LynnJames Δημοσ. 6 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2021 Χωρις να θελω να επηρεασω γιατι μπορει να κανω λαθος,νομιζω δεν ειναι PSU η ΗDD's γιατι νομιζω ο ηχος ερχεται απο την μεση και πανω.Το συστημα εχει 2 SSD's ακομα απο την αλλη μερια της μητρικης,το λεω γιατι δεν ξερω αν κανουν τετοιο ηχο οι ssd αν υπαρχει προβλημα..Ακουγεται και κατι σαν κλικ οταν γινεται αυτο ...Το παθαινει παντα οταν το κλεινω αλλα και οταν ειναι Idle καποιες φορες..δεν το κανει ας πουμε αν στρεσαριστει..Δεν μπορω να καταλαβω τι εινα!Το συστημα χτιστηκε online και σταλθηκε σε εμενα,πολυ καλα πακεταρισμενο ..κοιταξα οτι μπορω απο επαφες αλλα δεν ειμαι και γνωστης...Θα αποσυνδεσω και Hdd's για να ειμαι σιγουρος..Χρειαζομαι τα φωτα σας! στο 20 sec συμβαινει
duffyduck Δημοσ. 7 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) κλεινει μαλλον ο hdd (σταματαει να περιστρεφεται - παρκαρει) ειναι λειτουργια στα Windows και παρκαρει μετα απο 20 λεπτα μη χρησης. μπορεις να αλλαξεις τον χρονο και να τον κανεις ειτε 40 λεπτα ειτε να τον κανεις 0 και να μην παρκαρει ποτε. Αναφορά σε κείμενο Start menu --> Control Panel --> Power Options --> Change Plan Settings (στο plan που ειναι επιλεγμένο π.χ. Balanced) > Change Advanced Power Settings > Hard Disk (βρίσκεται πάνω πάνω συνήθως) > Turn Off Disk After > type as many 9's as will fit, or whatever you want (αν βαλεις 0 επισης απενεργοποιείται ή μπορεις να βάλεις 60 για μια ώρα - το default ειναι 20). Εναλλακτικα μπορεις να δοκιμασεις και το https://github.com/stsrki/keepalivehd , αλλα δε το εχω δοκιμασει Επεξ/σία 7 Ιουνίου 2021 από duffyduck
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα