Προς το περιεχόμενο

Skroutz Plus

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από Witcher1st,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
  Στις 24/3/2025 στις 12:20 ΜΜ, nzeppos είπε

Σε λίγο θα το κάνουν σαν τα coins της Shell

Έκατσα και το υπολόγισα. Η επιστροφή του σκρουτζ είναι 0.1%, ενώ της shell είναι 0.2%. Ήθελε μεγάλη προσπάθεια κάποιος να δώσει χειρότερη επιστροφή από shell, αλλά τα κατάφεραν 

Και το χειρότερο, σήμερα έστειλαν μαιλ με τις αλλαγές να ισχύουν από σήμερα! 

Και επειδή είχε συζητηθεί στο παρελθόν που αλλάζουν όρους, χωρίς να αναφέρουν στο mail ποιοι όροι αλλάζουν, παίζει να είναι οι μοναδικοί. Το έχω παρατηρήσει σε ότι μαιλ έχει έρθει από τότε από άλλες υπηρεσίες 

• Haha 2
  • Απαντ. 3,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλα τραγικο αυτο με τα coins μου ηρθε και μενα σημερα. Βεβαια δεν θα ασχοληθω κουμπωνω τα 5ευρα κουπονακια μου και αντε γεια. Και μακαρι να ερθει και skroutz points να ειναι 5 στα 15 ευρω δηλαδη 33.3% εκπτωση στα αναλωσιμα που παιρνω και να μην σκαω καθε φορα το 20αρικο. Καθε μηνα παιρνω 4 5ευρα skroutz 4 παραγγελιες των 15 ευρω ειναι 60 και παει στα 40. 100 η αλεπου 110 τα αλεπουδακια. Οχι 101 που ελεγαν αλλα 110 και θα παμε και 150 οσο πιο θρασσος και απληστια μας πουλανε. 

Δημοσ.
  Στις 24/3/2025 στις 11:39 ΠΜ, dtk-386 είπε

ποιος ασχολείται με coins και αηδίες, δεν πρόκειται να μπω στο κυνήγι της ουράς μου.

Δεν ήταν για να ασχολείσαι με την έννοια που το λες, εφόσον έκανες αγορές μάζευες έτσι και αλλιώς coins και όταν έφτανες στο μέγιστο τα 9000 coins εξαργύρωνες για 20€ το οποίο ήταν πολύ καλό deal. Υπήρχαν προϊόντα που πχ έδινες 500€ και έπαιρνες 3000 coins.

Δες για παράδειγμα για το HP 15-fc0008nv 15.6" FHD (Ryzen 5-7520U/16GB/512GB SSD/W11 Home) Natural Silver (GR Keyboard) στα 600€ πόσους πόντους πήρα: 

Πλέον βέβαια είναι τόσο σκουπίδι που δεν έχει νόημα καν η ύπαρξη του, καθώς 1€ που ξοδεύεις = 1 coin αλλά 1000 coins = 1€ ανταμοιβή.

Μιλάμε δηλαδή για 0.1% reward. Όχι απλά ανούσιο, αλλά γελοίο, για φτύσιμο στη μάπα τελείως. 

Και είναι τόσο πονηροί, που άλλαξαν το σύστημα την ίδια ημέρα που έστειλαν το email (το οποίο by the way απλά διάβασα οτι έστειλαν, εμένα δεν μου ήρθε προφανώς λόγω του ότι δεν είμαι σε κανένα newsletter πουθενά) επίτηδες για να μην προλάβουμε να κάνουμε την εξαργύρωση.

Έφαγαν και από εμένα ακύρωση της αυτόματης ενεργοποίησης της συνδρομής και όταν έρθει η ώρα της ανανέωσης βλέπουμε αν υπάρχει πλέον αξία. 

Στις 24/3/2025 στις 6:13 ΜΜ, Arkin είπε

Καλα τραγικο αυτο με τα coins μου ηρθε και μενα σημερα. Βεβαια δεν θα ασχοληθω κουμπωνω τα 5ευρα κουπονακια μου και αντε γεια. Και μακαρι να ερθει και skroutz points να ειναι 5 στα 15 ευρω δηλαδη 33.3% εκπτωση στα αναλωσιμα που παιρνω και να μην σκαω καθε φορα το 20αρικο. Καθε μηνα παιρνω 4 5ευρα skroutz 4 παραγγελιες των 15 ευρω ειναι 60 και παει στα 40. 100 η αλεπου 110 τα αλεπουδακια. Οχι 101 που ελεγαν αλλα 110 και θα παμε και 150 οσο πιο θρασσος και απληστια μας πουλανε. 

ποιά 5€ κουπονάκια λες? Πώς τα παίρνες αυτά, σχετίζονται με τα coins?

Δημοσ.
  Στις 24/3/2025 στις 6:16 ΜΜ, polaki είπε

Δεν ήταν για να ασχολείσαι με την έννοια που το λες, εφόσον έκανες αγορές μάζευες έτσι και αλλιώς coins και όταν έφτανες στο μέγιστο τα 9000 coins εξαργύρωνες για 20€ το οποίο ήταν πολύ καλό deal. Υπήρχαν προϊόντα που πχ έδινες 500€ και έπαιρνες 3000 coins.

Δες για παράδειγμα για το HP 15-fc0008nv 15.6" FHD (Ryzen 5-7520U/16GB/512GB SSD/W11 Home) Natural Silver (GR Keyboard) στα 600€ πόσους πόντους πήρα: 

image.png.6fc676daa7f421c5e32a12e2fe52729d.png

Πλέον βέβαια είναι τόσο σκουπίδι που δεν έχει νόημα καν η ύπαρξη του, καθώς 1€ που ξοδεύεις = 1 coin αλλά 1000 coins = 1€ ανταμοιβή.

Μιλάμε δηλαδή για 0.1% reward. Όχι απλά ανούσιο, αλλά γελοίο, για φτύσιμο στη μάπα τελείως. 

Και είναι τόσο πονηροί, που άλλαξαν το σύστημα την ίδια ημέρα που έστειλαν το email (το οποίο by the way απλά διάβασα οτι έστειλαν, εμένα δεν μου ήρθε προφανώς λόγω του ότι δεν είμαι σε κανένα newsletter πουθενά) επίτηδες για να μην προλάβουμε να κάνουμε την εξαργύρωση.

Έφαγαν και από εμένα ακύρωση της αυτόματης ενεργοποίησης της συνδρομής και όταν έρθει η ώρα της ανανέωσης βλέπουμε αν υπάρχει πλέον αξία. 

ποιά 5€ κουπονάκια λες? Πώς τα παίρνες αυτά, σχετίζονται με τα coins?

Επέκταση  

Οχι ειναι μεσο εθνικης με την next εφαρμογη. Εχω 2 λογαριασμους και τα παιρνω διπλα οταν βγαζουν ειτε skroutz ειτε efood. Χωρις αυτα δεν θα ασχολιομουν καν με το skrouz αλλα ετσι γλιτωνω πολλα χρηματα.

Δημοσ.

Να πω και για το skroutz wallet. Το χρησιμοποιω απο οταν βγηκε πηρα και το 15ευρω που εδιναν στην αρχη και το 1% που δινει για ποσα μεχρι 200 ευρω δεν ειναι ασχημα. Μπορεις βεβαια να βαλεις 201 ευρω και να παρεις 2% επιστροφη στο wallet και απλα αγοραζεις απο εκεινα τα χρηματα μετα. Πανω απο 1000 εχει 3% επιστροφη. Φορτωνεις πρακτικα το wallet απο την καρτα αυτοματα κατα την παραγγελια και πχ αν εχει υπολοιπο 1 ευρω το αφαιρει και χρεωνεις τα υπολοιπα στην καρτα. Δεν ξερω τι γινεται με τιμολογια βεβαια εκει λογικα καλυτερα αμεσα με καρτα για να περαστει στην επιχειρηση μην γινει κανα αστειο και δεν περασει.

Δημοσ.
  Στις 24/3/2025 στις 6:16 ΜΜ, polaki είπε

καθώς 1€ που ξοδεύεις = 1 coin αλλά 1000 coins = 1€ ανταμοιβή.

Για το κατάστημα όταν προσφέρει έξτρα 1000 coins είναι 1000 x 0.0025 (είναι το κόστος για εμάς) δηλαδή 2.5€
Από αυτά πλέον στον πελατη πάνε 1€ ....  🤣 . Μιλάμε για τρελό κίνητρο και εργαλείο που δίνουν στα καταστήματα για να προσελκύσουν τους πελάτες.

Στα πιο σοβαρά τώρα, για αυτούς που είχαν όντως πολλά coins και δεν κάνανε εξαργύρωση σε κουπούνια είναι το απόλυτο κλέψιμο στα δικά μου μάτια. Πιστεύω αν πέσει γενικό κράξιμο μέσω tickets κτλπ από αυτά τα άτομα τότε θα δώσουν κουπούνια για να τους καλμάρουν.

• Like 1
Δημοσ.

Εννοείται ότι είναι απαράδεκτο αυτό που έκαναν με τα coins χωρίς κάποια ενημέρωση πριν.  Περιμένω μια παραγγελιά εδώ και 10 ημέρες με την οποία θα συμπλήρωνα 4.500 coins και θα τα εξαργύρωνα, καθυστέρησε η παραγγελία, έχασα και τα coins που είχα, δεν ξέρω εάν είναι σωστό εκ μέρους τους ή εάν αξίζει να γίνει μια καταγγελία στην προστασία του καταναλωτή για το θέμα! Είναι τουλάχιστον γελοίο!

• Like 1
Δημοσ.

Να βρε αχαριστοι. Ηρθε και στο mail. Εγινε ακομα καλυτερο το προγραμμα skroutz coins θα κερδιζω περισσοτερα τωρα. Αφου μου το λεει το skroutz στο mail ετσι δεν ειναι? Ρε τι ειναι αυτοι?

Screenshot-4.png

• Haha 2
Δημοσ.

Εκει στο skroutz μαλλον νομιζουν,

οτι δουλεια δεν εχουμε, και θα ασχολουμαστε με τα coins, και τι αλλαξε, κι οτι αλλο τους κατεβασει η κουτρα για να τα τσεπωσουν πανω/κατω/και πλαγιως....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...