Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Έχει παραγίνει το κακό. 

Έκτος από νερό και μουλιασμα κλπ υπάρχει πιο εύκολος τρόπος να φεύγουν; 

Καλημέρα

Εγώ αγόρασα αυτό για έντομα και ρετσίνι και για τις κουτσουλιές

https://kokkinoplitis.gr/καθαριστικό-για-έντομα-και-ρετσίνι-k2-nuta-770ml_p13746.html

Κάνει πολύ καλή δουλειά , ψεκάζεις το αφήνεις ένα λεπτό και σκουπίζεις με ένα πανί και έφυγε.

Το έχω στο Πορτ μπαγκαζ με ένα πανί μικροινων και 2 φορές που το χρησιμοποίησα η κουτσουλια εξαφανίστηκε

• Thanks 3
Δημοσ.

Εγώ πλέον μόνο νερό. Το κοιτάζω το αμάξι και αν δω καμία προσπαθώ να την καθαρίσω αμέσως και ας με ταλαιπωρήσει λίγο παραπάνω. Ειδικά τώρα με τις μεγάλες θερμοκρασίες αν την αφήσεις πάνω για πολύ καιρό θα γίνει ένα με τη λαμαρίνα και άντε βγάλτη μετά. Νομίζω ότι όλα αυτά τα καθαριστικά μακροπρόθεσμα κάνουν κακό στο χρώμα

• Like 1
Δημοσ.
49 λεπτά πριν, Nabuko είπε

Εγώ πλέον μόνο νερό. Το κοιτάζω το αμάξι και αν δω καμία προσπαθώ να την καθαρίσω αμέσως και ας με ταλαιπωρήσει λίγο παραπάνω. Ειδικά τώρα με τις μεγάλες θερμοκρασίες αν την αφήσεις πάνω για πολύ καιρό θα γίνει ένα με τη λαμαρίνα και άντε βγάλτη μετά. Νομίζω ότι όλα αυτά τα καθαριστικά μακροπρόθεσμα κάνουν κακό στο χρώμα

Δεν διαφωνώ εγώ το πήρα ως λύση ανάγκης . Δεν έχεις πρόσβαση σε νερό δλδ οπότε με το καθαριστικό και το πανί κάνεις την δουλειά σου.

Πόσες φορές να το βάλεις για να σου κάνει ζημιά στο χρώμα ?

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, tsofras είπε

Πόσες φορές να το βάλεις για να σου κάνει ζημιά στο χρώμα ?

Εδώ που μένω έχουμε κακόψυχα πουλάκια. Τώρα που έμαθα σχεδόν όλες τις θέσεις που ΔΕΝ πρέπει να παρκάρω έχω ηρεμήσει κάπως 😊

7 λεπτά πριν, tsofras είπε

Δεν έχεις πρόσβαση σε νερό

Έχω πάντα 2-3 πλαστικά μπουκάλια με νερό πίσω

Δημοσ.

Λευκό αυτοκίνητο με απλής μονής μπογιά. Πλέον σώθηκα... 

Έχω να το πλύνω, κανονικά, από τον Φεβρουάριο του '20. Αφού στο συνεργείο με ρωτούσαν αν είναι το δικό μου... 😄

Υ.Γ. Το άλλο που είναι καφέ-μαύρο με κίτρινο περλέ, χαμός... Την Πέμπτη το έπλυνα, σήμερα που πάρκαρα στη δουλειά είναι χάλια... Τουλάχιστον δεν φαίνονται οι μικρογραντζουνίτσες...

Δημοσ.

Εγω οποτε τα βρηκα σκουρα με καποιες κουτσουλιες ζεστο νερο σε θερμο γυρω στους 50β και φευγουν για την πλακα!

Δημοσ.
8 ώρες πριν, totalius είπε

Μωρομαντηλα 

Όχι φίλε μου, δυστυχώς τα μωρομαντηλα κάνουν κακό

Βρέχουμε με ζεστό νερό, όχι καυτό, ένα πανί μικροινων. Προσθέτουμε και λίγο ελαιόλαδο και το αφήνουμε πάνω στην κοτσιλιά να ποτίσει. 

Φεύγει εύκολα και δεν χαλάει το χρώμα.

Για ρετσίνι, δόξα το Θεό, δεν έχει χρειαστεί να μάθω.

Δημοσ.

Τα μωρομαντηλα με εχουν σωσει στο αυτοκινητο . Τοσο εσωτερικα οσο κ εξωτερικα . Τι κακο κανουν στη λαμαρινα απο τη στιγμη που ειναι οκ για το δερμα του μωρού ;

• Like 1
Δημοσ.
39 λεπτά πριν, totalius είπε

Τα μωρομαντηλα με εχουν σωσει στο αυτοκινητο . Τοσο εσωτερικα οσο κ εξωτερικα . Τι κακο κανουν στη λαμαρινα απο τη στιγμη που ειναι οκ για το δερμα του μωρού ;

Λογικο !

Δημοσ.
1 ώρα πριν, totalius είπε

Φαμπώνουν το χρώμα.

Ειδικά για μεταλλικά χρώματα δεν ενδείκνυνται. 

Επίσης,  δεν ποτίζει καλά η κουτσουλιά, με αποτέλεσμα να τρίβεται περισσότερο πάνω στο χρώμα. 

Αυτά μου είπαν από την αντιπροσωπία, γιατί και εγώ μωρομάντηλα χρησιμοποιουσα.

• Like 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...