splash18 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2021 Καλησπέρα σας, έχω 2 κάμερες ip foscam C2M και R4M και θέλω να αγοράσω το καταγραφικό Foscam FN3109H - Skroutz.gr Τις κάμερες τις βλεπω και απο το κινητό μου όπου και εάν είμαι εκτός σπιτιού αυτή τη στιγμη. Θα ήθελα να ρωτήσω, α) το συγκεκριμένο καταγραφικό πρέπεί οπωσδήποτε να συνδεθεί μέσω ethernet καλωδίου για να λειτουργήσει ή είναι wifi όπως και οι κάμερες ? β) εάν πρέπει να συνδεθεί μέσω καλωδίου ethernet, μπορώ να το συνδέσω το καλώδιο στον υπολογιστη μου απευθείας στη θύρα ethernet ή πρέπει να το συνδέσω απευθειας το καλώδιο στο router (ειναι μακρια η αποσταση που βρισκεται το router οποτε δεν βολευει τοσο μακρυ καλωδιο) ? Το pc συνδέεται στο ιντερνετ μέσω wifi.
Cosworthgr Δημοσ. 14 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2021 Καλησπέρα, Χρησιμοποιώ το παρακάτω καταγραφικό εδω και 1 χρόνο. Α) Το τοποθετείς με καλώδιο ethernet κοντα στο router. Ωστε να μπορεί να εχει Ιντερνετ και επίσης μεσω του wifi να συνδεθείς και με τις καμερες. Β) Δεν χρειάζεται να το έχεις κοντά στον υπολογιστή Γ) Δυστυχώς απομακρυσμένα απο υπολογιστές μπορείς μονο μεσω Internet Explorer μποείς να το δεις κανενας browser αλλός δεν συνεργαζεται. Δ) Μέσω κινητού η εφαρμογή παιζει κανονικά. Ε) Δεν προσφερουν δωρεαν DNS, οπότε θα πρέπει να γραφτεις μονο σου σε καποιον δωρεαν οπως ΝΟ-ΙΡ και καθε μηνα να ανανεωνεις την συνδρομή σου. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα