Προς το περιεχόμενο

Skroutz Plus

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από Witcher1st,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το σκρουτζ δυστηχως απο την καλυτερη επιλογη αναζητησης πηγαινει σιγα σιγα προς τον κουβα παροτι ευκολο μενου πλεον ειναι σε πολλες κατηγοριες ακριβοτερο το σκρουτζ plus δεν προσφερει κατι ουσιαστικο στα μηδεν μεταφορικα εμενα τουλαχιστον μου τα στελνουν με easymail τις μισες φορες το οποιο αν δεν εισαι σπιτι το πιο κοντινο καταστημα ειναι 15 λεπτα με το αυτοκινητο.Τον τελευταιο χρονο αρχισα να δουλευω 50/50 σκρουτζ bestprice με το bestprice να κερδιζει εδαφος αν ειχε καλυτερο/λειτουργικοτερο interface δεν θα αγοραζα ξανα απο το σκρουτζ νομιζω

• Like 4
  • Απαντ. 3,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Για να κάνω το δικηγόρο του διαβόλου πάντως, νομίζω πως για επαρχία το Plus είναι μονόδρομος, ακόμα και στην τωρινή του μορφή.

• Like 3
Δημοσ.
19 ώρες πριν, nzeppos είπε

Για να κάνω το δικηγόρο του διαβόλου πάντως, νομίζω πως για επαρχία το Plus είναι μονόδρομος, ακόμα και στην τωρινή του μορφή.

οκ δεν διαφωνω απλα λεω πως πριν 4-5-6 χρονια το να μην ψαξεις στο σκρουτζ ηταν απλα χαζο ειχε τις τοπ τιμες η πλατφορμα ηταν οτι καλυτερο ειχαμε δεν υπηρχε κανεναν λογος να μην το χρησιμοποιησεις εκτος απο την αγνοια.Για πρωτη φορα περσι προσεξα πω αλλαξε αυτο και αρχισα να ψαχνω και αλλου.Λες και τα σκρουτζ πλας και οι λοιπες παροχες αρχισαν να χαλανε την συνολικη εμπειρια

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θεωρώ πως τα τελευταία χρόνια οπωσδήποτε υπάρχουν συγκεκριμένες βελτιώσεις με Plus ή χωρίς, αλλά συνολικά ισχύει ότι μπορεί και να έχει χειροτερέψει σε σχέση με τον όποιο ανταγωνισμό. Ειδικά σε θέματα προσφορών ή πλοήγησης όταν ψάχνεις να βρεις ποια/ποια μαγαζιά θα σου γλυτώσουν μεταφορικά επειδή ο αλγόριθμος του Σκρουτζ συχνά κάνει δυσνόητους συνδυασμούς ή πολλά προϊόντα έχουν λάθος δηλωμένα ογκομετρικά δεδομένα, λάθος χαρακτηριστικά, έχουν διπλοκαταχωρήσεις κλπ.

Τις προάλλες πάλι έφαγα 2+ ώρες για 1-2 μαζικές αγορές μικροαντικειμένων (κυρίως εργαλείων), επειδή ξαφνικά στα μισά της παραγγελίας και φαινομενικά ανεξήγητα το τάδε κατάστημα έβαζε έξτρα μεταφορικά σε προϊόντα που αύξαναν ελάχιστα βάρος/όγκο. Οπότε επειδή είναι καθαρή κοροϊδία, άντε μετά να βρεις παρόμοιο προϊόν ή κατάστημα που δεν αυξάνει τα μεταφορικά. Γενικά για μένα το μεγαλύτερο πρόβλημα φαίνεται να είναι αυτή τη σπατάλη χρόνου για τέτοιου είδους παραγγελίες παρά οτιδήποτε άλλο.

Όμως με τους γνωστούς περιορισμούς της επαρχίας σε μεταφορικές, παραλαβές από κατάστημα κλπ, για μένα το Plus και πάλι αξίζει περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη πλατφόρμα. Έχω ξεκινήσει κι εγώ να κοιτάω... παραδίπλα πολύ συχνότερα σε σχέση με το παρελθόν, αλλά  το πρόβλημα είναι πως 9 στις 10 φορές αυτό που βλέπω δεν είναι καλύτερο. Ε, πιστεύω κάποια στιγμή θα αλλάξει αυτό το πράγμα αφού ο ανταγωνισμός διαρκώς καλύπτει τη μεγάλη διαφορά που υπήρχε κάποτε.

Επεξ/σία από nzeppos
Δημοσ.

Με βολευει πολυ αυτο που εχει με την αποφορολογηση το skroutz. Βαζεις ΑΦΜ αμεσα σε αφαιρει ΦΠΑ σε κινητα κονσολες laptop tablet και πληρωνεις το ποσο αμεσα χωρις το ΦΠΑ. Ειναι μεγαλη ευκολια. Επισης αμεσο τιμολογιο σε ολα τα προιοντα μιας και υπαρχουν ψιλα γραμματα ειδικα με παραεισαγωγης προιοντα που ζητανε 500 χαρτια για να σε σε κοψουν τιμολογιο. Και λογο επαρχιας οπως ειπε ο φιλος nzeppos βολευει απειρα μιας και τα μεταφορικα εχουν ανεβει κατακορυφα 5 ευρω κοντα οποτε το skroutz plus ειναι μονοδρομος εδω με 17 ευρω το χρονο. 

Εννοειται οτι θα εκανε 10πλασιες αγορες οταν ηταν 20 ευρω αγορες για δωρεαν μεταφορικα απο 3 καταστηματα και οχι ενα εκει το χαλασαν αρκετα αλλα παλι συμφερει οπως ειναι για επαρχια. 

• Like 2
Δημοσ.

Σε κατι τετοια βολευει απειρα το plus εκανα την παρακατω παραγγελια 15 ευρω μεταφορικα μου εδωσε τα καταστηματα εδιναν 40-50 ευρω. 

Screenshot_4.png

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με αφορμή το παραπάνω, θα επανέλθω και σε κάτι που αναφέρεται συχνά περί μεταφορικών μέσω Σκρουτζ (με plus ή χωρίς) σε σχέση με παραγγελία απευθείας από το μαγαζί.

Ναι μεν σε πολλές περιπτώσεις το μαγαζί δίνει δωρεάν μεταφορικά πάνω από κάποιο ποσό (ενώ το Plus το κλασικό 15άρι), ωστόσο αυτό συμβαίνει κατά βάση για παραδόσεις σε (μεγάλα) αστικά κέντρα. Για τον διπλανό νομό ή για την άλλη άκρη της Ελλάδας, τα δωρεάν μεταφορικά πολλές φορές δεν ισχύουν και εκεί είναι που συχνά βλέπουμε τα 20άρια, 30άρια και 50άρια μόλις βάλουμε τον ΤΚ μας.

Ή ακόμα χειρότερα "μεταφορά μέχρι το πρακτορείο που βρίσκεται πλησιέστερα στο κατάστημα και μετά αποστολή με μεταφορική της επιλογής σας, κόστος μεταφορικών άγνωστο ή κατόπιν τηλεφωνικής συνεννοήσεως". Που για επαγγελματίες που κάνουν διαρκείς παραγγελίες μπορεί να μην είναι θέμα, ο ιδιώτης όμως πόσο συχνά θα μπει στον κόπο να μπλέξει με τέτοιες καταστάσεις.

Οπότε επανέρχομαι σε αυτό που συζητούσαμε τις προάλλες περί Plus και επαρχίας.

Επεξ/σία από nzeppos
  • Like 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, nzeppos είπε

Με αφορμή το παραπάνω, θα επανέλθω και σε κάτι που αναφέρεται συχνά περί μεταφορικών μέσω Σκρουτζ (με plus ή χωρίς) σε σχέση με παραγγελία απευθείας από το μαγαζί.

Ναι μεν σε πολλές περιπτώσεις το μαγαζί δίνει δωρεάν μεταφορικά πάνω από κάποιο ποσό (ενώ το Plus το κλασικό 15άρι), ωστόσο αυτό συμβαίνει κατά βάση για παραδόσεις σε (μεγάλα) αστικά κέντρα. Για τον διπλανό νομό ή για την άλλη άκρη της Ελλάδας, τα δωρεάν μεταφορικά πολλές φορές δεν ισχύουν και εκεί είναι που συχνά βλέπουμε τα 20άρια, 30άρια και 50άρια μόλις βάλουμε τον ΤΚ μας.

Ή ακόμα χειρότερα "μεταφορά μέχρι το πρακτορείο που βρίσκεται πλησιέστερα στο κατάστημα και μετά αποστολή με μεταφορική της επιλογής σας, κόστος μεταφορικών άγνωστο ή κατόπιν τηλεφωνικής συνεννοήσεως". Που για επαγγελματίες που κάνουν διαρκείς παραγγελίες μπορεί να μην είναι θέμα, ο ιδιώτης όμως πόσο συχνά θα μπει στον κόπο να μπλέξει με τέτοιες καταστάσεις.

Οπότε επανέρχομαι σε αυτό που συζητούσαμε τις προάλλες περί Plus και επαρχίας.

Ακριβώς έτσι. Είμαι Χαλκιδική σε δυσπρόσιτη περιοχή και καλά ενώ έχουμε άσφαλτο και κάθε φορά πάνε 40 50 ευρώ μεταφορικά σε βαριά πράγματα. Εδώ είναι 15 συν έλεγε και παράδοση σε οροφο δωρεάν. Με μια τέτοια παραγγελία άμεση απόσβεση του plus. Για Αθήνα Θεσσαλονίκη ίσως έχουν δωρεάν μεταφορικά για κοντά κάποια καταστήματα σε πολυ βαριά πράγματα. 

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Έχει παρατηρήσει κανείς τα νέα φίλτρα αναζήτησης όταν θέλει κανείς να περιπλανηθεί στις κατηγορίες ώστε να συμπληρώσει την παραγγελία στο καλάθι του Skroutz; Πραγματικά αναρωτιέμαι, είναι τόσο άβολα, είδαν αυτά τα φίλτρα πριν τα εγκρίνουν και τους άρεσαν; Καταρχήν δεν βρήκα αρκετά πράγματα που τελικά τα είχε το συγκεκριμένο κατάστημα μέσα στο οποίο έψαχνα...

Δημοσ.

Αυτό που βλέπω ότι δεν δουλεύει με τίποτα είναι η παράδοση την επόμενη μέρα. Πρέπει να έχω κάνει καμμιά 10αριά τέτοιες παραγγελίες και δεν έχει έρθει την επόμενη μέρα ΟΥΤΕ ΜΙΑ. Εντελώς παραπλανητικό.

• Like 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, mic2mic είπε

Αυτό που βλέπω ότι δεν δουλεύει με τίποτα είναι η παράδοση την επόμενη μέρα. Πρέπει να έχω κάνει καμμιά 10αριά τέτοιες παραγγελίες και δεν έχει έρθει την επόμενη μέρα ΟΥΤΕ ΜΙΑ. Εντελώς παραπλανητικό.

Πάντως επαρχεία με acs παραλαμβάνω την επόμενη μέρα αν το μαγαζί είναι απο Αθήνα.

Δημοσ.

Πιθανώς είναι και θέμα τοπικού γραφείου μεταφορικής. Όσες παραγγελίες express έχω κάνει έρχονται όντως τη μέρα που τάζει το Σκρουτζ στο 95% των περιπτώσεων, ακόμα κι αν το μαγαζί είναι στην άλλη άκρη της Ελλάδας. Ειδικά αν πρόκειται για ACS.

Ενώ στο Μαρούσι ήξερα εκ των προτέρων πως ισχύει "ό,τι λέει το Σκρουτζ συν δύο", αφού οι τοπικές ACS/Elta Courier ήταν η ντροπή των μεταφορικών.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, konstantinos77g είπε

Που το είδες αυτό; Δεν το βρίσκω.
Αν μπορείς στείλε link.

Ηρθε στo mail μου απο το πρωι και εχει το countdown στις 12 τελειωνει τωρα τι θα δωσουν και πως δεν ξερω. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...