Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα σε ολους!

Στον αποθηκευτικο χωρο εχει την κατηγορια "αλλα" που οσο κι αν εψαξα δεν μπορεσα να βρω τι ειναι και πιανει τοσο πολυ χωρο.

Εχω δοκιμασει να διαγραψω ξεχωριστα απο καθε εφαρμογη προσωρινη μνημη κλπ και δεν ειχε κανενα αποτελεσμα. Επισης ο καθαρισμος της συσκευης εκκαθαριζει ελαχιστα (μεχρι 1 γιγα κι αυτο προσωρινα).

Αν εχει καποιος λυσει το προβλημα, σας παρακαλω γραψτε μου ακριβως τα βηματα που ακολουθησατε.

Καλη Κυριακη σε ολους !!

IMG_20210606_102748.jpg

Επισκέπτης
Δημοσ.

Εκκαθάριση συσκευής, διαγραφή προσωρινής μνήμης εφαρμογών, διαγραφή των φωτογραφιών που διαγράφουμε και κρατιούνται για κάποιες ημέρες κλπ βοηθούν κάπως την κατάσταση. Αν είσαι τσίμα τσίμα, δεν σου λύνεται το πρόβλημα. Τα 64GB, σε βάθος χρόνου, δεν αρκούν και τόσο. Αυτό που θα σου έδινε ανάσα, είναι να πάρεις μια microSD. Ειδάλλως, κινήσεις όπως διαγραφή εφαρμογών που δεν χρησιμοποιείς τόσο, διαγραφή/μεταφορά κάποιων τραγουδιών, διαγραφή/μεταφορά κάποιων φωτογραφιών σε laptop/pc κλπ κλπ.

Δημοσ.
Στις 6/6/2021 στις 10:41 ΠΜ, Evi86 είπε

Καλημερα σε ολους!

Στον αποθηκευτικο χωρο εχει την κατηγορια "αλλα" που οσο κι αν εψαξα δεν μπορεσα να βρω τι ειναι και πιανει τοσο πολυ χωρο.

Εχω δοκιμασει να διαγραψω ξεχωριστα απο καθε εφαρμογη προσωρινη μνημη κλπ και δεν ειχε κανενα αποτελεσμα. Επισης ο καθαρισμος της συσκευης εκκαθαριζει ελαχιστα (μεχρι 1 γιγα κι αυτο προσωρινα).

Αν εχει καποιος λυσει το προβλημα, σας παρακαλω γραψτε μου ακριβως τα βηματα που ακολουθησατε.

Καλη Κυριακη σε ολους !!

IMG_20210606_102748.jpg

Δημοσ.

Σας ευχαριστω παρα πολυ και τους δυο για το χρονο :)

Δυστυχως δε λυνεται ουτε με αυτα .

Εχω αδειασει ηδη τον καδο 🥺

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...