manolis940 Δημοσ. Τρίτη στις 11:31 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 11:31 μμ 2 ώρες πριν, BLiTzER είπε Technically αυτό που περιγράφεις δεν είναι A/B testing, αλλά A/B/C testing. 😁 Αλήθεια; Νόμιζα ότι γενικά το ονομάζουν ανεξαρτήτως των δοκιμών.
SabotazNic Δημοσ. πριν από 22 ώρες Δημοσ. πριν από 22 ώρες Νομιζω για δεμα 15-16 κιλα, και μεγαλο αφορα το παρακατω. Αν δεν κανω λαθος, σε αυτην την περιπτωση μονο τα 3 ευρω εκπτωση δεν εχω στα μεταφορικα? Γιατι αν ναι, και παλι μου βγηκε πιο φθηνα για αγορα απο το ιδιο το καταστημα. (μεταφορικα 7 ευρω, πληρωμη με καρτα ετσι και αλλιως παντα) Και οπως τονιστηκε νωριτερα, αλλο ενα προιον που δεν ειχε συνδεσμο για απευθειας στο καταστημα. Καλυτερα γιατι μπορει και να το πατουσα, ενω ετσι εκανα copy paste το προιον στο google και δεν χρεωθηκε το καταστημα το κλικ 🤷♂️ 3
teoqq Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες 14 ώρες πριν, SabotazNic είπε Καλυτερα γιατι μπορει και να το πατουσα, ενω ετσι εκανα copy paste το προιον στο google και δεν χρεωθηκε το καταστημα το κλικ 🤷♂️ Αυτό που έκανες εδώ φίλε είναι τεράστια υπόθεση για το μαγαζί. Στον δικό μου τομέα, σε ότι έχει μείνει ανοιχτό το redirection (δηλαδή εμφανίζει την επιλογή για το κατάστημα ο Skroutz) έχουν πάει την προμήθεια παραπάνω από ότι μέσω του καλαθιού. Με λίγα λόγια με έχουν μαμήσει ... 2
Super Moderators Thresh Δημοσ. πριν από 8 ώρες Super Moderators Δημοσ. πριν από 8 ώρες 20 hours ago, manana said: Επιλεκτικές εκπτώσεις το skroutz. Σε άλλον 17€, σε άλλον 20€ σε άλλον 15€, σε άλλον καθόλου! Και κατά τα άλλα θέλουν και να ανανεώσουμε! Σαν τους παρόχους internet. 😛 1 1
manolis940 Δημοσ. πριν από 45 λεπτά Δημοσ. πριν από 45 λεπτά 7 ώρες πριν, teoqq είπε Αυτό που έκανες εδώ φίλε είναι τεράστια υπόθεση για το μαγαζί. Στον δικό μου τομέα, σε ότι έχει μείνει ανοιχτό το redirection (δηλαδή εμφανίζει την επιλογή για το κατάστημα ο Skroutz) έχουν πάει την προμήθεια παραπάνω από ότι μέσω του καλαθιού. Με λίγα λόγια με έχουν μαμήσει ... Φυσικό και επόμενο ήταν να το κάνουν καθώς δεν το θέλουν το redirection αλλά θέλουν να οδηγήσουν τα πάντα στο καλάθι .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα