Επισκέπτης Δημοσ. 6 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, έχει πέσει η υγεία της μπαταρίας στο 99% στο iPhone 11, μετά από 4 μήνες αγορας ακριβώς! Δεν παίζω παιχνίδια στο κινητό και το χρησιμοποιώ μόνο για φωτογραφίες, βίντεο, Ίντερνετ και σοσιαλ μίντια, όχι πάνω από 3-4 ώρες την ημέρα. Το φορτίζω μεταξύ 20-85% περίπου και έχω τον φορτιστή ταχείας φόρτισης νομίζω 20w, γιατί στο κουτί δεν υπήρχε ο παλιός. Δεν έχει πέσει πολύ γρήγορα η υγεία της μπαταρίας; Τι μου προτείνετε να κάνω ώστε να μην πέσει άλλο ; Επεξ/σία 6 Ιουνίου 2021 από Επισκέπτης
filip123go Δημοσ. 6 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2021 Χμ... Όχι απαραίτητα. Αν το πάρουμε αναλογικά , σε 3 χρόνια η μπαταρία θα είναι ακόμα πάνω από το 90% .
koutsis Δημοσ. 7 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2021 15 ώρες πριν, MAriak96 είπε Καλησπέρα, έχει πέσει η υγεία της μπαταρίας στο 99% στο iPhone 11, μετά από 4 μήνες αγορας ακριβώς! Δεν παίζω παιχνίδια στο κινητό και το χρησιμοποιώ μόνο για φωτογραφίες, βίντεο, Ίντερνετ και σοσιαλ μίντια, όχι πάνω από 3-4 ώρες την ημέρα. Το φορτίζω μεταξύ 20-85% περίπου και έχω τον φορτιστή ταχείας φόρτισης νομίζω 20w, γιατί στο κουτί δεν υπήρχε ο παλιός. Δεν έχει πέσει πολύ γρήγορα η υγεία της μπαταρίας; Τι μου προτείνετε να κάνω ώστε να μην πέσει άλλο ; 1% μετά από 4 μήνες δεν είναι πολύ...
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2021 Τωρα κανει πλακα ετσι!?! σε 4 μηνες 1% !!!! εγω θα το ειχα δωσει ηδη πισω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα