Mhlogiatros Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2022 Εχω βαλει παλι συνδρομη σκρουτζ και πρωτο φαουλ αυτο που κανανε με τα επιμερους μεταφορικα στο εξυπνο καλαθι και δευτερον προφανως δε περνανε αρνητικες κριτικες ακομα και για επικινδυνα προιοντα οπως εδω που κοιταζα φουλ αστερια αριστα ολα ; . https://www.skroutz.gr/s/7375121/Petlas-Elegant-PT311-155-70-R13-75T-Θερινό-Λάστιχο-για-Επιβατικό-Αυτοκίνητο.html#description 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
monokeros Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Πολύ πιθανόν θα έχει ξαναειπωθεί αυτό που θα γράψω.Από τότε που τέλειωσε το καλοκαίρι το παλιό skroutz plus με δωρεάν αποστολή για αγορές σε σύνολο άνω των 20 ευρώ από 3 διαφορετικά καταστήματα, έκοψα τις παραγγελίες πάρα πολύ.Από κει που έκανα 3-4 αγορές το μήνα ,πλέον έχω κάνει μία σε 5 μήνες.Προσωπικά δεν είναι εφικτό να βρω από το ίδιο κατάστημα προϊόντα αξίας >20.Θεωρώ πιο εύκολο να βάλω μικροπράγματα στο καλάθι από διαφορετικά καταστήματα.Είχα πάρει τηλέφωνο την εξυπηρέτηση πελατών,μήπως επαναφέρουν την παλιά προσφορά και μου είπαν ότι είχε γίνει poll και οι συνδρομητές αποφάσισαν ότι προτιμούν το νέο skroutz plus.Οκ,πάω πάσο... ΥΓ Ό,τι επιστροφές/αντικαταστάσεις ελαττωματικών προϊόντων πήγαν περίφημα ως τώρα στο σκρουτζ.Επίσης ,όσες φορές έβαλα αρνητικές κριτικές στα καταστήματα εμφανίστηκαν. Επεξ/σία 18 Οκτωβρίου 2022 από monokeros μικροδιορθώσεις 4 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasarass77 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2022 Δηλαδή οι συνδρομητές αποφάσισαν ότι θέλουν μια χειρότερη υπηρεσία στην ίδια τιμή? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ppetros Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2022 1 ώρα πριν, monokeros είπε Είχα πάρει τηλέφωνο την εξυπηρέτηση πελατών,μήπως επαναφέρουν την παλιά προσφορά και μου είπα ότι είχε γίνει poll και οι συνδρομητές αποφάσισαν ότι προτιμούν το νέο skroutz plus.Οκ,πάω πάσο... Γιατι μου ακουγεται "μουφα" αυτο περι poll συνδρομητων.. Υπαρχει καποιος που προτιμα το καινουριο skroutz plus?? Εκτος αν εννοουσαν οτι το poll εγινε εντος του Skroutz.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MSc CCDSP Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2022 1 ώρα πριν, monokeros είπε Είχα πάρει τηλέφωνο την εξυπηρέτηση πελατών, μήπως επαναφέρουν την παλιά προσφορά και μου είπα ότι είχε γίνει poll και οι συνδρομητές αποφάσισαν ότι προτιμούν το νέο skroutz plus. Οκ ,πάω πάσο... Κλαίω 😂 αλλά συγχρόνως οργίζομαι 😡 διαβάζοντας τέτοιο στεγνό ψέμα που ξεφούρνισαν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
monokeros Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Άρα και σεις προτιμάτε το παλιό skroutz plus...και ένοιωθα ότι είμαι μειοψηφία. Επεξ/σία 18 Οκτωβρίου 2022 από monokeros Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, monokeros είπε είχε γίνει poll και οι συνδρομητές αποφάσισαν ότι προτιμούν το νέο skroutz plus Poll τύπου Βόρειας Κορέας; Τι φάση; Πάντως, ενώ αρχικά δεν το περίμενα, η αλήθεια είναι κι εγώ έχω ελαττώσει κατά πολύ τις παραγγελίες με το νέο σύστημα, ακριβώς για τον παρακάτω λόγο: 3 ώρες πριν, monokeros είπε Προσωπικά δεν είναι εφικτό να βρω από το ίδιο κατάστημα προϊόντα αξίας >20 Πλέον προτιμώ να πάω να ψάξω τα ψιλοπράγματα στα τοπικά retail μαγαζιά παρά να φάω ώρα στο καλάθι του Skroutz, αφού τις περισσότερες φορές δεν μπορώ να βρω αρκετά για να φτάσω το 20άρικο (ή "αναγκάζομαι" να πάρω πράγματα που δεν τα χρειάζομαι άμεσα, που θα το κάνω 1-2 φορές αλλά όχι συνέχεια). Αν είναι για 1-2 αντικείμενα κάτω των 20 ευρώ με αγορά από ένα σκρουτζομάγαζο, λες εντάξει δεν πειράζει, χαλάλι τα 3 ευρώ της μεταφορικής. Όταν όμως μαζεύονται τέσσερα μικροπράγματα των 10-15 ευρώ έκαστο από τέσσερα μαγαζιά, τα οποία δεν μπορούν να συγκεντρωθούν σε λιγότερες αποστολές, τότε τα +12 ευρώ των μεταφορικών φαντάζουν κάπως. Και φυσικά σε τέτοιες περιπτώσεις δεν υφίσταται λόγος να κάνω μία μαζική παραγγελία. Μπορώ κάλλιστα να τα παραγγείλω εντελώς ξεχωριστά σε διαφορετικές μέρες και το κόστος μου θα είναι ακριβώς το ίδιο. Επεξ/σία 18 Οκτωβρίου 2022 από nzeppos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
flexpick Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2022 4 ώρες πριν, monokeros είπε .Είχα πάρει τηλέφωνο την εξυπηρέτηση πελατών,μήπως επαναφέρουν την παλιά προσφορά και μου είπαν ότι είχε γίνει poll και οι συνδρομητές αποφάσισαν ότι προτιμούν το νέο skroutz plus.Οκ,πάω πάσο... Ακομα γελαω 😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
satsok2 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Εγώ πάντως δεν πιστεύω μια απ'όσα πια διαβάζω. Έχει τηλέφωνο η "εξυπηρέτηση" πελατών του Σκρουτζ; Τηλέφωνο; Σοβαρά; Επεξ/σία 18 Οκτωβρίου 2022 από satsok2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ThanosR92 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Έλαβα email για την συνδρομή μου που λήγει σε λίγες μέρες. Έχω το παλιό πλάνο ακόμα. ΦΥΣΙΚΆ και δεν θα ανανεώσω. Μόνοι τους θα φάνε τα μούτρα τους και εδώ είμαστε και θα το δούμε. Παράπονο πάντως δεν είχα, ήταν εξαιρετική υπηρεσία. Μια φορά χρειάστηκα επιστροφή για μια μπογιά που είχα πάρει λάθος χρώμα και έγινε μέσω ενός κουμπίου απλά και γρήγορα και άμεση επιστροφή του ποσού (πριν καν το παραλάβουν) Να λέμε τα στραβά αλλά να λέμε και τα καλά. Επεξ/σία 19 Οκτωβρίου 2022 από ThanosR92 2 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
therock Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 Παιδια δε ξερω αν ειναι σχετικο εδω αλλα για να μην ανοιγω νεο τοπικ, εκανα παραγγελια απο ενα καταστημα, και θα την εκτελεση μεσω ελτα απλο και χωρις τρακιν.. Ειναι δυνατον αυτο? Απο οτι ξερω τα μαγαζια υπογραφουν συμβασεις και το σκρουτζ εχει συμβολαια με κουριερ και μεταφορικες Πως γινεται να μου σταλει κατι με ελτα εν ετη 2022... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SilentVoice Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 12 λεπτά πριν, therock είπε Πως γινεται να μου σταλει κατι με ελτα εν ετη 2022... Spoiler Μια χαρά είναι τα ΕΛΤΑ, ειδκά αν είναι ΕΛΤΑ-Κούριερ 13 λεπτά πριν, therock είπε Παιδια δε ξερω αν ειναι σχετικο εδω αλλα για να μην ανοιγω νεο τοπικ, εκανα παραγγελια απο ενα καταστημα, και θα την εκτελεση μεσω ελτα απλο και χωρις τρακιν.. Ειναι δυνατον αυτο? Απο οτι ξερω τα μαγαζια υπογραφουν συμβασεις και το σκρουτζ εχει συμβολαια με κουριερ και μεταφορικες Φαντάζομαι δεν έκανες αγορά μέσα απο το καλάθι του Σκρουτζ, αλλά απευθείας απο το κατάστημα σωστά; Το κάθε κατάστημα έχει δικές του συνεργασίες με ταχυμεταφορές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
therock Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Οχι με καλαθι σκρουτζ το πηρα αυτο λεω.. Δειτε, ουτε tracking ουτε interactive hyperlink, απλα γραφικα elta... Επεξ/σία 19 Οκτωβρίου 2022 από therock 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 Το σκεφτομαι για skroutz plus μιας και επαρχια παντα μου βγαζουν 5 6 ευρω μεταφορικα μεσω του καλαθιου. Με 3 παραγγελιες δηλαδη βγηκε η συνδρομη. Μεγαλη χαζομαρα που εκοψαν τα μεταφορικα για συνολο παραγγελιας απο καταστηματα και τωρα θελουν ανα καταστημα. Με την αυξηση των μεταφορικων τελευταια νομιζω αξιζει για δυσπροσιτες περιοχες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aGka8l Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2022 Στις 19/10/2022 στις 2:37 ΜΜ, therock είπε Οχι με καλαθι σκρουτζ το πηρα αυτο λεω.. Δειτε, ουτε tracking ουτε interactive hyperlink, απλα γραφικα elta... δεν εχει trackig γιατι δεν εχει γίνει ακόμα η αποστολή , απλα το κατάστημα εχει ενημερώσει με ποια εταιρία θα σταλθει. Eληξε και η δικιά μου συνδρομή , ανανέωσα γιατί λεώ νταξει τα λεφτά της συνδρομής ηδη μου τα χουν "πληρώσει" με τόσα κουπόνια δώρο .. Βέβαια ενω περσυ ειχα κανει 89 αποστολές , με την καινούρια δεν εχω παρει ακομα τπτ και οπως παει δεν βλέπω να περνάω τις 2 αποστολές / μηνα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα