400γρ ruffles από skroutz. Πήρα 6 πακέτα μαζί με κάποια άλλα πράγματα και με χαρά είδα ημερομηνία 3 μήνες μετά κάτι που φοβόμουν τεράστια διαφορά με τις τιμές που τα έβρισκα Super. Και πάνω από όλα δωρεάν στην πόρτα μου έρχεται το παιδί της acs πάντα σπίτι. Ενδοιασμούς έχω για αγορά σοκολατων τώρα καλοκαίρι που λιώνουν οπότε δεν έχω προχωρήσει σε τέτοια αγορά ακόμα. Απορρυπαντικα πήρα τέλεια που δίνουν μέχρι 14 κιλά δωρεάν μεταφορικά για αυτά από το όριο των 8 που έχουν. Γενικώς σε επαρχία που το κοντινότερο μεγάλο Super είναι στα 15 χιλιόμετρα βολεύει πολύ για μικρο πράγματα αγορά από skroutz από το να τρέχεις να κάνεις 30 χιλιόμετρα για να πάρεις πράγματα 20 30 ευρώ. Με έχει κατά βολέψει με λίγα λόγια μιας και οι επιλογές ειναι απεριόριστες στο τι μπορείς να αγοράσεις. Λίγο προσοχή θέλει ότι έχω πετύχει προϊόν που λένε πχ 8 ευρώ με skroutz plus πάνω πανω αλλά από κάτω έχει κατάστημα με 7 ευρώ που έχει πάλι skroutz plus κανονικά. Δηλαδή δεν μου είχε το φθηνότερο κατάστημα με skroutz plus αλλά μάλλον αυτό που πληρώνει καλύτερα σαν sponsored? Δε γνωρίζω το λόγο.
ThanosR92 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2023 7 ώρες πριν, Arkin είπε Πάντως εντάξει το 20αρικο μπορεί να είναι περιοριστικος παράγοντας για κάποιους αλλά βολεύει σε πολλά προϊόντα. Πχ ήθελα προχθές να πάρω fairy και baygon από γαλαξία ήθελα 6.50 για το fairy 1200ml και 8 ευρώ το baygon το διπλό. Μπαίνω skroutz βλέπω 4.40 το ίδιο fairy και 6.30 το baygon οπότε σημαίνει μεταφορικά. Τελικά παρήγγειλα 5 λίτρα fairy 15 ευρώ φθηνότερο αναλογικά με τα 1200ml του άλλου και το baygon 21 ευρώ και κάτι και τα περιμένω Τρίτη. Γλίτωσα 15 ευρώ για τα ίδια απο το αν τα αγόραζα από Super market. Δηλαδή ειδικά σε προϊόντα που δεν λήγουν εκεί που θα πάρεις 1 περνεις 3 4 για να περάσεις το 20αρικο και έχεις δωρεάν μεταφορικά και έτσι και αλλιώς θα χρειαστούν τέτοια προϊόντα δεν λήγουν κιόλας οπότε περνάμε εύκολα το 20αρικο. Βλέπω τώρα κάτι fructis για τα μαλλιά. 5 και super 2.50 skroutz. Περνεις 8 και ξενοιάζεις για καιρό γλιτώνεις και 20 ευρώ από το να τα αγόραζες ένα ένα από Super. Τις προάλλες έκανα πρώτη φορα αγορά πατατάκια 1.70 τα 150γρ ruffles από super 2.40 τα 400γρ ruffles από skroutz. Πήρα 6 πακέτα μαζί με κάποια άλλα πράγματα και με χαρά είδα ημερομηνία 3 μήνες μετά κάτι που φοβόμουν τεράστια διαφορά με τις τιμές που τα έβρισκα Super. Και πάνω από όλα δωρεάν στην πόρτα μου έρχεται το παιδί της acs πάντα σπίτι. Ενδοιασμούς έχω για αγορά σοκολατων τώρα καλοκαίρι που λιώνουν οπότε δεν έχω προχωρήσει σε τέτοια αγορά ακόμα. Απορρυπαντικα πήρα τέλεια που δίνουν μέχρι 14 κιλά δωρεάν μεταφορικά για αυτά από το όριο των 8 που έχουν. Γενικώς σε επαρχία που το κοντινότερο μεγάλο Super είναι στα 15 χιλιόμετρα βολεύει πολύ για μικρο πράγματα αγορά από skroutz από το να τρέχεις να κάνεις 30 χιλιόμετρα για να πάρεις πράγματα 20 30 ευρώ. Με έχει κατά βολέψει με λίγα λόγια μιας και οι επιλογές ειναι απεριόριστες στο τι μπορείς να αγοράσεις. Λίγο προσοχή θέλει ότι έχω πετύχει προϊόν που λένε πχ 8 ευρώ με skroutz plus πάνω πανω αλλά από κάτω έχει κατάστημα με 7 ευρώ που έχει πάλι skroutz plus κανονικά. Δηλαδή δεν μου είχε το φθηνότερο κατάστημα με skroutz plus αλλά μάλλον αυτό που πληρώνει καλύτερα σαν sponsored? Δε γνωρίζω το λόγο. Υπερκαταναλωση λέγετε αυτό που κάνεις και σπατάλη χρημάτων μαζικά που δεν θα έκανες. Μπορεί να βγάζεις καιρό έτσι αλλά χαλάς χρήματα που δεν θα χαλούσες μόνο και μόνο για να καλύψεις τα δωρεάν μεταφορικά. (έχω skroutz plus)
Arkin Δημοσ. 10 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2023 52 λεπτά πριν, ThanosR92 είπε Υπερκαταναλωση λέγετε αυτό που κάνεις και σπατάλη χρημάτων μαζικά που δεν θα έκανες. Μπορεί να βγάζεις καιρό έτσι αλλά χαλάς χρήματα που δεν θα χαλούσες μόνο και μόνο για να καλύψεις τα δωρεάν μεταφορικά. (έχω skroutz plus) Ισχυει αυτο δεν το θεωρω ομως υπερκαταναλωση γιατι πχ θα επερνα fairy μια φορα το μηνα απο 1200ml τωρα με 5 λιτρα θα με παει 5 μηνες δεν ειναι δηλαδη οτι θα φαω 5 λιτρα σε 1 μηνα. Το ιδιο και με τα πατατακια που πηρα 6 πακετα επερνα ετσι και αλλιως 5 μικρα το μηνα τωρα με αυτα θα με πανε 3 μηνες. Απλα ναι ειναι μαζεμενα χρηματα ξοδεμενα που αλλιως θα χαλουσε σε βαθος 4-5 μηνων. Δεν με ενοχλει ομως εφοσον δεν ληγουν οι εχουν ημερομηνια πχ τροφιμα και ειμαι και καλλυμενος απο αποθεμα να μην τρεχω σε super αν χρειαστω κατι αναγκης. Αν γινει μεγαλυτερο το οριο εκει θα υπαρξει σιγουρα θεμα αλλα τα 20 μεχρι στιγμης δεν τα θεωρω αποτρεπτικο παραγοντα σε τετοιες αγορες σπιτιου.
sdikr Δημοσ. 10 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2023 14 minutes ago, Arkin said: Ισχυει αυτο δεν το θεωρω ομως υπερκαταναλωση γιατι πχ θα επερνα fairy μια φορα το μηνα απο 1200ml τωρα με 5 λιτρα θα με παει 5 μηνες δεν ειναι δηλαδη οτι θα φαω 5 λιτρα σε 1 μηνα. Το ιδιο και με τα πατατακια που πηρα 6 πακετα επερνα ετσι και αλλιως 5 μικρα το μηνα τωρα με αυτα θα με πανε 3 μηνες. Απλα ναι ειναι μαζεμενα χρηματα ξοδεμενα που αλλιως θα χαλουσε σε βαθος 4-5 μηνων. Δεν με ενοχλει ομως εφοσον δεν ληγουν οι εχουν ημερομηνια πχ τροφιμα και ειμαι και καλλυμενος απο αποθεμα να μην τρεχω σε super αν χρειαστω κατι αναγκης. Αν γινει μεγαλυτερο το οριο εκει θα υπαρξει σιγουρα θεμα αλλα τα 20 μεχρι στιγμης δεν τα θεωρω αποτρεπτικο παραγοντα σε τετοιες αγορες σπιτιου. Γενικά τις τιμές αυτές θα τις βρεις και σε περιόδους προσφορών στα super market, θα μπορούσες δηλαδή να κάνεις τις αγορές μαζεμένες τότε, αν τα βάλεις κιόλας με τους πόντους που μπορεί να προσφέρει κάποιο super τότε μπορεί να σου βγαίνει και πιο φθηνά απο skroutz.
Arkin Δημοσ. 10 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, sdikr είπε Γενικά τις τιμές αυτές θα τις βρεις και σε περιόδους προσφορών στα super market, θα μπορούσες δηλαδή να κάνεις τις αγορές μαζεμένες τότε, αν τα βάλεις κιόλας με τους πόντους που μπορεί να προσφέρει κάποιο super τότε μπορεί να σου βγαίνει και πιο φθηνά απο skroutz. Προσφορες σιγουρα παντα γινονται. Το προβλημα ειναι οτι δεν εχω σουπερ κοντα μου ενα λιντλ και ενα γαλαξια εχουμε στα 15 χιλιομετρα οπως ειπα και 1-2 προσφορες να βγαλουν κατα περιοδους δεν κατεβαινω μονο για αυτες τις 2 προσφορες γιατι περισσοτερα θα καψω στην βενζινη απο το κερδος αυτων των προσφορων. Με αυτα που συγκρινα πιο φθηνες τιμες δεν εχω πετυχει μεχρι στιγμης ειδικα αφρολουτρα σαμπουαν διπλασιες τιμες κοντα στα σουπερ. Και δεν καταφερα να βρω σε κανενα σουπερ επαγγελματικες συσκευασιες ruffles ολα εχουν αυτα των 150 γραμμαριων στα 1.70 τιμη. Σιγουρα καποιος που εχει διπλα πολλα μεγαλα σουπερ δεν ειναι τιποτα να πεταχτει να παρει οτι προσφορα δει απλα σε επαρχια τα πραγματα ειναι πιο ζορικα σε αυτο το θεμα οποτε εδω το skroutz plus με βολεψε πολυ που ερχονται τα παντα στην πορτα μου σε 1-2 μερες. Επεξ/σία 10 Ιουλίου 2023 από Arkin
sdikr Δημοσ. 10 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2023 52 minutes ago, Arkin said: Προσφορες σιγουρα παντα γινονται. Το προβλημα ειναι οτι δεν εχω σουπερ κοντα μου ενα λιντλ και ενα γαλαξια εχουμε στα 15 χιλιομετρα οπως ειπα και 1-2 προσφορες να βγαλουν κατα περιοδους δεν κατεβαινω μονο για αυτες τις 2 προσφορες γιατι περισσοτερα θα καψω στην βενζινη απο το κερδος αυτων των προσφορων. Με αυτα που συγκρινα πιο φθηνες τιμες δεν εχω πετυχει μεχρι στιγμης ειδικα αφρολουτρα σαμπουαν διπλασιες τιμες κοντα στα σουπερ. Και δεν καταφερα να βρω σε κανενα σουπερ επαγγελματικες συσκευασιες ruffles ολα εχουν αυτα των 150 γραμμαριων στα 1.70 τιμη. Σιγουρα καποιος που εχει διπλα πολλα μεγαλα σουπερ δεν ειναι τιποτα να πεταχτει να παρει οτι προσφορα δει απλα σε επαρχια τα πραγματα ειναι πιο ζορικα σε αυτο το θεμα οποτε εδω το skroutz plus με βολεψε πολυ που ερχονται τα παντα στην πορτα μου σε 1-2 μερες. Στην δικιά σου περίπτωση που είσαι επαρχία προφανώς σε βολεύει, κάποιον που είναι στην πόλη και έχει πρόσβαση σε παραπάνω super αλλάζει 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα