Samothrax Δημοσ. 6 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2021 Καλημέρα, πρόσφατα άλλαξα το κινητό μου, αλλά είναι ρυθμισμένο έτσι ώστε όταν πατάω κάποιο βίντεο στο Chrome να ανοίγει το YouTube app, θέλω να ανοίγει στο Chrome. Τι πρέπει να κάνω;
jim_p Δημοσ. 6 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2021 Βαζεις εναν αλλο browser ή κανεις απεγκατασταση/απενεργοποιηση της εφαρμογης του youtube.
Tsilitheo2 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2021 1 ώρα πριν, jim_p είπε Βαζεις εναν αλλο browser ή κανεις απεγκατασταση/απενεργοποιηση της εφαρμογης του youtube. Δεν θα δουλεψει ετσι.... Ακομα απενεργοποιηση και αν κανει ,στο πρωτο πατημα υποστηριζομενου συνδεσμου, θα ενεργοποιηθεί μονη της.... Πρεπει να παει στη εφαρμογή,να κοψει το ανοιγμα απο προεπιλογη και μετα στην οποια εφαρμογή θελει να δωσει ανοιγμα απο προεπιλογη
Samothrax Δημοσ. 6 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) 27 λεπτά πριν, Tsilitheo2 είπε Δεν θα δουλεψει ετσι.... Ακομα απενεργοποιηση και αν κανει ,στο πρωτο πατημα υποστηριζομενου συνδεσμου, θα ενεργοποιηθεί μονη της.... Όντως έτσι έγινε, το δοκίμασα και δεν δούλεψε. 27 λεπτά πριν, Tsilitheo2 είπε Πρεπει να παει στη εφαρμογή,να κοψει το ανοιγμα απο προεπιλογη και μετα στην οποια εφαρμογή θελει να δωσει ανοιγμα απο προεπιλογη Αυτό πως θα το κάνω; Μέσω Play Store; Το έψαξα, δεν βρήκα κάτι ούτε από Play Store, ούτε YouTube, ούτε Chrome, ούτε ρυθμίσεις συσκευής... Στην προηγούμενη το είχα κάνει, αλλά δεν θυμάμαι πως... Επεξ/σία 6 Ιουνίου 2021 από Samothrax
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2021 Σκάλισε τις επιλογές μέσα από το μενού τής Διαχείρισης Εφαρμογών. Πάνω πάνω έχει κάτι τελίτσες, κι από εκεί υπάρχει επιλογή για τις προεπιλεγμένες εφαρμογές.
Tsilitheo2 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2021 7 ώρες πριν, Samothrax είπε Όντως έτσι έγινε, το δοκίμασα και δεν δούλεψε. Αυτό πως θα το κάνω; Μέσω Play Store; Το έψαξα, δεν βρήκα κάτι ούτε από Play Store, ούτε YouTube, ούτε Chrome, ούτε ρυθμίσεις συσκευής... Στην προηγούμενη το είχα κάνει, αλλά δεν θυμάμαι πως... Ρυθμίσεις- εφαρμογες- youtube - ανοιγμα απο προεπιλογη... Τα κλεινεις. Μετα το ιδιο στον chrome οπου τα ανοιγεις... Υποστηριζομενοι συνδεσμοι λεγεται αυτο που ψαχνεις
Samothrax Δημοσ. 7 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2021 Mrs. Hyde και Tsilitheo2 μπορεί να λέτε το ίδιο πράγμα, εγώ ξεκίνησα με το δεύτερο αλλά δεν το βρήκα, μετά ακολούθησα τα βήματα Mrs. Hyde και ΕΠΙΤΈΛΟΥΣ τα κατάφερα. ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ. Μπορεί μέσω της εφαρμογής να είναι καλύτερα, αλλά εγώ το θέλω στο ίντερνετ. Ιδιοτροπίες...
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2021 18 ώρες πριν, Samothrax είπε Mrs. Hyde και Tsilitheo2 μπορεί να λέτε το ίδιο πράγμα, εγώ ξεκίνησα με το δεύτερο αλλά δεν το βρήκα, μετά ακολούθησα τα βήματα Mrs. Hyde και ΕΠΙΤΈΛΟΥΣ τα κατάφερα. ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ. Μπορεί μέσω της εφαρμογής να είναι καλύτερα, αλλά εγώ το θέλω στο ίντερνετ. Ιδιοτροπίες... Να 'σαι καλά. Χαίρομαι που βοήθησα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα