Billy23i Δημοσ. 6 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) Καλημέρα, ήθελα να μου δώσετε τα φώτα σας οι πιο έμπειροι του forum για ένα θεματακι που έχει πέσει στην αντίληψη μου. Πριν μια εβδομάδα παρέλαβα μια samsung QE55Q70AA.Εχω κάνει όλες τις ρυθμίσεις συντονισμού της τηλεόρασης επιτυχώς και έχω συνδέσει μόνιμα στο HDMI 1 ένα android tv κουτάκι το mi Box s. Δήλωσα το HDMI 1 με το κουτάκι ως καλωδιακό αποκωδικοποιητη για να κάνει περαιτέρω εξειδικευμένες ρυθμίσεις στην απόδοση.Το πρόβλημα είναι όταν ανοίγω το netflix (από το mi Box) μου αλλάζει τη χρωματική απόδοση και του netflix αλλά και του μενού του box.Υπαρχει κάτι που μου διαφεύγει στις ρυθμίσεις ; Κάτι που δεν έχω ορίσει σωστά και μου πειράζει τις ρυθμίσεις; Η απόδοση των χρωμάτων έχω να πω ότι γίνεται πιο κοκκινωπή. Ελπίζω το μήνυμα να διαβαστει κ να με καθοδηγήσετε με τις γνώσεις σας στην επίλυση του προβλήματος.Ευχαριστώ Επεξ/σία 6 Ιουνίου 2021 από Billy23i
graphist83 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2021 Αν εχεις κανει καποιες ρυθμίσεις εικόνας σε καποια αλλη πηγη, τσεκαρε αν λεει εφαρμογη σε ολες τις πηγες. Πχ οταν παραμετροποιουμε για digea επιλέγουμε τρεχουσα πηγη. Δες εαν εχεις ενεργοποιήσει το inteliggent mode. Αν εχεις φωτεινο περιβάλλον, τενει να δινει σχετικα ζωηρόχρωμες ρυθμίσεις Το Mibox μην το δηλώσεις ως κατι καθως ειναι mini pc και οποιαδήποτε συσχέτιση με οτιδήποτε αλο οδηγει σε conflict. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα