alexpwnz Δημοσ. 6 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2021 Καλησπέρα σας. Εδώ και ένα χρόνο εργάζομαι στην Πολωνία. Μου παρουσιάζεται το εξής πρόβλημα : Κάθε φορά που έρχομαι Ελλάδα, δεν έχω ευρώ σε cash. Καταλαβαίνω ότι ένας τρόπος είναι φυσικά να κρατάω μαζί μου zloty (νόμισμα Πολωνίας) και να τα αλλάζω σε ανταλακτηριο. Μία φορά προσπάθησα να τραβήξω από μηχάνημα ελληνικής τράπεζας με την πολωνική κάρτα, κ θα μου κρατούσε ένα αρκετά μεγάλο ποσό, της τάξεως ~20% και φυσικά δεν προχώρησα. Η ερώτηση μου είναι, μιας και έχω ακούσει αρκετά, η κάρτα Revolut θα με βοηθούσε; μέσω Revolut θα μπορώ να σηκώνω ευρώ από ελληνικό ΑΤΜ χωρίς υπέρογκες κρατήσεις; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη βοήθεια σας
Ukforthemoment Δημοσ. 6 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2021 Φυσικά και απορώ που δεν το έχεις κάνει ήδη.Θα πρότεινα και wise αλλά εχει κάποιες μικροχρεώσεις.
alexpwnz Δημοσ. 6 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2021 7 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Φυσικά και απορώ που δεν το έχεις κάνει ήδη.Θα πρότεινα και wise αλλά εχει κάποιες μικροχρεώσεις. Μπορείς να μου δώσεις μερικές πληροφορίες επιγραμματικά για την revolut; είμαι εντελώς άσχετος
Joshua21 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2021 2 ώρες πριν, alexpwnz είπε Μπορείς να μου δώσεις μερικές πληροφορίες επιγραμματικά για την revolut; είμαι εντελώς άσχετος
Kostasspil Δημοσ. 6 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2021 Κατέβασε το app και καντα όλα από κει, είναι πολύ ευκολο στη χρήση, δες και τα θέματα παραπάνω. Για την ανάληψη τώρα, από Alpha τουλάχιστον που χρησιμοποιώ εγώ, μέχρι 200€ είναι χωρίς προμήθεια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα