Προς το περιεχόμενο

Skroutz Plus

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από Witcher1st,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δυστυχώς αν και ανανέωσα το Skroutz plus, βλέπω ότι το skroutz πλέον αξίζει μόνο για φαρμακεία.... Ψάχνοντας για κινητό βλέπω διαφορά από το bestprice 100+ ευρώ στα  περισσότερα μοντέλα. Επίσης ψάχνοντας για αγορά hardware από αρκετά μαγαζιά που είχα αγοράσει μέχρι και πρόσφατα από το skroutz, πλέον έχουν φύγει και τα βρίσκω μόνο στο bestprice....

• Like 1
  • Απαντ. 3,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Έψαχνα για βαλίτσα. 60ε η βαλίτσα.  7ε μεταφορικά με καλάθι για μη εγγεγραμμένους χρήστες. 0 μεταφορικά εκτός καλαθιού σε 2-3 καταστήματα. 

Δεν ξέρω πόσο πάνε τα μεταφορικά για συνδρομητές σκρουτζ αλλά τα παραπάνω δεν αποτελούν κίνητρο για να γίνω. 

Δημοσ.
Στις 2/5/2023 στις 11:49 ΜΜ, harris78 είπε

Δυστυχώς αν και ανανέωσα το Skroutz plus, βλέπω ότι το skroutz πλέον αξίζει μόνο για φαρμακεία.... Ψάχνοντας για κινητό βλέπω διαφορά από το bestprice 100+ ευρώ στα  περισσότερα μοντέλα. Επίσης ψάχνοντας για αγορά hardware από αρκετά μαγαζιά που είχα αγοράσει μέχρι και πρόσφατα από το skroutz, πλέον έχουν φύγει και τα βρίσκω μόνο στο bestprice....

Στα φαρμακεία αν ψάξεις θα βρεις κάποιο στην πολη σου με καλές τιμές, ίσως όχι τόσο χαμηλές όσο Σκρουτζ αλλά καλές.

Στην Πάτρα βρήκα 2 με τιμές καλύτερες από του Σκρουτζ κατά κανόνα, που δεν είναι σε κάποια πλατφόρμα.

Μου τα φέρνουν όλα σπίτι αυθημερόν με δικά τους μηχανάκια, χωρίς μεταφορικά.

Και εγώ για φαρμακεία το είχα, μέχρι που κράτησε για 6 μέρες το γάλα σκόνη του μωρού η acs και δε μου το έφερνε οπότε έκτοτε στράφηκα στην τοπική αγορα.

• Super Moderators
Δημοσ.
6 hours ago, mandos said:

Στα φαρμακεία αν ψάξεις θα βρεις κάποιο στην πολη σου με καλές τιμές, ίσως όχι τόσο χαμηλές όσο Σκρουτζ αλλά καλές.

Στην Πάτρα βρήκα 2 με τιμές καλύτερες από του Σκρουτζ κατά κανόνα, που δεν είναι σε κάποια πλατφόρμα.

Όταν "αν ψάξεις" εννοείς περιοδεία ένα ένα μέχρι να πετύχεις χαμηλότερη τιμή?

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, Thresh είπε

Όταν "αν ψάξεις" εννοείς περιοδεία ένα ένα μέχρι να πετύχεις χαμηλότερη τιμή?

Εννοώ να ψάξεις στο google "φαρμακείο Πάτρα" (πχ), να δεις ποια έχουν online παραγγελίες και να συγκρίνεις κάποια προϊόντα που σε ενδιαφέρουν. Αν έχεις γυναίκα στο σπίτι ρωτάς και σου λέει αυτή τι να ψάξεις.

Εγώ το default check που έχω για φαρμακεία: ειναι sudocrem, frezyderm baby foam, novalac (όποιας ηλικίας). Καλό τσεκ τιμής ήταν και τα test-covid, αλλά τώρα μάλλον τους έχουν ξεμείνει και θα τα σκοτώνουν.

Αν τα παραπάνω είναι σε τιμές κοντινές στο skroutz τότε είναι "φθηνό φαρμακείο", συνήθως 0.20σεντς διαφορά. Τα ακριβά φαρμακεία είναι στα +3-5 ευρώ στα παραπάνω είδη.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 30/3/2023 στις 3:41 ΜΜ, Dj_kourampies είπε

Μου έτυχε κατάστημα να μου δώσει πλαστό τιμολόγιο. Το έστειλα στο σκρουτζ και μου είπαν ότι θα το κανονίσουν, τι γίνεται συνήθως σε αυτές τις περιπτώσεις;

Πώς κατάλαβες ότι είναι πλαστό;

Δημοσ.
3 ώρες πριν, CyberCr33p είπε

Πώς κατάλαβες ότι είναι πλαστό;

Δεν φαίνεται στα έξοδα της επιχείρησης και δεν έχει qr η άλλο τρόπο διασταύρωσης γνησιότητας.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Dj_kourampies είπε

Δεν φαίνεται στα έξοδα της επιχείρησης και δεν έχει qr η άλλο τρόπο διασταύρωσης γνησιότητας.

Τα τιμολόγια δεν έχουν QR!

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Dj_kourampies είπε

Έχουν αν δεν έχουν ΜΑΡΚ.

Οχι δεν έχουν τα τιμολόγια qr αυτό είναι μόνο για αποδείξεις  

Ακόμα για το Mydata μπορεί να το ανεβάσει αργότερα, δεν είναι ακόμα υποχρεωτικό το να το ανεβάζει την στιγμή που το κόβει

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, sdikr είπε

Ακόμα για το Mydata μπορεί να το ανεβάσει αργότερα, δεν είναι ακόμα υποχρεωτικό το να το ανεβάζει την στιγμή που το κόβει

Είναι απολύτως υποχρεωτικό να έχουν ένα από τα 2 και όπως και οι αποδείξεις οφείλουν να διαβιβαστούν εντός 24ωρου.

Δημοσ.
10 ώρες πριν, Dj_kourampies είπε

Είναι απολύτως υποχρεωτικό να έχουν ένα από τα 2 και όπως και οι αποδείξεις οφείλουν να διαβιβαστούν εντός 24ωρου.

Αν δεν ξέρεις μη μιλάς. Δεν είναι υποχρεωτικό να αναγράφουν τίποτα από τα δυο!

Δημοσ.
15 ώρες πριν, Dj_kourampies είπε

Το QR code αφορά μόνο τις αποδείξεις λιανικής, όχι τα τιμολόγια και πιο συγκεκριμένα αφορά ότι στέλνεται στο e-send. Θα μπορούσαν και τα τιμολόγια να ρυθμιστούν να διαβιβάζονται στο e-send αλλά είναι κάτι από το νόμο προαιρετικό και σχεδόν κανένας δεν το κάνει.

11 ώρες πριν, sdikr είπε

Είναι υποχρεωτικό να ανέβει το πολύ μέχρι την επόμενη ημέρα, αλλά δεν υπάρχουν πρόστιμα για αυτό μέχρι στιγμής οπότε και αρκετοί μπορεί να μην τηρούν τις προθεσμίες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Eχω πεσει σε μια λιγο περιεργη περιπτωση και θελω να μου πειτε την γνωμη σας. Bεβαια δεν αφορα το skoutz plus αυτο καθεαυτο.

Ειμαι συνδρομητης του skroutz plus και θελω να αγορασω το Galaxy S23. To skroutz μου δινει εκπtωση απο το καταστημα PriceCom στα 769 ευρω λογω συνδρομης (link->https://www.skroutz.gr/s/40552389/Samsung-Galaxy-S23-5G-Dual-SIM-8GB-128GB-Phantom-Black.html). Το PriceCom λεει οτι δεν εχει φυσικο καταστημα και ειναι μονο ηλεκτρονικο.

Παω λοιπον και στο best price και βλεπω ενα καταστημα, το PriceSpot, το οποιο το δινει 689 ευρω. Link-> https://www.pricespot.gr/index.php?route=product%2Fproduct&product_id=14723&ref=bestprice.gr

Επειδη ομως οι δυο ονομασιες, αλλα και τα λογοτυπα των δυο καταστηματων, μου φανηκαν παρομοια το εψαξα λιγο και τι βρηκα? PriceSpot και PriceCom στην ουσια πρεπει να ειναι το ιδιο καταστημα, το οποιο βρισκεται στην Αριστομενους 133 στο κεντρο της Αθηνας.

Παραθετω και τα δυο sites των καταστηματων

https://pricecom.gr/index.php?route=common/home

https://www.pricespot.gr/index.php?route=common/home

Ερωτησεις:

1) Γιατι το PriceCom στο skroutz λεει οτι δεν εχει φυσικο καταστημα ενω εχει? Aυτο οκ πες οτι θελει να δουλευει μονο μεσω skroutz.

2) Γιατι τετοια διαφορα τιμης μεταξυ των δυο ενω στην ουσια ειναι το ιδιο αλλα σε διαφορετικες πλατφορμες? Προμοταρει το best price?

3) Μπορω να εμπιστευτω εγω αραγε το pricespot, με την χαμηλοτερη τιμη, για την αγορα? Bεβαια το price com στο skroutz εχει πολλες αξιλογησεις και 5 αστερια αλλα το price spot εχει ελαχιστες στο best price. Θα ηθελα να το αγορασω απο το skroutz λογω ασφαλειας του καλαθιου αλλα η διαφορα, οπως προειπα, ειναι πολυ μεγαλη.

Στις 4/5/2023 στις 4:05 ΜΜ, mandos είπε

Εννοώ να ψάξεις στο google "φαρμακείο Πάτρα" (πχ), να δεις ποια έχουν online παραγγελίες και να συγκρίνεις κάποια προϊόντα που σε ενδιαφέρουν. Αν έχεις γυναίκα στο σπίτι ρωτάς και σου λέει αυτή τι να ψάξεις.

Εγώ το default check που έχω για φαρμακεία: ειναι sudocrem, frezyderm baby foam, novalac (όποιας ηλικίας). Καλό τσεκ τιμής ήταν και τα test-covid, αλλά τώρα μάλλον τους έχουν ξεμείνει και θα τα σκοτώνουν.

Αν τα παραπάνω είναι σε τιμές κοντινές στο skroutz τότε είναι "φθηνό φαρμακείο", συνήθως 0.20σεντς διαφορά. Τα ακριβά φαρμακεία είναι στα +3-5 ευρώ στα παραπάνω είδη.

Αν θες να παρεις 2-3 πραγματα ναι μπορεις να ψαξεις σε καποια φαρμακεια κοντα σου. Αν κανεις μαζικη παραγγελια ανα 2 μηνες ομως με πολλα ειδη (οπως κανω εγω) ειναι αδυνατον να ψαξεις για ολα αυτα. Ασε που συνολικα, δεν υπαρχει περιπτωση να τα βρεις πιο φθηνα. Θα τα βρεις απο ακριβα εως πολυ πιο ακριβα.

Επεξ/σία από ardi21
Δημοσ.
2 ώρες πριν, CyberCr33p είπε

Είναι υποχρεωτικό να ανέβει το πολύ μέχρι την επόμενη ημέρα, αλλά δεν υπάρχουν πρόστιμα για αυτό μέχρι στιγμής οπότε και αρκετοί μπορεί να μην τηρούν τις προθεσμίες.

Δεν είναι ακόμα υποχρεωτικό, έχει πάρει παράταση και όχι μόνο μια

13 ώρες πριν, Dj_kourampies είπε

Δεν ισχύει αυτό που λες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...