corsair04 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα Υπάρχει περίπτωση να μπορώ να βρω ανταλλακτικά για κεραίες ; … Σε μια κεραία μιας Εβδομάδας……έπεσε από τον αέρα και έσπασε το πλαστικό που συγκρατεί το πλέγμα με το σώμα Επεξ/σία 6 Ιουνίου 2021 από corsair04
corsair04 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2021 1 ώρα πριν, Kostasspil είπε Γιατί δεν πας εκεί που την πήρες; Δεν ξέρω από που την έχουν αγοράσει ...ο προηγούμενος δεν την έσφιξε και έπεσε από τον αέρα εγώ απλά την εγκατάσταση θα κάνω .....
Joshua21 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2021 16 λεπτά πριν, corsair04 είπε Δεν ξέρω από που την έχουν αγοράσει ...ο προηγούμενος δεν την έσφιξε και έπεσε από τον αέρα εγώ απλά την εγκατάσταση θα κάνω ..... Και γιατί δεν τους ρωτάς? Είπες πριν πως είναι μιας εβδομάδας, λες να το έχουν ξεχάσει? Απίθανο πάντως να βρεις.
corsair04 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2021 Μόλις τώρα, Joshua21 είπε Και γιατί δεν τους ρωτάς? Είπες πριν πως είναι μιας εβδομάδας, λες να το έχουν ξεχάσει? Απίθανο πάντως να βρεις. Ας επικεντρωθούμε στην ερώτηση και όχι σε άσκοπη κουβέντα.....
Joshua21 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2021 23 λεπτά πριν, corsair04 είπε Ας επικεντρωθούμε στην ερώτηση και όχι σε άσκοπη κουβέντα..... Το "Απίθανο πάντως να βρεις" μάλλον δεν το πρόσεξες...
czarjuly Δημοσ. 6 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2021 Δύσκολο να βρεις...στο crazy sundays έχει βγάλει κεραία με 12.90 παντως
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα