Προς το περιεχόμενο

Skroutz Plus

WebDevGr
Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από Witcher1st,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Η τυχον πληρωμη με την καρτα με το skroutz plus πρεπει να γινει υποχρεωτικα με αυτη τη δηλωμενη καρτα ή και με καποια αλλη ?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Η τυχον πληρωμη με την καρτα με το skroutz plus πρεπει να γινει υποχρεωτικα με αυτη τη δηλωμενη καρτα ή και με καποια αλλη ?

Για την προσφορά με 0,01 δεν ξέρω, πάντως για το κλασικό Plus όχι, μπορείς να πληρώσεις με όποια κάρτα θέλεις. Πχ. εγώ έχω ενεργή συνδρομή με αυτόματη ανανέωση και έχω χρησιμοποιήσει 3-4 διαφορετικές κάρτες μέσα στο 2023, από τις οποίες μόνο μία είναι αποθηκευμένη στο σύστημά τους.

Επεξ/σία από nzeppos
  • Thanks 1

7 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Με όποια κάρτα θέλεις

• Thanks 1

Κάπου διάβασα ότι αν αφήσεις να λήξει το Skroutz+ και δε κάνεις ανανέωση, μετά από 1-2-3 μέρες σου στέλνει γι' ανανέωση είτε δωρεάν, ή με ελάχιστο κόστος. Πόσο πιθανό είναι να ισχύει; Έχει γίνει σε κανέναν; Εμένα λήγει στις 19/6 αλλά δε την ανανεώνω ούτε με 5€. Πλέον μου είναι αδιάφορο το πρόγραμμα. Άμα μου το δώσει δωρεάν (ή αυτό με το 0,01€) θα το ανανεώσω, ντάξει, να τους κάνω το χατήρι.

:P

Έχω μία απορία όμως. Η πρώτη έκδοση του Skroutz+ οικονομικά «δεν έβγαινε» για την πλατφόρμα. Οκ, δεκτό, και λογικό. Αλλά ΠΟΣΟ χάλια τα υπολόγισαν που δε σωζόταν ακόμα και με πολύ μεγαλύτερη συνδρομή, αλλά η μόνη λύση ήταν να πετσοκόψουν το πρόγραμμα; Για την πρώτη έκδοση (που έδινε από διαφορετικά μαγαζιά δωρεάν μεταφορικά) και 50€ (ή και πιο πολύ) να 'χε δε θα το σκεφτόμουν. Όπως την έχουν κάνει τώρα δε μου κάνει αίσθηση ούτε δωρεάν να μου την ανανεώσουν...

• Super Moderators
8 minutes ago, Haldol said:

άπου διάβασα ότι αν αφήσεις να λήξει το Skroutz+ και δε κάνεις ανανέωση, μετά από 1-2-3 μέρες σου στέλνει γι' ανανέωση είτε δωρεάν, ή με ελάχιστο κόστος. Πόσο πιθανό είναι να ισχύει;

Κάποτε κι όχι σε όλους ασφαλώς, μετά την 1η χρονιά λειτουργίας του Plus, πλέον το άφησα 2+ μήνες και δεν έσκασε ούτε κουπόνι, πόσο μάλλον δωρεάν ή φτηνότερη ανανέωση.

• Like 2

Μόλις τώρα, Thresh είπε

Κάποτε κι όχι σε όλους ασφαλώς μετά την 1η χρονιά λειτουργίας του Plus, πλέον το άφησα 2+ μήνες και δεν έσκασε ούτε κουπόνι, πόσο μάλλον δωρεάν ή φτηνότερη ανανέωση.

Μία από τα ίδια.

• Like 1

Νομίζω κάποιοι μεμονωμένοι πήραν προσφορές για ανανέωση στο παρελθόν αλλά δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει αυτό σήμερα, ούτε είναι και καλή ιδέα να περιμένει κάποιος μπας και γλυτώσει 5-10 ευρώ για ένα ολόκληρο χρόνο αν στο ενδιάμεσο χρειάζεται να κάνει αγορές.

Αν θυμάμαι καλά εμένα μου είχαν δώσει ένα κουπόνι του 5ευρου όταν έληξε η συνδρομή πέρσι το Σεπτέμβρη, οπότε στην πράξη η ανανέωση πήγε 12 ευρώ ή κάτι τέτοιο. Άλλοι είχαν μεγαλύτερες προσφορές.

Αλλά νομίζω σε αυτή τη φάση είναι πιο σημαντικό τι ακριβώς προσφέρει το Plus παρά πόσο κοστίζει ανά χρόνο. Μπορεί να κάνω λάθος, αλλά βλέπω πως η τάση είναι να περικόπτουν υπηρεσίες παρά να προσφέρουν κάτι ουσιαστικό (οκ, αυτό με τα coins είναι καλή ιδέα αλλά το κέρδος μου θυμίζει τους πόντους που μάζευα στα πρατήρια Shell: έπρεπε να κάνεις αγορές χιλιάδων ευρώ για να πάρεις μια δωροκάρτα των 10).

• Like 1

5 λεπτά πριν, nzeppos είπε

Αλλά νομίζω σε αυτή τη φάση είναι πιο σημαντικό τι ακριβώς προσφέρει το Plus παρά πόσο κοστίζει ανά χρόνο. Μπορεί να κάνω λάθος, αλλά βλέπω πως η τάση είναι να περικόπτουν υπηρεσίες παρά να προσφέρουν κάτι ουσιαστικό (οκ, αυτό με τα coins είναι καλή ιδέα αλλά το κέρδος μου θυμίζει τους πόντους που μάζευα στα πρατήρια Shell: έπρεπε να κάνεις αγορές χιλιάδων ευρώ για να πάρεις μια δωροκάρτα των 10).

Ακριβώς εκεί στέκομαι και λέω ότι πλέον το πρόγραμμα μ' αφήνει παγερά αδιάφορο. Είτε το πληρώνω 17€, ή 12€, ή 1€, αν δε προσφέρει κάτι ουσιαστικό, τι να το κάνω; Ειλικρινά θα προτιμούσα συνδρομή 99€ το χρόνο για ότι έδινε η πρώτη έκδοση, παρά αυτό. Δε το 'πα τυχαία πριν.

Αυτό με τα Skroutz Coins είναι ανέκδοτο. Ακριβώς ότι είπες. Για να εξοικονομήσεις 5-10 ευρώ πρέπει να 'χεις ξοδέψει κάνα χιλιάρικο (και αν). Τελείως αδιάφορο πρόγραμμα. 

Spoiler

Btw στα βενζινάδικα το χειρότερο το 'χει η ΕΛΙΝ. Για 5€ επιστροφή πρέπει να βάλεις 1.500 λίτρα καύσιμο, κι αυτό στο καλύτερο σενάριο. :P

4 ώρες πριν, leotzian είπε

Παιδιά πήρα και έγώ ένα χρόνο με 0,01€ είναι ΣΙΓΟΥΡΟ οτι αν πατήσω το ακύρωση συνδρομής η συνδρομή μέχρι 12/6/2024 ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ? 

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Όχι ακύρωση της συνδρομής. Ακύρωση της αυτόματης ανανεωσης.

• Like 1

Αν κανω ακυρωση στην υπαρχουσα συνδρομη που εχω και ληγει σε 2 μηνες, θα μπορω να κανω επιτοπου αραγε ξανα εγγραφη για ενα χρονο με την τιμη της προσφορας για σημερα; Εχει δει κανεις καποια διαφορα με την υπαρχουσα υπηρεσια σε θεματα ορων κλπ;

Μα γίνεται ακύρωση συνδρομής; Αν κάποιος έχει ήδη πληρώσει για αυτή, νομίζω το μόνο που μπορεί να κάνει είναι ακύρωση της αυτόματης ανανέωσης. Η συνδρομή συνεχίζεται κανονικά μέχρι τη λήξη της.

Πάτησε στο κουμπί της ακύρωσης να δεις τι θα σου γράψει (ότι θα παραμείνει ενεργή μέχρι τη λήξη της κλπ). 

• Like 1

3 ώρες πριν, nzeppos είπε

Αλλά νομίζω σε αυτή τη φάση είναι πιο σημαντικό τι ακριβώς προσφέρει το Plus παρά πόσο κοστίζει ανά χρόνο. Μπορεί να κάνω λάθος, αλλά βλέπω πως η τάση είναι να περικόπτουν υπηρεσίες παρά να προσφέρουν κάτι ουσιαστικό

Για μένα το πιο ουσιαστικό είναι η ασφάλεια που νιώθεις όταν το μαγαζί έχει λάθος στην παραγγελία. Η κατάσταση με τα ελληνικά μαγαζιά είναι τόσο τραγική, που ακόμα και μέσω skroutz (που ξέρουν δηλαδή ότι το λάθος τους δεν θα περάσει στο ντούκου), δεν είναι υπερβολή να πω ότι μία στις τρεις παραγγελίες που κάνω έχει κάποιο πρόβλημα. Ανοιγμένες συσκευασίες, λάθος προϊόντα, πράγματα που φαίνονται σε στοκ και δεν είναι, αποστολή λιγότερων τεμαχίων από όσα έχω πληρώσει κτλ. Το skroutz μέχρι τώρα συμπεριφέρεται άψογα στη διευθέτηση τέτοιων περιπτώσεων. Μπορώ να πω ότι τα μεταφορικά είναι δευτερεύοντα.

Όταν βρίσκω κάποιο μαγαζί που είναι άψογο σε όλα του, τότε μπορεί να παραγγέλνω από αυτό και εκτός skroutz. Αλλά τα άψογα μαγαζιά είναι μάλλον η εξαίρεση.

• Like 6
  • Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δε ξέρω κατά πόσο αξίζει πλέον το +. Οκ στην ουσία δώρο ετήσια συνδρομή σου κάνουν, αλλά τι πραγματικά σου προσφέρει ; θα είχε νόημα θεωρώ αν δεν είχες καθόλου μεταφορικά πχ. Όχι στα 20€+. Τεσπα δική μου γνώμη είναι αυτή, ίσως το βλέπω λάθος, αλλά όταν πληρώνεις πχ με συνδρομή στο YT, αγοράζεις το περιεχόμενο χωρίς διαφημίσεις. Έτσι θα έπρεπε να ήταν κι εδώ η λογική

Επεξ/σία από Kostasspil

1 ώρα πριν, Kostasspil είπε

Δε ξέρω κατά πόσο αξίζει πλέον το +. Οκ στην ουσία δώρο ετήσια συνδρομή σου κάνουν, αλλά τι πραγματικά σου προσφέρει ; θα είχε νόημα θεωρώ αν δεν είχες καθόλου μεταφορικά πχ. Όχι στα 20€+. Τεσπα δική μου γνώμη είναι αυτή, ίσως το βλέπω λάθος, αλλά όταν πληρώνεις πχ με συνδρομή στο YT, αγοράζεις το περιεχόμενο χωρίς διαφημίσεις. Έτσι θα έπρεπε να ήταν κι εδώ η λογική

Καμία σχέση φίλε μου...
Αν δεν υπήρχε το όριο των 20€ τότε ο καθένας μας θα έκανε παραγγελίες των 1-2€!!! 😉
Οπότε είναι πολύ λογικό το όριο το όριο των 20€!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...