Προς το περιεχόμενο

Skroutz Plus

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από Witcher1st,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μολις την εκανα. 

Screenshot-1.png

22 Μαρτιου του 2023 ειχα κανει με τα 17 ευρω επειτα εκανα αλλες 3 με 4 ευρω το μηνα αλλα οπως ειπα ενδιαμεσα ειχα και 1 μηνα εκανα αγορες απο αλλο λογαριασμο με plus οποτε για 1.5 ευρω το χρονο λεω καντο να εχεις ολο το χρονο. Ειδικα τωρα με τα κουπονακια τα 5ευρα βολευει αρκετα. Μενει να μας ερθει κανα skroutz point να εχουμε το οριο των 15 ευρω απο τα 25. 

Screenshot-2.png

Γενικα σε 2 χρονια δεν εχω τις τρελες παραγγελιες που βλεπω αλλα με εχει βολεψει ειδικα με acs που ερχεται σπιτι τα coins δεν τα χρησιμοποιω πια μετα τα κουπονια που περνω απο next. 
Screenshot-3.png

Δημοσ.

Εγώ οριακά έχω πληρώσει 25 σε μεταφορικά τον τελευταίο χρόνο, και τα μισά είναι σε μικρές παραγγελίες που θα τα πλήρωνα έτσι και αλλιώς με πλας. 

Δεν αξίζει πλέον. Ειδικά όταν αρκετά καταστήματα έχουν δωρεάν μτφ από το eshop τους 

• Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, SabotazNic είπε

Εγώ οριακά έχω πληρώσει 25 σε μεταφορικά τον τελευταίο χρόνο, και τα μισά είναι σε μικρές παραγγελίες που θα τα πλήρωνα έτσι και αλλιώς με πλας. 

Δεν αξίζει πλέον. Ειδικά όταν αρκετά καταστήματα έχουν δωρεάν μτφ από το eshop τους 

Που εχεις βρει καταστηματα με δωρεαν μεταφορικα για επαρχια ειδικα ομως? Εχω βρει αρκετα αλλα τα περισσοτερα ειναι για πανω απο 39 η 49 ευρω κυριως σε ρουχα που εκει απλα πας shein/temu και καθαριζεις. Για αναλωσιμα η τροφιμα και γενικα ψιλαδουρα δεν εχω βρει κατι αλλο για επαρχια με δωρεαν ολα εχουν απο 3 μεχρι 4 ευρω μεταφορικα. Εκει ειναι μπροστα το skroutz συν τα κουπονακια εχω βαλει πανω απο 200 ευρω απο το Σεπτεμβριο που μου τα προτεινε ο billator. 

• Like 1
Δημοσ.

καλαθι σκρουτζ

πηρα παπούτσια, τελικα θέλω ενα νούμερο μεγαλύτερο

έκανα αιτηση αλλαγής μεγέθους και ξεκίνησε άμεσα η αποστολή του σωστού μεγέθους απο το κατάστημα, χωρις να έχω επιστρέψει ακομα τα άλλα

τα μικρότερα τα πήγα 2 μέρες μετά στην ACS να επιστραφούν πίσω

καλη φάση

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Arkin είπε

Για αναλωσιμα η τροφιμα και γενικα ψιλαδουρα δεν εχω βρει κατι αλλο για επαρχια με δωρεαν

Να σου πω την αληθεια, παρακολουθω τις προσφορες που παιζουν σε διαφορα πραγματα (καθαριστικα, απορρυπαντικα, χαρτικα/μωρομαντηλα, καφεδες κτλ) και συνηθως τα πετυχαινω σε ιδιες τιμες με σκρουτζ. Γενικα δεν εχω χρειαστει το σκρουτζ για τετοιες αγορες. Σκεψου το τελευταιο ετος εχω κανει καμια 10αρια παραγγελιες μονο. 

Καποια αλλα πραγματα οπως ξηρη τροφη/κονσερβες/φακελακια γατιων τα βρισκω με δωρεαν μτφ (το ενα καταστημα κιολας μου ειχε μεσα εναν κωδικο 6% στην αγορα απο σκρουτζ πριν καιρο, και απο τοτε δουλευει ακομα. Φανταζομαι η προμηθεια μεσω σκρουτζ ειναι πιο μεγαλη, οποτε καπως ετσι με οδηγησε στο eshop τους). Ακομα και το e-shop να προτιμησω για τα παραπανω, το 0.50 ευρω και παλι θα ειναι καλυτερο απο τα οποιαδηποτε μτφ/συνδρομη. Τελος, stockαρω πραγματα γιατι εχω τον χωρο (εχει τυχει να εχω 400 καψουλες, 8 μαλακτικα (λογω και δουλειας και πολλων πληντυριων) κτλ)

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, CHRISpros είπε

Moυ ήρθε και εμένα έκπτωσηimage.png.fd4a34b205cadbe577676faa745c313f.png

40% εσενα οσο θελουν κανουν στον καθενα εμενα 17.5 ευρω εσενα 15. Ωραιοι στο skroutz πελατες πολλων κατηγοριων. 

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Arkin είπε

40% εσενα οσο θελουν κανουν στον καθενα εμενα 17.5 ευρω εσενα 15. Ωραιοι στο skroutz πελατες πολλων κατηγοριων. 

Μην παραπονιέσαι γιατί οι περισσότεροι έχουν 0%.

• Sad 1
Δημοσ.

τι αλλο θα δουμε με τους απαραδεκτους εκει στο skroutz, καταστημα που λειτουργει μονο μεσω skroutz δεν δεχεται παραδοση σε skroutz point

image.png.86705291a654a4942d02ca3f145a3acb.png

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Titos301 είπε

τι αλλο θα δουμε με τους απαραδεκτους εκει στο skroutz, καταστημα που λειτουργει μονο μεσω skroutz δεν δεχεται παραδοση σε skroutz point

image.png.86705291a654a4942d02ca3f145a3acb.png

Δεν συνεργάζονται όλα τα καταστήματα με την Skroutz Last Mile για να πάει σε Skroutz point η παραγγελία σου.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...