Gulik Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου Στις 22/2/2025 στις 6:06 ΠΜ, dtk-386 είπε Δεν το έχω δει σε εμένα αυτό. Τα παραλαμβάνω στο 10λεπτο γιατί είμαι κοντά και η ενημέρωση έρχεται άμεσα επίσης. Στην πρώτη γραμμή της απάντησής μου τόνισα ότι αυτό ίσως αφορά ορισμένα skroutz points και όχι όλα (προσωπικά το έχω παρατηρήσει σε περιοχές που ΔΕΝ υπάρχουν πολλά).
flexpick Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου Στις 19/2/2025 στις 9:10 ΜΜ, BLiTzER είπε Δε θέλω να σας το χαλάσω, αλλά μόλις χτες παρήγγειλα από μαγαζί εκ Ρουμανίας με δωρεάν μεταφορικά. Ανησυχητικο
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου Super Moderators Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 1 hour ago, flexpick said: Ανησυχητικο Ήταν καλό flex. (pun intended). 1 2
teoqq Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου Κάτι άσχετο απλά το είχα αναφέρει σε προηγούμενο post. Το shopflix πλέον ξεκίνησε κανονικά αποστολές με box now, ήδη μου βγάζει voucher για Box. Επίσης είχα αναφέρει και για το Skroutz Pay όπου θα μπει σε καταστήματα με την λογική ο πελάτης να μπορεί να αγοράζει απευθείας από το Skroutz Wallet του από καταστήματα. Μας έστειλαν στην αρχή της εβδομάδας τις σχετικές προμήθειες.. προφανώς και θα ήταν πιο ακριβό από την προμήθεια των τράπεζών 😇 Μπορεί κάποιος να μου πει αν έχει κατάστημα και χρησιμοποιεί Klarna, τι προμήθεια υπάρχει ? To Skroutz Pay λέει 3% για δόσεις μέσω Klarna. Αν η απεύθειας σύνδεση με Klarna είναι λίγοτερη από 3% τότε ακόμα και σε αυτό νταβατζιλίκι ζητάνε χαχα
manolis940 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 21 λεπτά πριν, teoqq είπε Κάτι άσχετο απλά το είχα αναφέρει σε προηγούμενο post. Το shopflix πλέον ξεκίνησε κανονικά αποστολές με box now, ήδη μου βγάζει voucher για Box. Επίσης είχα αναφέρει και για το Skroutz Pay όπου θα μπει σε καταστήματα με την λογική ο πελάτης να μπορεί να αγοράζει απευθείας από το Skroutz Wallet του από καταστήματα. Μας έστειλαν στην αρχή της εβδομάδας τις σχετικές προμήθειες.. προφανώς και θα ήταν πιο ακριβό από την προμήθεια των τράπεζών 😇 Μπορεί κάποιος να μου πει αν έχει κατάστημα και χρησιμοποιεί Klarna, τι προμήθεια υπάρχει ? To Skroutz Pay λέει 3% για δόσεις μέσω Klarna. Αν η απεύθειας σύνδεση με Klarna είναι λίγοτερη από 3% τότε ακόμα και σε αυτό νταβατζιλίκι ζητάνε χαχα Πήγα δοκιμαστικά να βάλω δύο προϊόντα και έβγαζε το box now ως μη διαθέσιμο]. Φαντάζομαι ότι δεν το υποστηρίζουν τα καταστήματα αλλά έχει κάπου κάποια σχετική ένδειξη για το πια καταστήματα το υποστηρίζουν όπως το κάνει το Best Price;
-netman- Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, teoqq είπε Κάτι άσχετο απλά το είχα αναφέρει σε προηγούμενο post. Το shopflix πλέον ξεκίνησε κανονικά αποστολές με box now, ήδη μου βγάζει voucher για Box. Επίσης είχα αναφέρει και για το Skroutz Pay όπου θα μπει σε καταστήματα με την λογική ο πελάτης να μπορεί να αγοράζει απευθείας από το Skroutz Wallet του από καταστήματα. Μας έστειλαν στην αρχή της εβδομάδας τις σχετικές προμήθειες.. προφανώς και θα ήταν πιο ακριβό από την προμήθεια των τράπεζών 😇 Μπορεί κάποιος να μου πει αν έχει κατάστημα και χρησιμοποιεί Klarna, τι προμήθεια υπάρχει ? To Skroutz Pay λέει 3% για δόσεις μέσω Klarna. Αν η απεύθειας σύνδεση με Klarna είναι λίγοτερη από 3% τότε ακόμα και σε αυτό νταβατζιλίκι ζητάνε χαχα ΕΙΧΑ klarna στο eshop για κάναν μήνα, αλλά την ξήλωσα. Κοντά στο 5% είναι οι επιβαρύνσεις για την επιχείρηση, δεν έλεγε. Σε φυσικό κατάστημα δεν γνωρίζω. Α! με έμβασμα εξωτερικού πληρώνεσαι (έξτρα κόστος ήταν για εμένα) Επεξ/σία 24 Φεβρουαρίου από -netman- 1
teoqq Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 17 ώρες πριν, manolis940 είπε Πήγα δοκιμαστικά να βάλω δύο προϊόντα και έβγαζε το box now ως μη διαθέσιμο]. Φαντάζομαι ότι δεν το υποστηρίζουν τα καταστήματα αλλά έχει κάπου κάποια σχετική ένδειξη για το πια καταστήματα το υποστηρίζουν όπως το κάνει το Best Price; Να σου πω την αλήθεια δεν έχω ιδέα. Προσωπικά δεν έχω κάνει σαν κατάστημα κάτι έξτρα, δηλαδή να ενεργοποιήσω κάτι. Απλά σε κάποια προϊόντα βλέπω ότι το voucher είναι για BOX. ΥΓ: Έστειλα ένα ticket στο Skroutz να δω τι θα γίνει με την Express παράδοση και τα στατιστικά την Παρασκευή 28/2 καθώς αρκετά καταστήματα και προσωπικά εγώ θα είμαι κλειστός τις πρωινές ώρες λόγω της συγκέντρωσης για τα Τέμπη. Με λίγα λόγια αναφέρομαι στην παράδοση των προϊόντων από την πλευρά μου καθώς αν περάσει τις πρωινές ώρες δεν θα βρει κανέναν. 1
lector Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου Στις 24/2/2025 στις 10:37 ΜΜ, ASFE είπε Ατσα το σκρουτζ και βοηθο ΑΙ Αν συνεχισει ετσι ο βοηθος, τον βλεπω συντομα για ταμειο ανεργιας... Παρεμπιπτοντως, πως και περασαν τη λογοκρισια αυτες οι κριτικες;
manolis940 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 8 ώρες πριν, lector είπε Αν συνεχισει ετσι ο βοηθος, τον βλεπω συντομα για ταμειο ανεργιας... Παρεμπιπτοντως, πως και περασαν τη λογοκρισια αυτες οι κριτικες; Στην ουσία ένα chatGPT είναι που του έχουν πει να κάνει περίληψη των κριτικών. Θεωρώ ότι αν κάνει και κάτι άλλο πολύ εύκολα θα βρεθούν μπλεγμένοι. 1
tonouti Δημοσ. Τετάρτη στις 10:49 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 10:49 πμ 3 ώρες πριν, manolis940 είπε Στην ουσία ένα chatGPT είναι που του έχουν πει να κάνει περίληψη των κριτικών. Θεωρώ ότι αν κάνει και κάτι άλλο πολύ εύκολα θα βρεθούν μπλεγμένοι. καλημέρα ,τι ΄αλλο μπορει να κάνει ο "βοηθός"και πως μπορεί να βγει ο skroutz μπλεγμένος... 1
manolis940 Δημοσ. Τετάρτη στις 03:14 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 03:14 μμ 4 ώρες πριν, tonouti είπε καλημέρα ,τι ΄αλλο μπορει να κάνει ο "βοηθός"και πως μπορεί να βγει ο skroutz μπλεγμένος... Αν εσκεμμένα παραλείπει τις αρνητικές κριτικές του προϊόντος τότε μπορεί να βγει μπλεγμένος για παραπλάνηση καταναλωτή. Εδώ που τα λέμε μπορεί να την πατήσει ακόμα και αν αυτό γίνει εν αγνοία του. 1
johnnyman Δημοσ. Τετάρτη στις 03:31 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 03:31 μμ Καλησπέρα παιδιά. Είχα skroutz plus τότε με την προσφορά πλέον όχι. Τώρα τελευταία ότι κ αν έχω παραγγείλει με express παράδοση την αυριανή μέρα δεν έρχεται ποτέ. Μιλάω παράδοση σε θυρίδα. Έρχεται την μεθεπόμενη....
morgoth_gr Δημοσ. Τετάρτη στις 03:44 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 03:44 μμ 12 minutes ago, johnnyman said: Καλησπέρα παιδιά. Είχα skroutz plus τότε με την προσφορά πλέον όχι. Τώρα τελευταία ότι κ αν έχω παραγγείλει με express παράδοση την αυριανή μέρα δεν έρχεται ποτέ. Μιλάω παράδοση σε θυρίδα. Έρχεται την μεθεπόμενη.... μην αγχωνεσαι, και σε μενα που εχω ακομα συνδρομη το ιδιο γινεται, μη σου πω και μετα απο 3 μερες ενω γραφει "express" παραδοση 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα