Γιάννης Platano Δημοσ. 7 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2021 Έχει παραγίνει το κακό. Έκτος από νερό και μουλιασμα κλπ υπάρχει πιο εύκολος τρόπος να φεύγουν;
tsofras Δημοσ. 7 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2021 6 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Έχει παραγίνει το κακό. Έκτος από νερό και μουλιασμα κλπ υπάρχει πιο εύκολος τρόπος να φεύγουν; Καλημέρα Εγώ αγόρασα αυτό για έντομα και ρετσίνι και για τις κουτσουλιές https://kokkinoplitis.gr/καθαριστικό-για-έντομα-και-ρετσίνι-k2-nuta-770ml_p13746.html Κάνει πολύ καλή δουλειά , ψεκάζεις το αφήνεις ένα λεπτό και σκουπίζεις με ένα πανί και έφυγε. Το έχω στο Πορτ μπαγκαζ με ένα πανί μικροινων και 2 φορές που το χρησιμοποίησα η κουτσουλια εξαφανίστηκε 3
Γιάννης Platano Δημοσ. 7 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2021 Πηρα απο συνοικιακο μαγαζι αυτο και τις εξαφανησε !! 6 ευρω Για καποιες παλιες χρειαστηκε 2ο χερι Μετα ξεπλυνα με νερο 4
Nabuko Δημοσ. 7 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2021 Εγώ πλέον μόνο νερό. Το κοιτάζω το αμάξι και αν δω καμία προσπαθώ να την καθαρίσω αμέσως και ας με ταλαιπωρήσει λίγο παραπάνω. Ειδικά τώρα με τις μεγάλες θερμοκρασίες αν την αφήσεις πάνω για πολύ καιρό θα γίνει ένα με τη λαμαρίνα και άντε βγάλτη μετά. Νομίζω ότι όλα αυτά τα καθαριστικά μακροπρόθεσμα κάνουν κακό στο χρώμα 1
tsofras Δημοσ. 7 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2021 49 λεπτά πριν, Nabuko είπε Εγώ πλέον μόνο νερό. Το κοιτάζω το αμάξι και αν δω καμία προσπαθώ να την καθαρίσω αμέσως και ας με ταλαιπωρήσει λίγο παραπάνω. Ειδικά τώρα με τις μεγάλες θερμοκρασίες αν την αφήσεις πάνω για πολύ καιρό θα γίνει ένα με τη λαμαρίνα και άντε βγάλτη μετά. Νομίζω ότι όλα αυτά τα καθαριστικά μακροπρόθεσμα κάνουν κακό στο χρώμα Δεν διαφωνώ εγώ το πήρα ως λύση ανάγκης . Δεν έχεις πρόσβαση σε νερό δλδ οπότε με το καθαριστικό και το πανί κάνεις την δουλειά σου. Πόσες φορές να το βάλεις για να σου κάνει ζημιά στο χρώμα ?
Nabuko Δημοσ. 7 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2021 5 λεπτά πριν, tsofras είπε Πόσες φορές να το βάλεις για να σου κάνει ζημιά στο χρώμα ? Εδώ που μένω έχουμε κακόψυχα πουλάκια. Τώρα που έμαθα σχεδόν όλες τις θέσεις που ΔΕΝ πρέπει να παρκάρω έχω ηρεμήσει κάπως 😊 7 λεπτά πριν, tsofras είπε Δεν έχεις πρόσβαση σε νερό Έχω πάντα 2-3 πλαστικά μπουκάλια με νερό πίσω
filarhos Δημοσ. 7 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2021 Λευκό αυτοκίνητο με απλής μονής μπογιά. Πλέον σώθηκα... Έχω να το πλύνω, κανονικά, από τον Φεβρουάριο του '20. Αφού στο συνεργείο με ρωτούσαν αν είναι το δικό μου... 😄 Υ.Γ. Το άλλο που είναι καφέ-μαύρο με κίτρινο περλέ, χαμός... Την Πέμπτη το έπλυνα, σήμερα που πάρκαρα στη δουλειά είναι χάλια... Τουλάχιστον δεν φαίνονται οι μικρογραντζουνίτσες...
PLACEBO_89 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2021 Εγω οποτε τα βρηκα σκουρα με καποιες κουτσουλιες ζεστο νερο σε θερμο γυρω στους 50β και φευγουν για την πλακα!
MauroPaltoudias Δημοσ. 7 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2021 Αν τις αφήσεις με χλιαρό νερό - μισό λεπτό, για να μαλακώσει - και επιμείνεις μαλακά με κυκλικές κινήσεις, δεν έχεις πρόβλημα.
Peugeot208 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2021 8 ώρες πριν, totalius είπε Μωρομαντηλα Όχι φίλε μου, δυστυχώς τα μωρομαντηλα κάνουν κακό Βρέχουμε με ζεστό νερό, όχι καυτό, ένα πανί μικροινων. Προσθέτουμε και λίγο ελαιόλαδο και το αφήνουμε πάνω στην κοτσιλιά να ποτίσει. Φεύγει εύκολα και δεν χαλάει το χρώμα. Για ρετσίνι, δόξα το Θεό, δεν έχει χρειαστεί να μάθω.
totalius Δημοσ. 8 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2021 Τα μωρομαντηλα με εχουν σωσει στο αυτοκινητο . Τοσο εσωτερικα οσο κ εξωτερικα . Τι κακο κανουν στη λαμαρινα απο τη στιγμη που ειναι οκ για το δερμα του μωρού ; 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 8 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2021 39 λεπτά πριν, totalius είπε Τα μωρομαντηλα με εχουν σωσει στο αυτοκινητο . Τοσο εσωτερικα οσο κ εξωτερικα . Τι κακο κανουν στη λαμαρινα απο τη στιγμη που ειναι οκ για το δερμα του μωρού ; Λογικο !
Klausx Δημοσ. 8 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2021 Έχω βάλει σε ψεκαστήρι https://www.skroutz.gr/s/25612164/Benman-Ψεκαστήρας-Χειρός-0-75lt.html από το σαμπουάν αυτοκίνητου μαζί με νερό αν είναι φρέσκια φεύγει αμέσως, τώρα αν την αφήσεις κανένα μήνα θέλει μαλάκωμα και όχι τριψίματα.
Peugeot208 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2021 1 ώρα πριν, totalius είπε Τα μωρομαντηλα με εχουν σωσει στο αυτοκινητο . Τοσο εσωτερικα οσο κ εξωτερικα . Τι κακο κανουν στη λαμαρινα απο τη στιγμη που ειναι οκ για το δερμα του μωρού ; Φαμπώνουν το χρώμα. Ειδικά για μεταλλικά χρώματα δεν ενδείκνυνται. Επίσης, δεν ποτίζει καλά η κουτσουλιά, με αποτέλεσμα να τρίβεται περισσότερο πάνω στο χρώμα. Αυτά μου είπαν από την αντιπροσωπία, γιατί και εγώ μωρομάντηλα χρησιμοποιουσα. 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα